معرفی و دانلود کتاب اینترنت اشیا؛ پیشران تحول و نوآوری
برای دانلود قانونی کتاب اینترنت اشیا؛ پیشران تحول و نوآوری و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب اینترنت اشیا؛ پیشران تحول و نوآوری
کتاب اینترنت اشیا؛ پیشران تحول و نوآوری اثر آنابث آگارد کوشش دارد تا اطلاعات ارزشمندی را در زمینهی مدلهای کسبوکار دیجیتال به مخاطبان ارائه دهد. با توجه به عصری که در آن زندگی میکنیم و نقشی که اینترنت در تجارت و روابط میان انسانها بازی میکند، مدلهای کسب و کار نیز تغییر کردهاند. نویسنده در این اثر خواندنی خود سعی دارد فناوریهای اینترنت اشیا و نوآوریهای مربوط به مدلهای دیجیتال را به شما آموزش دهد.
دربارهی کتاب اینترنت اشیا؛ پیشران تحول و نوآوری
یکی از مباحث بسیار کلیدی در بستر اقتصاد عصر حاضر به مدلهای کسبوکار دیجیتال مربوط میشود. کتاب اینترنت اشیا؛ پیشران تحول و نوآوری (Digital Business Models) تألیف آنابث آگارد (Annabeth Aagaard) اثری است که سعی دارد به تمام شیوهها، قالبها و مدلهای کسبوکار دیجیتال (DBMs) بپردازد که مجموعهای از شرکتها و سازمانها از استفاده میکنند. وقتی در مورد دنیای دیجیتال و اینترنت اشیا صحبت میکنیم، مبحث مورد نظر فراتر از آن چیزهایی است که ابتدا در ذهنمان تصور میکنیم. در این کتاب خواهید خواند که چگونه در آیندهای نهچندان دور در دنیایی زندگی خواهیم کرد که تمام قالبها و ساختارهای آن با دیجیتالیسم اجرا و ارزیابی میشوند.
نویسنده در فصل ابتدایی کتاب اینترنت اشیا؛ پیشران تحول و نوآوری، یک تعریف کلی را از مدلهای کسبوکار دیجیتال به شما ارائه میدهد و در ادامه در باب مراحل و فرایندهایی صحبت میکند که از آنها در راستای دستیابی به سرمایه و مدیریت سازمانی بهرهبرداری میشود. همینطور میآموزید که یک مدل کسبوکار دیجیتال چگونه عمل میکند و از چه عناصر و ساختارهایی شکل میگیرد.
در ادامهی این اثر که توسط ژیانگژوآن ژو نوشته شده، در مورد خلق ارزش برای وسیله نقلیه هوشمند متصل و دورنمای زنجیره ارزش صنعت میخوانید. نویسنده بهخوبی شرح میدهد که چگونه بستر اینترنت اشیا سبب شده تا زنجیره ارزش صنعت در خودروهای هوشمند و بهطورکلی ساحت جهانی تغییراتی بنیادین کند. این مطلب میتواند یک نمایهی کلی را از مبحث مورد نظر دربارهی بازار جهانی و دگرگونیهایی که در این مدلها شکل گرفتهاند، برای شما ترسیم کند.
در فصل پنجم که توسط سارجان کروک، راب ون کراننبرگ، میلوس لونکار، ژینا زوولو و فرانک مکگروتی نوشته شده، در مورد آیندهی اینترنت اشیا و حکمرانی آن در تمام ساحتهای زیستی و تجاری خواهید خواند. در این فصل اطلاعات ارزشمندی را در مورد دیجیتالسازی زنجیره ارزش و اکوسیستمها به دست خواهید آورد. نویسندگان در ادامه به مسائل کلیدی در مورد اکوسیستم که یکی از دغدغههای بزرگ طراحان و نظریهپردازان عصر حاضر است، میپردازند.
آنابث آگارد و دیگر نویسندگان در کتاب اینترنت اشیا؛ پیشران تحول و نوآوری به مدلهای کسبوکار دیجیتال در بسترها و قالبهای متنوع مینگرند. دیدگاههای نوین و کاربردی در این کتاب میتواند هر دانشجو و مخاطبی را به خود جذب کند. در واقع، باید گفت اهمیت این کتاب در الهامبخشبودن مطالب آن است. بدین معنا که اگر بهدنبال یک راهنما و نقشهی مناسب برای یافتن مسیر خود در بستر کسبوکار دیجیتال هستید، این اثر میتواند برای شما مؤثر واقع شود. آنابث آگارد گردآورنده و ویراستار این کتاب محسوب میشود و در هر فصل از اثر پیشِ رو با نویسندگان متفاوتی در زمینهی اینترنت اشیا آشنا خواهید شد. گفتنیست که این کتاب یکی از اولین آثار تألیفشده در زمینهی مدل کسبوکار دیجیتال بهشمار میرود. این اثر توسط مصطفی مرشدی ترجمه شده و انتشارات دنیای اقتصاد آن را منتشر کرده است.
کتاب اینترنت اشیا؛ پیشران تحول و نوآوری برای چه کسانی مناسب است؟
مطالعهی این کتاب به تمام علاقهمندان مباحث اینترنت اشیا و پژوهشگران فعال در رشتههای اقتصاد و مهندسی کامپیوتر پیشنهاد میشود.
در بخشی از کتاب اینترنت اشیا؛ پیشران تحول و نوآوری میخوانیم
مطالعات نشان داده است که اینترنت چگونه میتواند عملکرد صادرات را توانمند ساخته و آن را ارتقا دهد و از آن بهعنوان کانال فروش استفاده کند. همچنین پژوهشهای پیشین استراتژیهای بینالمللیسازی برای کسبوکارهای نوپای اینترنتی را تحلیل کردهاند. این نقطه تقاطعی است که در آن جغرافیای اقتصادی، همکاری مفهومی و درک پویایی مکانی را بهواسطه تمرکز بر بستر، ارائه میکند. محیط وابسته به بستر، شکلی از جنبههای فرهنگی و نهادی است. و همانگونه که در بینالمللیسازی ارائهکنندگان خدمات آنلاین مشاهده میشود، نحوه تفسیر دانش در درک توزیع مکانی نامتوازن فعالیتهای اقتصادی، به ما کمک میکند. اگرچه اینترنت و دیجیتالسازی کسبوکار، سبب تقویت فرایند بینالمللیسازی سریع و مبتنی بر شبکه میشوند؛ اما اطلاعات اندکی درباره نحوه تفسیر این موضوع به تصمیمات مکانی و حضور آفلاین در فرایند بینالمللیسازی برای ارائهکنندگان خدمات آنلاین، وجود دارد.
مثلا، فیسبوک، بزرگترین ارائهکننده خدمات آنلاین جهان، بیش از دو میلیارد کاربر در سراسر جهان دارد. تا چند سال پیش با وجود پایگاه کاربر آنلاین گستردهاش، تعدادی دفتر بینالمللی نیز داشت. اما امروزه حضور آفلاین خود را با 42 دفتر فیزیکی در خارج از ایالات متحده توسعه داده است (فیسبوک 2018).
بااینحال مورد فیسبوک همزمان غیرمتداول نیز هست. بیشتر شرکتها هرگز چنین کشش بینالمللی و اثر ویروسی را برای جهانیشدن تجربه نمیکنند. بسیاری نیز تنها چند ماه دوام میآورند. مثلا، یک مطالعه در انگلیس نشان داد تنها 50 درصد از کسبوکارهای نوپای لندن بیش از سه سال عمر میکنند. ونتراپ بیان کرد که بیشتر شرکتهای اینترنتی سوئد، فعالیتهای بینالمللی خود را بر بازارهای نزدیک متمرکز کردهاند و تعداد اندکی در آسیا و آمریکای لاتین فعال هستند. به همین ترتیب، کیم معتقد است که شرکتهای اینترنتی آمریکایی، توسعه منطقهای را برمیگزینند.
فهرست مطالب کتاب
فصل اول: مفهوم و چارچوب مدل کسبوکار دیجیتال
1- مقدمه
2- مدلهای کسبوکار دیجیتال
3- چارچوبهای مدل کسبوکار دیجیتال
4- بحث و نتیجهگیری
فصل دوم: اینترنت اشیا بهمثابه پیشران نوآوری مدل کسبوکار دیجیتال
1- مقدمه
2- فناوریهای اینترنت اشیا
3- مثالهایی از کاربرد اینترنت اشیا
4- نوآوری مدل کسبوکار اینترنت اشیا
5- اینترنت اشیا و اخلاق
6- نتیجهگیری
فصل سوم: خلق ارزش برای وسایلنقلیه هوشمند متصل: دورنمای زنجیره ارزش صنعت
1- مقدمه
2- چگونه دگرگونی دیجیتال، سبب تغییر زنجیره ارزش صنعت در خودروهای متصل هوشمند میشود؟
3- نتایج خلق ارزش کسبوکار وسایلنقلیه متصل هوشمند
4- روش و جمعآوری داده
5- بحث
6- نتیجهگیری
7- حمایت مالی
فصل چهارم: دیجیتالسازی زنجیره ارزش و اکوسیستمها
1- در آینده نزدیک، اینترنت اشیا در همهجا خواهد بود
2- مدلهای کسبوکار و مدلهای ارزش نوظهور
3- ساختارهای باز، پویا و اکوسیستممحور
4- موارد کاربرد زنجیره تامین
5- ساخت اکوسیستم
6- نتیجهگیری
فصل پنجم: نحوه استخراج ارزش کسبوکار از دادههای عملیاتی: یک مطالعه موردی
1- مقدمه
2- مرور متون علمی
3- طراحی پژوهش
4- گزارش تجربی
5- نتیجهگیری
فصل ششم: نوآوری مدل کسبوکار دیجیتال: پیامدهای پیشنهاد، پلتفرم و سازمان
1- مقدمه
2- شرح نظریه
3- محیط پژوهش
4- نتایج و تحلیل
5- بحث و نتیجهگیری
فصل هفتم: بازارهای خدمت: مدلهای کسبوکار دیجیتال و توسعه بینالمللی
1- مقدمه
2- بازنگری متون علمی
3- روش
4- مورد: تروکالر
5- تحلیل
6- نتایج و پیامدها
ضمیمه
فصل هشتم: اثر مقررات عمومی حفاظت داده بر آینده مدلهای کسبوکار: بهسوی پارادایم و فرصتهای جدید کسبوکار
1- مقدمه
2- نگاه اجمالی به جیدیپیآر
3- تعهدات کلیدی جیدیپیآر
4- تاثیر بر مدلهای کسبوکار داده
5- معافیتهای جیدیپیآر برای داده پژوهش و داده بینامسازیشده
6- ایجاد پارادایم جدید مدل کسبوکار دیجیتال
7- نتیجهگیری
فصل نهم: مدلهای کسبوکار دیجیتال تصرفکننده برای وسایلنقلیه برقی: بررسی بنیادهای خُرد برای رویکرد سیاست متوازن
1- تحول بازارهای انرژی
2- بازارهای درحالتکامل وسایلنقلیه برقی
3- بررسی مدل کسبوکار دیجیتال تصرفکننده
4- نتایج
5- بحث و نتیجهگیری
فصل دهم: خلاصه و نتیجهگیری
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب اینترنت اشیا؛ پیشران تحول و نوآوری |
نویسنده | آنابث آگارد |
مترجم | مصطفی مرشدی |
ناشر چاپی | انتشارات دنیای اقتصاد |
سال انتشار | ۱۴۰۲ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 306 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-7106-42-6 |
موضوع کتاب | کتابهای فناوری اطلاعات |