معرفی و دانلود کتاب بازار شش میلیارد نفری (در دنیای تجارت الکترونیک)

عکس جلد کتاب بازار شش میلیارد نفری (در دنیای تجارت الکترونیک)
قیمت:
۶۹,۹۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب بازار شش میلیارد نفری (در دنیای تجارت الکترونیک) و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب بازار شش میلیارد نفری (در دنیای تجارت الکترونیک) و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب بازار شش میلیارد نفری (در دنیای تجارت الکترونیک)

کتاب بازار شش میلیارد نفری (در دنیای تجارت الکترونیک) نوشتۀ پورتر اریسمن، شما را از میان بازارهای بزرگ در حال ظهور عبور خواهد داد تا ببینید آن‌ها کار خود را از کجا شروع کردند، اکنون در کجا قرار دارند و احتمالاً به کجا خواهند رسید.

کتاب بازار شش میلیارد نفری (Six billion shoppers) به این پرسش که آیا بعد از تشکیل شرکت در حوزه تجارت الکترونیک، می‌توان به بازارهای نو ظهوری مثل جنوب شرقی آسیا و حتی امریکای لاتین راه پیدا کرد؟ پاسخ می‌دهد.

پورتر اریسمن (Porter Erisman) با مطالعه بر روی تاریخچه شرکت‌های موفق در کشورهای متفاوت، مانند شرکت علی‌بابا در چین و آمازون در امریکا، نشان می‌دهد که موفقیت تصادفی و رایگان حاصل نمی‌شود.

نکته شایان تأمل برای راه‌اندازی تجارت الکترونیک، انتخاب شیوه به سبک آمازون در امریکا یا به سبک علی‌بابا در چین است. با مطالعه کتاب بازار شش میلیارد نفری می‌توانید شیوه مناسب را برای فعالیت در کشورمان در حوزه تجارت الکترونیک انتخاب کنید. مثل کار آفرینان هندی که شیوه دوم را انتخاب کردند.

مهم این است که برای رشد و توسعه تجارت الکترونیک، سیستم پرداخت آنلاین و موضوع حمل ‌و‌ نقل و ارسال کالا نقشی مهم دارند. این موارد در ایران، حتی در شهرهای کوچک، شرایط به‌ نسبت پذیرفتنی دارند. به همین دلیل چند سالی است شرکت‌هایی در زمینه تجارت الکترونیک فعال شده‌اند و رشد خوبی هم داشته‌اند.

تجارت الکترونیک ثابت کرد بدون اینکه آسیبی به صاحبان خُرده ‌فروشی سنتی بزند، آنگونه که در غرب رخ داد، می‌تواند با ایجاد فرصت در بازارهای نو ظهور، خلاقیت‌ها را شکوفا کند.

به‌ طور قطع ایجاد فرصت برای مردم به‌ منظور خرید و فروش ساده‌تر کالایشان، به بهبود شرایط اقتصاد جهانی کمکی نخواهد کرد؛ اما تجارت الکترونیک برای نجات از فقر، بهتر از هر صنعت دیگری به بازارهای نو ظهور کمک خواهد کرد. گوشی هوشمند فقط بازار خرید را وارد جیب مشتری نکرده است، بلکه ویترین خرده‌فروشی را هم در جیب افراد کارآفرین جا داده است. اتصال کارآفرینان خرده در بازارهای نوظهور به اقتصاد جهانی، به آن‌ها کمک خواهد کرد از فقر نجات پیدا کنند.

داستان بیست سال نخست تجارت الکترونیک، داستان تلاشی بود که برای خدمت به یک میلیارد خریدار در جهان توسعه ‌یافته صورت گرفت. داستان بیست سال دوم جالب‌تر از آن خواهد بود، زیرا بازارهای تجارت الکترونیک از چین تا هند و آفریقا به کارآفرینان کمک می‌کنند تا به جایزه بزرگ‌تر دست پیدا کنند که همانا شش‌ میلیارد مشتری جهان است که قرار است از این بازارها خرید کنند.

برخی از نکاتی که در کتاب بازار شش میلیارد نفری به آن اشاره می‌شود:

- در واقع شرط اصلی رونق تجارت الکترونیک، وجود اعتماد در جامعه است.
- شکوفایی تجارت الکترونیک در چین شرایط را برای ورود شرکت‌های کوچک‌تر خارجی نیز فراهم کرده است.
- از تجربه چین می‌آموزید که هر بازاری منحصر به ‌فرد است و هیچ مدل تجاری برای همه جا مناسب نیست.
- مدل چین برای تجارت الکترونیک کشفی مهم بود که بازارهای در حال ظهور برای پیشرفت تجارت الکترونیک به آن نیاز داشتند.
- چین ثابت کرد که تجارت الکترونیک می‌تواند در بازار کشورهای در حال توسعه موفق باشد. تجارت الکترونیک زندگی هر انسانی را متحول خواهد کرد و اکنون زمان این تحول فرا رسیده است.

در بخشی از کتاب بازار شش میلیارد نفری می‌خوانیم:

اگر در زمان مونتگومری وارد اینترنت وجود داشت به احتمال زیاد بیشتر خرده‌ فروشی‌ها به‌ سرعت از روش او استفاده می‌کردند که ابداعی بزرگ بود و آنلاین محصولات خود را می‌فروختند؛ اما اینگونه نبود و زیرساخت‌های خرده‌ فروشی در امریکا آهسته و تدریجی شکل گرفتند.

فهرست‌های مونتگومری با منافع مغازه‌های خرده‌ فروشی در مناطق روستایی امریکا تضاد داشت؛ اما در شهرها از فروشگاه‌های بزرگ استقبال شد. وقتی سال 1878 فروشگاه بزرگ مِیسیز برای تجارت و خرید و فروش تأسیس شد، نشریه نیویورک تایمز با عنوانی بزرگ اعلام کرد که «بازار بزرگ به نام میسیز اَند کوز گشایش یافت؛ جایی که می‌توان همه چیز در آن خرید.» دیگر فرشگاه‌های بزرگ یکی پس از دیگری تأسیس شدند. این فروشگاه‌های بزرگ و پر زرق ‌و برق با تزیین ویترین‌های جذاب خود قصد داشتند شهروندان و مسافرانی را که برای خرید می‌آمدند برای سرگرمی و خوردن چای، شام و ناهار جذب کنند.

انقلاب صنعتی تمایل برای مصرف کالاهای جدید را به‌ شدت افزایش داد. مونتگومری وارد و رقیب او، ریچارد سیرز، با مشاهده این روند کسب ‌و کار خود را از تهیه فهرست فراتر بردند و اقدام به تأسیس مغازه‌های خرده‌ فروشی کردند. مونتگومری وارد سال 1926 هیچ مغازه‌ای نداشت؛ اما فقط سه سال بعد پانصد مغازه داشت. سیرز هم به‌ سرعت سازمان و تشکیلات خرده‌ فروشی خود را گسترش داد و فروشگاه‌های بزرگ ساخت. پس از سال 1950، تمام بازارهای خرید، همچنین فروشگاه‌های سیرز اهمیت روزافزون یافتند.

گسترش فرهنگ مصرف در امریکا بعد از رکود بزرگ و جنگ جهانی دوم ادامه یافت و بعد از شکوفایی پس از جنگ به اوج خود رسید. امریکایی‌ها بعد از رکود بزرگ و دو جنگ پس از آن تمایل بیشتری برای خرید پیدا کرده بودند.

فهرست مطالب کتاب

مقدمه مترجم
مقدمه نویسنده
فصل 1: غرب چگونه تسخیر شد؟
فصل 2: ظهور تجارت الکترونیک در چین
فصل 3: بررسی بازار بزرگ چین
فصل 4: هندوستان بازار بزرگ بعدی
فصل 5: سرانجام، عصر طلایی تجارت الکترونیک در هند فرا می‌رسد
فصل 6: بررسی بازار جنوب شرق آسیا
فصل 7: بررسی بازار امریکای لاتین
فصل 8: بررسی بازار افریقا
فصل 9: بازاری با شش‌ میلیارد مشتری
واژه‌نامه

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب بازار شش میلیارد نفری (در دنیای تجارت الکترونیک)
نویسنده
مترجمعلی علی پناهی
ناشر چاپیانتشارات نسل نواندیش
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات207
زبانفارسی
شابک978-622-220-026-8
موضوع کتابکتاب‌های تجارت الکترونیک
قیمت نسخه الکترونیک

راهنمای مطالعه کتاب بازار شش میلیارد نفری (در دنیای تجارت الکترونیک)

برای دریافت کتاب بازار شش میلیارد نفری (در دنیای تجارت الکترونیک) و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.