معرفی و دانلود کتاب چرا من به قدر کافی حالم خوب نیست؟

عکس جلد کتاب چرا من به قدر کافی حالم خوب نیست؟
قیمت:
۴۶,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب چرا من به قدر کافی حالم خوب نیست؟ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب چرا من به قدر کافی حالم خوب نیست؟ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب چرا من به قدر کافی حالم خوب نیست؟

هلن دنت در کتاب چرا من به قدر کافی حالم خوب نیست؟ با بهره‌گیری از تئوری دلبستگی تلاش کرده تا با بررسی تاثیر پیوندهای عاطفی اولیه بر روابط‌مان در بزرگسالی، علت ناکامی‌ و بدحالی‌هایمان را بیابد و به ما در یافتن منشاء و راه حل اساسی‌ترین مشکلات زندگی کمک کند.

درباره کتاب چرا من به قدر کافی حالم خوب نیست؟

مثبت‌اندیشی را امتحان کرده‌اید و تمام کتاب‌های خودیاری را از بَر هستید؟ تمام توصیه‌های مربوط به اعتماد به نفس، موفقیت و خوب‌حالی را خوانده‌اید، اما در اعماق وجودتان هنوز احساس خوبی ندارید؟ آنچه که به دنبالش هستید در این اثر جمع شده است.

احساس شکست، حال بد و بی‌ارزشی اغلب از مسائل بسیار ریشه‌ای ناشی می‌شود. از این روی، بهتر است قبل از پرداختن به معرفی کتاب چرا من به قدر کافی حالم خوب نیست؟ (Why Don’t I Feel Good Enough) کمی به نظریه‌ی دلبستگی جان بالبی که این اثر با به‌کارگیری آن تلاش کرده تا پاسخی برای حیاتی‌ترین مشکلات روان‌شناختی انسان بیاید،‌ بپردازیم.

این نظریه که در قرن بیستم شکل گرفت بیان می‌کند که مادر و نوزاد به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده‌اند که امنیت نوزاد و در نهایت،‌ بقای گونه‌شان تضمین شود. در واقع ما نیاز به امنیت و تامین داریم و رابطه‌ای که با مراقبین اولیه‌ی خود می‌سازیم، به شیوه‌ی غیر قابل باوری بر روابط دیگر ما در بزرگسالی تاثیرگذار هستند. کودک موجود مورد علاقه‌ی خود را ترک می‌کند اما همواره برای برخورداری از حمایت و ایمنی به او باز می‌گردد و زمانی که موجود مورد علاقه نباشد، او سطح اضطراب شدیدی را تجربه می‌کند. این گونه است که سه الگوی رایج دلبستگی شکل می‌گیرد: یک سبک دلبستگی ایمن،‌ دو سبک دلبستگی ناایمن. گفتنی‌ست رفتار ناشی از دلبستگی را نه فقط در کودکان که بلکه در همه‌ی جانوران می‌توان مشاهده کرد.

هلن دنت (Helen Dent) در کتاب شگفت‌انگیز خود ابتدا به شرح چگونگی شکل‌گیری سبک‌های دلبستگی می‌پردازد و سپس از مزیت فهم این تئوری در تمام جنبه‌های زندگی انسان می‌گوید. او ما را راهنمایی می‌کند تا بتوانیم سبک دلبستگی خود را بشناسیم،‌ از حوزه‌ی نظر پا به عرصه‌ی عمل بگذاریم و تلاش کنیم تا بصیرت‌هایی را که در باب دلبستگی پیدا کرده‌ایم در زندگی به کار ببندیم. جدول‌ها و نمودارهای راهگشایی در این کتاب وجود دارد که به شما در این مسیر کمک می‌کنند و‌ برای شما جعبه ابزاری ذهنی می‌سازند تا به هنگام نیاز از آن استفاده کنید.

کتاب چرا من به قدر کافی حالم خوب نیست دیدگاه شما را به زندگی تغییر خواهد داد،‌ بسیاری از مسائل دوران کودکی را برایتان قابل فهم خواهد کرد و علاوه بر این، می‌تواند به شما برای تربیت فرزندانتان کمک کند. این کتاب نه یک اثر خودیاری کلیشه‌ای است، نه ادعای عجیب‌وغریب و بزرگی دارد. بلکه با بهره‌گیری از نظریه‌های بزرگ‌ترین روان‌شناسان و متخصصان سلامت روان به شما کمک می‌کند تا تجربه‌ی مطلوب‌تری از زندگی کردن داشته باشید.

کتاب چرا من به قدر کافی حالم خوب نیست مناسب چه کسانی است؟

اگر در روابط روزمره‌ی خود دچار مشکل شده‌اید، این اثر به شما کمک خواهد کرد که به مدیریت عواطف و احساسات خود بپردازید. همچنین تمامی علاقه‌مندان به روان‌شناسی خودسازی، تمامی دست‌اندرکاران سلامت روان از جمله روانکاوان، روان‌شناسان بالینی و مشاوران خانواده می‌توانند از این کتاب بهره‌مند شوند.

با هلن دنت بیشتر آشنا شویم:

او در سازمان سلامت بریتانیا مشغول فعالیت بوده و به درمان بالینی و آموزش فعالیت داشته است. پرفسور هلن دنت روان‌شناس بالینی شورای حرفه‌ای بهداشت و دارای پروانه انجمن روانشناسان بریتانیاست. او اکنون در کلینیکی ویژه کودکان مبتلا به طیف اوتیسم (درخودماندگی) مشغول به کار است.

جملات برگزیده‌ی کتاب چرا من به قدر کافی حالم خوب نیست؟

- «ناایمن - اضطرابی» به این معناست که «نمی‌تونم اطمینان داشته باشم که مامانم در مواقع نیاز امنیتم رو حفظ ‌کنه، برای همین باید مدام بهش نشون بدم که چقدر بهش محتاجم».

- سبک‌های ایمن و ناایمن را می‌توان «منسجم» خواند، زیرا شامل نظامی هستند که نوزاد با برقراری ارتباط با سرپرستش به آن دست پیدا کرده و در واقع در جهت ایمن نگاه داشتن نوزاد عمل می‌کنند.

- اگر سبک دلبستگی شما آشفته باشد، ممکن است هیچ‌گونه ارتباطی با والدینتان نداشته باشید یا نیازهایشان ورای میزان کمک شما باشد.

- استفادۀ مبالغه‌آمیز از عواطف مثبت تنها باعث سرافکندگی خواهد شد، اما عواطف وابسته به ترس می‌توانند هدایتگر رفتارهایی آسیب‌زا با عواقب احتمالی فاجعه‌بار باشند.

در بخشی از کتاب چرا من به قدر کافی حالم خوب نیست می‌خوانیم:

سرپرست‌های «همسو» قادرند نیازهای کودکشان را نسبت به نیازهای خودشان در اولویت قرار دهند. آن‌ها به شیوه‌ای صحیح، بر رفتار و وضعیت احساسی کودک نظارت می‌کنند، بدون این که از زاویۀ دید نیاز خودشان به آن نگاه کنند. آن‌ها بدون این که دخالت کنند، مراقب کودک‌اند و به نحوی صحیح و به سرعت به نیاز نوزاد یا کودکشان پاسخ می‌دهند. بازتاب صحیح احساس، باعث می‌شود که کودک احساس امنیت و اطمینان خاطر کند که فردی باارزش است و نیز موجب می‌شود که او ماهیت آن چه را که احساس می‌کند، بیاموزد. ثابت شده که سرپرستانی که دارای سبک دلبستگی ایمن هستند، به نوع پیچیده‌ای از انعکاس (که «آینۀ تعمدی» نام دارد)، پایبندند که بر اساس آن، در مخابرۀ پیام ارتباطیشان به شیوه‌ای ماهرانه، مبالغه می‌کنند تا از احساسی که کودک دارد، قابل تمیز دادن باشد. این امر باعث می‌شود نوزاد بیاموزد که سرپرستش موجودی مستقل از خودش است و افکار متفاوتی نیز دارد. هیچ والدی بی‌نقص نیست و همۀ ما برخی از اوقات دچار اشتباه می‌شویم. خوشبختانه کودکان با والدینی که به «حد کفایت خوب» هستند، به خوبی کنار می‌آیند.

هنگامی که اوا کودک بود، پدرش در موقعیت‌هایی که او زمین می‌خورد، به سرعت بلندش می‌کرد و چهره‌اش پیش از آن که به وضعیتِ محافظت‌کننده و آرامش‌بخش برگردد، ترس و تلاطمی را که او احساس کرده بود، منعکس می‌کرد. اوا آموخت که اگرچه زمین خوردن ترسناک است، اما این ترس قابل تسکین یافتن است.

اگر احساسِ منعکس‌شده صحیح نباشد، کودک به دلیل دریافت اطلاعات متناقض (بسته به شدت تفاوت آن با احساسِ واقعی‌اش)، احساس سردرگمی یا ترس خواهد کرد. اگر کودکان متوجه نشوند که در حال تجربۀ چه عواطفی هستند، کنترل این عواطف برایشان بسیار سخت‌تر شده و به سمت تجربۀ عواطف نادرست یا به لحاظ اجتماعی، نامناسب، متمایل خواهند شد.

فهرست مطالب کتاب

پیش‌گفتار
بخش اول: چرا من به قدر کافی حالم خوب نیست؟
1. چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟
2. داشتن احساس خوب
3. زنده ماندن و پیشرفت کردن: نظریۀ دلبستگی
4. چگونگی شکل‌گیری سبک‌های دلبستگی
5. سبک‌های دلبستگی در بزرگسالی
بخش دوم: اقدام عملی - تهیۀ نقشۀ راه زندگی درونی
6. تاریخچۀ خانوادگی و شجره‌نامه
7. گره‌گشایی از سبک دلبستگی
8. ادغام تمامی مطالب ذکرشده
بخش سوم: آگاه شدن از عوامل پنهانِ اثرگذار بر روابط‌مان
9. روابط عاشقانه
10. خانواده و دوستان
11. همکاران
12. روابط دیگر
بخش چهارم: داشتن حس و حال خوب - خواهم آموخت که چگونه عنان زندگی‌ را در دست بگیرم
13. مراقبت از خود
14. مدیریت عواطف
15. مدیریت رفتارها
16. از کجا می‌توانم کمک بیشتری دریافت کنم؟
بخش پنجم: اطلاعاتِ افزوده
17. نقاط قوت و محدودیت‌های مستندات تحقیقاتی
سخن پایانی دربارۀ اِوا، دن، جَس و زک

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب چرا من به قدر کافی حالم خوب نیست؟
نویسنده
مترجمگلناز محمدی
ناشر چاپیانتشارات راوشید
سال انتشار۱۴۰۰
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات150
زبانفارسی
شابک978-622-7458-72-5
موضوع کتابکتاب‌های روانشناسی بالینی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب چرا من به قدر کافی حالم خوب نیست؟

افروز قیماسی
۱۴۰۱/۰۹/۰۲
حتما همه باید این کتاب رو بخونن عالیه
مشاهده همه نظرات 1

راهنمای مطالعه کتاب چرا من به قدر کافی حالم خوب نیست؟

برای دریافت کتاب چرا من به قدر کافی حالم خوب نیست؟ و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.