معرفی و دانلود کتاب تلگرام و متقاعدسازی در موضوع هویت و نقش‌های جنسیتی زنان ایران

عکس جلد کتاب تلگرام و متقاعدسازی در موضوع هویت و نقش‌های جنسیتی زنان ایران
قیمت:
۱۵,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب تلگرام و متقاعدسازی در موضوع هویت و نقش‌های جنسیتی زنان ایران و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب تلگرام و متقاعدسازی در موضوع هویت و نقش‌های جنسیتی زنان ایران و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب تلگرام و متقاعدسازی در موضوع هویت و نقش‌های جنسیتی زنان ایران

آیا تابه‌حال درباره نقش رسانه‌ها در تغییر، تقویت یا تضعیف هویت‌های زنانه فکر کرده‌اید؟ حفیظه مهدیان در کتاب تلگرام و متقاعدسازی در موضوع هویت و نقش‌های جنسیتی زنان ایران به تأثیر شبکهٔ‌ اجتماعی تلگرام بر نقش هویتی زنان پرداخته است که با مطالعه آن می‌توانید دانش مناسبی را درباره‌ی این حوزه مهم به دست آورید.

درباره‌ی کتاب تلگرام و متقاعدسازی در موضوع هویت و نقش‌های جنسیتی زنان ایران

مسئله زنان و حضور آن‌ها در اجتماع به عنوان یکی از اعضای مهم و فعال جامعه،‌ مسئله‌ای است که از دیرباز مورد نقد و بررسی قرار دارد. مسائل مربوط به زنان، نوع فعالیت‌های آنان و میزان بروز و حضورشان در جوامع، به فراخور شرایط و موقعیتی که رخ می‌دهد،‌ تغییر می‌کند. بنابراین می‌توان به شکل واضح دید که با ورود رسانه‌ها و گستردگی دسترسی و استفاده از آن‌ها، نقش‌های جنسیتی زنان نیز به سرعت در حال تحول و دگرگونی است.

در حقیقت زنان توانسته‌اند با استفاده از ابزار رسانه و به‌ویژه شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی، گفتمان‌های مشترکی را با دیگر زنان در کشورهای دیگر و جوامع متقاوت شکل دهند. کتاب تلگرام و متقاعدسازی در موضوع هویت و نقش‌های جنسیتی زنان ایران نوشته‌ی حفیظه مهدیان از جمله منابع پژوهشی درباره مسئله حضور زنان در جامعه و شیوه قدرت‌یابی آن‌ها از طریق شبکه‌های اجتماعی به‌شمار می‌رود. نویسنده در این اثر تلاش کرده است که با توجه به استفاده گسترده از تلگرام در کشور و شناسایی کانال‌هایی که به‌شکل ویژه در حوزهٔ زنان فعالیت می‌کنند، به این سوال پاسخ دهد که «تلگرام چگونه از طریق تکنیک‌های اقناعی، بر ضد نقش‌های جنسیتی زن و هویت او فعالیت می‌کند؟».

این کتاب در سه بخش نوشته شده است و در هر بخش آن یکی از حوزه‌های فعالیت زنان مورد بررسی قرار می‌گیرد. همچنین وجود مثال‌های عینی از میان بررسی‌های صورت‌ گرفته در کانال‌های مورد پژوهش، کمک می‌کند که به صورت عمیق به مطالعه درباره‌ی این موضوع بپردازید.

کتاب تلگرام و متقاعدسازی در موضوع هویت و نقش‌های جنسیتی زنان ایران برای چه کسانی مناسب است؟

همه افرادی که به مسائل روز زنان علاقه‌مندند و یا در این حوزه فعالیت می‌کنند، از خواندن کتاب حاضر لذت خواهند برد.

در بخشی از کتاب تلگرام و متقاعدسازی در موضوع هویت و نقش‌های جنسیتی زنان ایران می‌خوانیم

نظریه مدرنیته سیال باومن، به‌خوبی می‌تواند فضای سیال، غیر قطعی و متکثر مجازی را تحلیل کند. در این فضای سیال و فاقد گزینه‌های روشن، هویت انسان نیز هویتی جعلی- خلقی از سوی خداوند نیست، بلکه به تعداد نفوس آدمیان، هویت مصنوع برساختی می‌تواند وجود داشته باشد؛ بنابراین فضای مجازی، ظرفیتی برای خلق هویت دارد. هویتی بریکولاژ و مونتاژی که هرازگاهی براساس نمایش‌های متنوع، قطعاتی از این هویت جایگزین قطعاتی دیگر می‌شود. این نوع هویت برساختی به‌کلی متفاوت از هویت اصیل انسان به ‌مثابه خلیفه‌الله است؛ هویتی که لازم است هر انسان به میزان توانایی، خود را به این هویت مطلوب نزدیک سازد.

فضای شبکه‌ای مجازی، با از هم پاشیدن نظم معنادار اجتماعی، نمی‌تواند یک هویت اصیل را برتابد و کاربران در این فضای به‌هم‌پیوسته برای هویت‌یابی چاره‌ای ندارند جز متصل شدن به جریان پیام‌ها و تصاویر بین شبکه‌ها. نظریه لاتور نیز، برساختی شدن هویت در فضای مجازی را با این تعبیر تأیید می‌کند که در این فضا آنچه فردیت یک کنشگر را مشخص می‌کند، نه جوهر آن، بلکه مجموعه منسجمی از خصوصیات و روابط با دیگر کنشگرهاست. در این نگاه، انسان دارای ذات یا گوهری نیست که نیاز به کشف یا آشکار شدن داشته باشد. درواقع کنشگران، معلول‌های شبکه‌ای هستند و خصوصیات همان اشیایی را به خود می‌گیرند که در این شبکه‌ها گنجانده می‌شوند.

سؤال اینجاست که این فضای متکثر و سیال، فضایی رها و غیر مدیریت‌شده نیز هست؟ با توجه به نظریاتی چون امپریالیسم فرهنگی و نظریات پسااستعماری و نیز نظریه استعمار مجازی، فرض می‌کنیم که نظام سرمایه‌داری و صاحبان قدرت همیشه در پی تحت به کنترل درآوردن رسانه‌ها بوده و هستند؛ زیرا رسانه ابزار قدرتمندی برای مدیریت افکار عمومی و درنتیجه مدیریت جوامع است. فضای مجازی به‌عنوان یکی از رسانه‌های امروزی جدید و مؤثر، بستر مناسبی برای برساخت هویت‌های مورد نظر صاحبان قدرت است تا در جوامع گوناگون، اهداف امپریالیستی خود را پی بگیرند.

فهرست مطالب کتاب

مقدمه
بخش 1: کلیات و مفهوم‌شناسی
1. هویت و نقش‌های جنسیتی زن
2. زن در خانواده
3. اقناع
4. شبکه اجتماعی
5. روش تحقیق: تحلیل مضمون
6. جامعه آماری و نمونه‌گیری
بخش 2: مبانی نظری
1. مبانی نظری
1-1. نظریه مدرنیته سیال
1-2. نظریه جامعه شبکه‌ای
1-3. نظریه استعمار مجازی
1-4. جمع‌بندی
2. تکنیک‌های اقناع
بخش 3: تکنیک‌های متقاعدسازی در شبکه اجتماعی تلگرام در حوزه هویت و نقش‌های جنسیتی زنان
1. خانه‌داری
1-1. ناسپاسی از خانه‌داری
1-2. تنافی خانه‌داری با پیشرفت زن
1-3. تنافی خانه‌داری با نشاط و به‌روز بودن
1-4. تقابل زن خانه‌دار و عشق رمانتیک
1-5. بی‌ارزش بودن خانه‌داری
1-6. خانه‌داری عامل بیماری روحی و جسمی
2. مادری
2-1. مادری و محدودیت
2-2. تنافی مادری با پیشرفت
2-3. مادری و افسردگی
2-4. ذاتی نبودن نقش مادری
3. همسری
3-1. حوزه اخلاق
3-1-1. بی‌توجهی به شوهر
3-1-2. نفی ایثار و مدارا
3-1-3. تحقیر شوهر
3-1-4. رفع مسئولیت از زن
3-1-5. همسری؛ تحقیر زن
3-1-6. ذائقه‌سازی و نیازسازی
3-2. حوزه حقوق
3-2-1. فرهنگی بودن نقش‌های جنسیتی
3-2-2. حقوق مرد
3-2-3. حقوق زن
3-3. حوزه عفاف (تعهد به شوهر)
3-3-1. نفی ناموس و غیرت
3-3-2. تشویق به جدایی
3-3-3. قبح‌شکنی از خیانت
4. هویت جنسیتی
4-1. معناسازی فانتزی از زن
4-2. کلیشه‌ زن مظلوم
5. نتیجه‌گیری
منابع

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب تلگرام و متقاعدسازی در موضوع هویت و نقش‌های جنسیتی زنان ایران
نویسنده
ناشر چاپیانتشارات پشتیبان
سال انتشار۱۴۰۰
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات138
زبانفارسی
شابک978-622-255335-7
موضوع کتابکتاب‌های فمینیسم
قیمت نسخه الکترونیک

راهنمای مطالعه کتاب تلگرام و متقاعدسازی در موضوع هویت و نقش‌های جنسیتی زنان ایران

برای دریافت کتاب تلگرام و متقاعدسازی در موضوع هویت و نقش‌های جنسیتی زنان ایران و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.