معرفی و دانلود بهترین داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی
چرا باید داستان و رمان عاشقانه ایرانی بخوانیم؟
اگرچه امروزه صاحبنظران اهل ادب، تفاوتهای متعددی میان داستان کوتاه و رمان قائل میشوند، اما در گذشته واژهی رمان یک اصطلاح کلی محسوب میشد و برای قصههای کوتاه عاشقانه مورد استفاده قرار میگرفت. اینطور که پیداست مفهوم عشق از همان ابتدا با داستان و رمان گره خورده است. داستانهای ژانر عاشقانه با در محور قرار دادن مسائلی همچون عشق، جدایی، ازدواج و شور جوانی، روایتهای واقعی یا تخیلی گوناگونی را بهتصویر میکشند که ممکن است در بستری از مفاهیم روانشناختی، اجتماعی، کمدی، مذهبی و یا رخدادهایی ترسناک، معمایی و هیجانانگیز جلو برود. این چندوجهی بودن را میتوان یکی از ویژگیهای مهم دنیای ادبیات مدرن دانست که تقریباً هیچ کدام از آثار آن را نمیتوان بهراحتی در یک ژانر خاص گنجاند.
سیر تاریخی داستان و رمان عاشقانه ایرانی
پیشینهی تاریخ پرسوزوگداز داستانهای عاشقانه در ادبیات کهن ایرانی، بر همهی ما آشکار است و میدانیم که اغلب این حکایات عاشقانه در قالب شعر به تصویر کشیده شدهاند (که البته این موضوع مختص ایرانیان نیست). گفته میشود که در ایران، داستاننویسی و رماننویسی به سبک و سیاق ادبیات غرب، از اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم میلادی و به موازات دوران مشروطه پا گرفت. کریستف بالایی، استاد ادبیات و زبان فارسی در فرانسه، کتابهای «امیرارسلان نامدار»، «سفینه طالبی یا کتاب احمد» و «سیاحتنامه ابراهیم بیگ» را بهعنوان مواردی از مهمترین آثار ادبی ایرانی که اولین نمونههای جدی نزدیک به سبک رماننویسی مدرن محسوب میشوند، معرفی میکند. بسیاری از صاحبنظران دیگر نیز کتاب «ستارگان فریبخورده» نوشتهی میرزافتحعلی آخوندزاده را که در سال 1253 منتشر شد، اولین رمان ایرانی میدانند.
اگرچه عشق همیشه در داستانها بهعنوان موضوعی محوری یا حداقل در شکل روایتی فرعی یا عنصری برای پیشبرد داستان حضور داشته است، اما با رشد ادبیات داستانی و توجه بیشتر به اصول و فرم روایت داستان و رمان، آثاری جدیتر در ژانر عاشقانه و رمانتیک خلق شدند. در سال 1311 صادق هدایت با انتشار داستان بلند «داش آکل»، یک روایت تلخ عاشقانه و در عین حال جذاب را برای همیشه در ادبیات عاشقانهی ایران ثبت کرد. او در سال 1315 نیز زن اثیریِ رمان «بوف کور» را آفرید و در داستان کوتاه «لاله» هم شکل متفاوتی از عشق را روایت کرد.
در اوایل دههی 1330 رمان «چشمهایش» نوشتهی بزرگ علوی بهعنوان اثری فاخر در ژانر عاشقانه مورد استقبال قرار گرفت. علی محمد افغانی نیز با انتشار رمان عاشقانه و اجتماعی «شوهر آهوخانم» در سال 1340 تحول بزرگی را در نگارش رمان در میان نویسندگان ایرانی رقم زد. در سال 1348 سیمین دانشور با رمان «سووشون» زنی ایرانی را شخصیت اصلی یک رمان قرار داد و با روایت عشق میان یک زن و شوهر، به مرور تاریخ سیاسی کشور پرداخت.
در سال 1351 انتشار رمان «شب یک، شب دو» به قلم بهمن فرسی، شکل نوینی از رماننویسی را در ایران ارائه داد. در اواخر دههی 1350، نادر ابراهیمی با آثاری مانند «یک عاشقانه آرام» و «آتش بدون دود»، در بسترهای متفاوتی به روایت ماجراهای گوناگونی از عشق پرداخت که یکی در گیلان و دیگری در ترکمنصحرا میگذشت. در دههی 1360 رمان «سمفونی مردگان» با در مرکز قرار دادن داستانی پرآب چشم، ماجرایی عاشقانه را به معضل نخبهکشی در جامعهی ایرانی گره زد که از نظر موضوع و شیوهی روایت، همچنان بهعنوان یکی از رمانهای منحصربهفرد ایرانی شناخته میشود.
در دههی 1370، با گذر از سالهای پرآشوب گذشته، نویسندگان فارسیزبان فرصتی یافتند تا بیشتر به عشق بپردازند. جدا از آثار عاشقانهی پرمخاطب به قلم م. مؤدبپور، فهمیه رحیمی، ر. اعتمادی و... که با ارائهی تصویری پرشور و حرارت از عشق، بهعنوان رمانهای عامهپسند شناخته میشدند، رمان «بامداد خمار» اثر فتانه حاج سید جوادی نیز به یکی از معروفترین رمانهای عاشقانه در این دهه تبدیل شد. در سال 1376 داستان کوتاه «درخت گلابی» که در قالب مجموعه داستان «جایی دیگر» نوشتهی گلی ترقی منتشر شده بود و با فیلم اقتباسی داریوش مهرجویی بر اساس آن، شهرت بیشتری پیدا کرد، روایت تازهای از عشق سوزان یک نوجوان را به تصویر میکشید. رمان «من او» اثر رضا امیرخانی هم پس از انتشار در سال 1378، توجه بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کرد. کتاب «شرق بنفشه» نوشتهی شهریار مندنی پور، یکی دیگر از شناختهشدهترین مجموعه داستانهای عاشقانه ایرانی در این دهه است که با فرم زبانی خاص و نگاه استعاری ویژهاش، به شرح عشق میپردازد.
رمان وهمآلود «سلوک» نوشتهی محمود دولتآبادی، در سال 1381 به یکی از پرفروشترین رمانهای عاشقانه ایرانی بدل شد. رمان «چراغها را من خاموش میکنم» اثر زویا پیرزاد، یکی دیگر از آثار پرمخاطبی است که در دههی 1380 به انتشار رسید و با روایت جاری شدن عشق در زندگی ملالآور یک زن خانهدار، توجهات بسیاری را به خود جلب کرد. رمانهایی همچون «رهش» اثر رضا امیرخانی و «پاییز فصل آخر سال است» نوشتهی نسیم مرعشی نیز، ازجمله آثار پرمخاطب دههی 1390 بودند که در هر کدام از آنها به طریقی، روایتهای عاشقانه تجلی پیدا کردهاند.
اهمیت مطالعهی داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی
اغلب انسانها با شنیدن روایتهای عاشقانه به وجد میآیند. اغلب ما پیش از تجربهی عشق، از طریق داستانها و روایتها با این مفهوم آشنا شدهایم. مطالعهی داستانهای عاشقانه شما را با شکلهای مختلف عشق آشنا میکنند. علاوهبر این، داستانها و رمانهای عاشقانه به خوانندگان کمک میکنند تا موقعیتها و روابط پیچیدهی عاطفی را درک کنند و به این ترتیب، هوش هیجانی و مهارتهای اجتماعی خود را بهبود ببخشند.
اما بهطور خاص، داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی، وجه ملموستری از عشق را برای شما نمایان میکنند. از طرف دیگر نگاه هر خطهای از این مرز و بوم نسبت به این مقوله متفاوت است و از همین رو، مطالعهی آثار شاخص ژانر عاشقانهی ادبیات داستانی ایران، شما را با این دیدگاهها، رویکردها و جهانبینیهای مختلف سرزمینمان آشنا میکند. حتی اگر از شور و حرارتی که اینگونه آثار در دل زنده میکنند بگذریم، میتوان گفات که بررسی شیوهی برخورد افراد مختلف نسبت به این مقولهی جهانشمول در جایگاه خود ارزشمند و جذاب است و همچنین موجب همذاتپنداری و درک و تجربهی احساسات مختلفی مانند شگفتزدگی، همدلی، دلسوزی، ملامتگری و... میشود.
خواندن داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از تجربهی احساسات پرشور لذت میبرید و دلتان میخواهد که در کنار آن، با نگاه افراد مختلف جامعهمان به مفاهیمی مانند عشق، هجران و وصال آشنا شوید، مطالعهی داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی، بهترین انتخاب در رسیدن به این اهداف خواهد بود. از سوی دیگر هر نویسندهای به شیوهای متفاوت، عشق را در قالب داستان و اثر ادبیاش پرداخت میکند و همین موضوع میتواند محرکی برای مطالعهی انواع داستانهای عاشقانه ایرانی باشد.
پرطرفدارترین داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی در کتابراه
از آنجا که داستانها و رمانهای عاشقانه همواره هواخواهان بسیاری دارند، کتابراه آثار پرشماری را برای خرید و دانلود، بهشکل نسخهی الکترونیک، صوتی و فایل PDF در اختیار مخاطبان قرار داده است. در این میان، آمار بالای خرید و دانلود برخی عناوین نشان میدهد که این آثار جذابیت بیشتری برای مخاطبان داشتهاند. فهرست ذیل، تعدادی از این داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی محبوب در وبسایت و اپلیکیشن کتابراه را در بر میگیرد:
- کتاب بامداد خمار، نوشتهی فتانه حاج سید جوادی
- کتاب من چراغها را خاموش میکنم، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب شهرو، تألیف مرسده کمالی
- کتاب فلکناز، اثر بهنوش قزوینی
- کتاب ماه بانو، نوشتهی عاطفه علی عوضی
- کتاب دال دوست داشتن، اثر حسین وحدانی
- کتاب سال بلوا، به قلم عباس معروفی
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانهای و رمانهای عاشقانه ایرانی در کتابراه
اگر از طرفداران کتاب داستانهای عاشقانه هستید، خبر خوش برای شما این است که لازم نیست برای خرید هر کتابی در این حوزه، هزینهای را کنار بگذارید؛ چراکه وبسایت و اپلیکیشن کتابراه بسیاری از این عناوین را بهصورت رایگان و در قالب کتاب صوتی، الکترونیک یا PDF در اختیار شما قرار داده است. بنابراین شما میتوانید با دانلود رایگان این کتابها، داستان و رمان موردعلاقهتان را بدون پرداخت هیچ هزینهای به کتابخانهی خود اضافه کنید. تعدادی از این آثار عبارتاند از:
- کتاب رذل شریف (جیران جورجیانا)، نوشتهی نیلوفر میرزاخانی
- کتاب بوف کور جام زن، اثر رویا وهمی
- کتاب چای سرد، به قلم نسرین سرومیلی
- کتاب تیامدا، تألیف معصوم ترکان
- کتاب و آن روز که گفتی دوستم داری، نوشتهی زهرا بوزار
- کتاب آهنگ عشق، اثر سوری رحیمی
کتاب در حسرت عشق
- نویسنده: معصومه طیبی
کتاب در حسرت عشق نوشتهی معصومه طیبی، سرگذشت پسری بلند پرواز را به تصویر میکشد که برای ادامه تحصیل به آمریکا مهاجرت میکند و راهی ماجراهای عاشقانه و پیچیدهای میشود. دربارهی کتاب در حسرت عشق: در این ماجرای عاشقانه با زندگی پسری به نام حمید آشنا میشوید که در یک شرکت بزرگ آمریکایی - ایرانی کار میکند. او بسیار باهوش است و همیشه در کار و تحصیلات خود میدرخشد. همه حمید را دوست دارند و بیشتر... ادامه ›
کتاب فرزندان دورگه کهکشان
- نویسنده: صدف مرزبان
کتاب فرزندان دورگه کهکشان نوشتهی صدف مرزبان، داستانی نیمهبلند، عاشقانه و تخیلی از نویسندهای هجدهساله است که با زبانی ساده و صمیمی، احساس پاک مشترک و جهانشمول انسانی را به تصویر میکشد. این داستان تمثیلی، روایتی از زندگی پسری است که در پانزدهسالگی میفهمد پدر و خواهری دارد که در یک کهکشان دیگر زندگی میکنند و او باید به دنبالشان بگردد. دربارهی کتاب فرزندان دورگه کهکشان در میان هجوم... ادامه ›
کتاب دلبر
- نویسنده: مهرداد تیموری
کتاب دلبر رمانی جذاب و متفاوت به قلم مهرداد تیموری است که روزنوشتهای یک جوانی اهل دوران گذشته را روایت میکند. این جوان که وصف زیبایی و خوبیهای دلبرش را برای مخاطب میگوید، با زبانی به سبک نامههای عهد ناصرالدین شاه قاجار آن را مینویسد. اما، زمان این رمان آرام آرام تغییر میکند و در انتها از سرگذشت جوان و دلبرش آگاه میشویم... دربارهی کتاب دلبر کتاب دلبر اثر مهرداد تیموری، در سال 1400 توسط... ادامه ›
کتاب حرفهایی که نگفته بودی
- نویسنده: سارا ذوالریاستین
کتاب حرفهایی که نگفته بودی، یک مجموعه داستان ایرانی به قلم سارا ذوالریاستین است. این کتاب مجموعاً شامل هفده داستان مستقل و کوتاه است که همگی در دستهی ادبیات عاشقانه و ملودرام نوشته شدهاند و هرکدام، داستان و ماجرای متفاوتی را روایت میکنند. دربارهی کتاب حرفهایی که نگفته بودی داستانهای کوتاه همیشه از لذتبخشترین راهها برای سفر به دنیای خیالانگیز ادبیات و همراه شدن با ماجرا و روایتهای... ادامه ›
کتاب ابدیت
- نویسنده: عبدالکریم رحیمی آتانی
خود را برای سفری به اعماق نیستی آماده کنید. کتاب ابدیت به نویسندگی عبدالکریم رحیمی آتانی یک داستان کوتاه فلسفی را از لحظات پایانیِ زندگی فردی که میلش را به زندگی کردن از دست داده، روایت میکند. این اثر یک گفتوگو میان راوی و ذهن اوست... دربارهی کتاب ابدیت احتمالاً نقاشیِ بر دروازهی ابدیت ون گوگ را دیدهاید. بیزمانی، استیصال و گمشدگی در زمان را بهخوبی بهتصویر کشیده است. حالتی که در آن گذرِ... ادامه ›
کتاب ستارهها هم میمیرند
- نویسنده: نرگس فرجاد امین
نرگس فرجاد امین، دومین اثر داستانی خود را تحت عنوان کتاب ستارهها هم میمیرند، منتشر کرد. او در این کتاب روایتگر داستان عشق زن و مردی بوده است که در بحبوحهی آغاز تلاطمهایی مهیب در زندگی خود هستند. درباره کتاب ستارهها هم میمیرند صحرا و یحیی دو شخصیت اصلی کتاب ستارهها هم میمیرند هستند که زندگی خود را بر پایهی عشق بنا نمودهاند و با گذشت چندین سال از زندگی مشترکشان قرار است صاحب فرزندی... ادامه ›
کتاب اثیر
- نویسنده: ریحانه آشتیانی
کتاب اثیر، نوشتهی ریحانه آشتیانی، رمانیست در ژانر عاشقانه و معمایی، که ماجرای سفر اثیری «رابرت» را روایت میکند. این کتاب که توسط انتشارات افسانهی نیاکان به چاپ رسیده است، تا لحظهی آخر شما را مجذوب خود میسازد. این شما و این رمانی پرکشش، از داستاننویس خوشآتیهی ایرانی. ادامه ›
کتاب اوراد نیمروز
- نویسنده: منصور علیمرادی
کتاب اوراد نیمروز نوشتهی نویسندهی موفق معاصر، منصور علیمرادی، زیباییهای رازآمیز کویر لوت را در هالهای اسطورهای از تاریخ پیچیده و روایتی معاصر از زندگی یک مورخ شیفته را با تمام مشکلات خانوادگی و حرفهایاش به رشتهی تحریر درآورده است. این رمان در سیزدهمین دورهی جایزهی ادبی جلال آل احمد، شایستهی تقدیر شناخته شده است. دربارهی کتاب اوراد نیمروز منصور علیمرادی شاعر، پژوهشگر و نویسندهی پرکار... ادامه ›
کتاب برایت دار میبافم
- نویسنده: صبا ترنجی
صبا ترنجی در کتاب برایت دار میبافم داستان دختری بهنام آیدا را روایت میکند که مادر خود را از دست داده و در غم فقدان او حال ناخوشی دارد. آیدا آرام و سربهزیر است، تا حدی مظلوم و گهگاه خوابهای آشفتهای میبیند و دچار حملههای عصبی میشود. او پسرعمویی بهنام هومن دارد که عاشقش است و مدام پیگیر احوال اوست اما آیدا مریضاحوالتر از آن است که بتواند به هومن فکر کند! دربارهی کتاب برایت دار میبافم... ادامه ›
کتاب نیایش گنجشکها
- نویسنده: آرزو صالح نژاد
آرزو صالح نژاد در کتاب نیایش گنجشکها، داستانی با رنگ و بوی دنیایی زنانه را روایت میکند؛ داستانِ زندگی زنی به نام شفا که در جستجوی عشق و استقلال، روزگار میگذراند و از تنهایی عمیقی رنج میبرد و به دنبال برطرف کردن چالشهاییست که محدودیتها برای او به وجود آوردهاند. دربارهی کتاب نیایش گنجشکها کتابی که پیش رو داریم، از زنی به نام شفا میگوید که تمام عمر سیوچهارسالهی خود را درگیر مشکلات... ادامه ›
کتاب عشق، قرنطینه، مرگ
- نویسنده: آیسان زنگکانی
کتاب عشق، قرنطینه، مرگ به قلم مصطفی ارشد و آیسان زنگکانی نگارش یافته است. این اثر با نیمنگاهی به ماجراها و وقایع بعد از کرونا، داستان عشقی را روایت میکند که ناخواسته به انزوا و قرنطینه کشیده میشود. دربارهی کتاب عشق، قرنطینه، مرگ مصطفی ارشد و آیسان زنگکانی در رمان برجستهی خود با نام عشق، قرنطینه، مرگ، پای ویروس دامنگیر کرونا را به جهان ادبیات میکشانند و به کشاکش آدمها در فضایی آمیخته با... ادامه ›
کتاب هرگز یک فرشته را مبوس
- نویسنده: لیدا طرزی
بهراستی چه بر سر عشقهای روزگار کودکیمان میآید؟ کتاب هرگز یک فرشته را مبوس رمانی عاشقانه، خواندنی و بهیادماندنی است که به قلم لیدا طرزی به رشتهی تحریر درآمده است و سرگذشت عشقی شیرین و کودکانه را روایت میکند. دربارهی کتاب هرگز یک فرشته را مبوس داستانهای عاشقانه هیچگاه از رونق نمیافتند؛ چرا که عشق همواره در جلوهگری است و روایت آن را -چنان که حافظ شیرازی میسراید- از هر زبان که میشنوی... ادامه ›
کتاب آب و آینه
- نویسنده: لیدا آقاجانی
کتاب آب و آینه نوشته لیدا آقاجانی داستانی تخیلی، معنوی با درونمایههای عاشقانه است که از بسیاری نمادهای سنتی و فرهنگی ایرانی برگرفته شده و روایتگر سفر زنی از جنس آب است که از رود برمیخیزد. درباره کتاب آب و آینه: این داستان کوتاه ایرانی که تماما حاصل خلاقیتهای ذهنی نویسنده است ماجراجویی زنی به زلالی آب را روایت میکند. او از رود برخاسته و سفری ادیسه وار را آغاز میکند و در طی آن مسیر پر فراز و... ادامه ›
کتاب قطار هوایی
- نویسنده: شیوا رومانی
شیوا رومانی در کتاب قطار هوایی، رمانی عاشقانه و معمایی را خلق کرده است؛ داستان دربارهی سفر ناگهانی زوج جوان فرانسوی به جزیرهای دور افتاده در اقیانوس اطلس است که با رفتن به این سفر اتفاقات مهیجی برایشان رخ میدهد. دربارهی کتاب قطار هوایی: ژانت سیمون دختر جوان پاریسی است. او پس از فارغالتحصیلی در شرکت ساختمانسازی مشغول به کار میشود که نامزدش فیلیپ کرای سهامدار آنجاست. شرکت که با مشکلات مالی... ادامه ›
کتاب کوچهی بیخاطرهها
- نویسنده: زیبا صحرایی
کتاب کوچهی بیخاطرهها اولین اثر زیبا صحرایی، نویسنده ایرانی است. او این رمان را به سبک سوررئال نوشته و ماجرای پدربزرگی را روایت میکند که به همراه نوهاش در قبیلهای زندگی میکنند. پدربزرگ با اتکا به آیین عرفانی، فلسفهی مرگ و زندگی، و مفهوم عشق، از دانستههای خود نسبت به طبیعت، برای نوهی دخترش میگوید. کتاب کوچهی بیخاطرهها برای چه کسانی مناسب است؟ این کتاب را به علاقهمندان ادبیات داستانی... ادامه ›
کتاب حوری نساء
- نویسنده: عبدالرضا شریفی نیا
عبدالرضا شریفی نیا در کتاب حوری نساء ماجرای عاشقانهای را روایت میکند که در جریان ملاقات دو خواهر پس از سالیان دراز رخ میدهد. این کتاب از برگزیدگان مرحلهی داوری مسابقهی خودنویس بوده است. دربارهی کتاب حوری نساء: مرگ برادر باعث میشود دو خواهر بعد از سالها یکدیگر را ملاقات کنند، خواهرانی که سالها پیش یکیشان ازدواج کرده بود و به مشهد رفته بود و به همین خاطر از دیگری دور افتاده بود. حالا هر... ادامه ›
کتاب طلا خانم
- نویسنده: ریحانه آشتیانی
ریحانه آشتیانی، نویسندهی نوقلم ایرانی، در کتاب طلا خانم، ماجرای پیرزنی به نام طلا را روایت میکند که نمیتواند از همسرش که مبتلا به آلزایمر است دل بکند. کتاب پیش رو داستانی سرشار از امید و انتظار است. کتاب طلا خانم برای چه کسانی مناسب است؟ اگر به رمانهای ایرانی علاقهمند هستید و دوست دارید از یکی از نویسندگان جوان ایرانی کتابی بخوانید، این اثر مناسب شماست. در بخشی از کتاب طلا خانم میخوانیم:... ادامه ›
کتاب کافهها
- نویسنده: محدثه خلیلیان
آنچه محدثه خلیلیان، نویسندۀ کتاب کافهها برایمان روایت میکند، داستان دختری به نام نرگس است که عصرها روی صندلی کافهها مینشیند و آدمهایی را تماشا میکند که هر روز مسیری تکراری را طی میکنند. یک روز بر حسب اتفاق عارف، پسری که چشم تمام دخترهای دانشکده را گرفته، به کافه میآید و این دو مدتی باهم صحبت میکنند. میان نرگس و عارف رابطهای عاطفی شکل میگیرد و دختر تجربههایش را برایمان تعریف میکند.... ادامه ›
کتاب دفترچهی پیدا شده حوالی خیابان انقلاب
- نویسنده: حسین رحمتی زاده
شاید بتوان از «دهه شصتی» بودن بارها طنز ساخت و خاطره تلخ و شیرین تعریف کرد. اما در عمق این دو کلمه مشکلاتی وجود دارد که فقط دهه شصتیها آن را میفهمند! کتاب دفترچهی پیدا شده حوالی خیابان انقلاب اثر حسین رحمتی زاده یک رمان عاشقانه ایرانی است که از روابط پیچیده انسانی میگوید و بازتابی از دغدغهی نسل دهه شصت است! دربارهی کتاب دفترچهی پیدا شده حوالی خیابان انقلاب حسرت، جزء جدانشدنی زندگی بشر... ادامه ›
کتاب سمفونی خیال
- نویسنده: سید هادی حسینی جعفری
سید هادی حسینی جعفری در کتاب سمفونی خیال، داستان عاشقانهی یوسف را روایت میکند که شیفته دختری به نام ثمین میشود اما در این بین حوادث و اتفاقاتی رخ میدهد که مسیر وصال این دو دلباخته را سخت میکند. کتاب سمفونی خیال مناسب چه کسانی است؟ این کتاب به دوستداران رمان و داستانهای عاشقانهی ایرانی پیشنهاد میشود. در بخشی از کتاب سمفونی خیال میخوانیم: بالشتش تنها رفیقش بود، آن را بغل گرفت و با افکارش... ادامه ›
کتاب عشق نامهی ایرانی
- نویسنده: کیهان خانجانی
کتاب عشق نامهی ایرانی نوشته کیهان خانجانی، مجموعه داستانی است که دوازده روایت متفاوت از عشق را در بر میگیرد و هر کدام در یک گوشه از این سرزمین رقم میخورند و ویژگیها، ماجراها و فرجامهای خاص و متفاوت خود را دارند. درباره کتاب عشق نامهی ایرانی: این کتاب در حقیقت یک سفر عاشقانه در برخی از شهرهای ایران محسوب میشود و کیهان خانجانی مسافری داستانپرداز است که نوشتههایش آمیختهای از تجربه سفر و... ادامه ›
کتاب آریتمی
- نویسنده: مبینا شریعتی
کتاب آریتمی رمانی در ژانر عاشقانه و جنایی به قلم مبینا شریعتی است که روایتی متفاوت دارد و شما را با فضایی روبهرو میکند که در زندگی واقعی فرصت تجربه آن را نخواهید داشت. این اثر توسط نویسندهای جوان و متولد دهه هشتاد نگاشته شده و موضوع آن درباره پزشکی است که در بیمارستان کار میکند. در این بیمارستان اتفاقات عجیب و غیرمعمولی در جریان است. مطالعه کتاب آریتمی مناسب چه کسانی است؟ این کتاب به... ادامه ›
کتاب صدایی برای هیچ کس
- نویسنده: محمدعلی میری
کتاب صدایی برای هیچ کس نوشتهی محمدعلی میری شما را با خود در دل تاریخ کشانده و روایتی عاشقانه از سرگذشت دختری را به تصویر میکشد که زیباییاش زبانزد خاص و عام است. در روزگارانی که هنوز خان و خانبازی در ایران رواج داشت و هنوز جای درختان سر به فلک کشیده را ویلاها نگرفته بودند، در جایی که آسمانمان هنوز آبی و خورشیدش به درخشندگی یک مروارید زیبا بود، در یکی از روستاهای کشورمان، عشقی به پاکی... ادامه ›
کتاب الفبای سرنوشت
- نویسنده: صدیقه رنجبران
کتاب الفبای سرنوشت نوشتهی صدیقه رنجبران، داستانی عاشقانه و عاطفی است که با پرداختن مناسب به شخصیتها و توصیف عمیقترین احساسات و افکار آنها شما را مجذوب خود خواهد کرد. در بخشی از کتاب الفبای سرنوشت میخوانیم: من با پدر و مادر و خواهرم رفتیم به شهر و در آنجا پدرم مشغول به کار شد. من هم درسم را ادامه دادم و معلم شدم و در همین بین یکی از دوستان پدرم مرا برای پسرش خواستگاری کرد و او پزشک بود و با... ادامه ›