معرفی و دانلود کتاب شفای رابطه دختر با مادر
برای دانلود قانونی کتاب شفای رابطه دختر با مادر و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب شفای رابطه دختر با مادر
ایولین بسوف در کتاب شفای رابطه دختر با مادر به شما نشان میدهد که چگونه زنان بالغ میتوانند چالشهای رابطهی خود و مادرشان را حل و فصل کنند. او استراتژیهای قدرتمندی را ارائه میدهد و در این میان از اسطورهها و ادبیات نیز یاری میگیرد. با مطالعهی این کتاب یک تجربهی ویژه و شفابخش برای شما رقم خواهد خورد.
درباره کتاب شفای رابطه دختر با مادر:
ما هنگام تولد جهان را با دیگری آغاز میکنیم. این بدان معناست که جهان در مواجهه با دیگران و بیش از هر کسی، مادر که مراقب اولیهی کودک است، برای او قابل فهم میشود. ناکارآمدی اولین رابطهای که کودک با اطرافیانش شکل میدهد، بعدتر تاثیر بهسزایی بر کیفیت زندگی او خواهد گذاشت. در واقع بسیاری از مسائل امروز، از مشکلات ارتباطی گرفته تا افسردگی و اضطراب، ریشه در کیفیت پایین رابطهی ما با مادرمان در سالهای ابتدایی تولد دارد.
دکتر ایولین بسوف (Evelyn S. Bassoff) با بهرهگیری از زندگی شخصی خود و داستانهایی که طی این سالها از مراجعانش شنیده و همچنین با استفاده از افسانهها و داستانهای معاصر به مخاطبان خود آموزش میدهد که بر تعارضات موجود در رابطه با مادرشان غلبه کنند و ارتباطشان را بهبود بخشند. شاید در ابتدا پذیرش موضوعی که کتاب شفای رابطه دختر با مادر (Mothering Ourselves) از آن سخن میگوید کمی دشوار باشد. چرا که همهی ما، از همان زمان که خیلی کوچک هستیم، تلاش میکنیم تا مادرمان را از پشت عینک خوشبینی بنگریم. بنابراین پذیرش این امر که مادر ما مهربانترین و بهترین مادر روی زمین نیست و ناآگاهانه با رفتارهای خود لطمههایی به ما وارد کرده، در ابتدا برایمان دشوار بنماید.
ایولین بسوف در کتاب شفای رابطه دختر با مادر به ما میگوید که کودک در سالهای ابتدایی بیپناه و ضعیف است و این امر باعث میشود که کاستیهای مادر را نبیند. چرا که سلامت و زنده ماندنش تماما به او وابسته است. به همین دلیل حتی اگر مادری رفتاری غیرهمدلانه و یا نامهربانانه از خود نشان دهد، کودک به هیچ عنوان او را مقصر نمیداند و برعکس، با باور این که از او ناقصتر و پرعیبتر است، خود را سزاوار آن رفتار میبیند. بنابراین کودک به قیمت کدر کردن تصویر خود از چهرهی مادر در ذهنش حمایت میکند. چنین آگاهیبخشیهایی که از طریق این کتاب اتفاق میافتد، تاثیر بهسزایی در تغییر رفتار ما در بزرگسالی دارد.
بسوف با تمرکز بر رابطهی زنان و مادرانشان راههایی را به آنان برای شفای روحشان نشان میدهد. این اثر با لحنی روان نوشته شده و مملو از راهکارهای عملی، تشویق و توصیه است. شفای رابطه دختر با مادر قرار نیست شما را نسبت به مادرتان پر از خشم کند. بلکه کارکردی دقیقاً معکوس دارد و به شما بخشیدن، درک کردن و در نهایت رها کردن را میآموزد. به کمک این کتاب قدرتمند میآموزید دیدگاه واقعبینانهای نسبت به مسائل داشته باشید. چرا که نگارنده قصد نداشته بیدلیل به تقدیس مقام مادر برآید. او گام به گام شما را در طی کردن فرآیند شفا یاری میکند.
نکوداشتهای کتاب شفای رابطه دختر با مادر:
- این کتاب فوقالعاده است و چنان مرا سر ذوق آورد که فوراً آن را برای یک خانم باردار فرستادم که از بارداری خود خوشحال نبود. (ادا لشان، مؤلف کتاب خداحافظی کردن را بیاموز)
- این اثر را توصیه میکنم... بهشدت احساسی درعینحال عقلانی. هم مشکلات را به تصویر میکشد و هم راهحلهای ممکن را. (بوکلیست.)
- یک کتاب واقعاً فوقالعاده! (سوزان آلن توت، نویسنده کتاب شکوفایی: دخترانگی به سبک یک شهر کوچک)
کتاب شفای رابطه دختر با مادر مناسب چه کسانی است؟
این کتاب به دختران بالغ کمک میکند که رابطهی خوبی با مادر خود بسازند و از این طریق احساسات مطلوبتری را در تمامی جنبههای زندگی تجربه کنند.
با ایولین بسوف (اولین سیلتن بازوف) بیشتر آشنا شویم:
ایولین بسوف روانشناس بالینی و استادیار گروه روانشناسی مشاوره در دانشگاه کلرادو در بولدر است. او یکی از اعضای انجمن روانشناسان آمریکاست. از دیگر آثار او میتوان به کتاب «مادران و دختران: عشق ورزیدن و رها کردن» اشاره کرد.
جملات برگزیدهی کتاب شفای رابطه دختر با مادر:
- عشق به لیاقت ربطی ندارد، سرزده از راه میرسد و صرفاً موهبتی الهی است. (ویکتور فرانکل)
- من آنچه را که دردناک و مخرب بود به چیزی از آن خود تبدیل کردهام. غم را به چیزی سرزنده و قابلفهم تغییر دادم. (گلوریا واندربیلت)
- خلاقیت، مواجهه بهشدت خودآگاه انسان با دنیای خویش است. (رولو می)
افتخار میکرد که توانایی حمایت و مراقبت را دارد، اما دیگر پوسته محافظتی برای خودش نمانده بود، تا خودش را با آن بشناسد، هر چه داشت بخشیده بود. (ویرجینیا وولف)
در بخشی از کتاب شفای رابطه دختر با مادر میخوانیم:
باید بدانیم مادری که نمیتواند به دخترش افتخار کند شاید نه بدجنس است و نه بیتوجه. بلکه، شاید عزتنفسش پایین است و نقصهای خودش را در دختری که با او همذاتپنداری میکند، میبیند. من به اینید اشاره میکنم که در کودکی بهخاطر چاقی مورد تمسخر و بدرفتاری همکلاسیهایش قرار گرفته بود. او وقتی ازدواج کرد و صاحب فرزند شد نسبت به وزن فرزندش دچار وسواس شد. با اینکه دخترش دبی، پوست و استخوان نبود اما اضافه وزن هم نداشت. اما اینید باعث میشد که او در مورد بدنش احساس کمبود کند. وقتی اینید داشت به سرووضع او قبل از اولین قرارش نگاه میانداخت ناگهان از دهانش پرید و به دبی سیزده ساله گفت: «اگر یکم وزن کم کنی، خوشگلتر میشی.» مدتی بعد از اینکه این حرفها از دهانش بیرون آمد خجالت کشید چون میدانست او با این کارش مانع میشود که دخترش احساس جذاب بودن کند.
مادر بزرگم داستانی غمانگیز برایم تعریف کرد. او در پایان قرن پیش در وین بزرگ شده بود و دوست داشت پزشک بشود. اما چون یک زن بود، مدارس پزشکی از پذیرش او سر باز زدند. او آرزو داشت پسری داشته باشد که مانند او دست رد به سینهاش نخورد. پس از به دنیا آوردن دختر سومش تا چند روز حاضر به دیدن نوزادش نبود. وقتی که بالاخره دختر را از پرستار گرفت، نومیدانه و خشمگین به او نگاهی کرده و گفته بود: «میخواستم یک پسر به دنیا بیاورم که قوی و قدرتمند باشد، اما حالا یک دختر کوچک زاییدهام که مثل من یک زن خواهد شد.» مادربزرگم نمیتوانست با چشمان درخشان و شاد به دختر بچه زیبایش بنگرد، و این بهدلیل بدجنسی یا سردمزاجیش نبود بلکه به دلیل احساس حقارت خودش بود.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه: مادر گمشده
بخش اول: زخمها
فصل یک: مادر به دختر: تحریفها، عدمتأیید، بیتوجهی
فصل دو: مادران بهعنوان الگو
فصل سه: جای خالی مراقبت مادرانه: دختر بیپناه
فصل چهار: آسیب عشق تملکی
بخش دوم: حقایق جدید
فصل پنج: بازخوانی سرزمین اوز
بخش سه: شفادهندهها
فصل شش: رابطههای اصلاحی
فصل هفت: مادر طبیعت، مادری شفادهنده
فصل هشت: دگرگونیهای خلاقانه: قلم و قلمو
بخش چهارم: آشتی
فصل نه: کفشهای نقرهای
مراجع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب شفای رابطه دختر با مادر |
نویسنده | ایولین بسوف |
مترجم | سارا کهربایی |
ناشر چاپی | انتشارات بنیاد فرهنگ زندگی دیجیتال |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 272 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-6014-78-6 |
موضوع کتاب | کتابهای روابط اعضای خانواده |
کتاب خوبی بود اونقدر جذبم نکرد که توی یک روز تمومش کنم ولی اونقدری بود که تا آخرش بخونم. خودم رو در خیلی از داستانها دیدم، هر کسی تجربه ش فرق میکنه و شاید و برای کس دیگهای اینقدر ملموس نباشه. حتی به رابطهی خودم با پدرم هم فکر میکردم چون بعضی مسائل رو با پدرم هم داشتم. بیشتر شکافته بود قضیه رو این که دقیقا باید چکار کرد رو چند تا راهکار داده بود هر چند کلیتش و درک من اینه که نمیشه در واقع کاری برای جبران اتفاقات افتاده و تغییرشون کرد غیر از تغییر دیدگاهمون نسبت به اتفاقات افتاده. همون چشمها را باید شست...
ترجمه هم خوب بود دست مترجم محترم درد نکنه، چند تا اشتباه نگارشی داشت مثلا بجای قالب چند جا غالب نوشته شده بود.
بازم تشکر میکنم.