معرفی و دانلود رایگان کتاب سیاست خارجی منزه و چند مقاله دیگر

عکس جلد کتاب سیاست خارجی منزه و چند مقاله دیگر
قیمت:
رایگان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب سیاست خارجی منزه و چند مقاله دیگر و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب سیاست خارجی منزه و چند مقاله دیگر و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب سیاست خارجی منزه و چند مقاله دیگر

کتاب سیاست خارجی منزه و چند مقاله دیگر، نوشته‌ی دکتر احسان اقبال سعیدی ابواسحقی، مجموعه‌ای از 22 مقاله‌ به قلم او در زمینه‌ی سیاست خارجی است. این مقاله‌ها که بین سال‌های 95 تا 99 در روزنامه‌ها و سایت‌های گوناگون به انتشار رسیده‌اند، طوری گزینش شده‌اند که گذر زمان بر ایده‌ی اولیه‌ی آن‌ها اثری نداشته باشد و نکات مهمی را درباره‌ی سیاست خارجی ایران در هر عصر و زمانه‌ای ارائه دهند.

درباره‌ی کتاب سیاست خارجی منزه و چند مقاله دیگر

دکتر احسان اقبال سعیدی ابواسحقی، روزنامه‌نگار و نویسنده‌ای است که در حوزه‌های گوناگون قلم‌فرسایی می‌کند. از نوشتن رمان‌های تاریخی تا مقاله‌های سیاسی-اجتماعی و جستارهای فلسفی، او با قلم فاخر خود، در زمینه‌ها گوناگون و موضوعات مختلف، مطالب ارزنده‌ای ارائه می‌دهد. باتوجه‌به اینکه جستارها، گزارش‌ها و تحلیل‌هایی که در روزنامه‌ها و سایت‌ها، منتشر می‌شود، ممکن است با گذر زمان از دسترس خارج یا به فراموشی سپرده شود، احسان اقبال سعیدی ابواسحقی، چند تا از مهم‌ترین مقاله‌هایی که بین سال‌های 95 تا 99، در حوزه‌ی سیاست خارجی نوشته است، در کتاب سیاست خارجی منزه و چند مقاله دیگر جمع‌آوری کرده تا ماندنی‌تر شود و هر که خواست، بتواند به‌راحتی به آرای او در این حوزه، دسترسی داشته باشد.

مقاله‌های کتاب، عموما کوتاه هستند و نکات و دیدگاه‌هایی را در برمی‌گیرند که با گذر زمان و تغییر شرایط از اهمیت آن‌ها کاسته نمی‌شود. زبان مقاله‌ها بسیار فاخر و گاهی سخت است و مطالعه‌ی آن برای افراد با سطح سواد معمولی، دشوار به نظر می‌رسد. هر مقاله، به موضوعی خاص در حوزه‌ی سیاست خارجی ایران مرتبط می‌شود و در این زمینه‌ ایده‌ای را بسط و گسترش می‌دهد که قابل تأمل است. کتاب سیاست خارجی منزه و چند مقاله دیگر را انتشارات تندیس به چاپ رسانده است.

کتاب سیاست خارجی منزه و چند مقاله دیگر برای چه کسانی مناسب است؟

کتاب سیاست خارجی منزه و چند مقاله دیگر برای کسانی که به حوزه‌ی سیاست خارجی ایران علاقه‌مند هستند، خواندنی است.

در بخشی از کتاب سیاست خارجی منزه و چند مقاله دیگر می‌خوانیم

برنامه جامع اقدام مشترک پنج ساله شد. اما نه کیک و شمعی در کار است و نه دل‌ها خوش چونان پنج سال قبل حین تولد برجام. امروز گرمی دل‌ها و رشته امید به برجام با کمینه پنج سال قبل هم قابل تراز نیست اما هیچ تامین و ضمانی در کار نیست که پنج و پنجاه سال بعد هم داوری همین گونه و کیکی تولد چنین بی‌رمق باشد. تاریخ درازدامن است و قضاوت آستینی معوج دارد. بیست وسوم اردیبهشت دو سال قبل دونالد ترامپ رئیس جمهور نامتعادل ایالات متحده تصمیم خود را برای ماندن یا خروج احتمالی کشورش از برجام اعلام کرد. ماکرون و مرکل رهبران فرانسه و آلمان که طرف‌های اروپایی برجام هستند هم به دیدار ترامپ رفتند تا او را متقاعد به ماندن در برجام کنند یا با وعده همراهی در پیگیری ایجاد محدودیت‌های جدید برای ایران ترامپ را در برجام نگاه دارند. ترامپ در برجام بماند یا از آن خارج شود این معاهده در افواه جمعی مردم ایران به پایان رسیده و در بهترین حالت به شدت کم اهمیت است.

انتظار گشایش در اقتصاد و معیشت و اشتغال که برای بسیاری به برجام گره خورده بود چنان نامحقق ماند و حتی شرایط سخت‌تری حاکم شد و «سرکنگبین صفرا فزود» که برای مردم ایران برجام دیگر محلی از اعراب ندارد. برای تیم روحانی ظریف هم برجام گنج سخت بدست آمده و زود قیمت از دست داده بود. شاید کمتر کسی باور می‌کرد توافقی که گاه به توافق قرن تعبیر می‌شد و جواد ظریف را همتراز نامدارترین و خوشنام‌ترین شخصیت‌های تاریخی این سرزمین جای می‌داد چنین سریع طعم ناخوشایندش را در کام آنان فروبریزد. بسیاری گمان می‌کردند گره‌های اقتصاد ایران با تفاهم با غرب و مشخصاً ایالات متحده مرتفع شده و همه چیز به ریل و روال عالی خواهد افتاد اما هرگز به این نکته باریک‌تر از مو توجه نکردند که چگونه بسیاری کشورهای که مسئله‌ای با غرب ندارند و حتی دوست و کارگزار آن هم هستند چگونه وضعیت رقت‌بار اقتصادی دارند؟

فهرست مطالب کتاب

مقدمه
آیین فرستادگی و مهمانداری نیکو باید آموخت
سیاست خارجی منزه؛ توشه‌ای به قدر وسع از سیاست خارجی در عصر غیبت
پیوستگی با عراق و یک درس برای همسایگی
از سرزمین پارس تا کاراکاس
چرا حکومت‌ها در خاورمیانه فرسوده می‌شوند؟
نسل‌کشی مسلمانان روهینگا؛ از اندیشه الهی امام خمینی (ره) تا سوکی نوبلیست
اندیشه و عمل امام پادزهر عفریت داعش
چرا خاورمیانه آرام نمی‌شود؟
ایران و ایالات متحده؛ حکایت تلخ‌کامی و شرح جدایی
رابطه ایران و پاکستان «بی‌نظیر» نیست!
برجام تنها یک پیروز دارد
از عمو ولادمیر تا سرباز پوتین
سیاه مثل اعماق آفریقای وجودم
‌ای مه من، ‌ای بت چین
مسیر در عراق کدام است؟
این خاورمیانه نیست
وزیر خارجه در بیروت، تهران خواهان ثبات
برای وزیر خارجه شهید، دکتر سید حسین فاطمی
ابوظبی و رژیم صهیونیستی، از پرده برون افتاد راز
سوم شهریور، یک اشغال بدون شرم
آبه شینزو به آب نگریست!
سبوی سوراخ سیاست عموسام

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب سیاست خارجی منزه و چند مقاله دیگر
نویسنده
ناشر چاپیانتشارات تندیس
سال انتشار۱۳۹۹
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات168
زبانفارسی
شابک978-622-619038-1
موضوع کتابکتاب‌های سیاست خارجی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب سیاست خارجی منزه و چند مقاله دیگر

زهرا غلامی
۱۴۰۳/۱۰/۱۰
به نظر من این کتاب توجه بسیار ویژه‌ای به کشور عزیز ما ایران داشت و جوانان را به داشتن سیاست کشور خوب خود آشنا می‌ساخت خواندن این کتاب نشان دهنده سیاست در کشور‌های مختلف و تفسیر جنگ ایران و عراق است خواندن آن هم برای یک فرد ایرانی بسیار موثر خواهد بود
ممنون از نویسنده این کتاب را به دیگران پیشنهاد میکنم
محمدرضا اکبری پردنجانی
۱۴۰۳/۰۹/۱۰
سلام. سیاست، دنیای پیچیده ای است که نه می شودصداقت کامل داشت، به دلیل امنیت وناآشنائی، ونه می شوددروغگوئی و دغل بازی کرد. سیاست، یعنی بعدازچندسال می فهمی که چه شده، ان کتاب راهکار، رانشان می دهد. سپاس.
مرتضی ظهیری
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
با توجه به فهم و درکم از سیاست خوب بود و میتونم بگم که سیاست خارجی نقشه راه یک کشور هست
ممنون از کتابراه
M k
۱۴۰۳/۰۹/۰۷
از این نثر لذت بردم. این یک شیوه تاریخی اساطیری است.
Saba
۱۴۰۳/۰۹/۰۸
کتاب واقعا عالی و لذت بخشی است
amirali
۱۴۰۳/۰۹/۰۸
از نشر این کتاب لذت بردم. خیلی عالیه!
مشاهده همه نظرات 6

راهنمای مطالعه کتاب سیاست خارجی منزه و چند مقاله دیگر

برای دریافت کتاب سیاست خارجی منزه و چند مقاله دیگر و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.