معرفی و دانلود کتاب مقدمه کیمبریج بر جوزف کنراد
برای دانلود قانونی کتاب مقدمه کیمبریج بر جوزف کنراد و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب مقدمه کیمبریج بر جوزف کنراد
جوزف کنراد یکی از مهمترین رماننویسان است که آثارش همچنان ذهن خوانندگان قرن بیستویکم را به خود مشغول میکند. جان جی پیترز در کتاب مقدمه کیمبریج بر جوزف کنراد، زندگی، زمینههای فکری و هنری این نویسنده را بررسی کرده و آثار او را نقد و تحلیل میکند. این اثر زندگینامهای به خوانندگان در درک عمیقتر دنیای پیچیدهی این نویسنده یاری میرساند.
دربارهی کتاب مقدمه کیمبریج بر جوزف کنراد
جوزف کنراد (Joseph Conrad)، با نام کامل تئودور یزف کنراد نالچ کوژینوسکی در 3 دسامبر 1857 در بردیچف، اوکراین (که در آن زمان بخشی از امپراتوری روسیه بود) در خانوادهای از اشراف لهستانی به دنیا آمد. او در سن 11 سالگی پدرش را از دست داد و داییاش سرپرستی او را به عهده گرفت؛ تا اینکه در 16 سالگی به مارسی رفت و بهعنوان ملوان در کشتیهای فرانسوی و سپس بریتانیایی مشغول به کار شد. تجربههای دریانوردی، بهویژه سفرش به کنگو در سال 1890، الهامبخش بسیاری از آثار ادبی او شد. وی نخستین رمان خود را با عنوان حماقت آلمایر یا حماقتخانهی آلمایر در سال 1895 منتشر کرد و سرانجام با انتشار دل تاریکی در سال 1899، به شهرت جهانی دست یافت. رمانهای او با ساختار چندلایه و پیچیده بر نویسندگان بزرگی چون همینگوی، تی. اس. الیوت و ویلیام فاکنر تأثیر گذاشتهاند. جان جی پیترز (John G. Peters) در کتاب مقدمه کیمبریج بر جوزف کنراد (The Cambridge Introduction to Joseph Conrad)، مقدمهای جامع و قابل دسترس برای دانشجویان و علاقهمندان به آثار کنراد نگاشته است.
کتاب مقدمه کیمبریج بر جوزف کنراد با هدف ارائهی تصویری کلی از زندگی، آثار و اندیشههای این نویسنده نوشته شده است. جان جی پیترز، استاد دانشگاه شمال تگزاس، در این اثر به بررسی موضوعاتی چون سفر، اکتشاف و تعارضات نژادی و قومی در آثار جوزف کنراد میپردازد و نشان میدهد که چگونه این موضوعات در رمانهای اصلی او و همچنین در داستانهای کوتاهش منعکس شدهاند.
کتاب مقدمه کیمبریج بر جوزف کنراد شامل شش فصل است: زندگی کنراد، زمینههای فکری و هنری، دورههای مختلف نویسندگی او (ابتدایی، میانی و پایانی) و نقدهای ادبی مرتبط. جان جی پیترز با پرهیز از اصطلاحات تخصصی پیچیده، رویکردی ساده و قابل فهم را اتخاذ کرده است که برای خوانندگان عمومی و دانشجویان مفید است.
این کتاب بهعنوان یک راهنمای جامع برای مطالعهی زندگی و آثار کنراد شناخته میشود. انتشارات علمی و فرهنگی با ترجمهی سعید درودی اقدام به چاپ این اثر کرده است.
نکوداشتهای کتاب مقدمه کیمبریج بر جوزف کنراد
- این کتاب زندگی، زمینههای فکری و هنری، آثار و بازخوردهای مربوط به جوزف کنراد را بررسی میکند. (نشریهی ادبیات انگلیسی در دوره گذار از سال 1880 تا 1920)
- پیترز موضوعات و مسائل تکرارشونده را روشن کرده و تا حدی با پرهیز از اصطلاحات تخصصی، نشان داده است که یکی از رویکردهایی که توسط نظریهپردازان کنار گذاشته شده، همان راه عقل سلیم و هوشمندانه است. (مجلهی بررسی زبان مدرن)
- کتاب جان جی پیترز ترکیبی مفید از آنچه تاکنون دربارهی کنراد اندیشیده و گفته شده، ارائه میدهد. فصل مربوط به زندگینامهی کنراد، متعادل و سنجیده است و نمایی کلی از مسیر زندگی و حرفهی نویسنده را فراهم میکند. (برایان دبلیو. شفر، از کالج رودز)
کتاب مقدمه کیمبریج بر جوزف کنراد برای چه کسانی مناسب است؟
این اثر برای دانشجویان و علاقهمندان به شناخت جوزف کنراد و آثار او مناسب خواهد بود.
در بخشی از کتاب مقدمه کیمبریج بر جوزف کنراد میخوانیم
انگلستان از اواخر قرن هجدهم میلادی با سرعتی روزافزون از اقتصاد کشاورزی فاصله گرفت و به اقتصاد صنعتی روی آورد. تا سال ۱۸۵۰، نیمی از جمعیت انگلستان در شهرها سکونت گزیده بودند و درصد بزرگی از این شهریها به شکلهای گوناگون با صنعت سروکار داشتند. ظرف چند سال، شهرهای بزرگ صنعتی در سراسر انگلستان پدیدار شدند اما به رغم رشد سریع صنایع، ثروت در دست عدهای معدود بود. انقلاب صنعتی مشکلات متعددی را با خود به همراه آورد از قبیل زیرساختهای ضعیف، خانهسازی ضعیف، سیستم فاضلاب ضعیف، حمل و نقل ضعیف، آلودگی گستردۀ محیط زیست، شرایط نامساعد کار، دستمزدهای اندک، و ساعات کار طولانی. مسئلۀ ایمنی هنگام کار به هیچ وجه در اولویت نبود و به همین جهت، وارد آمدن آسیبهای جدی به کارگران جزو موضوعات عادی محسوب میشد.
تشکیل اتحادیههای کارگری و عضویت در آنها بهشدت تقبیح میشد. بنابراین کارگران حقوق قانونی و اجتماعی چندانی نداشتند. تعداد داوطلبان جویای کار بسیار زیاد بود. در نتیجه، کسانی که شاغل بودند، چارهای نداشتند جز اینکه با هر دستمزدی که کارفرمایان پرداخت میکردند بسازند. رمانهایی که کنراد مینوشت، دربارۀ آگاهی اجتماعی نبود اما همانطور که کمی بالاتر گفتیم، از دهۀ 1850 به بعد، ظرف چند سال، شهرهای بزرگ صنعتی در سراسر انگلستان و کشورهای دیگر ظهور کردند و صنایع بهسرعت پا گرفتند و چون کنراد در 1857 به دنیا آمده بود، اندک اندک با طلوع «عصر صنعت» خو گرفت و تجاربش در مورد این عصر بسیار بیشتر از معاصرانش بود. نکتۀ مهم دیگری که در ارتباط با آثار کنراد باید بگوییم، اثر جانبی صنعتی شدن است. این تأثیر جانبی عبارت بود از عمیقتر شدن نقش تکنولوژی در جامعه و محل کار؛ که این نیز به نوبۀ خود مسائل بیشتری را با خود به همراه آورد مانند مکانیزه شدن بیشتر، ازخودبیگانگی بیشتر و دورتر شدن از فضایل بشری.
فهرست مطالب کتاب
جوزف کنراد (مقدمۀ کیمبریج)
دیباچه
سپاسگزاری
فصل اول: زندگی کنراد
فصل دوم: زمینۀ کنراد
فصل سوم: دورۀ اولیۀ کنراد
فصل چهارم: دورۀ میانۀ کنراد
فصل پنجم: دورۀ متأخر کنراد
فصل ششم: نقد کنراد
منابعی برای مطالعۀ بیشتر
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب مقدمه کیمبریج بر جوزف کنراد |
نویسنده | جان جی پیترز |
مترجم | سعید درودی |
ناشر چاپی | انتشارات علمی و فرهنگی |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 293 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-436-676-2 |
موضوع کتاب | کتابهای زندگینامه هنرمندان، کتابهای نقد ادبی |