معرفی و دانلود کتاب کودکم از شکست نترس
برای دانلود قانونی کتاب کودکم از شکست نترس و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب کودکم از شکست نترس
کتاب کودکم از شکست نترس، اثری آموزنده برای والدینی است که میخواهند فرزندی شجاع تربیت کنند. داود راضی رودی و الناز فروغی خواننده را در این اثر با اهمیت یادگیری پذیرش شکست در کودکی برای تجربهی زندگی شجاعانه در بزرگسالی، آشنا میکنند. پس از مطالعهی کتاب حاضر، یاد میگیرید چگونه به فرزند دلبند خود کمک کنید تا با دیدگاهی مثبتتر به شکستهای خود نگاه کند و شجاعت بیشتری برای رسیدن به اهدافش به دست آورد.
دربارهی کتاب کودکم از شکست نترس
کتاب کودکم از شکست نترس، منبعی الهامبخش و آموزنده برای والدینی است که در فکر پرورش نسلی جسور هستند. داود راضی رودی و الناز فروغی، نویسندههای کتاب، در این اثر از اهمیت پذیرش ناکامیها در کودکان و بهرهگیری از آنها برای تجربهی زندگی بیپروا سخن راندهاند. این کتاب به والدین و مربیان کمک میکند تا دیدگاه خود را نسبت به شکست تغییر دهند و به کودکانشان بیاموزند که شکست نه پایان راه، بلکه گامی ضروری در مسیر یادگیری، رشد و دستیابی به توانمندیهای واقعی است. نویسندهها، والدین را در این اثر از عواقب دلسوزی بیشازحد و نابجا برحذر داشتهاند؛ چراکه دلسوزی افراطی مهمترین مانع بر سر راه کودک است. این نوع دلسوزی، فرصت تجربه کردن اشتباهات و یادگیری از آنها را از کودک سلب میکند. پدر و مادرهایی که از شکست کودک خود میترسند، فرزندی بار میآورند که در مواجهه با چالشها آسیبپذیرتر است و در بزرگسالی همواره از شکست میترسد. این رویکرد، در نهایت به کاهش اعتماد به نفس و وابستگی ناسالم کودک منجر میشود.
مطالب کتاب کودکم از شکست نترس با توضیحاتی دربارهی کلیات و مفاهیم پذیرش شکست در کودکان آغاز میشود. بر اساس این مفاهیم، پذیرش شکست در کودکان، بذر تابآوری و جسارت را در وجود آنها میکارد. این رویکرد به کودکان میآموزد که هر زمین خوردنی، بلندشدنی دارد و درسی است برای بازتعریف تواناییهای ذهنی و جسمی. چنین بینشی، به شکوفایی ظرفیتهای پنهان کودک در برابر چالشهای تازه میانجامد و بستر را برای تربیت فرزندی نترس فراهم میآورد.
در ادامهی کتاب کودکم از شکست نترس، آموزشهایی برای بار آوردن کودکانی شجاع به والدین داده شده است. داود راضی رودی و الناز فروغی در این بخش، روشهایی سودمند برای پذیرش شکست در کودکان، مطرح کردهاند. در بخش بعدی، مطالبی برای افزایش اعتماد به نفس کودکان گنجانده شده است. زمانی که کودک به تواناییهای خود باور دارد، کمتر از شکست های احتمالی میترسد؛ در نتیجه افزایش اعتماد به نفس به طور مستقیم با افزایش شجاعت در کودکان مرتبط است. این اعتماد به نفس به کودک جسارت میدهد تا چالشهای جدید را بپذیرد، ریسک کند و بدون واهمه از قضاوت، توانمندیهای خود را به نمایش بگذارد.
مطالب کتاب کودکم از شکست نترس با توضیحاتی دربارهی راهبردهای آموزشی شکست به کودکان، خاتمه پیدا میکند. خواننده با مطالعهی این توضیحات، یاد میگیرد که چگونه با پذیرش شکستهای کودک و تقویت اعتماد به نفس او، فرزندی شجاع و تابآور پرورش دهد. چنین فرزندی با پذیرش چالشها، توانمندیهای خود را شکوفا میکند.
کتاب کودکم از شکست نترس را انتشارات برگ و باد، چاپ و روانهی بازار کرده است.
کتاب کودکم از شکست نترس برای چه کسانی مناسب است؟
والدینی که میخواهند فرزندانی با اعتمادبهنفس، شجاع و تابآور تربیت کنند، بهعنوان مخاطبهای اصلی کتاب کودکم از شکست نترس شناخته میشوند. مطالعهی این اثر برای مربیان مهدکودک، مدارس ابتدایی و فعالان حوزههای تربیت کودک نیز سودمند بهنظر میرسد.
در بخشی از کتاب کودکم از شکست نترس میخوانیم
درمان با یک برنامهریزی هفتگی صورت میپذیرد. اگر یک برنامه جواب نداد یا بهخوبی کار کرد و یا خیلی خوب عمل کرد، تغییر در برنامه در طی هفته صورت خواهد پذیرفت. بین جلسات درمانگر با منزل مراجعین تماس حاصل میکند و آنچه اتفاق افتاده را بررسی میکند یا والدین را برای کارهایی که تکمیل کردهاند تشویق میکند و به آنها انگیزه میدهد. تماسهایی که در طی هفته صورت میگیرد بدین معنا است که لزومی ندارد والد تا جلسهی بعدی، به یک برنامهی غلط ادامه دهد.
دستورالعمل شامل 13 جلسه است، یک جلسهی توجیهی و 12 جلسهی دیگر که اختصاصاً روی آموزش مدیریت والدین (PMT) متمرکز است. طی سالها، ما تعداد جلسات را به منظور پیدا کردن بهترین روش آموزش مهارتها تغییر دادیم. نسخهی 12 جلسهای حاضر نیز ممکن است با جلسات اضافی یا اختیاری تکمیل شود. جلسات اختیاری زمانی برپا میشود که لازم باشد یک موضوع مشخص شود و یا رویههای مطرحشده در جلسهی قبل تغییر یابد. برای مثال اگر یک برنامهی تقویت، زود وارد برنامهی درمانی شده و بهخوبی عملنکرده باشد یا اگر بهکارگیری تشویقها توسط والدین بهخوبی انجام نگرفته باشد، قبل از حرکت به سمت موضوع بعدی یک جلسهی اضافی، به جلسهی اصلی افزوده میشود. تشویق و پاداشهای شرطی، مهارتهایی محوری هستند و میزان حداقلی از کارآمدی نیز موردنیاز است. یک جلسهی اختیاری تا حدی فضای بیشتری برای والد ایجاد میکند تا در آن به ایفای نقش، مدل گیری از درمانگر و تمرین رفتارها بپردازد. اغلب و نه همیشه، یک جلسهی اختیاری ممکن است به جلسهی اصلی اضافه شود تا کمبود معینی در آن را کامل کند. در برنامهی ما جلسات اختیاری، تنها در موارد خاص به 12 جلسهی اصلی، اضافه میشوند. در مواردی هم که جلسات اختیاری برگزار میشود، معمولاً فقط یک جلسه است و آنهم به خاطر اینکه درمانگر به دلایلی مثل تأخیر والدین یا مرور برنامههایی که به بحث زیادی نیاز دارد نتوانسته جلسه را کامل کنند (مثلاً موقعیتهای ایفای نقش ناقص مانده).
فهرست مطالب کتاب
فصل اول: کلیات و مفاهیم
فصل دوم: آموزش والدین برای شکستپذیری کودکان
فصل سوم: افزایش اعتماد به نفس کودکان
فصل چهارم: راهبردهای آموزش شکست به کودکان
منابع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب کودکم از شکست نترس |
نویسنده | داود راضی رودی، الناز فروغی |
ناشر چاپی | انتشارات برگ و باد |
سال انتشار | ۱۴۰۲ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 99 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-5875-91-3 |
موضوع کتاب | کتابهای تربیت کودک، کتابهای روانشناسی کودک |