معرفی و دانلود کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد

عکس جلد کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد
قیمت:
۱۲,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد

کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد اثر اوریانا فالاچی، داستانی سرشار از احساس شادی، ترس، مهربانی، یأس، خشم، امید، افسردگی و نگرانی است که گفتگوها و مکالمه‌های درونی زنی باردار را با فرزند درون شکمش روایت می‌کند. فروش این کتاب به بیش از چهار میلیون نسخه در جهان رسیده است.

اوریانا فالاچی (Oriana Fallaci) در کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد (Letter To A Child Never Born) با زاویه دید اول شخص سوالات ذهنی خود را که هر انسانی، مخصوصا هر زنی ممکن است در طول عمرش بارها از خود بپرسد را مطرح می‌کند؛ همچون به دنیا آوردن فرزند، انتخاب زندگی، قوانین زیستن، زن یا مرد بودن، عدالت، عشق و... به بیان دیگر فالاچی در قالب راوی داستان برای کودک خود که هنوز زاده نشده است از سختی‌ها و ملالت‌های دنیا سخن می‌گوید تا او را آگاه سازد. زنی که باردار می‌شود و در میان حیات و عشق‌ ورزیدن یا سقط فرزندش دچار تردید است.

این نویسنده سرشناس به‌ سان سبک فمینیستی‌اش در تفکر و روزنامه‌نگاری، در سرآغاز این کتاب صراحتا اعلام می‌دارد: «دلیلی‌ برای‌ دروغ‌‌ گفتن‌ نیست‌! من‌ مانند بسیاری‌ از هم‌جنسانم‌ حقیقت‌ را انکار نمی‌کنم‌: آن‌چه‌ از زبان‌ قهرمان‌ این‌ کتاب‌ حکایت‌ شده، روایتی‌ است که‌ در زمانی‌ نه‌ چندان‌ دور برای‌ خودم‌ اتفاق‌ افتاده‌. من‌ حامله‌ شدم‌، به‌ طفلی‌ که‌ در شکم‌ داشتم‌ عشق‌ ورزیدم‌ و...». در حقیقت داستان، به رابطه‌ نامشروعی برمی‌گردد که فالاچی‏ با سوژه حقیقی کتاب «یک مرد» خود و یکی از مصاحبه‌ شوندگانش در زندان‌های سیاسی یونان، یعنی الکوس پاناگولیس برقرار نموده است.

شاید بحث عمده و مهم اوریانا فالاچی در کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد، سقط جنین باشد، اما به صورت کلی تمام دیدگاه‌های موجود در رابطه با زن را توجیه می‌کند. بر همین اساس منتقدان معتقدند که این اثر بیشتر از آن که به کیفیت و جذابیت ادبی متن پرداخته باشد، به دغدغه‌ی زنان و مسائل جنسیتی پرداخته است. همچنین در بخش هایی از کتاب نیز عقاید خود نویسنده دیده می‌شود. فالاچی به وجود خدا اعتقاد نداشت، بنابراین به گونه‌ای کتاب را نوشته است که مادر این کودک نیز به وجود خدا اعتقاد ندارد. و مدام از فرزند خود علامت و نشانه‌هایی می‌خواهد تا به تردید خود پاسخ دهد. در بخش‌هایی نیز از علامت کودک درمانده می‌شود و دنبال توجیه خود از طریق علم و طبیعت می‌شود.

نقد جالب دیگری که بر این اثر وارد شده و مثبت می باشد همزاد پنداری هنگام خواندنش می باشد. این موضوع را خوانندگان این کتاب نیز معتقدند. از نظر خوانندگان، هنگامی که فرد غرق در کتاب می شود و گفتگوی مادر با جنین را می خواند، احساس حاملگی و وجود جنین در داخل شکم را می‌کند. گویی چندماه است که جنین در آنجا وجود دارد و رشد کرده است.

اوریانا فالاچی روزنامه‌نگار، نویسنده و مصاحبه‌گر سیاسی مشهور ایتالیایی بود که در شهر فلورانس متولد و در سن 77 سالگی در همان شهر بر اثر سرطان درگذشت. آنچه بیش از هر چیز به معروفیت او کمک کرد، مجموعه مصاحبه‌های مفصل و معروف او با رهبران سرشناسی همچون محمدرضا شاه پهلوی، یاسر عرفات، ذوالفقار علی بوتو، آیت‌الله خمینی، ایندیرا گاندی، معمر قذافی، هنری کیسینجر است.

از دیگر آثار اوریانا فالاچی می‌توان به «زندگی، جنگ و دیگر هیچ»، «جنس ضعیف»، «اگر خورشید بمیرد»، «یک مرد» و... اشاره کرد. فالاچی در مدت فعالیت‌های سیاسی و ادبی خود موفق به دریافت جوایز زیادی از جمله جایزه «آنی تیلور» مرکز مطالعات فرهنگ عامه نیویورک و نامزدی جایزه نوبل ادبیات شد.

بی‌تردید نامه به کودکی که هرگز زاده نشد از آن دسته کتاب‌هایی است که به دل مخاطبانش نشسته و نه‌ تنها زن‌ها بلکه مردها نیز از خواندنش لذت برده‌اند. این کتاب هدیه‌ای است از یک زن برای همه‌ی زنان.

دربخشی از کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد می‌خوانیم:

پزشک در حالی که برگه‌ای را برمی‌داشت، با لحنی از شادمانی گفت: «تبریک می‌گویم، خانم.» از او خواستم نام خانوادگی خودم را بنویسد. با بی‌تفاوتی به من خیره شد و گفت: «اوه!» سپس خودکارش را برداشت و نام خانوادگی خودم را روی برگه نوشت. بدین ترتیب من با حضور در آن اتاق سرد مقابل آقای دکتر با آن روپوش سفید نشسته بودم و از طریق لحن سرد و بی‌روح او و نیز علم پزشکی رسما متوجه شدم که تو وجود داری. این خبر آن‌قدرها بر من تأثیر نداشت؛ چون خودم از قبل می‌دانستم اما تعجب کردم از این‌که نوشتن نام‌خانوادگی خودم چرا باید نوشته‌های یک تکه کاغذ را تحت تأثیر قرار دهد. این را نوعی هشدار در نظر گرفتم، هشدار در برابر دشواری‌های آینده. بعد، پزشک صمیمانه از من خواست لباسم را دربیاورم و روی تخت دراز بکشم.

رفتار پزشک و پرستار به گونه‌ای بود که گویی از من خوششان نمی‌آید. به صورتم نگاه نمی‌کردند بلکه میانشان نگاه‌های معناداری رد و بدل می‌شد. وقتی روی تخت نشسته بودم، پرستار عصبانی شد چون پاهایم را روی رکاب نگذاشته بودم؛ بنابراین با اوقات‌تلخی جای پاهایم را درست کرد و گفت: «این‌جا و این‌جا بگذار!» احساس می‌کردم آن‌قدر بی‌ارزشم که آن‌ها کارهایم را سرسری و با تمسخر انجام می‌دهند. البته وقتی پرستار حوله‌ای روی اندام برهنه‌ام انداخت از او تشکر کردم، اما بدترین زمانش لحظه‌ای بود که پزشک با یک دستکش پلاستیکی معاینه‌ام کرد. چون دائم بر من فشار وارد می‌کرد. نگرانی‌ام فقط به خاطر خودم نبود بلکه نمی‌خواستم به تو ضربه‌ای بزند. عاقبت کارش را تمام کرد و گفت: «همه چیز خوب است، کاملا نرمال.»

برایم نسخه‌ای نوشت و گفت که بارداری بیماری به شمار نمی‌رود، بلکه یک پدیده‌ی طبیعی است.

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد
نویسنده
مترجمقهرمان عسکری آزاد
ناشر چاپیانتشارات فرشته
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات144
زبانفارسی
شابک978-622-6428-37-8
موضوع کتابکتاب‌های داستان و رمان اجتماعی خارجی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد

|ayn Af
۱۴۰۰/۰۱/۰۹
واقعا نمی‌دونم چی بگم ما سال هاست درد‌ها و رنج‌های زن بودن، مادر بودن، دختر بودن رو می‌چشیم ولی در سکوت
انگار که وظیفمون هست به خاطر جنسیت مون درد‌هایی که تحمل کنیم که هیچ مردی این رنج‌ها رو تحمل نمیکنه، شایدم واقعا وظیفمون هست
چرا؟!
چون ما یک ||زن، مادر، دختر|| هستیم.... 🌱
الهام یادگاری فرد
۱۳۹۸/۱۲/۲۰
عالی بود این کتاب خانوم فالاچی به زیبایی تونسته تمام معضلات و مشکلات زندگی رو بیان کنه و بر خلاف دیگر کتابها اصلا خسته کننده نبود کتابی بود که با هر جملش میشد ساعتها به فکر فرورفت
شقایق ه
۱۳۹۹/۰۲/۰۱
ارزش این کتاب بی‌نهایت زیاده خوانده شدنش چه توسط زن و مرد زیباست هر کدام میتوانند برداشت‌های خودشان داشته باشن اما چون زن حس بیشتری دارد مسلما لمس تک تک واژه‌ها برایش مفهوم زیباتری دارد.
احسان چینی فروشان
۱۴۰۱/۰۱/۱۸
داستان رنج و ملال مادران و زنان این سرزمین، تصمیم گیری و قضاوت خودسرانه مردم و نوزادی که شانس آورد در این جهان‌ پر از ظلم و بی عدالتی متولد نشد.
بهار . ن
۱۳۹۸/۰۶/۰۵
کتاب خوبی بود آدم وادار به فکر کردن میکنه خیلی قشنگ از احساسش گفته بود و توصیف کرده بود اما همه جا میشد بی‌اعتقادی به خدارو تو دیدگاهش دید
fatemeh naseri
۱۳۹۹/۰۳/۲۸
قشنگ بود. مشکلات و دغدغه‌های یک زن رو خیلی خوب توصیف کرده. البته تو کشورما این مشکلات و دغدغه‌ها بیشتره
Asma Aryafar
۱۳۹۸/۰۵/۲۸
دوست داشتم.. کاش مردا این کتابو بخونن و یکم درکشون نسبت به زن بودن و مادر بودن بیشتر شه..
فاطمه
۱۴۰۰/۰۱/۰۵
خیلی خوبه.. نویسنده عقاید خودشو به تناسب وضع جامعه خود، به خوبی بیان کرده.. ارزش خوندن داره 🌸
بهاره فولادی
۱۳۹۸/۱۱/۰۵
کتاب قشنگی بود خیلی زیبا احساس یک زن ومادر تنها رو نوشته بود
Sama Sedigh
۱۳۹۸/۰۶/۱۰
کتاب خوبی هست پیشنهاد میشه به شدت👍😍
برای اوقات فراغت عالی هست ❤
فاطمه قدرتی
۱۳۹۹/۱۲/۲۳
برای فرزند خونده‌ها بسیار عالیست. روی زن‌ها تاثیر گذارتر هست تا مردها
فاطمه عباسیان
۱۳۹۹/۰۴/۳۰
کتاب خوبی بود. باعث میشه آدم درباره طبیعت بیشتر فکر میکنم. 👍🏽😉
نسترن براتی
۱۴۰۲/۱۲/۲۸
کتاب مورد علاقه من... واقعا کتاب خوبیه پیشنهاد میکنم بخونید
مهسا محقق نیاپور
۱۳۹۹/۰۷/۲۶
داستان خوب و آموزنده‌ی بود با تشکر⚘
زهرا کارگر
۱۳۹۸/۰۶/۲۸
کتاب مبهمی بود و در کل حس ناامیدی رو به آدم القا میکنه...
مشاهده همه نظرات 18

راهنمای مطالعه کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد

برای دریافت کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.