معرفی و دانلود کتاب مدیریت یادگیری سازمانی، سرمایهای پایدار برای آیندهای رقابتی
برای دانلود قانونی کتاب مدیریت یادگیری سازمانی، سرمایهای پایدار برای آیندهای رقابتی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب مدیریت یادگیری سازمانی، سرمایهای پایدار برای آیندهای رقابتی
کتاب مدیریت یادگیری سازمانی، سرمایهای پایدار برای آیندهای رقابتی نوشتهی شهریار مرزبان، اثری کاربردی برای مدیران سازمانها محسوب میشود. با کمک این کتاب در کنار یادگیری مفاهیم پایهی مرتبط با مبحث یادگیری سازمانی، با مدلهای متنوع آن و چالشهایش آشنا میشوید، راهکارهای عملی برای اجرای مدلها را فرامیگیرید و سازمان خود را به یک سازمان پیشرونده و رو به رشد تبدیل میکنید.
دربارهی کتاب مدیریت یادگیری سازمانی، سرمایهای پایدار برای آیندهای رقابتی
در عصر حاضر که سیر رشد و پیشرفت با شتابی روزافزون پیش میرود، بیتردید آموزش و یادگیری به ضرورتی مهم بدل شده است و هیچ فرد و سازمانی نمیتواند آن را نادیده بگیرد. به همین سبب شهریار مرزبان در کتاب مدیریت یادگیری سازمانی، سرمایهای پایدار برای آیندهای رقابتی، تلاش دارد با تمرکز بر این موضوع پراهمیت راه توسعه و ترقی را پیش روی سازمانها قرار دهد.
شهریار مرزبان که علاوه بر تدریس در دانشگاه، کتابهای متعددی در حوزهی مدیریت به نگارش درآورده، در این اثر توجه خود را بر پاسخگویی به این پرسش معطوف داشته است که «سازمانها چطور میتوانند همپای دگرگونیهای پرسرعت زمانه، به شکلی مداوم در حال یادگیری و رشد باشند؟» زیرا باور دارد که ماندن در بند روشهای سنتی نتیجهای جز شکست را عاید سازمانها نخواهد کرد.
ازاینرو، مرزبان با بررسی بهروزترین پژوهشهای علمی، این کتاب را به نگارش درآورده و پس از ارائهی تعریفی جامع دربارهی مقولهی یادگیری سازمانی، مدلهای مختلفی را در این زمینه معرفی میکند. همچنین برای شکلگیری فرهنگ یادگیری در سازمان راهکارهایی عملی ارائه میدهد و نظریههای رفتاری و شناختی مرتبط با این مبحث را نیز بررسی میکند. افزونبر اینها با کمک این کتاب میتوانید شرایط سازمان خود را ارزیابی کنید و با بررسی انواع مدلها زمینهی یادگیری و توسعه را برای سازمان خود فراهم آورید.
گفتنیست که کتاب مدیریت یادگیری سازمانی، سرمایهای پایدار برای آیندهای رقابتی، این اثر کاربردی و ارزشمند را انتشارات بازاندیشی در اختیار مخاطبان قرار داده است.
کتاب مدیریت یادگیری سازمانی، سرمایهای پایدار برای آیندهای رقابتی برای چه کسانی مناسب است؟
چنانچه در جایگاه یک مدیر قصد دارید سازمانی یادگیرنده و مترقی شکل دهید که در دنیای پرشتاب همواره در حال حرکت رو به جلو باشد، با بهرهگیری از آموزههای این کتاب میتوانید هدف متعالی خود را تحقق ببخشید.
در بخشی از کتاب مدیریت یادگیری سازمانی، سرمایهای پایدار برای آیندهای رقابتی میخوانیم
توان یادگیری یکی از ویژگیهای مهم عامل انسانی است و افراد قبل از ورود به سازمان نیز یاد میگیرند، اما بحث بر سر دانشها و مهارتهایی است که کارکنان پس از ورود به سازمان فرا میگیرند و از آن به عنوان یادگیری سازمانی یاد میشود. موضوع یادگیری سازمانی عموماً با فرآیندهایی سروکار دارد که طی آن اطلاعات و دانش کاربردی به وجود میآید؛ به اشتراک گذاشته میشود؛ تعبیر و تفسیر میشود و در سازمان نهادینه میگردد (قربانیزاده، 1387).
باید توجه داشت که یادگیری سازمانی یک وضعیت ثابت یا هدف محدود نیست؛ بلکه فرآیند مستمر تطبیق با شرایط محیطی و تکامل است که طی آن گروههای درون سازمانی تشویق میشوند تا مهارتها، دانش و اجماع درباره مقصد سازمان را توسعه دهند (بایراختار و غلو و کوتانیز، 2003).
بنابر تعاریف ارائه شده، یادگیری سازمانی در سازمانها فرآیندی متشکل از چندین مرحله است که سازمان با اجرای آن به سمت یادگیری حرکت خواهد کرد. براساس نظر محققان و نظریهپردازان میتوان چهار مرحله اصلی را برای فرآیند یادگیری سازمانی برشمرد که عبارتند از:
1. اکتساب/ خلق اطلاعات: کنکاش محیط درونی و بیرونی و شناسایی و گردآوری اطلاعات مفید برای سازمان و مرور نتایج عملکرد و تجربیات گذشته و ایجاد اطلاعات جدید؛
2. تعبیر و تفسیر/ انتقال اطلاعات: توزیع و تبادل اطلاعات در بین افراد، گروهها و بخشهای مختلف سازمان و تعبیر و تفسیر اطلاعات توسط آنها؛
3. بهکارگیری اطلاعات/ ایجاد دانش: بهکارگیری اطلاعات متناسب با شرایط و نیازمندیهای سازمان؛ استفاده عملی از اطلاعات و بررسی نتایج رفتاری آن و تولید دانش جدید و افزودن آن به سیستمهای فعلی دانش در سازمان؛
4. نهادینه کردن دانش: عمومی شدن دانش جدید در سراسر سازمان و استفاده از آن در فعالیتهای روزمره و تبدیل دانش نظری به دانش عملی و کاربردی.
فهرست مطالب کتاب
پیش گفتار
بخش اول: یادگیری سازمانی چیست؟
تعریف یادگیری
تاریخچه یادگیری سازمانی
تعاریف یادگیری سازمانی
اهداف یادگیری سازمانی
بخش دوم: ابعاد یادگیری
انواع یادگیری سازمانی
الف: یادگیری سطح پایین و بالا
ب: یادگیری انطباقی
سطوح یادگیری سازمانی
حلقههای یادگیری
یادگیری تکحلقهای
یادگیری دو حلقهای
یادگیری سه حلقهای
قابلیت یادگیری سازمانی
موانع یادگیری سازمانی
مزایای یادگیری سازمانی
بخش سوم: فرآیند یادگیری سازمانی
یادگیری سازمانی به مثابه تسلط بر دانش
یادگیری سازمانی به مثابه فرآیندی پویا
چهار فرآیند فرعی یادگیری سازمانی
چهار عنصر یادگیری سازمانی
ابعاد یادگیری سازمانی
منحنی یادگیری
بخش چهارم: نظریههای یادگیری سازمانی
نظریه های رفتاری
الف) نظریه شرطیسازی کلاسیک
ب) نظریه کوشش و خطا
ج) نظریه شرطیسازی کنشگر
نظریههای شناختی
الف) نظریه یادگیری گشتالت
ب) نظریه یادگیری معنیدار کلامی
ج) نظریه اجتماعی – شناختی
بخش پنجم: مدلهای یادگیری سازمانی
مدل یادگیری سازمانی پیتر سنگه
مدل یادگیری سازمانی نیفه
مدل یادگیری سازمانی کرایتنر
مدل یادگیری سازمانی هیت
مدل یادگیری سازمانی کلسون توماس
مدل یادگیری سازمانی دنتون
مدل یادگیری سازمانی میخائیل مارکوات
مدل یادگیری سازمانی چیوا
بخش ششم: جمع بندی
فهرست منابع
بخش ششم: پیوست
پرسشنامه یادگیری سازمانی
دورههای رایگان علمما
سایر کتابهای علمما
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب مدیریت یادگیری سازمانی، سرمایهای پایدار برای آیندهای رقابتی |
نویسنده | شهریار مرزبان |
ناشر چاپی | انتشارات بازاندیشی |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 100 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-5830-13-4 |
موضوع کتاب | کتابهای مدیریت سازمان |