معرفی و دانلود کتاب زنان جسور: پیشگامانی که برای گرفتن حقوق فردی و اجتماعی زنان جنگیدند

عکس جلد کتاب زنان جسور: پیشگامانی که برای گرفتن حقوق فردی و اجتماعی زنان جنگیدند
قیمت:
۷,۹۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب زنان جسور و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب زنان جسور و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب زنان جسور: پیشگامانی که برای گرفتن حقوق فردی و اجتماعی زنان جنگیدند

او درست حدس زد؛ زنان دیگر نمی‌توانند ظلم و تبعیض را تحمل کنند. جنبش دفاع از حقوق زنان به راه افتاده است و آتش آن هر لحظه سوزان‌تر می‌شود تا بی‌عدالتی را بسوزاند. کتاب زنان جسور ما را به سال‌های گذشته می‌برد تا با وضعیت زنان آمریکا در قرون 18 تا 21 آشنا شویم. دبورا هاپکینسن داستان زندگی چند نفر از رهبران جنبش دفاع از حق زن و زنان برابری‌خواه را برای ما روایت می‌کند تا با تأثیر فمینیسم بر پیشرفت زنان، بیشتر آشنا شویم.

درباره‌ی کتاب زنان جسور

این جنگ ناتمام است و زنان همچنان جامه‌ی رزم را بر تن دارند. از ازل، از همان روزی که نخستین زن تاریخ، یوغ تسلیم را بر زمین نهاد و بر ضد فرمانی که علت قانع‌کننده‌ای در پس آن نبود، شورش کرد، زنان هنوز در برابر جبر و زور، می‌جنگند. سلاح هر زن منحصر به خود اوست. در دستان سوزان آنتونی سلاحی تیز و برّنده خودنمایی می‌کند. کاغذ که روی آن نوشته شده: «حق رأی». دشمنان او نیز کم نیستند که در کتاب زنان جسور (What is the women's rights movement) با آن‌ها آشنا می‌شویم. هزاران قدرتمند و سیاست‌مدار که کارشان ظلم و آزار است و یک‌صدا نعره می‌زنند: «نه! زنان نباید حق رأی داشته باشند.» در سوی دیگر، تاریخ «رزی پرچ کن»ها پشت دستگاه کارخانه‌ها ایستاده‌اند و سلاحشان ساخت و تولید است تا مردان به جبهه بروند و جنگی را که به پا کرده‌اند با هزاران کشته و میلیون‌ها آواره به اتمام رسانند.

پیش از تولد این زنان «ابیگل آدامز» زنانی را که همچون خود او برده بودند، از فلاکتشان آگاه کرد تا متوجه شوند قانون آمریکا در قرن 18، چه تبعیضی را علیه‌شان روا داشته است. این زنان تنها نمونه‌هایی از شجاعت و جسارت هستند که توانسته‌اند ابتدایی‌ترین حقوق خود را به‌دست آورند. دبورا هاپکینسون (Deborah Hopkinson) داستان زندگی چند تن از این مبارزان را در کتاب زنان جسور روایت کرده و کوشیده است تا به ما نشان دهد زنان بالاخره حقوق خود را باز پس خواهند گرفت؛ حتی به قیمت جان خود.

اغلب روایت‌های کتاب زنان جسور محدود به آمریکاست و کسانی را به معرفی می‌کند که از قرن 18 تا اواسط قرن 21، برای رفع تبعیض‌های جنسیتی از هیچ تلاش و نبردی دریغ نکرده‌اند. دبورا هاپکینسون در فصل نخست ما را به‌سراغ سال‌های منتهی به استقلال آمریکا می‌برد و وضعیت زنان را به‌صورت داستان‌هایی کوتاه و متصل به یکدیگر و با محوریت شخصیت‌هایی همچون الیزابت کادی، ابیگل آدامز، کلارا بارتون و... روایت می‌کند. شاید نام «آمریکا» باعث شود که اشتباهی از شرایط زنان آن زمان در ذهنتان نقش بندد، اما چه باور کنید چه نه،‌ زن‌های متأهل آمریکایی در قرن 18 حق مالکیت بر اموال و مدیریت پول‌های خود را نداشتند. به کار کشاورزی مشغول بودند اما دستمزدشان به شوهرشان پرداخت می‌شد! در جامعه‌ی آمریکای آن دوران همچون جامعه‌ی اکنونی ما، حضانت فرزند به‌طور پیش‌فرض در اختیار پدر بود و هیچ قانونی از زنان، به‌خصوص زنان متأهل، حمایت نمی‌کرد؛ اما وضعیت این‌گونه نماند. زنان به قیمت دادگاهی و طرد شدن از جامعه‌ی مردسالار حقوق خود را نجات دادند و آن‌چه حقشان بود رسیدند. البته این پایان ماجرا نیست و «جنس دوم» بودن زنان قرار نیست به این زودی از ذهن مردان و برخی از زنان پاک شود.

جنگ جهانی دوم تمام شد. دولت آمریکا با متحدین به صلح رسید؛ قطع‌نامه‌ها را امضا کرد و به جنگ اصلی خود بازگشت: نبرد با زنان. دبورا هاپکینسون ما را به دهه‌ی 50، 60 و 70 آمریکا می‌برد و تصویری را که در رسانه‌ها از «زن خوب» منعکس می‌شد به ما نشان می‌دهد: زنی خانه‌دار، زیبا و مادری که دست‌پخت خوبی دارد! البته این تبعیض فقط به تبلیغات و رسانه محدود نبود و قوانینی نیز علیه زنان تصویب شد. طبق آن قوانین که تا سال 1972 نیز اجرا می‌شدند، دختران اجازه نداشتند در زمین ورزش، مسابقه بدهند و همچون پسران بازی و ورزش کنند. تحصیل در رشته‌های مهندسی برای زنان ممنوع بود و دخترها فقط می‌توانستند در رشته‌های آشپزی و خیاطی و امثالهم تحصیل کنند. فی‌الواقع می‌توانیم بگوییم موضع دولت آمریکا در این دوره، فقط کمی بهتر از حکومت‌های زن‌ستیز خاورمیانه بود و دست کمی از آن‌ها نداشت. البته زنان آن دوران هم قطعاً از نیاکانشان دست کمی نداشتند. ایشان هم آزادی‌خواه و مبارز بودند و توانستند خود را به جایگاهی که در سال‌های اخیر دارند، برسانند. کتاب زنان جسور می‌داند که آگاهی قوی‌ترین سلاح است و تنها با کمک گرفتن از این ابزار است که می‌توانیم در برابر هر ظلم و تبعیضی بایستیم.

کتاب زنان جسور با ترجمه‌ی میلاد شیروانی در انتشارات ملینا منتشر شده است.

کتاب زنان جسور برای چه کسانی مناسب است؟

«زن بودن» دلیلی کافی است که ناچار شویم برای بدیهی‌ترین خواسته‌ها بجنگیم و تاریخ بخوانیم تا امید خود را از دست ندهیم؛ زیرا تاریخ به ما نشان می‌دهد زنان دیر یا زود حق خود را بازپس‌ خواهند گرفت. کتاب زنان جسور مخصوص تمام زنان، دختران و مردان حامی حقوق برابر است که دوست دارند با داستان زندگی شجاع‌ترین زنان آمریکایی که جسارت به خرج دادند و برای حق زن فریاد زدند، آشنا شوند.

در بخشی از کتاب زنان جسور: پیشگامانی که برای گرفتن حقوق فردی و اجتماعی زنان جنگیدند می‌خوانیم

جلس نمایندگان در ماه می‌سال 1919 به نفع اصلاحیه نوزدهم رأی داد و این اقدام در مجلس با 304 به 89 رأی به تصویب رسید و همین اصلاحیه نیز در ماه جون با کسب آرای 56 به 25 در مجلس سنا نیز به تصویب رسید.

متن اصلاحیه که نزدیک به چهل سال پیش توسط سوزان بی آنتونی و الیزابت کدی استنتون نوشته شده بود هیچ تغییری نکرد و به همان صورت به مجلس ارائه داده شد.

آلیس پاول دراین‌باره می‌گوید: "آزادی نه به‌عنوان یک هدیه، بلکه به‌عنوان یک پیروزی برایمان رقم خورده است. " با این وجود، رأی دادن زنان هنوز به‌طور خاص هیچ تغییری نکرده بود زیرا که تا قبل از شروع قانون جدید، این اصلاحیه باید توسط سی‌وشش ایالت به تصویب کامل می‌رسید و برخی از ایالات‌ها هنوز هم مخالف رأی دادن زنان بودند.

در تابستان سال 1920، سی‌وپنج ایالت این اصلاحیه را تصویب نمودند و تنها هفت ایالت آن را قبول نداشتند. در مجلس بین نمایندگان تنش‌های بسیاری ایجاد شده بود و یکی از جوان‌ترین قانون‌گذاران بین آن‌ها "هری تی برن" نام داشت که در مجلس به مرز انفجار رسیده بود و او حتی یک گل سرخ به نشانه مخالفتش در خصوص حق رأی زنان را بر روی کتش وصل کرده بود؛ اما در پنهان و در جیبش، هری چیز دیگری را پنهان کرده بود: "نامه‌ای از مادرش به نام فویانسمینگر که از او خواسته بود تا از حق رأی زنان حمایت نماید. "

فهرست مطالب کتاب

اتفاقات 8 نوامبر 2016
سوزان آنتونی
فصل 1: اوایل آمریکا
فصل 2: کنوانسیون سنکا فالز
فردریک داگلاس (1895 - 1818)
فصل 3: الیزابت و سوزان
بلومرز
فصل 4: مبارزه‌ای طولانی و طاقت‌فرسا
سوسی کینگ تیلور
فصل 5: تحصیلات زنان
مری چرچترل (1954 - 1863)
تحصیلات در امروز
فصل 6: زنان شاغل
جین آدامز (1960 - 1860)
فصل 7: قرن جدید، جنگ جدید
آیدا بی ولز (1973 - 1862)
فصل 8: آخرین پیروزی!
حق رأی زنان در سراسر جهان
فصل 9: زنان در جنگ جهانی دوم
جنگ جهانی دوم (1945 - 1939)
مایا آنجلو (2014 - 1928)
فصل 10: موج دوم
فصل 11: قانون IX بازی را تغییر داد
فصل 12: حرکت رو به جلو
هیلاری کلینتون (؟ - 1947)

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب زنان جسور: پیشگامانی که برای گرفتن حقوق فردی و اجتماعی زنان جنگیدند
نویسنده
مترجممیلاد شیروانی
ناشر چاپیانتشارات ملینا
سال انتشار۱۳۹۹
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات112
زبانفارسی
شابک978-600-327-244-6
موضوع کتابکتاب‌های اطلاعات عمومی برای نوجوانان، کتاب‌های فمینیسم، کتاب‌های شخصیت‌های تاریخی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب زنان جسور

هیچ نظری برای این کتاب ثبت نشده است.

راهنمای مطالعه کتاب زنان جسور

برای دریافت کتاب زنان جسور و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.