معرفی و دانلود بهترین و پرطرفدارترین داستانهای کوتاه خارجی
چرا باید داستانهای کوتاه خارجی بخوانیم؟
داستان کوتاه یکی از محبوبترین و مشهورترین فرمهای ادبی است که در قالب یک روایت داستانیِ کوتاه نمود مییابد و تنها چند شخصیت داستانی را پرداخت میکند. داستان کوتاه یک یا چند صحنهی مهم در خود دارد و همین محدودیتها، چینش داستانی، روایت و پیرنگ آن را نیز تحت تأثیر قرار میدهند. در این فرم ادبی، شخصیتها در برخوردها و واکنشها ابراز وجود میکنند، اما بهندرت بهطور کامل توسعه مییابند.
تا پیش از قرن نوزدهم میلادی، داستان کوتاه بهعنوان یک فرم ادبی متمایز شناخته نمیشد. به این ترتیب اگرچه از این نظر سبکی مدرن محسوب میشود، اما در حقیقت داستان کوتاه، قدمتی به اندازهی زبان دارد. چراکه بشر در طول تاریخ، انواع مختلف روایتهای کوتاه، مثل لطیفهها، حکایتها، قصهها و افسانههای کوتاه تاریخی، عاشقانههای کوتاه تمثیلی و... را خلق کرده و از آنها لذت برده است. اگرچه این موارد در تعریفی که از داستان کوتاه مدرن وجود دارد، جای نمیگیرند، اما نمیتوان انکار کرد که بستر مناسبی را برای شکلگیری این قالب امروزی فراهم کردهاند.
تاریخچهی داستان کوتاه خارجی
قصهگویی، قصه و داستان کوتاه، همیشه بهعنوان یک سنت شفاهی در میان جوامع مختلف بشری وجود داشته، اما شکل مدرن آن با رشد سواد طبقهی متوسط در غرب شکوفا شد. به موازات آن، بازار مجلات و نشریات برای پاسخ به خواستههای خوانندگان رونق پیدا کرد؛ اما همچنان ناشری برای به چاپ رساندن و عرضهی یک قطعهی داستانی کوتاهِ پنج تا پنجاهصفحهای وجود نداشت. بهمرور خوانندگان به داستانهای کوتاه روی خوش نشان دادند و نویسندگان نیز در این مسیر بهراهافتاده، نگارش در این فرم ادبی جدید را آغاز کردند. با شروع قرن نوزدهم و تا اواسط آن، داستان کوتاه خارجی با قلم نویسندگی همچون ناتانیل هاثورن، ادگار آلن پو و ایوان تورگنیف بالیدن گرفت و در پایان این قرن، با داستانهای کوتاه آنتون چخوف به اوج خود رسید؛ تا جایی که به این نویسندهی برجسته، لقب «پدر داستاننویسی مدرن» را دادند.
اما در مورد اینکه چه کسی اولین داستان کوتاه مدرن واقعی را به تألیف درآورد و منتشر ساخت، همچنان بحثهایی وجود دارد. با این وجود بسیاری از پژوهشگران ادبی معتقدند که داستان «دو چوپان» اثر والتر اسکات که در سال 1827 منتشر شد را میتوان اولین نمونهی این فرم ادبی دانست که به سبک و سیاق مدرن به نگارش درآمده است. این داستان کوتاه تأثیر بسیاری بر رشد این فرم ادبی داشت و نهتنها نویسندگان هموطن والتر اسکات، مانند جورج الیوت و توماس هاردی را به طبعآزمایی در این قالب ترغیب کرد، بلکه بر اونوره دو بالزاک در فرانسه، الکساندر پوشکین و ایوان تورگنیف در روسیه و جیمز فنیمور کوپر و ناتانیل هاثورن در آمریکا نیز بسیار تأثیر گذاشت.
در ادامهی تاریخ شکلگیری و بسط داستان کوتاه خارجی، ادگار آلن پو پس از خواندن داستان کوتاهی از ناتانیل هاثورن، اولین تعریف جدی خود را در باب تفاوت میان داستان کوتاه و رمان ارائه داد. او داستان کوتاه را اثری معرفی کرد که در یک نشست، قابل خواندن است و اعتقاد داشت که در این قالب، همه چیز باید از قبل در طرح داستان تعیین شده باشد و هیچ کلمهای خارج از این طرح نباید نوشته شود. پس از آن میتوان به نویسندهی بزرگ دیگری چون هرمان ملویل اشاره کرد که ازجمله پیروان ادگار آلن پو در این حوزه بود.
انتشار داستانهای کوتاه ایوان تورگنیف در دههی 1850 میلادی نیز در این بستر قابل توجه است. درواقع او بدعتی را آغاز کرد که در ادامه، آنتون چخوف آن را به حد اعلای خود رساند. چخوف با کنار گذاشتن این قانون که داستان باید دارای آغاز، میانه و پایان باشد و با دوری از قضاوت و تحلیل شخصیتهای آن، بیآنکه برای رسیدن به اوج تلاش کند، از شیوهای مدرن در داستانسرایی رونمایی کرد. طی قرن بیستم و حتی بیستویکم میلادی، نویسندگان مشهور عرصهی داستان کوتاه، از جیمز جویس گرفته تا کاترین منسفیلد و ریموند کارور، اغلب تحت تأثیر این برداشتها و نظرات آنتون چخوف بودند. تأثیر این نویسندهی روس تا حدی بود که شاید بتوان گفت که تنها در چند دههی اخیر است که نویسندگان از زیر سایهی او بهدرآمدهاند.
انواع ژانرهای داستان کوتاه
داستانهای کوتاه قابلیت شگرفی در به تصویر کشیدن عناصر و ویژگیهای ژانرهای ادبی متعدد دارند. در ادامه چند نمونه از جذابترین و پرطرفدارترین ژانرهای متبلورشده در بهترین داستانهای کوتاه خارجی را برمیشمریم:
- داستان کوتاه فانتزی: داستانهایی که از عناصر جادویی، پدیدههای ماوراءالطبیعه، موجودات افسانهای و اسطورهای برخوردارند، در این دسته قرار میگیرند. مجموعه داستان کوتاه «دود و آینهها» نوشتهی نیل گیمن، نمونهای از آنهاست.
- داستان کوتاه معمایی: اینگونه داستانهای کوتاه با ترسیم یک فضای رازآلود، به حل یک معما و پرده برداشتن از یک جنایت میپردازند. در این داستانها معمولاً شخصیت اصلی یک کارآگاه است. در مجموعه داستانهای «شرلوک هولمز» اثر سر آرتور کانن دویل و «گربه سیاه» به قلم ادگار آلن پو، این ژانر بهخوبی به نمایش درآمده است.
- داستان کوتاه عاشقانه: روایتهایی که همچون داستان کوتاه خارجیِ «هدیه کریسمس» اثر مشهور او. هنری، بر روابط عاشقانهی میان شخصیتها تمرکز دارند و از صحنههای احساسی بهرهمندند، در این دسته جای میگیرند.
- داستان کوتاه علمی - تخیلی: وجود مفاهیم تخیلی و آیندهنگرانهی مبتنی بر پیشرفتهای علمی، اکتشافات فضایی، سفر در زمان و جهانهای موازی، از مهمترین شاخصههای داستانهای کوتاه علمی - تخیلی بهشمار میآیند. از میان آثار متعلق به این ژانر، میتوان مجموعه داستان «قتلهای آبرومندانه» ری بردبری را مثال زد.
- داستان کوتاه ترسناک: نویسندگان این ژانر، با فضاسازی رعبآور، حس ترس، وحشت و دلهره را به مخاطبان خود القا میکنند. مونتاگ رودز جیمز، مجموعه داستان «اشباح» را در این ژانر خلق کرده است.
اهمیت مطالعهی داستان کوتاه خارجی
داستانهای کوتاه جذابیتهای خاص خودشان را دارند. مقدم بر هر چیز، آنها کمحجم هستند و هر فرد پرمشغلهای میتواند با اختصاص دادن زمانی کوتاه، مطالعهی یکی از آنها را به اتمام برساند. مزیتی که نهتنها افراد پرمشغله را از عذاب وجدان کمبود میزان مطالعه رها میکند، بلکه حس رضایت حاصل از به اتمام رساندن یک اثر ادبی را نیز به آنها هدیه میکند. خواندن داستانهای کوتاه خارجی میتواند شروعی خوب برای کسانی باشد که بهتازگی قصد ورود به دنیای ادبیات و داستان را دارند. حجم کم، پیرنگ ساده و همینطور تنوع موضوع و ژانر، ازجمله مزایای مطالعهی آثار نوشتهشده در این قالب است که میتواند کتابخوانهای نوپا را به مطالعه علاقهمند کند و نویسندگان بزرگ و ژانرهای مختلف را به آنها بشناساند. علاوهبر اینها قدرت ایجاز داستان کوتاه میتواند شما را به وجد بیاورد. با مطالعه در این فرم ادبی درمییابید که خلق عمیقترین لحظهها و تأثیرگذارترین صحنهها با کمترین کلمات، چه کار هنرمندانه و تحسینبرانگیزی است.
یک داستان کوتاه خارجی میتواند خستگی حاصل از مطالعهی یک رمان طولانی را از ذهنتان خارج کند. چراکه کلنجار رفتن با یک موضوع بهمدت طولانی، ذهن و جان را تشنهی تنوع میکند. برای همین است که مطالعهی یک یا چند داستان کوتاه خارجی میتواند امکان تجربهی چنین تنوع ادبی خوشایندی را فراهم کند. خواندن داستان کوتاه، همچنین میتواند شما را از رخوت یک انتظار طولانی نیز برهاند؛ تحمل انتظار برای رسیدن مترو یا معطل شدن در فرودگاه به خاطر تأخیر در پرواز، میتوانند با غرق شدن در یک داستان کوتاه آسانتر شوند. بهویژه اینکه با رونق گرفتن بسترهای فراوان برای خرید و دانلود داستانهای کوتاه صوتی، الکترونیک و PDF، دسترسی به عناوین مختلف در این زمینه را نیز بسیار آسان کرده است.
مختصر آنکه داستانهای کوتاه خارجی، شما را با دیدگاههای نویسندگان مختلف، ملیتها، فرهنگها و اوضاع سیاسی و اجتماعی کشورهای مختلف آشنا میکنند، تجربههای زیستهتان را افزون میکند، قدرت درک و همدلی را در وجودتان رشد میدهند و زندگی را به کامتان شیرینتر میسازند.
خواندن داستانهای کوتاه خارجی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از آن دسته افرادی هستید که وقت و حوصلهی کافی برای مطالعهی رمانهای حجیم و طولانی را ندارید و دلتان میخواهد در کوتاهترین زمان، بیشترین لذت را از کتابخوانی ببرید یا اگر قصد دارید در فرصتی کم، با ژانرهای مختلف ادبی آشنا شوید و میخواهید با قلم و دیدگاه نویسندگان بینالمللی بسیاری آشنا شوید، یا حتی اگر از رمانخوانهای حرفهای هستید، اما در پی یک تجربهی تازه میگردید، پیشنهاد میکنیم به خرید و دانلود داستانهای کوتاه خارجی، بهعنوان یک گزینهی جدی در مسیر خود نگاه کنید. فارغ از اینها البته، داستان کوتاه یکی از مهمترین قالبهای ادبی محسوب میشود که تعدادی از درخشانترین آثار تاریخ ادبیات و نویسندگان مطرح جهان را در خود جای داده است و به این دلیل، علاقهمندان و مخاطبان حرفهای زیادی را همواره به سوی خود خواهد کشید.
پرطرفدارترین داستانهای کوتاه خارجی در کتابراه
با توجه به اینکه داستانهای کوتاه خارجی ازجمله آثار محبوب طرفداران ادبیات داستانی محسوب میشوند، کتابراه بخش بزرگی از عناوین خود را به این حوزه اختصاص داده است و با ارائهی بهترین نمونههای این عرصه در قالب کتاب الکترونیک، صوتی و PDF، امکان خرید و دانلود را برای مخاطبان ساده کرده است. ناگفته نماند که برخی از داستانهای کوتاه خارجی موجود در سایت و اپلیکیشن کتابراه، بیشتر از سایر عناوین مورد توجه قرار گرفتهاند و کاربران بیشتری برای خرید و دانلودشان اقدام کردهاند. در لیست زیر، تعدادی از این کتابهای پرطرفدار را به شما معرفی میکنیم:
- کتاب چطور یک سوسک را در دست بگیریم؟: با این کتاب از شر باورهای محدودکنندهتان راحت شوید، اثر متیو مکس ول
- کتاب اتاق قرمز، نوشتهی ادوگاوا رانپو
- کتاب شرطبندی، آنتون چخوف
- کتاب تنها در پاریس و داستانهای دیگر، اثر جوجو مویز
- کتاب اول شخص مفرد، به قلم هاروکی موراکامی
- کتاب برفهای کلیمانجارو، اثر ارنست همینگوی
- کتاب وقتی خدا وارد شود، معجزه میشود، نوشتهی نیل دونالد والش
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانهای کوتاه خارجی در کتابراه
تعداد و تنوع بیشمار داستانهای کوتاه خارجی، گاهی مخاطبان را بابت هزینههای خرید کتاب نگران میکند؛ اما گفتنیست که در سایت و اپلیکیشین کتابراه، تعداد زیادی از داستانهای کوتاه خارجی، بهصورت کاملاً رایگان و در قالب نسخههای صوتی، الکترونیک و PDF ارائه شدهاند. به این ترتیب شما میتوانید بیهیچ نگرانیای، تنها با فشردن یک دکمه، کتابهای موردعلاقهتان را بهصورت رایگان دانلود کنید و بیش از پیش از مطالعه لذت ببرید. برخی از این آثار رایگان عبارتاند از:
- کتاب ای کاش قلبم بیآنکه بشکند مقاومت نماید، اثر کریستین بوبن
- کتاب بانک مجموعه داستان ترجمه نوجوان، به کوشش گیتا بختیاری و مهدی رضایی
- کتاب سه پرسش، نوشتهی لئو تولستوی
- کتاب پدر جودی آشغالی است، به قلم ماتیو لیچت
- کتاب مقام رسمی، اثر ویلیام سامرست موآم
- کتاب دعای دریا، نوشتهی خالد حسینی
کتاب زبان
- نویسنده: شیا اولو گوا
در داستان کتاب زبان، راوی که دختری بیستوسهساله است، با دو مفهوم زبان و عشق به شیوهای متفاوت مواجه میشود و شیا اولو گوا این مواجهه را در قالب داستانی جذاب و خوانی به رشتهی تحریر درآورده است. کتاب زبان منتخبی است از رمان «فرهنگ لغت مختصر چینی-انگلیسی برای عشّاق» که نامزد نهایی جایزهی Orange در بخش ادبیات داستانی شد. دربارهی کتاب زبان اشتباه نکنید! تقصیر مترجم نیست. زبان شیا اولو گوا در... ادامه ›
کتاب چهرههای درون بشکه
- نویسنده: باربارا فریدمن
در کتاب چهرههای درون بشکه، داستان مرد و زن خیلی خسیسی بیان شده که در یکی از مناطق دورافتادهی کشور ژاپن زندگی میکردند. آنها هیچگاه از آنچه خودشان داشتند، به دیگران نمیبخشیدند. باربارا فریدمن، در این داستان به روابط با اطرافیان و بخشش اشاره میکند که لازمهی داشتن زندگی شاد است. در کتاب میخوانیم: در زمانهای بسیار دور، مرد و زن خیلی خسیسی در یکی از مناطق دور افتادهی کشور ژاپن زندگی... ادامه ›
کتاب صوتی لوکیس و چند داستان دیگر
- نویسنده: پروسپر مریمه
کتاب صوتی لوکیس و چند داستان دیگر مجموعهای از پنج داستان فانتزی و ترسناک به قلم پراسپر مریمه، نویسنده و مورخ فرانسوی است. معروفترین داستان این مجموعه لوکیس نام دارد که الهامبخش نویسندگان بسیاری بوده است. مریمه افسانههای مردم لیتوانی را با تخیل خود به داستانی رازآلود، هیجانانگیز و سهمناک تبدیل کرده است. دربارهی کتاب صوتی لوکیس و چند داستان دیگر کتاب صوتی لوکیس و چند داستان دیگر (Lokis et... ادامه ›
کتاب قطار هاربین
- نویسنده: گروه نویسندگان
کتاب قطار هاربین شامل ده داستان کوتاه از تعدادی از نویسندگان سرشناس از قبیل دیوید اچ لین، چارلز هاروتی، آساکو سریزاوا و وندل بری است. کتاب حاضر در سال 2006 جزو برگزیدگان جایزه ادبی او. هنری بوده است. درباره کتاب قطار هاربین کتاب قطار هاربین دربردارندهی گروهی از داستانهایی است که میتوان آنها را به دو دسته تقسیمبندی کرد. یکی داستانهایی که به دنیای درون انسان میروند تا از حس و حال و روحیات... ادامه ›
کتاب نژاد
- نویسنده: تونی موریسون
کتاب نژاد، مجموعهای از بهترین داستانهای تونی مورسیون، نویسندهی نامدار آمریکاییست. به عبارت دقیقتر، این مجموعه گزیدهای از برخی رمانهای تونی موریسون است. ویژگی مشترک این داستانها بحث نژادپرستی و چالشهاییست که افراد اجتماع تنها بابت رنگ پوست و نژاد خود به آن دچار شدهاند. قلم منحصربهفرد این نویسنده جهان قشر سیاهپوست را از زاویهای کمتر اشارهشده، بررسی خواهد کرد و در کنار بهتصویر... ادامه ›
کتاب برهای در پوست گرگ
- نویسنده: رفیق شامی
کتاب برهای در پوست گرگ، نوشتهی رفیق شامی، جلد دوازدهم از مجموعه کتابهای تجربههای کوتاه است. هیلو نام برهای است که میخواهد به دیگران ثابت کند از آنها بهتر است. همین اخلاق او باعث میشود تا وسوسه شده و در پوست گرگی مرده برود و گوسفندان را بترساند. اما ناغافل سر از گلهی گرگها درمیآورد و گرفتار اتفاقاتی پیشبینینشده میشود. دربارهی کتاب برهای در پوست گرگ دوازدهمین جلد از مجموعه کتابهای... ادامه ›
کتاب پرنسس سوپ
- نویسنده: گریگ ج. ویلیس
کتاب پرنسس سوپ نوشته گریگ ج. ویلیس توسط اسماعیل پورکاظم ترجمه شده است. سالهای بسیار پیش از این در یک قلمرو پادشاهی بسیار دور شاهزادهای بنام پرنسس افی بود که با پدر پادشاهش در قصری بزرگ و با شکوه زندگی میکرد که بر فراز تپهای بلند قرار داشت. مادر پرنسس مدتها قبل فوت کرده بود و او عزیز دُردانه پدرش محسوب میشد. افی همانند سایر پرنسسها بسیار زیبا، باهوش، مؤدب، اندکی کوچکتر از سایر دختران هم سن... ادامه ›
کتاب تاریخچهای عمومی از بیعدالتی و شرارت
- نویسنده: خورخه لوئیس بورخس
کتاب تاریخچهای عمومی از بیعدالتی و شرارت نوشته خورخه لوئیس بورخس از مجموعه «هزارتوی بورخس» منتشر شده، مجموعهای که به راستی شامل داستانها و نوشتههایی است که خواننده را وارد هزارتویی معنایی و تصویری میکند. صفحات کتاب از چوبهدار مجازات شدگان و تبهکاران و دزدان دریایی انباشته شده و واژه بیعدالتی و شرارت در عنوان کتاب، ترس و هیبت برمیانگیزد، اما زیر این همه طوفان و تندر، هیچی و پوچی است.... ادامه ›
کتاب ارواح قرن بیستم
- نویسنده: جو ھیل
فرصتی برای سنجیدن شجاعتتان! کتاب ارواح قرن بیستم نوشتهی جو هیل که چند داستان کوتاه، عجیب و وحشتناک را دربرمیگیرد، تاکنون جوایز بسیاری از جمله برام استوکر را برای خالق خود به ارمغان آورده است. پیش از خواندن این کتاب، خود را برای وحشتی بیپایان آماده کنید. دربارهی کتاب ارواح قرن بیستم: در مجموعه داستان ارواح قرن بیستم (20th century ghosts) با شخصیتهای بسیار جذاب و متفاوتی آشنا میشوید، به... ادامه ›
کتاب دشت بهشت
- نویسنده: جان اشتاین بک
نویسندهی سرشناس آمریکایی، جان اشتاین بک، در کتاب دشت بهشت ما را به مراتع سرسبز کالیفرنیا خواهد برد؛ مزرعهای که سالیان سال در میان اهالی آن به بهشت تشبیه میشود اما با وجود این زیبایی طبیعی، روایتهای فراوانی از زندگی مهاجران در خود فرو برده است. این کتاب از دوازده داستان بههمپیوسته شکل گرفته که هر کدام بهشیوهای متفاوت، تصویری شفاف از روزگار مردمان مهاجر در این دشت و چالشهای زندگی آنان را... ادامه ›
کتاب میریام
- نویسنده: لوئیجی پیرآندللو
کتاب میریام، به تالیف لوئیجی پیرآندللو، مجموعهای است از داستانهایی کوتاه با موضوعهای گوناگون، که اثر نویسندگان قرن بیستم اروپا نظیر لوئیجی پیرآندللو، سامرست موام، آلبرکامو، ترومن کاپوتی و تعدادی دیگر است. لوئیجی پیرآندللّو (Pirandello Luigi) به سالهای 1936 تا 1867، تا پس از پایان جنگ جهانی دوم هنوز به عنوان یک نویسنده شناخته نشده بود. تا این که نمایشنامهی «شش شخصیت در پی نویسنده» شهرتی... ادامه ›
کتاب نیمهشب در داستایفسکی
- نویسنده: نیکل کراوس
کتاب نیمهشب در داستایفسکی، از چند داستان نسبتا کوتاه تشکیل شده و هر کدام از این داستانها متعلق به یکی از نویسندگان مشهور اروپایی است. جولیان بارنز (Julian Barnes)، دان دلیلو (Don DeLillo)، نیکل کراوس (Nicole Krauss)، برد واتسن (Brad Watson)، موریل اسپارک (Muriel Spark)، سیلویا پلات (Sylvia Plath)، هر کدام سبکهای خاص خودشان را دارند. بنابرین با مطالعه کتاب نیمهشب در داستایفسکی (Midnight in... ادامه ›
کتاب معجزههای جورواجور
- نویسنده: کارول شیلدز
کتاب معجزههای جورواجور نوشتهی کارول شیلدز نویسنده آمریکایی - کانادایی است که به خاطر نوشتن کتاب «دفترچه خاطرات سنگی» در سال 1995، برنده جایزه پولیتزر شد. این کتاب شامل شش داستان کوتاه از مجموعه داستانهای کارول شیلدز است. کارول شیلدز (Carol Ann Shields) چندین مجموعه داستان کوتاه نوشته است و همچنین چندین کتاب در زمینه شعر، داستان بلند، نقد، زندگینامه نیز منتشر کرده است. در این کتاب شش داستان... ادامه ›
کتاب زندگی با چشمهای بسته آسان است
- نویسنده: دیوید کراوس
کتاب زندگی با چشمهای بسته آسان است داستانی درخشان و خواندنی از دیوید کراوس است که در سال 2005 جایزهی فلانری اوکانر را از آنِ خود کرد. این داستان پیچیده و جذاب تحسینهای زیادی را برانگیخته است. درباره کتاب صوتی زندگی با چشمهای بسته آسان است: نشر سنگ در مجموعهای با عنوان «پنج نویسنده، پنج داستان، پنج جایزه»، اقدام به عرضهی پنج کتاب کوچک کرده است، که هر کدامشان دربرگیرندهی یک داستان کوتاه یا... ادامه ›
کتاب موش گوش بزرگ
- نویسنده: آرتی ادموندز
کتاب موش گوش بزرگ نوشته آرتی ادموندز داستانی موشی است به نام گوش بزرگ که کاملاً شبیه سایر موشهای صحرایی دیگر بود و فقط گوشهایش از سایر موشها بزرگتر بود. گواینکه اصولاً تمامی موشها قدرت شنوایی زیادی دارند امّا گوش بزرگ آنچنان قدرت شنوایی عجیبی داشت که میتوانست افتادن یک میوه بلوط را یک کیلومتر دورتر از خانهاش حتی با وجود بسته بودن درب و پنجرهها بشنود. در قسمتی از کتاب موش گوش بزرگ... ادامه ›
کتاب آن سوی خط
- نویسنده: آلیسون ال راندال
در کتاب آن سوی خط، اثر آلیسون اِل راندال، داستان از زبان لیزا آغاز میشود که در کنار بردارش فرانک به پوستر چسبانده شده بر روی در دفتر پست، خیره شده بودند. آن پوستر ... در کتاب آن سوی خط میخوانیم: زمانیکه من (لیزا) و برادرم فرانک در مقابل درب دفتر پُست توقف کردیم، جمعیت زیادی را مشاهده کردیم که در آنجا جمع شده بودند و احمقانه به چیز قلمبهای که بر روی دیوار نصب شده بود، همانند گروهی از... ادامه ›
کتاب دومین بهار: داستانهای دهه 80 و 90 میلادی
- نویسنده: آلیستر مک لاود
کتاب دومین بهار: داستانهای دهه 80 و 90 میلادی به قلم آلیستر مک لاود، که موفق به دریافت جایزهی ادبی پن مالامود شده، شامل هفت داستان کوتاه تکان دهندهی بومی و جهانی است. آلیستر مک لاود در داستان دومین بهار (Island: the complete stories) زندگی پسری را به تصویر میکشد که همه فکرش ایجاد کلوپ گوسالههاست. البته به نظر خود او این ایدهاش آنچنان هم خلاقانه و بکر نیست زیرا او در مزرعه زندگی میکند و... ادامه ›
کتاب هفت داستان
- نویسنده: ادویج دانتیکا
ادویج دانتیکا در کتاب هفت داستان، هفت روایت کوتاه مجزا با محوریت عزا و مرگ را بهتصویر میکشد. مرگ و سوگواری بر تمام روایتهای این اثر سایه انداخته و داستانهای کتاب مانند تمام آثار دانتیکا از دیدگاه و نقطهنظر یک مهاجر نسل دومِ درگیر با مصائب زندگی در آمریکا روایت میشود. کتاب هفت داستان در سال 2019 برندهی جایزهی Story شده است. دربارهی کتاب هفت داستان در کتاب هفت داستان (Everything Inside)... ادامه ›
کتاب پاییز مردگان
- نویسنده: کوین بری
کوین بری که نویسندهای پرآوازه در ادبیات ایرلند به شمار میآید در کتاب پاییز مردگان به شما کمک میکند تا با چهرهی مدرن این کشور آشنا شوید. این مجموعه داستان که تحسین بسیاری را برانگیخته، برندهی جایزهی Rooney Prize for Irish شده است. دربارهی کتاب پاییز مردگان: کوین بری (Kevin Barry) خنده، تاریکی و سختیهای زندگی معاصر ایرلندی را به تصویر میکشد؛ داستانهای کتاب پاییز مردگان (There are little... ادامه ›
کتاب بعضی زنها
- نویسنده: گروه نویسندگان
کتاب بعضی زنها مجموعهداستانی انگلیسی از گروه نویسندگانِ برگزیدهی جایزهی اُ. هنری سال 2010 است. در این مجموعه ده داستان کوتاه با قصههای متنوع و زبان داستانی متفاوت، بر درونمایهی رابطهی انسان و محیطزیست تمرکز دارد. دربارهی کتاب بعضی زنها لورا فورمن (Laura Furman) سردبیر جایزهی ادبی ا. هِنری (O. Henry Award)، داستانهای برگزیدهی انگلیسی زبان را در کتاب بعضی زنها (The PEN/O. Henry... ادامه ›
کتاب مردی از مریخ
- نویسنده: مارگارت اتوود
کتاب مردی از مریخ دربرگیرندهی دو داستان حول محور موضوع مواجهه با بیگانگان، از مارگارت اتوود، نویسندهی مشهور کانادایی است. در داستان مردی از مریخ، فردی مهاجر با رفتار و چهرهای عجیب، عاشق کریستین میشود و او را در همهجا تعقیب میکند. شخصیت اصلی داستان دختران دستافشان، آن نام دارد که از کانادا به آمریکا مهاجرت کرده است و در یک پانسیون با مهاجرانی از دیگر کشورها آشنا میشود. دربارهی کتاب مردی... ادامه ›
کتاب بچهها در جشن تولد
- نویسنده: ترومن کاپوتی
کتاب بچهها در جشن تولد، مشتمل بر سه داستان کوتاه است. داستانهای کوتاه ترومن کاپوتی عمدتاً زبانی روان و ساده دارند و عمیقترین احساسات نیز در قالب همین روایتهای بهظاهر ساده بیان میشود. داستانهای کتاب بچهها در جشن تولد (Children On Thair Birthday)، آثار عمیق و تأثیرگذارند که با تمرکز بر دوران نوجوانی و کودکی شخصیتهای اصلی داستان، روابط انسانی عمیق بین شخصیتها را در زیباترین شکل آن بیان... ادامه ›
کتاب مرگ الیویه بکای و داستانهای دیگر
- نویسنده: امیل زولا
امیل زولا، ادیب نامدار فرانسوی، بیش از هرچیز با رمانهای سبک ناتورالیستی خود شناخته شده؛ اما کتاب مرگ الیویه بکای و داستانهای دیگر روی متفاوتی از استعداد ادبی بیحدواندازهی این نویسنده را به مخاطب جهان ادبیات نشان میدهد. این مجموعه، از پنج داستان کوتاه با نامهای مرگ الیویهبکای، سروان بورل، چگونه میمیریم، سیل و آنژلین شکل گرفته. خالق این شاهکار ادبی، در هر داستان موضوعاتی همچون مرگ،... ادامه ›
کتاب پژوهشهای یک سگ همراه با دو نقد ادبی
- نویسنده: راینر نگله
یک داستان کوتاه از فرانتس کافکا و دو نقد ادبی در رابطه با همین داستان از آرون شوستر و راینر نگله، محتوای کتاب پژوهشهای یک سگ همراه با دو نقد ادبی را تشکیل میدهند. مطالعهی کتاب پیش رو برای دنبالکنندگان نقدهای ادبی-فلسفی، آموزنده و جالب خواهد بود. دربارهی کتاب پژوهشهای یک سگ همراه با دو نقد ادبی دیدن دنیا از نگاه یک سگ و شناخت دغدغههایی که سگها میتوانند در طول زندگیشان داشته باشند،... ادامه ›