نقد، بررسی و نظرات رمان سفر به مرکز زمین - ژول ورن

مرتب‌سازی: پیش‌فرض
Eslam Yousefi
۱۳۹۸/۱۱/۱۱
خود کتاب و داستان نیازی به تعریف و تمجید نداره چون نویسنده چیره دستی به نام ژول ورن داره، داستان هم آن قدر شیرین و ساده و روان پیش میره که تا به خودت بیای میبینی تموم شده. اما عیب بزرگ این کتاب و خیلی از رایگانهای کتابراه (پولیاشو نمیدونم) غلط‌های املایی فراوان که در این کتاب دیگه غوغا میکنه هست و همچنین در این کتاب انگار اصلاً ویراستاری در کار نبوده و خیلی جملات دو کاراکتر داستان با هم تداخل دارند و ایجاد سردگمی برای خواننده میکنن. درسته که پولی بابت این کتاب پرداخت نمیشه ولی دلیل نمیشه که ایردات ریز و درشت پیش پا افتاده داشته باشه. امیدوارم نظرم دیده و بررسی بشه. با تشکر.
الا ها
۱۳۹۶/۰۷/۰۷
داستان زیبا و جالبی بود مانند سایر داستان‌های ژول ورن اما نقص‌هایی هم داشت..
در طول داستان هانس در پایان هر هفته دستمزدش را از پروفسور می‌گرفت اما در پایان کتاب اشاره شد که وی دستمزد کل سفر را طلب کرده و دریافت کرده است..
در جای دیگری وقتی به ایتالیا رسیدند آن‌ها جهت یاب را نگاه کردند و با وجود آنکه روی زمین بودند و موقعیت خود را تشخیص داده بودند باز هم متوجه اشتباه پیش آمده در جهت یاب نشدند و به جای آن بعد از شش ماه فقط با پیدا کردن ناگهانی جهت نما متوجه موضوع و علت آن شدند حال آنکه ذهنشان مدت شش ماه روی این موضوع مانده بود.
در جای دیگری دمای هوا را 70 درجه ذکر کردند که برای مدت چندین ساعت در آن هوا بدون آب بودند که در داستانی تخیلی اما با بیانی واقع بینانه و تجربی و علمی قابل قبول نبود و ایراد به حساب می‌آمد، همچنین بالا آمدن با یک کلک فرسوده بر روی مواد مذاب!!!
اما در کل کتاب هیجان انگیز و زیبایی بودو پیشنهاد می‌کنم که بخوانیدش..
متشکرم ازینکه رایگان در اختیارمان گذاشتید.
M R
۱۴۰۱/۰۵/۳۱
ژول ورن نویسنده چیره دست و خلاق فرانسوی رو کمتر کسی هست که نشناسه، آثار و نوشته‌های او حتی بعد از اینهمه سال هنوز جذاب و خواندنی هستند. این کتاب اگرچه امروز سطحی و غیرواقعی به نظر میرسه بخصوص با توجه به پیشرفتی که علم زمین شناسی داشته اما نباید فراموش کرد از نگارش این کتاب بیش از ١٥٠ سال میگذره!! واین کتاب جزو یکی از محبوبترین و معروفترین کتابهای ژول ورن هست. در حقیقت خلاقیت و قدرت تخیل نویسنده در این کتاب بسیار محسوس هست. داستان مربوطه به پروفسوری زمین شناس که بعد از پیداکردن یک یادداشت مرموز تصمیم می‌گیره به مرکز زمین سفرکنه... توصیفات و شرح وقایع تخیلی که نویسنده سعی کرده تا جای ممکن واقعی باشه بسیار زیبا و خواندنی هست. هرچند شخصا دوست داشتم داستان مفصل تر بود و بیشتر ادامه پیدا میکرد اما پایان داستان هم رضایت بخش هست. تنها ایرادی که وجود داره غلط‌های نگارشی و تایپی کتاب بود که امیدوارم برطرف بشه.
محمدرضا
۱۴۰۰/۰۳/۳۰
من تا الان بیشتر ۲۰ تا از رمان‌های ژول ورن را خوندم یا شنیدم؛ از کتاب‌های این نویسنده عزیز چیز‌هایی آموخته‌ام که کمتر کسی از آن‌ها خبر داشته است.
کتاب سفر به مرکز زمین هم یکی از قشنگ‌ترین و جذاب‌ترین و هیجان انگیز‌ترین رمان‌هایی هست که از ایشون خوندم. البته نسخه صوتی این کتاب را گوش کردم.
اگر این کتاب را خوندین چند تا دیگه از ده‌ها رمان ایشون را که خودم تا حالا خوندم پیشنهاد میکنم که مطالعه کنید: ۱. ناشناس مهربان ۲. دو سال در تعطیلات ۳. ماجرای یک شهر ۴. برادران ماجراجو ۵. ماجراهای کاپیتان هاتراس ۶. اشعه سبز سحر آمیز ۷. بیست هزار فرسنگ زیر دریا
اینها جذاب‌ترین هایشان نسبت به بقیه کتاب‌ها مثل: فانوسی بر تارک دنیا و یا ناخدای پانزده ساله بوده‌اند.
در ضمن به هفت کتابی که اشاره کردم pdf آها به طور رایگان در اینترنت موجود است.
maniya
۱۴۰۳/۱۱/۰۱
داستان آموزنده و علمی بود که به نظر من بعضی جاها تخیل است چون در زیرزمین چنین موجوداتی وجود ندارد البته شاید دریا باشد. پروفسور لیدن براک یک دانشمند بود و تمام سنگ‌های معدنی جهان را می‌شناخت. روزی او یک کتاب از دانشمندی به نام سکناس را پیدا کرد که در آن نقشه‌ای از سفرش به مرکز زمین بود که به صورت رمزنگاشته بود. پروفسور و برادرزاده‌اش آکسل تصمیم سفر می‌گیرد البته آکسل از اول تا آخر داستان مدام ترسیده و نگران است. راهنمای آن‌ها هانس که بسیار قوی و با مهارت است کمک زیادی به آن‌ها می‌کند. آن‌ها ابتدا از دهانه یک کوه آتشفشان سرد شده وارد شدند آکسل ترسیده بود که فوران کند اما پروفسور گفت در میان صخره‌های آتشفشانی بخارهای غلیظی دیده می‌شود که نشان می‌دهد آتشفشان رخ نمی‌دهد اما اگر سرعت و شدت بخارهای زیاد باشد و هوا از حرکت باز بماند و سنگین شود آنگاه یک آتشفشان اتفاق می‌افتد. در طول سفر به اعماق زمین آن‌ها سنگ‌های گرانیت بسیاری دیدند و در نهایت به یک دریا که از آب‌های دریای سطح زمین به آن جا نفوذ کرده بود رسیدند و در نهایت با یک کوه آتشفشان خارج شدند.
م.ح
۱۴۰۳/۰۹/۱۰
سلام. بنده این کتاب را درایام نوجوانی ام خوانده بودم والبته درآن دوران وازدید یک نوجوان، برایم یک کتاب داستان پرهیجان بود. الان که دوباره درکتابراه دیدم وخواندم، باتوجه به کتابهای بسیار زیادی که خوانده ام ومطالعه همه نوشته های دکتر مایکل نیوتن درمورد زندگی های دوباره، عمیقا باور دارم که ژول ورن، بسیار فراتر از زمان خود، فکر می کرده است وروح اوجزو ارواح متعالی بوده، ممکن است خوانندگان نظربنده، براین حرفم خرده بگیرند، چون ازدید خیلی ها، روح متعالی حتما باید درزمینه دین ومذهب وفرایض الهی مثل نمازوروزه و.. باشد. اما به نظر من، روح می تواند درهرزمینه ای متعالی باشد. مثلا در زمینه علمی یاورزشی یاپزشکی یاهنر،. بدون شک، روح ماجراجوی ژول ورن، این همه اطلاعات علمی جالب را اززندگی های مکررش، به دست آورده بوده است وگرنه چگونه فردی درحدود ۱۵۰سال قبل، چنین کتابهایی درمورد اعماق زمین وهوا و.. نوشته است. بسیاری ازنوشته های ژول ورن که درقالب داستان بیان شده اند، درآینده ای نه چندان دور، به وقوع خواهند پیوست. احداث بزرگراه درزیر اقیانوس، سفر به ماه، اختراع فضاپیما و هلیکوپتر و قطار وایده های بسیاری که در جهالت ۱۵۰سال قبل، به ذهن این نویسنده بزرگ، خطور می کرده اند واکنون رنگ واقعیت به خود گرفته اند. بدون شک، روح ژول ورن درزندگی های بعدی اش، به زمین آمده وشاهد تحقق رویاهایش خواهد بود. ممنون ازکتابراه
آریا آزادپور
۱۴۰۳/۰۸/۲۲
کتاب سفر به مرکز زمین رمانی علمی تخیلی و اثری هیجان‌انگیز از ژول ورن است که چندین نسل با آن خاطره دارند.
در کتاب سفر به مرکز زمین (Journey to the Center of the Earth)، اکسل که شیفتۀ قضایای علمی است، تحت تأثیر نظریۀ عموی دانشمندش قرار می‌گیرد. آن‌ها تصمیم می‌گیرند برای اثبات این نظریه، دست به خطر بزنند و به مرکز زمین سفر کنند؛ جایی که حیواناتی عجیب‌الخلقه و دنیایی حیرت‌انگیز انتظارشان را می‌کشد. کتاب ماجراجویانه و پرفروش سفر به مرکز زمین را می‌توانید از فروشگاه آنلاین ابربوک خریداری کنید.
این رمان، داستان یک پروفسور آلمانی به نام اوتو لیدانبراک را روایت می‌کند که معتقد است برخی دالان‌های گدازه به سمت مرکز زمین می‌روند. او به همراه برادرزاده‌اش اکسل و هانس که راهنمای آن‌هاست از آتشفشانی در ایسلند پایین می‌روند و با ماجراهای متعددی مانند حیوانات ماقبل تاریخ و خطرهای طبیعی مواجه می‌شوند تا اینکه در نهایت در جنوب ایتالیا در استرومبولی دوباره به سطح زمین بازمی‌گردند.
شناخت زمان داستانی ژول ورن خطوط داستانی او را برای خواننده روشن می‌کند. در قرن هجدهم و نوزدهم نظریه‌هایی مبنی بر تو خالی بودن زمین وجود داشت که توسط بسیاری از دانشمندان رد شد.
شقایق انصاری
۱۴۰۱/۱۱/۳۰
اگر به ژانر علمی‌ تخیلی علاقه دارید واقعا کتاب خیلی‌خوبی هست پر از‌ماجراجویی و اتفاقات جالب و درعین حال سرگرم کننده با قلمی گیرا و جذاب کتابی‌سرشار از‌امید و انگیزه شخصیت پر‌از شور‌و شوق پروفسور‌ جوریه که باعث میشه برای رسیدن به اهدافتون انگیزه بگیرین چرا که حتی لحظه‌ای به راهی که در‌پیش گرفته بود شک نکرد هیچ‌چیزی‌مانع دارش‌نبود و کسی بود که دیوانه هدفش‌بود اکسل: کسی که مجبور میشه با چیزایی که ازشون میترسه روبرو بشه گاهی‌ اوقات مثل بچه‌ای ک از قهر دراومده انقدر ذوق زده میشه و اون لحظه‌ها بشدت قشنگ بودن والبته ب نظرم خیلی مهربونه چون تمام این کارهارو علی رغم میل باطنی‌اش بخاطر عموی پروفوسورش‌انجام میده
و هانس راهنما خیییییییلی‌ مهربون و گوگولی بود من ک عاشقش بودم اروم و متین و ناز و بشدت حامی و کار بلد خیلی‌دوستش داشتم از این شخصیت‌ها ک خیلی حرف‌نمیزنن ولی با بچه‌ها خیلی مهربونن و اینکه بالاخره اخرش یه بار‌خندید😍😍😍 و درکل درون مایه خوبی‌داشت پر از‌غافلگیری و تعلیق من عاشقش شدم و البته نظریه‌های جالبی ک درمورد اعماق زمین باهاشون مواجه میشین🤷‌♀
Farnaz Mirzaei
۱۴۰۱/۰۳/۰۹
من این کتابو تازه تموم کردم
همین الان
بنظرم از نظر نگارش، داستان خیلی ضعیف بود ولی خود موضوع واقعاااااااا عالییییی بود
اصلا تو یه دنیای دیگه‌ای خواننده رو می‌بره
همون طور که آکسل کلمه‌ای رو پیدا نکرد برا وصف زیبایی‌های مکانی که دیده بود من هم واقعا نمیتونم کلمه‌ای رو پیدا کنم که احساسم و حالی که با خوندن این کتاب پیدا کردم رو بگم فقط تنها کلمه‌ای با صراحت و با جرأت میتونم بگم که در وجود خواننده ایجاد میکنه شجاعته، البته این فقط یکی از کلمه‌هایی هست که به ذهنم اومده و قطعا برای این داستان خیلی حرفا میشه زد
این داستان رو نمیشه توصیف کرد به همین راحتی، بخصوص که بعدش بری تو گوگل لیدن براک رو سرچ کنی و بعد اولین سایتی که بالا میاد میگه از یکی از دانشگاه‌های آمریکا گروهی به اعماق زمین رفتن و تقریبا تمام ادعاهایی که ژول ورن تو این داستان آورده رو اثبات کردن
اینجاست که آدم به هیجان میاد
پیشنهاد خوندنشو دارم به هممممه
فقط بنظرم چاپیشو بگیرین تا با نگارش بهتری بخونین و واقعا داستان بهتون بچسبه
.
۱۴۰۱/۱۱/۱۹
وقتی نامی از نویسنده بزرگی چون ژول ورن به میان می‌آید معلوم میشود که کتاب چه جور کتابی است. من وقتی نام نویسنده رو دیدم بدون خوندن توضیحات کتاب رو دانلود کردم.
مضمون این رمان علمی _تخیلی است. نویسنده در این کتاب از سفر خود به جاهایی را بیان میکند، که بشر هنوز نتوانسته وسایل مناسبی برای این چنین سفرها پیدا کند. سفر‌های مانند سفر به هوا، فضا و زیر دریا. من قسمت دهانه آتشفشان این کتاب را بسیار دوست داشتم. این قسمت از نظر من معمایی و تخیلی و هیجانی بود.
مهم‌ترین و پرطرفدار‌ترین کتاب ژول ورن نویسنده فرانسوی، کتاب دور دنیا در هشتاد روز از انتشارات عصر اندیشه است که پیشنهاد میکنم حتما حتما بخوانید.
در آخر از نویسنده محترم بسیار تشکر میکنم و به ایشان خسته نباشید میگویم چرا که کار نویسندگی کار بسیار سختی است.
رویا
۱۴۰۲/۰۱/۰۷
این کتاب هم مانند سایر کتابهای ژول ورن اثری جذاب و خواندنی است گرچه پروفسور نتونست سفرش رو به طور کامل به پایان برسونه. پروفسور لیدن براک یکی از زمین شناسان با تجربه و معروف است که در راه رسیدن به هدف خود یعنی سفر به مرکز زمین کاملا مصمم و جدی است او همراه برادر زاده‌اش آکسل و یک راهنما راهی این سفر پر خطر میشود در طول سفر با خطرات زیادی روبه رو می‌شوند ولی هیچ چیز روحیه پروفسور رو تضعیف نمیکنه. از خواندن کتاب یک چیز فهمیدم، این که هرچه جلوتر می‌رویم جذابیت داستان بیشتر میشه و داستان به نحوه‌ای است که در تمام طول داستان حس کنجکاوی خواننده از بین نرفته و همین موجب تمایل به ادامه. از نظر املایی خوب بود البته در برخی موارد غلط‌های املایی‌ها دیده میشد اما مانع درک موضوع نمیشد.
س.الف
۱۴۰۳/۰۵/۰۸
کتاب بسیار خوبی بود. داستان جذابی داشت که بر پایه تخیلات بود و همین باعث شد که در کمتر از ۲ روز بخونمش اما غلط های املایی فراوان که در متن دیده میشد و قسمت هایی که با واقعیت همخوانی نداشت باعث شد که ۴ ستاره به این کتاب بدم. میدونم این کتاب تخیلیه اما خود داستان تا جایی با مسائل علمی پیش میرفت و یه کتاب علمی تخیلیه اما قسمت هایی وجود داشت که مسخره بود مثلا اینکه اون ها امید داشتند با انفجار آتشفشان و فوران اون با یک قایق چوبی فرسوده بر روی اون بالا برن در حالی که امکان سالم موندن قایق و خودشون در تماس با مواد مذاب آتشفشانی وجود نداشت همچنین اون ها وقتی به سطح زمین پرتاب میشدن احتمال زنده موندنشون تقریبا صفر بود. در کل این کتاب داستان جذابی داره و ارزش خوندن داره.
آرش احمدی زاده
۱۴۰۰/۰۳/۰۹
حاوی اسپویل
داستان جالبی بود ولی دو تا ایراد داشت که یکیش مربوط به تایپیست عزیز هست و این همه ایراد نگارشی که واقعا آزاردهنده بود. دوم اینکه انتظار داشتم بعد از این همه ماجرا بتونن به مرکز زمین برسن و درست وقتی هنوز انتظار داشتم کلی موضاعات جالب دیگه پیش بیاد یهو به سطح زمین برگشتن و داستان تموم شد. و اینکه اصلا به شخصیت لیدن براک نمیخورد انقدر راحت با برگشتن و نصفه موندن سفر کنار بیاد. اولش فکر کردم که احتمالا از مرکز زمین گذشتن و خبر ندارن و از سمت دیگه زمین بیرون افتادن ولی بعد معلوم شد که ایتالیا هستن ناامید شدم. در کل این داستان خیلی خلاصه بود و میتونست به کلی جنبه‌های جالبی که وسط داستان رها شدن بپردازه.
ابوالفضل حیدری
۱۴۰۳/۰۸/۱۸
این رمان درباره یه پسر نوجوان همراه عمویش است که بعد از پیدا کردن یه کتاب از یک مورخ مشهور متوجه میشوند که او سعی در سفر کردن به مرکز زمین کرده است
بعد از راهی شدن با یک راهنما به نام هانس از دهانه آتشفشان خاموش وارد میشوند و از این لحظه سفرشون شروع میشود
آن‌ها در این مشیر با بسیاری از عجایب رو به رو میشوند که در تخیل بسیاری از نظرات علمی را نقص میکند
تنها اشکالی که این کتاب داشت این بود که کتاب در بعضی مواقع از داستان پرت میشد و حالت نصیحت گرانه به خود میگرفت
خلاصه بعد از چندین ماه زندگی در زیر زمین که با موجودات عجیب و غریب آشنا میشوند بالاخره سوار بر یک تیکه چوب از دهانه یک آتش فشان فعال بیرون می‌آیند و به زندگیشان بر میگردند
پارسا
۱۴۰۰/۱۱/۲۶
در قرن نوزدهم و بیستم میلادی بود که ژانر مورد علاقه‌ی کودکان و نوجوانان که امروزه به عنوان ژانر «علمی- تخیلی» می‌شناسیم در ادبیات پدید آمد. این سبک که آمیزه‌ای از واقعیت و دنیای خیال است با داستان‌های نویسنده‌ی معروف فرانسوی ژول ورن به اوج خود رسید.
ژول ورن در آثار خود به نوعی علم و خیال را در هم می‌آمیزد. او با این هنر خواننده‌ی نوجوان را علاوه‌بر این‌که غرق در لذت یک داستان ماجراجویانه می‌کند، سوالات مهمی را در ذهن او ایجاد می‌کند. کتاب سفر به مرکز زمین داستانی معروف از این نویسنده است که قوه هیجان و تفکر را کنار هم فعال می‌کند و مخاطب خود را به فضایی غیر واقعی اما سوال‌برانگیز می‌برد و از او می‌پرسد: «آیا زمین تو خالی است؟
عالمه خلیقی سیگارودی
۱۴۰۳/۰۹/۲۲
این کتاب جزو اولین کتاب هایی بوده که وقتی کودکی ۸ ساله بودم خوندم. بی نهایت لذت بردم از خوندنش و حتی دیدن اسم این کتاب هم من رو دوباره به لذت همون دوران مهمون میکنه. کتاب، داستانی با تصویرسازی های کامل ارائه میده درباره سفر به مرکز زمین که نیمه دوم ان به مراتب هیجان انگیز تر از نیمه اول اونه. شخصیت پردازی ها و روایت داستان به مراتب از کتاب دور دنیا در ۸۰ روز قوت بیشتری داره. خوندنش رو توصیه میکنم. اما همچنین باید اشاره کنم که متاسفانه کتاب حاضر به دلیل عدم نشانه گذاری در دیالوگ ها باعث سردرگمی در خوندن میشه و گاها مترجم نظرات خودش رو در درون متن نویسنده ارائه داده که به نظرم جالب نیست.
زهرا
۱۴۰۱/۱۰/۲۰
اولش که می‌خواستم کتاب رو شروع کنم، به چشم تکلیفی که باید رفع شده بهش نگاه می‌کردم. چون هر موقع به قفسهٔ کتابام نگاه می‌کردم، عذاب وجدان می‌گرفتم. ولی بعد از اینکه شروعش کردم واقعاً لذت بردم. مهم‌ترین و جالب‌ترین ویژگی این کتاب برای من این بود که نوشته هاش براساس علم بودن و من شخصا خیلی چیزای جالب ازش یاد گرفتم. (از جمله چراغ رومکرف) و خب کاملا بز اساس اطلاعات اون زمان نوشته شدن.
من از شخصیت عموی آکسل یا همون پروفسور خیلی خوشم اومد. با علم جلو می‌رفت و عاشق کاری بود که انجام می‌داد و اصلا هم ناامید نمی‌شد. از ژول ورن دور دنیا در ۸۰ روز رو هم خوندم که با هر دو به خوبی ارتباط برقرار کردم.
Mohammad Gadeh
۱۴۰۲/۰۴/۰۵
تیم تایپ اگر بیشتر زحمت می‌کشیدن یا به قول معروف دل می‌دادند می‌تونستن خیلی بهتر حس رو به خواننده منتقل کنن. بعضی جاها که مکالمه و بحث بین دو نفر بود آدم قاطی می‌کرد چون تایپ بد بود و نمی‌شد تشخیص داد کی به کیه. نکته بعدی اینکه ازین داستان خیلی اقتباس‌ها صورت گرفته و فیلم‌های زیادی ساخته شده، که بسیار پر و پیمان تر ازین داستان بودند و انگار کسی داستان را خلاصه کرده بود و بعضی از جاهارو بریده بود، در کل جای مانور زیاد داشت ولی زیاد حول پدیده‌ها نچرخید و همینطور گذرا ازشون ردشد. این رمان می‌تونست حداقل 500 صفحه باشه نه صدو خردی تا.... یه خسته نباشیدم می‌گم به کتابراه
El
۱۴۰۳/۰۹/۲۲
داستان جالبی داشت و دور از کلیشه بود و هر فصل ما رو سورپرایز می کرد. استرس و هیجان لا به لای کلمات به خوبی حس می شد داستان نفس گیری داشت به لحن راوی خیلی خوب پرداخته شده بود و آدم می تونست باور کنه که اینا نوشته های یک نوجونهبیشتر شبیه گزارش بود تا داستان چون به جای توصیف زیبایی با کمک ارایه های ادبی به توصیف شکل و اندازه علمی اونا پرداخته بودو این نشونه قدرت قلم نویسنده و مترجم هست اما متاسفانه ویراستاری درست و حسابی نداشت و همین باعث شده بود که گاها متن مونولوگ و دیالوگ ها رو گاها قاطی کنیم برای همین بود که متاسفانه من ۴ ستاره دادم
علیرضا مقام دوست
۱۴۰۳/۰۸/۰۴
در نوع خودش ایده جالبی از لحاظ موضوعی داشت اما بنظرم نویسنده در جاهایی از داستان کمی بیش از اندازه اغراق امیز عمل کرده و نتونسته آنطور که باید خواننده مجذوب وقایع صورت گرفته قرار بده البته در جاهایی هم خیلی سطحی از برخی اتفاقات شگرف داستان گذشته وبازهم در بعضی از موقعیت ها بیش از اندازه به موضوعی پرداخته. در کل توازن بین اهمیت ها و کم اهمیت ها وجود نداشته.. هرچند که گاهی از جاهای داستان بیش از اندازه کش دار و حوصله بر بودشاید نویسنده بازهم از لحاظ معلومات زمین شناختی درسطح بالاتری بود به مراتب میتوانست داستانی باور پذیر تر و جذاب تر ارایه بده
رشاد حسینی
۱۳۹۶/۰۸/۱۹
داستان خیلی خوب و جالب بود واقعأ عالی بود اما ایڪاش یکم جنبه‌های تخیلی رو تو این داستان زیبا افزایش میدادید مثلا اونجا که در سفر زیر زمین یکی از آدمای اولیه رو میبینن یا مثلا فیل‌های بزرگ رو میبینن اگه نقش اونها تو این داستان بیشتر میشد هیجان داستان هم زیادتر بود البته من کسی نیستم که بتونم از شما داستان نویسان موفق نقد بگیرم فقط یک نظریه کوچک بود داستان تون خیلی زیبا بود ممنون
نرمین صوفی
۱۴۰۱/۰۸/۰۲
اوایل داستان بنظرم خوب بود اما هرچه پیش میرفتیم داستان خیلی تخیلی و غیرقابل باورمیشد حالادرسته که ژانرتخیلیه اما دراین حد به قولی دیگه واقعاشورشدهانس و پروفسورکه اصلا ادمهای عادی نبودن هیچ چیزی شگفت زده باعث ترسشون نمیشدو اصلا ناامیدی براشون مفهومی نداشت اکسل هم که نقش‌ی پیرزن غرغرو رو داشت که دائم غرمیزد و نقطه مقابل هانس و پروفسورلیدن براک بودچندباری که هانس جونشونونجات دادواقعای چیزی فرای تخیل بودی شکارچی غازبتونه درنقش‌ی ناجی اونم بارهاو بارهاانقدبدرخشه واقعا قابل درک نیست
پریناز شیخلر
۱۳۹۹/۰۲/۰۲
داسنان خوب وجذاب وعالی‌ای داره... ولی متاسفانه تایپیست محترم انقدر سرگرم اظهار نظر کردن وسط جملات نویسنده بوده که متن کتاب پر از اشکالات تایپی و تاریخی و اعداد و ارقارم هست و دیالوگ‌های بین اشخاص انقد بد و نامرتب تایپ شده که خواننده رو کاملا گیج و سردرگم میکنه و متوجه نمیشه کدوم جمله رو کدوم شخصیت گفته... و وسط یه کتاب اصلا جالب نیس که تایپیست مدام اظهار نظرکنه و جملات مختلف بنویسه
صمنتا
۱۴۰۲/۰۳/۱۷
ای کاش مترجم فقط به ترجمه متن اصلی پرداخته بود و عبارات اضافی از زبان تایپیست اضافه نمی‌شد. بعضی از جملات هم به درستی ترجمه نشده و کل معنای عبارت بالعکس نوشته شده! مثلا جمله‌ای که آکسل متوجه میشه که گم شده و آبی در کنار پاش جاری نمیشه، که به اشتباه جاری می‌شود نوشته شده. بعلاوه، خیلب از عبارات مشخص نیست گوینده‌اش کیست، و کجا تمام میشود چون ویرگول، نقطه، و غیره نو شته نشده. من از این کتاب لذت می‌برم ولی بخشیش به خاطر این است که داستان رو قبلا خوانده ام.
Eli Bzr
۱۴۰۱/۰۸/۲۲
وقتی نویسندش ژول ورن باشه مشکل میشه اتتقاد خاصی کرد، شاید یکی از مهمترین انتقادها غلط هایه املایی زیاد در تایپ کتاب رو بشه گفت. در مورد خود رمان هم بالاخره نویسنده اینجور صلاح دیده ولی انتظار میرفت بعد از این همه سماجت و بلا حداقل به مرکز زمین میرسیدند و برمیگشتن، ولی در کل کتاب خوبی بود و ارزش وقت گذاشتن داشت
HaMraH
۱۴۰۲/۰۹/۲۳
واقعا داستان عالی بودش ژولورن یکی از بهترین نویسنده‌های جهان که مثل آقای اچ بی ولز با داستان‌های باورنکردنیشون انسان به وجد میارن در مورد داستان هم بگم از بس جذاب بود دو روزه تمومش کردم 😄 محو داستان شده بودم! فیلمشم دیده بودم فیلمشم خیلی خوبه پیشنهاد میکنم ببینین.
من که لذت بردم این کتاب شوق تلاش و کوشش و امید داشتن رو به من اموخت حتماً حتماً این کتاب رو بخونید واقع ترجمه عالی، متن روان و ترجمه عالی بود ممنون از کتابراه
Mahshad
۱۴۰۰/۱۰/۱۳
از نظر من که خواننده هستم خوب بود، توصیفات خوب بود ولی‌ی نکته که توصیفات از اول داستان و اینکه شخصیت عموش رو پردازش میکرد برای من یکم خسته کننده شد ولی جوری قشنگ بود که من اذیت نشدم از خوندنش. فکر کنم این رمان رو اولین بار به صورت تصویری و نه مثل این متن مطالعه کردم. تا صفحات اولی قشنگ بود فکر بکنم همینطور روند ادامه داشته باشه واقعا‌ی رمان خوب و سرگرم کننده هست موضوع هم عالی بود اینکه کاوش کنه درباره مکانی که تقریبا غیر ممکن.
خانمِ عشقِ کتابـ📚
۱۴۰۳/۰۴/۱۸
من خیلی کتاب های تخیلی رو دوست دارم و این کتاب یکی از بهترین کتاب های تخیلی که تا حالا خواندم. نویسنده آن ژوول ورن هست که در حدود ۲۰۰ سال پیش که بشر خیلی از لحاظ علمی عقب تر از الان بوده صحبت از سفر به مرکز زمین و سفر به آسمان ها کرده. شاید امروزه این کارها عادی بیاد ولی خلاقیت و تخیل ژوول ورن در آن زمان که این چیزها نبودند ستودنیه. این کتاب ارزش خواندن داره و مطمئنا جذب داستان زیبای آن خواهید شد
Sheghaygh Shojai
۱۴۰۰/۰۴/۰۴
سفر به مرکز زمین یه فرصت بود که حرفای یه دانشمند رو بشنوی نویسنده جوری نوشتتش که قشنگ میشه صحنه هارو تجسم کرد و در کنار ماجراجویانه بودن و باحال بودنش اومده کلمه‌ها و اسم‌هایی رو هم اونقدر در کل این داستان تکرار کرده که میشه گفت اطلاعات عمومی هستند و واقعا ازش لذت بردم راستش اگه یه جاهایی تو خوندنش به خاطر غلط املایی و قاطی بودن حرف شخصیت‌ها به مشکل برخوردم ولی یه دید باحال و خوب بود
سحر نوری
۱۴۰۲/۰۶/۱۳
یک داستان پرهیجان و نفس گیر. از خوندن این کتاب لذت بردم. ترجمه خوب بود. اما این متن ویراستاری نشده بود و در چندجا جمله قابل فهم نبود. ایراد بزرگ دیگر اینکه در دو جا جملاتی به متن کتاب اضافه شده بود که به نظرم کار حرفه‌ای نبود. در جایی نوشته: در کشور عزیزمان ایران.... ایراد دیگر اینکه در جاهای متعددی کلمه "تایپیست" در بین متن دیده میشه که نشان دهنده عدم انجام ویراستاری نهایی رو این متن هست.
مهری رازقیان
۱۳۹۹/۰۱/۰۵
از دوران کودکی تا الان این کتاب رو حداقل 4 بار خوندم و چندین بار هم کارتونش رو دیدم ولی هر بار که میخونمش برام شیرین هست درست مثل بار اول😍بسیار جذاب هست این کتاب، ژول ورن تخیل بسیار زیادی داشته و این تخیل در بهتر دیده شدن آثارش خیلی کمک کرده، واقعا وقتی کتاب رو میخونی باورت نمیشه این کتاب به دست یه نویسنده س خیلی قدیمی نوشته شده باشه واقعا آفرین به این تخیل و هوش بالا.
مسعود پورسنگی
۱۳۹۶/۰۱/۰۷
بد نبود اما به نظرم باوجودی که یک تخیل بود بعضی اوقات برام اصلا قابل هم نبود... مثلا پول آخر هفته‌های هانس!چندصد کیلومتر حرکت طی چند روز درون زمین بدون مشکل!نسوختن کلکی از مواد مذاب!!دریای چندصد کیلومتری زیر زمین!بالا اومدن این همه مسافت طی شده زیر زمین به روی زمین!مقدار آذوقه تو این همه مدت!!سوخت چراغ تو این همه مدت!!و و و..! اگر ژول ورن بود دوست داشتم به این سولات پاسخ بده!
علی حامی
۱۴۰۲/۰۳/۲۳
سفر به مرکز زمین ژول ورن، داستانی ماجراجویانه است که در آن یک گروه از ماجراجویان به سفری به داخل زمین می‌روند تا به مرکز زمین برسند. در این کتاب، ورن با استفاده از دانش علمی خود، به طور جذاب و شیرین داستانی هیجان‌انگیز و آموزنده ارائه می‌دهد. به نظر من این کتاب برای هر کسی که علاقه‌مند به دنیای علم است، بسیار جذاب است و خواندن آن را به این افراد توصیه میکنم.
بیتا فروتن
۱۴۰۰/۰۱/۰۴
باور کنید اگر تو مدرسه نخونده بودم ک کتاب‌های طول ورن، تخیلیه، هیچ وقت نمیفهمیدم و باور نمیکردم، اخه این همه قدرت تخیل از کجا اومده 😳. هرچند ک داستان هاش اوراق آمیزه، ولی اسم مکان و زمان و سنگ و زمین شناسی، همه اس از علم طول ورن سرچشمه میگیره، واسه همین هم تخیلی بودنش هم علمی بودنش سخته باورش😐. ب هر حال ژول ورن و کتاباش بی نظیرررررررن❤️
ماه
۱۴۰۳/۱۰/۲۳
با تشکر از نویسنده عزیز کتاب جالبی بود و موضوع فوق العاده‌ای داشت سفر به مرکز زمین!! درسته موفق نشدند و من انتظار داشتم موفق شوند با این حال رمان جالبی بود پر از هیجان و اینکه تخیلی بود و مربوط به گذشته، ولی اگر جمله‌ها بهتر نوشته می‌شد بهتر بود چون معلوم نمیشد هر جمله‌ای مربوط به چه کسی هست باید برمیگشتی دوباره میخوندی که متوجه شی.
صبا باوفای حقیقی
۱۴۰۳/۰۶/۱۲
بعد از مدتها که از سالهای نوجوانی من گذشته خوندن دوباره نوشته‌های ژول ورن خیلی لذت بخش بود. یکی از جذابیت‌های این نویسنده همین هست که ادم احساس نمیکنه نویسنده مال سالهای خیلی خیلی قبل باشه. چون تخیل نویسنده خیلی به روزگار جدید میتونه نزدیک باشه. مخاطب داستانهای ژول ورن فقط نوجوانان نیستند و هرکسی در هر سنی از هیجان این نوشته‌ها لذت میبره.
سجاد صیفوری آرپناهی
۱۴۰۰/۱۰/۲۶
کتاب و نویسنده نیازی ب تعریف ندارن
ولی هنوز کتاب رو کامل نخوندم
اما داستان جالب و روانی هست
و از چیزی ک وحشت دارم اینکه
نویسنده از زبان آکسل حرف میزنه
بعد ک در مورد محبت روستاییان حرف میزد
یهو‌ی بخشی رو وارد متن کرده
و گفته روستاییان در ایران خودمان هم محبت بیشتری دارن
و این کار مترجم واقعا جای تاسف
داره
saeed zolghadriha
۱۳۹۹/۰۵/۰۴
کتابهای ژول ورن که همه فوق العاده هستن و هر کتابخوانی باید اونها رو بخونه. فقط متاسفانه این نسخه از کتاب پر از غلط املایی و نگارشی فاحش و تاثیرگذار در مطالعه کتاب هستش و اظهارنظرهای بی مورد و تعجب آر تاییست در بین متون کتاب هم شگفت آوره. امیدوارم کتابراه این موارد رو اصلاح کنه. در مجموع داستان فوق العاده ست
گلو
۱۴۰۲/۰۴/۱۲
داستان اون اواسط کمی خسته کننده میشه و من به شخصه فقط میخواستم بخونم که تمومش کنم. کتاب بد نبود ولی در کل من انتظارات خیلی بیشتری داشتم و یه جورایی ناامید شدم که نمیدونم احتمالا به خاطر ترجمه هم بود.
در کل لحضات هیجان انگیز و غیرمنتظره‌ای داشت که قلم ژول ورن به خوبی از پس توصیفشون براومده بود.
خوندنش خالی از لطف نیست:)
Sepid Mmm
۱۴۰۱/۰۶/۲۰
شاید اولین کتابی که بدو ورود به کتابراه خواندم همین کتاب بود به مدت چن ساعت یکسره این کتاب را خواندم توصیفاتی که شده بود بسیار عالی بود و فضای مخوفی رو درون ذهن من شکل میداد گاها واقعا میترسیدم چرا که پر بود از فوبیای من ینی جایی تنگ و زیر زمین فقط گاها روند داستان سریع پیش می‌رفت به طرفدار ژانر هیجان و تخیلی توصیه میشود
من من
۱۴۰۰/۱۲/۱۳
با سلام خدمت نویسنده گرامی (هرچند ایشون در قید حیات نیستن) کتاب بسیار جالب و مهیج و سرگرم کننده‌ای هست، یادم میاد که در سال پنج ابتدایی هم این بخشی از این داستان رو داشتیم و من از همون موقع توی ذهنم بود که این کتاب رو بخونم، وقتی توی کتابراه پیدایش کردم بسیار خوشحال شدم، و جالب‌تر اینکه رایگان در اختیار مون قرار دادید، ممنونم از شما
danial akbari
۱۳۹۹/۰۹/۰۳
خیلی کتاب باحالیه من تازه شروع کردم و الان بخش ۳ هستم ولی خیلی جالبه. فقط تنها مشکلش اینه که مثلا بعضی جاها که آکسل صحبت میکنه رو نشون ندادن که آکسله و اگر قبلش عموش صحبت کنه و بعدش آسکل آدم فکر میکنه که صحبت‌های آکسل رو داره عموش میگه یعنی باید بنویسن (آکسل گفت:) نه اینکه قاطی کنن ولی در کل عالیه امیدوارم که پیامم بررسی بشه🙏🏼🌹🌹
عارف سیدی
۱۳۹۸/۰۸/۰۱
مناسب برای نوجوانان، ژول‌ورن همیشه با قلمی جذاب و روان و ساده داستان‌هایی جلوتر از زمان خودش رو مینوشت که خیلی ازون‌ها به واقعیت در اومدن
داستان بیشتر جنبه سرگرمی داره و خیلی علمی نیست
خوندنش برای سرگرمی عالیه و توصیه میشه، جذاب و درگیر کنندست و تصویر سازی‌های عالی شما رو کاملا همراه کاراکتر‌های کتاب به عمق زمین میبره و سوپرایزتون میکنه
null null
۱۳۹۶/۱۰/۱۳
کتاب جذابی بود اگه کتابی میشناسین که جالبه لطفا معرفی کنید. ممنون
نسیم
۱۴۰۱/۱۰/۱۴
عالی عالی عالی
من این کتابو در نوجوانی خوندم و الانم دانلودش کردم برای پسرم که بخونه با اینکه فیلمش به شکلهای مختلف ساخته شده دنیای کتاب یه چیز دیگه است و میزاره خودت با چشمای خودت ببینی جزییاتو. مت چندین کتاب از ژول ورن خوندم و حالا میبینم نسل بعد از من هم دارن با اشتیاق میخونن. ژول ورن برای همه نسلهاست.
... ...
۱۴۰۱/۰۵/۳۱
داستان خوبی بود که تعجبی نداره چون نویسنده‌اش ژول ورن هست اما تنها مشکل داستان این بود که به نظر من نویسنده خیلی داستان رو کش داده بود و از وسطای کتاب دیگه از خوندنش خسته می‌شدی اما یه مشکل دیگه هم داشت که ربطی به داستان نداشت متاسفانه غلط‌های املایی ریز و درشت کتاب باعث سردرگمی خواننده در بعضی قسمت‌های داستان می‌شد
Merve Aydin
۱۴۰۰/۰۹/۱۸
کتاب زیباست دوست دارم اما وقتی کتاب می‌خوانم به داستانی کتاب غرق میشم تا کتاب خلاص می‌شود اطرفمه می‌بینم کی و دنیایی که بودم حالا نیستم جیگرخون میشم زیاد خوب دیگه حالا ما در دنیایی واقعی استیم باید از فرصت‌های کی داریم استفاده کنیم تا می‌توانیم کتاب بخوانیم چون داستان‌های کتاب واقعی است 🥰🥰🥰😘😘🥰
Narges Fshnjrdi
۱۴۰۰/۰۷/۲۳
در محشر بودن این کتاب شکی نیست و به دوستان طرفدار ژانر علمی_تخیلی پیشنهاد می‌کنم که به هیچ وجه از دستش ندن، اما یک مشکلی که این کتاب الکترونیکی داشت غلط‌های املایی هستش که گه گاهی به چشم می‌خورد و از هیجان خواننده کم میکرد و دوم دخالت تایپیست که نظرات خودش رو بین رمان جا داده بود و از زیبایی و اشتیاق خوندنش کاسته بود.
zahra rahmani
۱۳۹۹/۰۷/۱۶
باسلام عالی بود. یعنی یجوری نوشته شده که آدم احساس میکنه داخل داستانه و صحنه هارو حس میکنه. ژول ورن هم دانشمند خوبی بوده و هم نویسنده خوب. من دور دنیا در ۸۰ روز رو هم خیلی دوست داشتم. ممنونم کتابراه❤❤❤. فقط خیلی خوب میشه کتابهای دیگه ژول ورن رو هم رایگان ارائه بدید.
سارا ابوطالبی
۱۳۹۹/۰۶/۰۷
من این کتابو به صورت الکترونیک نخوندم و خود کتابو خوندم و باید بگم فوق العاده بود به خصوص اینکه سنم خیلی کم بود و جرقه‌ای بود برای من که شروع به خوندن کتاب بکنم صحنه هارو آدم با پوست و گوشتش حس می‌کنه وحتی با گرم شدن دالون‌ها اونم گرمش میشه کتاب فوق العاده ایه از سرش نگذرین و حتما بخونینش⁦☺️⁩
1 2 3 4 5 6 >>