معرفی و دانلود کتاب راس ساعت 9: بررسی تاثیرات اهمال کاری بر جوانب مختلف زندگی
برای دانلود قانونی کتاب راس ساعت 9 و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب راس ساعت 9: بررسی تاثیرات اهمال کاری بر جوانب مختلف زندگی
کتاب راس ساعت 9 نوشتهی یلدا اشتری گرگری، به ارزیابی و بررسی نقش و تأثیر اهمالکاری بر جنبههای گوناگون زندگی میپردازد و با ارائه تمرینات کوچک و آسان راهکارهایی برای مقابله و غلبه بر آن به شما پیشنهاد میدهد تا بتوانید این عادت غلط را کنار بگذارید.
دربارهی کتاب راس ساعت 9:
احتمالاً این حالت برای شما هم پیش آمده است که وقتی یک کار بسیار مهم را باید انجام دهید، بهصورت غریزی از انجام آن سرباز میزنید و دائم آن را به زمان دیگری موکول میکنید و با جملاتی مثل از فردا شروع میکنم، از شنبه انجامش میدهم، رأس ساعت 9 بهش رسیدگی میکنم و... سعی میکنید خود را راضی به تعویق آن کار کنید؛ به این عمل شما اهمالکاری گفته میشود. اهمالکاری در واقع، عمل به تأخیر انداختن یا انجام ندادن کار موردنظر تا آخرین لحظه یا حتی پس از پایان فرصت انجام آن است.
این کتاب به اهمالکاری و تعویق انداختن کارها میپردازد؛ موضوعی که همه افراد به نوعی با آن درگیر هستند و گاهی اوقات اثرات بد و تلخ آن را چشیدهاند. مطمئناً برای شما هم اتفاق افتاده است که چون به انجام وظیفه یا کاری خیلی علاقه ندارید، همیشه آن را به تأخیر میاندازید و با عباراتی مانند حالا زود است، ساعت 9 انجامش میدهم، از فردا شروع میکنم یا از ماه دیگر به این کار مشغول میشوم، تلاش کردهاید از انجام آن خودداری کنید.
کتاب پیش رو در آغاز در مورد اهمالکاری و تفاوت آن با تنبلی سخن میگوید، پس از آن نقش و ارتباط آن با عزت نفس و استرس مورد بررسی قرار میگیرد. سپس به علل و بهانههای افراد اهمالکار میپردازد و در آخر با بهرهمندی از تمرینها و اقدامکهایی به شما کمک میشود تا میزان اهمالکاریتان را ارزیابی کنید و بعد به درمانش بپردازید و به مقابله با آن برخیزید.
نکوداشتهای کتاب راس ساعت 9:
- سرکار خانم یلدا اشتری در کتاب خود به شایستگی درباره اهمالکاری مطالب ارزشمندی را به رشته تحریر درآوردهاند. از مطالعه کتاب کاربردی و غنی ایشان لذت بردم و مطالعه این اثر را به همگان توصیه میکنم. (حسین شیرمحمدی - نویسنده و مترجم)
- این روزها حس خوب زندگی چیزی است که فراموش کردهایم مثل طعم خوب چای تازهدم در خانه مادر که با وجود اینکه عاشقش هستیم ولی برایش وقت نداریم! به راستی چرا وقت نمیکنیم به عزیزانمان سر بزنیم؟ چرا وقت نداریم به کارهای موردعلاقهمان بپردازیم؟ و چرا کارهای مهم خود را دائماً به تعویق میاندازیم؟ امروزه اهمالکاری درد مشترک افراد زیادی در جامعه ماست. از زمان خود درست استفاده نمیکنیم و نمیدانیم چرا دائماً کار امروز را به فردا میاندازیم. کتاب رأس ساعت 9 حرف دل مخاطب را با زیبایی و سادگی بیان میکند و سرکار خانم یلدا اشتری گرگری با قلم و بیان شیوای خود راهحلهای کاربردی برای رفع اهمالکاری ارائه میکنند. (کاوه حقوقی - نویسنده و سخنران)
کتاب راس ساعت 9 برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب برای تمام سنین و برای همه کسانی که به مشکل اهمالکاری دچار هستند و کارهایشان را مدام به تعویق میاندازند، سودمند و مفید است.
جملات برگزیدهی کتاب راس ساعت 9:
- لذتهای آینده را فدای لذتهای آنی نکنیم.
- فرصتها چون ابرها میگذرند، پس فرصتها را غنیمت بشمارید.
- استرس هم میتواند علت اهمالکاری باشد و هم معلول آن.
- خوشبختترین مردم کسی است که لذت ناپایدار (دنیا) را برای لذت پایدار (آخرت) واگذارد.
- به آنچه میخواهید تمرکز کنید، نه آنچه انجام میدهید.
- اگر کاری را بخواهیم انجام دهیم راهش را پیدا میکنیم و اگر نخواهیم بهانهاش را.
- ما برای انجام همه کارها بهاندازه کافی وقت نداریم ولی برای کارهای مهم همیشه وقت داریم.
در بخشی از کتاب راس ساعت 9 میخوانیم:
اشخاص زمانی که اهمالکاری میکنند معمولاً خود را مشغول کاری غیرضروری نشان میدهند تا از انجام کاری که اولویت دارد اجتناب کنند. درواقع شخص با مشغول نگهداشتن خود سعی در توجیه خود و دیگران دارد. وی در این صورت میتواند در مقابل سرزنشهای درونی و بیرونی از خود دفاع کند و علاوه بر داشتن دلیل منطقی برای انجام ندادن کار اصلی، توانسته است در حد امکان انجام آن را به تعویق بیندازد. کارهایی که ممکن است در این مواقع انجام دهید میتواند تماشای تلویزیون، تغییر عکس پروفایل خود، خرید آنلاین، چرخیدن در اینستاگرام و... باشد.
در این مواقع ذهن همیشه دنبال فرصتسوزی و عدم تغییر است و مدام در حال تکرار جملاتی چون هنوز فرصت داری، فردا را که ازت نگرفتهاند، برای انجام کارهایت عجله نکن و... میباشد. درواقع ذهن امنیت و آسایش را ترجیح میدهد و برای جلوگیری از چالش و درگیریهای جدید تمام تلاش خود را میکند تا در حد امکان از نقطه امن خود خارج نشود. بیایید یکبار هم از نظر علم فیزیک درباره این موضوع بحث کنیم:
در علم فیزیک قانونی به اسم قانون اینرسی یا لختی وجود دارد. بر اساس این قانون اجسام تمایل دارند که حالت فعلی خود را حفظ کنند. یعنی یک جسم ساکن یا جسم در حال حرکت روی خط راست تمایل دارد در همان حالت باقی بماند مگر اینکه نیرویی به آن وارد شود. این قانون در واقع بسیار شبیه به خاصیت اهمالکاری انسانهاست که تا زمانی که مجبور نشوند، کار جدیدی را شروع نمیکنند.
شاید الآن انجام کار موردنظر سخت به نظر برسد ولی بهتر است بدانید با گذشت زمان علاوه بر سختی کار شما دچار کمبود وقت هم خواهید شد که این خود باعث دشواری دوچندان موضوع میشود. جالب است بدانید اهمالکاری فقط در افراد معمولی بروز نمیکند، چراکه افراد سرشناسی مانند ویکتور هوگو هم در خاطرات خود از اهمالکاریهایش یاد کرده است.
ویکتور هوگو برای نوشتن داستانی یک سال از ناشر فرصت گرفته بود ولی به خاطر اهمالکاری بیشتر این زمان را به مهمانی و کارهای متفرقه پرداخته بود که در نتیجه با ضربالاجل ناشر مواجه شد. براین اساس برای جبران اهمالکاری خود کاری جالب انجام داد؛ او تمام لباسهای خود را جمعآوری کرد و به شخصی داد تا برایش نگه دارد و فقط یکدست لباس خانگی را برای خود نگه داشت تا برای بیرون رفتن از خانه لباس نداشته باشد. با این کار توانست زودتر از موعد مقرر ناشر، کتاب «گوژپشت نتردام» را به اتمام برساند. یادمان باشد تا وقتی اسیر اهمالکاری باشیم، قادر به عملیاتی کردن تصمیمات جدی خود نخواهیم بود.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
فصل اول: اهمالکاری چیست؟
فصل دوم: اهمالکاری یا تنبلی
فصل سوم: اهمالکاری و عزتنفس
فصل چهارم: اهمالکاری و استرس
فصل پنجم: علل اهمالکاری
فصل ششم: بهانههای افراد اهمالکار
فصل هفتم: آیا من هم اهمالکار هستم؟
فصل هشتم: راهکارهای مقابله با اهمالکاری
منابع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب راس ساعت 9: بررسی تاثیرات اهمال کاری بر جوانب مختلف زندگی |
نویسنده | یلدا اشتری گرگری |
ناشر چاپی | نشر مانیان |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 90 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-7725-01-8 |
موضوع کتاب | کتابهای خودسازی |