معرفی و دانلود کتاب جرات داشته باش: راههای افزایش اعتماد به نفس
برای دانلود قانونی کتاب جرات داشته باش و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب جرات داشته باش: راههای افزایش اعتماد به نفس
از فقدان اعتماد به نفس رنج میبرید؟ فردریک فانژه در کتاب جرات داشته باش میکوشد با ارائهی راهکارهایی سنجیده و برآمده از سالها تجربهی عملی و پژوهش نظری، از شما فردی با اعتماد به نفس بسازد و این ویژگی ضروری را به شیوهای سالم در شما تقویت کند.
دربارهی کتاب جرات داشته باش
«جرات» واژهای پرکاربرد است که در زمینههای مختلف از آن استفاده میشود. جرات بازگو کردن حقیقت، جرات مطرح کردن پیشنهادی جسورانه، جرات شنا کردن در خلاف مسیر رودخانه، جرات مواجهه با واقعیت؛ اینها همه تعابیر و عباراتی هستند که با این کلمه ساخته شدهاند و به رفتار یا کاری اشاره دارند که انجام دادن آن به جسارتی بیش از حد معمول نیاز دارد. با تمامی این اوصاف، آیا شما از خود به عنوان فردی که در زمینههای مختلف از خود جرات و جسارت نشان میدهد یاد میکنید؟ بزرگترین محرک جرات داشتن چه چیزی است؟ فردریک فانژه در کتاب جرات داشته باش (Oser: Thérapie de la confiance en soi) میکوشد به این پرسشها پاسخ دهد و از شما دعوت کند که به فردی جسور و شجاع و با اعتماد به نفس تبدیل شوید.
فردریک فانژه در کتاب جرات داشته باش معتقد است که همه چیز به اعتماد به نفسی که دربارهی خودمان داریم بستگی دارد. با برخورداری از این ویژگی هر چیزی ممکن است و بدون آن زندگی جز رنج و آسیب برای ما نخواهد داشت. اما چگونه باید این احساس را در خود به وجود آوریم و از چه طریقی میتوانیم آن را تقویت کنیم؟ چگونه میتوانیم کاری کنیم که مدام به دنبال تأیید دیگران نباشیم؟ از چه طریقی میتوانیم به ارزش وجودی خود پی ببریم؟ و در نهایت چگونه برخورداری از اعتماد به نفس از ما فردی جسور و شجاع خواهد ساخت؟ پاسخ تمامی این پرسشها را در کتاب جرات داشته باش بخوانید.
اعتماد به نفس یکی از ویژگیهای مهم و ضروری در شکلگیری شخصیت انسان است که به فرد امکان میدهد زندگی موفقی را تجربه نماید و در عرصههای گوناگون به موفقیت دست یابد. برخی از فواید برخورداری از اعتماد به نفس عبارتند از بهبود روابط اجتماعی، کاهش استرس و اضطراب، بهبود عملکرد در زمینههای شغلی و فردی، ارتقای خودشناسی، افزایش عزت نفس و… این ویژگی به معنای اعتماد به تواناییها، مهارتها و قابلیتهای خود است و هر شخصی با داشتن اعتماد به نفس، در حقیقت این امکان را در اختیار خود قرار میدهد که در زندگی به شیوهای بهتر و موفقیتآمیزتر عمل کند.
عدم برخورداری از اعتماد به نفس در بسیاری از افراد بسته به شرایط و محیطی که در آن رشد کردهاند، اجتنابناپذیر است. بسیاری از افراد از دوران کودکی از این مسئله رنج میبرند. اما فردریک فانژه در این کتاب با تکیه بر سالها فعالیت در حوزهی رواندرمانی و ارتباط با افرادی که از کمبود اعتماد به نفس رنج میبرند، معتقد است که میتوان این حلقهی مفقودهی سلامت روان را بازیافت. او بر اساس سالها تمرین عملی و مواجههی بیواسطه با این پدیده، میکوشد در کتاب جرات داشته باش یک درمان واقعی را برای بهبود و افزایش اعتماد به نفس در اختیار شما قرار دهد. فانژه در طول کتاب از طریق سه شاهراه اصلی میکوشد شما را به مقصد یک زندگی سالم با برخورداری از اعتماد به نفس کافی رهنمون سازد. با این سه شاخصه خواهید توانست خود را بهتر دوست داشته باشید، شکها و تردیدهای خود را از بین ببرید و یاد بگیرید که با دیگران به گونهای بهتر و سالمتر معاشرت کنید.
انتشارات شمعدونی ترجمهی محیا احمدی پور را از این اثر برگزیده و آن را تهیه و منتشر نموده است.
کتاب جرات داشته باش برای چه کسانی مناسب است؟
اگر از کمبود اعتماد به نفس رنج میبرید، مطالعهی کتاب جرات داشته باش را به شما پیشنهاد میکنیم. همچنین اگر در مقام رواندرمانگر یا مشاور مشغول به کار هستید، خواندن این کتاب میتواند افقهای جدیدی را رویاروی شما بگشاید.
با فردریک فانژه بیشتر آشنا شویم
فردریک فانژه (Frédéric Fanget) نویسندهی کتاب جرات داشته باش، روانپزشک و رواندرمانگر اهل فرانسه است. او در دانشگاه Lyon-I به تدریس مشغول است و در همانجا مدرک دکترای خود را در رشتهی عصبشناسی دریافت نموده است. «برای بهتر زندگی کردن با دیگران جرات کن»، «درمان اعتماد به نفس»، «همیشه بهتر باش!»، «روانشناسی کمالگرایی» و «جرات زندگی مشترک را داشته باشید» عناوین برخی از آثار منتشرشدهی او هستند. فردریک فانژه از نویسندگان و درمانگران محبوب فرانسه است و به شکل مداوم در رادیو و تلویزیون این کشور و سمینارهای پژوهشی و آموزشی در سراسر جهان حضور مییابد.
در بخشی از کتاب جرات داشته باش: راههای افزایش اعتماد به نفس میخوانیم
شاید پیش پا افتاده به نظر برسد اما در این چند دهه اخیر شاهد بودیم که برخی والدین با فرزندانشان دوست شدهاند. این پدر و مادرها خودشان والدین بسیار مقتدری داشتهاند که همیشه آنها را همچون کودکی تصور میکردند. در روانشناسی شاهد این گونه حرکات آونگی هستیم که در آن بهطور منظم از یک افراط به افراطی دیگر میرسد. باید تأکید کنم که به نظر من، والدین نقشهای بسیار متعددی دارند که اتفاقاً بسیار دشوار هستند. مطمئن باشید که گاهی من هم بهعنوان یک متخصص در اجرای تمام این دستورات با فرزندانم مشکل دارم. هرگز از خواندن این کتاب خجالت نکشید، این توصیهها را بهعنوان راهکارهایی در نظر بگیرید که برای کمک به شما نوشته شدهاند و به هیچ وجه خودتان را مقصر ندانید.
اول، شما مربی فرزندتان هستید: درست مانند یک مربی، شما حامی همیشگی فرزندتان هستید، چه موفق شود و چه شکست بخورد. باید مثل یک مربی باشید، یعنی تلاش او را تشویق کنید و نه موفقیتش: «همین که تلاش کردی خوب است. این بار موفق نشدی اما اگر به تلاشت ادامه دهی، دفعه بعد موفق میشوی!» در برابر مشکلات به او کمک کنید تا خودش راهحلهایی را پیدا کند و نه این که شما راهحلها را تقدیمش کنید. با این حال اگر هم به راهحلی نرسید، دستپاچهاش نکنید، دستش را بگیرید و به او کمک کنید تا این مسیر را طی کند. علاوه بر این، حقیقت و محدودیتهای قدرتش را به او نشان دهید. او نمیتواند همه چیز را به دست آورد. در واقع هیچکس نمیتواند به چیزهای غیرممکن برسد! باید به او شکست خوردن را هم یاد بدهید و اینکه اگر به خواستههایش نرسید، غمگین نشود. به او توضیح دهید که برخی آرزوهایش در حد همان آرزو باقی میمانند و محقق نمیشوند.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
بخش اول: مکانیسمهای اعتمادبهنفس
چگونه کمبود اعتماد به نفس زندگیتان را نابود میکند
دور باطل شکست
دور مطلوب موفقیت
نیازهایتان را مطرح نمیکنید
چیزهایی که آزارتان میدهد را بیان نمیکنید
جرأت نه گفتن ندارید
آیا همسر یک دارو است؟
دیدگاه متخصصان
آزمون: «آیا اعتماد به نفس دارید؟»
عدم اعتماد به نفس میتواند به یک بیماری تبدیل شود
بیماریهای ناشی از عدم اعتماد به نفس
بیماریهای مرتبط با اعتماد به نفس مفرط
اعتماد به نفس در فرزندان
بخش دوم: پیشداوریها / منشأ کمبود اعتمادبهنفس
پیشداوری شمارهی 1: «نمیتوانم...»
مکانسیمهای پیشداوری بیکفایتی
پیشداوری 2: «احتیاج دارم که دوستم داشته باشند، تحسین و تأییدم کنند»
مکانیسمهای نیاز به دوست داشته شدن
دو نوع اعتماد به نفس: توضیح
پیشداوری 3: «بیخاصیتام»
مکانسیمهای پیشداوری بیخاصیتی
پیشداوری 4: «همیشه باید در هر کاری بهترین باشم»
مکانیسمهای کمالگرایی افراطی
پیشداوری 5: «هیچوقت نمیتوانم تصمیم بگیرم»
پیشداوری 6: «همیشه باید نگران باشم»
مکانیسمهای اضطراب
پیشداوری 7: «نمیتوانم روی دیگران حساب کنم و همیشه به آنها شک دارم»
مکانیسمهای بیاعتمادی
بخش سوم: درمان کمبود اعتمادبهنفس
کلید 1: بهتر دوست داشتن خود
انتقاد کردن از خودتان اشتباه است
از احساس گناه دست بردارید
کلید 2: جرأتِ عمل کردن
فهرست خودتان را تهیه کنید، اعمال را بسنجید و نه عقاید را
تکنیک نظرسنجی
خودتان را در برابر شکست واکسینه کنید!
ترفندهایی برای اقدامی همراه با اعتماد به نفس
تمرینی برای پیشرفت اعتماد به نفس در کلام
فواید نشانه های بیرونی اعتماد به نفس
کلید 3: اثبات خود در برابر دیگران
جرأت داشته باشید و آنچه آزارتان میدهد را بگویید
چطور از کسی انتقاد کنم
جرأت کنید که بگویید «نه»، جرأت مذاکره کردن را داشته باشید
جرأت کنید به انتقادها پاسخ دهید
جرأت داشته باشید، خودتان باشید: اثبات خود حقیقیتان
برای کسانی که میخواهند بیشتر بدانند
چطور پیشداوریهای خود را بشناسید؟
قوانین زندگی را متعادل کنید
وکیل مدافع خودتان شوید
نتیجهگیری
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب جرات داشته باش: راههای افزایش اعتماد به نفس |
نویسنده | فردریک فانژه |
مترجم | محیا احمدی پور |
ناشر چاپی | انتشارات شمعدونی |
سال انتشار | ۱۳۹۷ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 352 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-99697-0-8 |
موضوع کتاب | کتابهای اعتماد به نفس |