معرفی و دانلود کتاب چگونه یک رزومه حرفهای بنویسیم؟: راهنمای جامع نوشتن رزومه فارسی و انگلیسی
برای دانلود قانونی کتاب چگونه یک رزومه حرفهای بنویسیم؟ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب چگونه یک رزومه حرفهای بنویسیم؟: راهنمای جامع نوشتن رزومه فارسی و انگلیسی
اگر برای یافتن راهنمای جامع نوشتن رزومه به فارسی و انگلیسی، وبسایتها و کانالهای یوتیوب را زیرورو کردهاید و به درک درستی از این موضوع نرسیدهاید، مطالعهی کتاب چگونه یک رزومه حرفهای بنویسیم؟ مناسب شما است. مقدسه کرمانچی در این کتاب به صورت مفصل، نحوهی نگارش رزومه را آموزش داده و نکات تکمیلی را در خصوص نوشتن انگیزهنامه و رزومهی بینالمللی ارائه داده است.
دربارهی کتاب چگونه یک رزومه حرفهای بنویسیم؟
در دنیایی که رقابت بر سر ورود به بازار کار، بسیار سخت و نفسگیر شده است، باید به هر طریقی در نشان دادن تواناییهای خود تلاش کنید. اولین قدم، نوشتن یک رزومهی حرفهای است. مقدسه کرمانچی در کتاب چگونه یک رزومه حرفهای بنویسیم؟ نکات مفیدی را در خصوص نوشتن رزومهی فارسی و انگلیسی ارائه داده است. به باور این نویسنده، یک رزومهی حرفهای، چیزی فراتر از یک لیست از سوابق کاری است. در واقع رزومه باید آینهای از مهارتها، شایستگیها و اثرگذاری واقعی شما در دنیای حرفهای باشد.
ده ثانیهی طلایی؛ رزومهای که در لحظه میدرخشد!
مقدسه کرمانچی، در ادامهی کتاب چگونه یک رزومه حرفهای بنویسم، به ویژگیهایی که یک رزومهی کاری باید داشته باشد میپردازد. این نویسنده توضیح میدهد که خوانندگان رزومهها، وقت زیادی را برای مرور مهارتها و سوابق کاری شما صرف نمیکنند؛ بنابراین رزومهی شما باید در همان نگاه اول، نظر خواننده را جذب کند. استفاده از افعال قدرتمند و کلیدی راهکار بسیار خوبی است و خوانندگان را مجاب میکند که شما همان انتخاب درست هستید. هدف از نوشتن رزومه باید، ساخت تصویری شفاف، فشرده و متقاعدکننده از شما در کمتر از ده ثانیه باشد.
از میان ویژگیهای مهم یک رزومهی حرفهای، باید به همسویی رزومه با بازار کار اشاره کنیم. رزومهی شما باید متناسب با نیازهای شغل و صنعت تنظیم شود. استفاده از واژگان تخصصی در هر حوزهای، شما را باسوادتر و حرفهایتر نشان میدهد.
کتاب چگونه یک رزومه حرفهای بنویسیم؟ به همت نشر مانیان منتشر شده و در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است.
کتاب چگونه یک رزومه حرفهای بنویسیم؟ برای شما مناسب است اگر
- به دنبال یک راهنمای جامع و کامل برای نوشتن رزومهی کاری هستید.
- برای نوشتن انگیزهنامه و رزومهی بینالمللی به راهنمایی و کمک نیاز دارید.
- میخواهید مهارتهای خود را در نگارش اداری ارتقا دهید و در محیط حرفهای، تأثیرگذارتر باشید.
در بخشی از کتاب چگونه یک رزومه حرفهای بنویسیم؟: راهنمای جامع نوشتن رزومه فارسی و انگلیسی میخوانیم
اگر شرکت شما به نام یک برند خاص مشهور است داخل پرانتز نام آن برند را یادداشت کنید، این کار کمک میکند تا افراد متوجه شوند در یک شرکت معتبر و معروف مشغول به کار هستید.
حتما واحدهای زمانی سابقه کاری خود را به صورت یکسان یادداشت کنید مثلا اگر در یک شغلی 9 ماه و برای شغل دیگری 2 سال سابقه فعالیت داشتید همه واحدهای زمانی معادل ماه ذکر شوند، از آن جایی که بسیاری از از سوابق تامین اجتماعی هم براساس ماه گزارش میشوند، بنابراین خیلی دور از ذهن نخواهد بود.
یکی از مهم ترین مواردی که در سابقههای کاری رزومه به عنوان یک معضل شناخته میشود، بیان کردن یا نکردن شغل اول شما است. همه ما تجربه یک شغل اولیه را داریم که در آن معمولا پنج الی شش ماه بیشتر دوام نیاوردیم و معمولا شغل تخصصی ما نیستند، پس نگران نباشید اگر خواننده رزومه شما فرد متخصصی باشد، قطعا این موضوع را درک خواهد کرد. بنابراین اگر شغل اول یا بقیه شغل های شما نامرتبط با روند حوزه کاری درخواستی رزومه شما است، بهتر است آن را حذف کنید و اجازه دهید رزومه شما یک رزومه تخصصی باقی بماند.
معمولا تغییر شغل به دلایل مختلفی اعم از اتمام قرارداد، عدم دریافت حقوق مکفی یا پرداخت منظم، سختی کار، دوری مسیر، ساعات کار طولانی، اجبار به اعزام ماموریت، تعدیل یا اخراج از کار میباشند. در رزومه کاری توصیه میشود داستان بیرون آمدن از سرکار خودتان را عنوان نکنید، زیرا آن لحظه شما کنار خواننده رزومه خود نیستید که دلیل آن موضوع را برای او شفاف سازی کنید، بنابراین ناخودآگاه برداشت متفاوتی از طرف خواننده رزومه تان ایجاد میکنید و در حقیقت قضاوت را به او می سپارید. قطعا اگر این موضوع برای کارفرما اهمیت داشته باشد در جلسه مصاحبه از شما پرسیده خواهد شد.
فهرست مطالب کتاب
بخش اول: رزومه فارسی
پیشگفتار
رزومه چیست؟
یک رزومه تاثیرگذار چه ویژگیهایی دارد؟
انواع رزومه و مزایای هر یک
جمعآوری اطلاعات و دادههای رزومه
تاخیرات اخیر بازار کار و تاثیر آن بر رزومه نویسی
قدم اول: اطلاعات شخصی
قدم دوم: تحصیلات
قدم سوم: سوابق کاری
قدم چهارم: مهارتها و سوابق علمی- پژوهشی
قدم پنجم: افتخارات (اختیاری)
قدم ششم: علاقهمندیها (اختیاری)
قدم هفتم: معرف (اختیاری)
قدم آخر: نکات طلایی
چگونگی قالب رزومه
ارزیابی دقیق پیش از ارسال رزومه برای کارفرما
شناسایی و تحلیل شغل هدف
اصول اولیه حضور در مصاحبه
بخش دوم: رزومه انگلیسی
پیشگفتار
چگونه یک رزومه بینالمللی بنویسیم؟
تفاوتهای رزومه و CV
بخشهای مختلف (Curriculum Vitae) CV
راهنمای جامع نگارش کاورلتر (Cover Letter)
ساختار استاندارد کاورلتر
نوشتن SOP برای تحصیلات تکمیلی
توصیه نامه (Recommendation letter)
بورسیه تحصیلی
معرفی شبکه اجتماعی حرفهای لینکدین
نکات تکمیلی نگارش رزومه
خطاهای متداول
لغت نامه
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب چگونه یک رزومه حرفهای بنویسیم؟: راهنمای جامع نوشتن رزومه فارسی و انگلیسی |
نویسنده | مقدسه کرمانچی |
ناشر چاپی | نشر مانیان |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 144 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-310-744-3 |
موضوع کتاب | کتابهای نگارش اداری |