معرفی و دانلود کتاب تک خوری ممنوع
برای دانلود قانونی کتاب تک خوری ممنوع و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب تک خوری ممنوع
کتاب تک خوری ممنوع به قلم کیت فرازی، جزو پرفروشترین آثار نیویورک تایمز در زمینه موفقیت و شیوههای دستیابی به آن است که با تاکید ویژه بر مهارتهای ارتباطی و بیان داستانهای جذاب توانسته در زمره کتابهای تاثیرگذار قرار گیرد.
کیت فرازی (Keith Ferrazzi) در کتاب تحسین شده و فوق العاده جذاب تک خوری ممنوع (Never eat alone) مهمترین عامل پیروزی افراد موفق را در استفاده از قدرت روابط میداند.
همهی ما برای دستیابی به اهداف و رویاهایمان نیازمند دیگران هستیم. هیچکس نمیتواند بدون حمایت دیگران انتظار پیروزی داشته باشد. شما حتی در صورتی که به طور انفرادی در کار خود موفق باشید و رشد کنید، بالاخره شیب موفقیتهایتان ثابت شده و به مرحله رکود میرسید.
بنابراین همه افراد برای موفقیت در حرفه خود، ملزم به داشتن یک شبکه ارتباطی قدرتمند هستند. چرا که شما با وجود سعی و تلاش بسیار اگر شبکه ارتباطی قوی نداشته باشید مثل آن است که خانه خود را بر روی آب بنا کنید؛ بنیانهای حرفه شما به مرور زمان از هم گسسته و در آخر خود را در حال فرو رفتن و غرق شدن در آب خواهید دید.
کیت فرازی برای برقراری ارتباط با دیگران، هیچ دورانی را بهتر از دوران حاضر نمیداند. امروزه پویایی جامعه و مخصوصا اقتصاد به طور فزایندهای توسط همبستگی و روابط درونی تعریف میشود. در طی قرون نوزدهم و بیستم، فردگرایی شدیدی بر جامعه حاکم بود. اما در قرن بیست و یکم، اجتماع و اتحاد بر جامعه حاکم است.
در عصر حاضر که به عصر دیجیتال نیز معروف است، اینترنت مرزهای جغرافیایی را در هم شکسته و صدها میلیون انسان و کامپیوتر را در سراسر دنیا به یکدیگر وصل کرده است. پس امروزه دیگر هیچ دلیلی برای زندگی و کار در انزوا وجود ندارد.
برخی نظرات درباره کتاب تک خوری ممنوع:
- درنگ نکنید... بشتابید و به نزدیکترین کتاب فروشی محلهتان بروید... پس از مدتها این فوقالعادهترین و ارزشمندترین کتابی است که در مسیر زندگیام قرار گرفته است. (تام پیترز)
- یک کتاب راهنمای گام به گام در جهت برقراری ارتباط با دیگران. دارای لحنی سرگرم کننده و توصیههایی مفید و کاربردی؛ مثلا به شما توصیه میکند که شبکهتان را خیلی قبلتر از اینکه به آن احتیاج پیدا کنید، تاسیس کنید. (نیویورک تایمز)
- به طرز هوشمندانهای داستانها را با توصیههایی مفید ادغام میکند و راهکارهایی واقعی و کاربردی را پیشنهاد میدهد که خوانندگان با به کارگیری آنها میتوانند در مسیرشان پیشرفت کنند (یو اس ای تودی)
- سرشار از راهکارهایی در جهت برقراری ارتباط و گذشتن از موانعی همچون دربانهای کنترل کننده و همچنین مفید برای پیشرفت در زمینه گفتگوهای کوتاه. (دالاس مورینگ نیوز)
- من آقای کیت فرازی را از نزدیک ملاقات کردهام. او در زمینه ایجاد روابط و شبکه بندی یک اسطوره است و به خوبی میتواند منافع یک کسب و کار را تامین کند. در این کتاب او تمامی تجربیات و رموز موفقیتش را با مخاطبانش به اشتراک میگذارد. (دکتر کلاس کلین فلد)
- کیت مهارتی شگرف در زمینه تبدیل یک کنفرانس، یک جلسه، یا یک تماس معمولی به یک فرصت خارقالعاده برای کسب موفقیتهای دو جانبه دارد و تمامی افراد در هر مرحلهای از زندگی شخصی و حرفهایشان میتوانند از تجربیات ارزشمند او استفاده کنند. من شدیدا خواندن این کتاب را به همگان توصیه میکنم. (جفری ای گارتن)
جملات برگزیده ی کتاب تک خوری ممنوع:
- بلند پروازی میتواند به آرامی پیش برود و اوج بگیرد.
- موفقیت همیشه بعد از آماده سازی مناسب، از راه میرسد.
- آموزش به معنی یادگیری دوباره است.
- صرف نظر از سن، جایگاه، و تجارتمان باید به اهمیت برندینگ پی ببریم. ما مدیران ارشد اجرایی شرکتهای خودمان هستیم. برای اینکه در تجارت امروز حضور داشته باشیم، مهمترین کار این است که برای برندمان، سر بازاریاب باشیم.
- مادامی که قرار است تفکر کنید به موارد بزرگ بیندیشید.
در بخشی از کتاب تک خوری ممنوع می خوانیم:
برای برقراری ارتباط با دیگران، هیچ دورانی بهتر از این دوران نبوده است. پویایی جامعه و مخصوصا اقتصاد به طور فزایندهای توسط همبستگی و روابط درونی تعریف میشود.
در طی قرون نوزدهم و بیستم، فردگرایی شدیدی بر جامعه حاکم بوده است. اما در قرن بیست و یکم، اجتماع و اتحاد بر جامعه حاکم خواهد شد. در عصر دیجیتال، و در حالی که اینترنت مرزهای جغرافیایی را در هم شکسته است و صدها میلیون انسان و کامپیوتر را در سراسر دنیا به یکدیگر وصل کرده است دیگر هیچ دلیلی برای زندگی و کار در انزوا وجود ندارد. باز هم به این تشخیص میرسیم که موفقیت وابسته به تکنولوژی یا سرمایه مخاطرهآمیز نیست، بلکه وابسته به افرادی که میشناسید و نحوه کار با آنهاست. مجدداً کشف کردهایم که کلید واقعی رسیدن به منفعت در گرو خوب کار کردن با دیگران است.
تمامی تغییرات، رویکردها، و تکنولوژیهای دهه اخیر اغلب اوقات بر روی عامل انسانی تاثیر گذاشتهاند و دنیای تجارت را به سمتی سوق دادهاند که کمتر با مردم به صورت بشر رفتار میکنند بلکه به صورت بیتها و بایتهای کامپیوتری با آنها برخورد میکنند. عقایدمان را بر روی ابزارها، فرآیندها، ساختارهای سازمانی جدید، و بازار سهام گذاشتهایم. وقتی که این چیزها جواب نداد به ما، شما، و من باز میگردیم.
فهرست مطالب کتاب
بخش یک: تنظیم ذهن
فصل اول: عضو باشگاه شدن
فصل دوم: امتیازها را حساب نکنید
فصل سوم: ماموریت شما چیست؟
فصل چهارم: قبل از آن که نیاز پیدا کنید به فکر ساختن باشید.
فصل پنجم: قدرت باورنکردنی شجاعت
فصل ششم: نه به شبکهسازی و بله به دوستیابی
بخش دوم: تنظیم مهارتها
فصل هفتم: تکالیفتان را انجام دهید.
فصل هشتم: اسامی را یادداشت کنید
فصل نهم: گرم و صمیمی کردن تماسهای تبلیغاتی
فصل دهم: تعامل زیرکانه بادربان کنترل کننده
فصل یازدهم: هرگز تک خوری نکنید.
فصل دوازدهم: علایق خود را به اشتراک بگذارید.
فصل سیزدهم: پیگیر باشید وگرنه شکست میخورید.
فصل چهاردهم: رهبر کنفرانس باشید.
فصل پانزدهم: با غولهای رابطه، ارتباط برقرار کنید.
فصل شانزدهم: قلمروتان را گستردهتر کنید.
فصل هفدهم: هنر گفتگوی کوتاه
بخش سوم: تبدیل ارتباطات به دوستیها
فصل هجدهم: سلامتی، ثروت، و کودکان
فصل نوزدهم: سلامتی، ثروت، و کودکان
فصل بیستم: همواره در حال ارتباط باشید
فصل بیست و یکم: از مهمانان خاص و متفاوت دعوت کنید
بخش چهارم: تبادل کردن و پس دادن
فصل بیست و دوم: جذاب و سرگرم کننده باشید
فصل بیست و سوم: برند خودتان را بسازید
فصل بیست و چهارم: برند خودتان را منتشر کنید
فصل بیست و پنجم: مطلب بنویسید
فصل بیست و ششم: خودتان را به قدرت نزدیک کنید
فصل بیست و هفتم: خودتان بسازید، سایرین خواهند آمد
فصل بیست و هشتم: هرگز تسلیم غرور نشوید
فصل بیست و نهم: مربیان و شاگردانی پیدا کنید، و این کار را تکرار کنید.
فصل سیام: تعادل بهترین راه است
فصل سی و یکم: به عصر ارتباطات خوش آمدید
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب تک خوری ممنوع |
نویسنده | کیت فرازی |
مترجم | مریم بافنده |
ناشر چاپی | انتشارات نیک ورزان |
سال انتشار | ۱۳۹۸ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 312 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-99814-1-2 |
موضوع کتاب | کتابهای روابط اجتماعی، کتابهای موفقیت و خودسازی |