معرفی و دانلود کتاب چگونه از تحلیل قوای روانی در کار پیشگیری کنیم
برای دانلود قانونی کتاب چگونه از تحلیل قوای روانی در کار پیشگیری کنیم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب چگونه از تحلیل قوای روانی در کار پیشگیری کنیم
اگر میخواهید انگیزه و خوشبینی شما نسبت به کارتان افزایش یابد راهکارهایی را که بورلی ای. پاتر در کتاب چگونه از تحلیل قوای روانی در کار پیشگیری کنیم ارائه داده است به کار گیرید تا احساس بهتری نسبت به محیط شغلی خود داشته باشید و در زندگی شخصی و کاریتان به آرامش برسید.
دربارهی کتاب چگونه از تحلیل قوای روانی در کار پیشگیری کنیم:
شاید پیش آمده باشد که در محل کار خود روز بدی داشتهاید. آیا تا به حال در مورد تحلیل قوای روانی در کار فکر کردهاید؟ این را میدانید اگر بد بودن روز کاری به صورت مداوم باشد قطعا از لحاظ روانی به مشکل میخورید؟ کار نباید یکنواخت و کسلکننده شود. اقدامات خاصی وجود دارند که میتوانید از همین امروز برای رفع خستگی کاری از آنها استفاده کنید. آشنایی شما با این روشها و نشان دادن چگونگی استفاده از آنها هدف اصلی کتاب چگونه از تحلیل قوای روانی در کار پیشگیری کنیم (Preventing job burnout: transforming work pressures into productivity) است.
شما با خواندن این کتاب میآموزید که تحلیل قوای روانی در کار چیست؟ چه عاملی آن را پدید میآورد و چگونه میتوانید پتانسیل تحلیل قوای روانی در کار خود را ارزیابی کنید؟ خواهید آموخت که چگونه و چه عاملی انگیزه و خوشبینی شما را نسبت به کارتان کاهش میدهد. از آن مهمتر اینکه هشت مهارت اصلی برای تقویت قوای روانی کار خود و ممانعت از وقوع آن در آینده را میآموزید.
تحلیل قوای روانی در کار به دلیل بیانگیزگی در کار است که منجر به افزایش ناتوانی در عملی ساختن علاقه و تواناییها میشود. در دنیای پیچیدهی امروزی تحلیل قوای روانی در کار و بیانگیزگی نسبت به آن رو به افزایش است.
چند نمونه از علائم اخطاردهنده دربارهی تحلیل قوای روانی در کار عبارتند از:
- احساس درماندگی و خستگی
- طغیان احساسی
- نگرش «چرا اذیت بشوم؟»
- احساس غریبی
- عملکرد نیمه استاندارد
- استفادهی روزافزون از مواد مخدر و الکل
اگر مانع آنها نشویم، این علایم میتوانند تا حدی پیش روند که فرد را از رفتن به محل کار و انجام کارها دچار وحشت کنند. از آن بدتر اینکه چنین حالتی به تمامی جوانب زندگی شخصی سایه میافکند. به ندرت پیش میآید که شخصی در محل کار بیانگیزه، ولی در منزل خوشبین و پرانرژی باشد.
این کتاب، کتابی مفرح است. با تکمیل کردن تمرینها و انجام دادن فعالیتهای پیشنهادی، خود را بیشتر میشناسید؛ به خصوص در زمینهی عملکرد خود در کار. شناخت خود، کاری تفریحی به شمار میآید و توانایی شما را برای کنترل کار و زندگی افزایش میدهد. وقتی احساس میکنید که قادر به کنترل اتفاقات و رویدادهای زندگیتان هستید، سلامت شما افزایش مییابد، روابط شما بهتر میشود و بهتر عمل میکنید.
این کتابی نیست که فقط یکبار آن را بخوانید، کتابی است که باید بارها و بارها به آن مراجعه کنید و طرحهای جدیدی دربارهی چگونگی رفع مشکلات در کار بیاموزید. به امید آنکه از خواندن و عمل کردن به دستورات آن لذت ببرید.
کتاب چگونه از تحلیل قوای روانی در کار پیشگیری کنیم برای چه کسانی مناسب است؟
شاید شما هم همانند خیلی از افراد جامعه دچار دلزدگی یا بیانگیزگی در محیط کاری شدهاید و این مسئله روی زندگی شخصی شما هم اثر گذاشته است. برای رفع این مشکل خواندن کتاب چگونه از تحلیل قوای روانی در کار پیشگیری کنیم را از دست ندهید.
با بورلی ای. پاتر بیشتر آشنا شویم:
او توانست دکترای روانشناسی خود را از دانشگاه استانفورد و فوق دکترای خود را در زمینهی ارتقای شغلی از دانشگاه دولتی سان فرانسیسکو دریافت کند. بورلی ای. پاتر (Beverly A Potter) روانشناسی تغییر رفتار غربی را با اصول متافیریک شرق آمیخته است تا روش الهام بخش عملی و پویایی را برای حل مسائل کاری در اختیار ما قرار دهد. او در مؤسسهها، آژانسها، و شرکتهای دولتی و دانشکدههای بسیاری کار کرده و همایشهای آموزشی و سخنرانیهای انگیزهبخش و پر انرژی فراوانی برگزار کرده است. بورلی از سؤالها و بیان نتایج و عکس العملها با آغوش باز استقبال میکند.
در بخشی از کتاب چگونه از تحلیل قوای روانی در کار پیشگیری کنیم میخوانیم:
تعداد زیادی سگ را که ویژگیهای یکسانی داشتند، بهصورت جفتجفت و بهطور همزمان در اتاقی قرار دارند که کف آن از شبکههای وارد کنندهی شوک پوشیده شده بود. یکی از سگها توانست دستگاه وارد کنندهی شوک را خاموش کند و دیگری نتوانست.
هنگامیکه اولین شوک وارد شد، هر دو سگ میپریدند و درحالیکه پارس میکردند دیوانه وار به اطراف میدویدند. در تلاش برای فرار، سگی که در موقعیت کنترل شدهای بود به اهرم ضربه زد و دستگاه شوک را خاموش کرد. این سگ سریع یاد گرفت. هر بار که سگ را در آن اتاق میگذاشتند سریع به طرف اهرم میپرید و دستگاه راخاموش میکرد. این سگ با استفاده از پاداش منفی اجتناب از شوک انگیزهی بسیار بالایی پیدا کرده بود.
برای سگ دوم در موقعیت کنترلناپذیر کاری نبود که بتواند برای خاموش کردن دستگاه انجام دهد. فقط مثل سگ اول سعی میکرد بفهمد چطور دستگاه را خاموش کند تا اینکه این سگ فهمید که درمانده وبیچاره شده است. عاقبت این سگ خسته شد. کف اتاق دراز کشید و دیگرحتی برای فرار کردن هم تلاش نکرد.
بعد سگی که پذیرفته بود سگ بیچارهای است، در اتاقی قرار داده شد که اهرمیبرای خاموش کردن شوک در آن وجود داشت. اما سگ هنوز هم روی کف اتاق دراز میکشید و شوک را تحمل میکرد. حتی در را باز گذاشتند تا سگ خارج شود، اما او تلاشی برای فرار نمیکرد و باز هم دراز میکشید. با وجودی که وضعیت تغییر کرده بود، اما پذیرفته بود که او بیچاره و ناتوان است و باید همانطور که رفتار میکرد عمل کند.
وقتی سگ پی برد که بیچاره است، دست از تلاش برداشت. انگیزهاش برای فرار فروکش کرد. سگ احساسات منفی دیگری هم از خود نشان داد. پارس میکرد، خرخر میکرد، ناله میکرد وفقط همانجا دراز میکشید. چیزی مانع از این میشد که سگ درک کند که وضعیت تغییر کرده است. او نمیتوانست کاری انجام دهد.
احساس ناتوانی و نداشتن قدرت در کار میتواند شما را هم به همان حالت دچار کند. احساسات بی قدرت بودن وضعف موجب از دست دادن انگیزهی کاری میشود.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
دربارهی نویسنده
تحلیل قوای روانی در کار چیست؟
علایم
چه کسی مستعد بیانگیزگی و تحلیل قوای روانی در کار است؟
تقویتکنندههای انگیزهبخش
پاداشها را مشخص کنید
احساسات ناشی از کنترل شدن
موقعیتهای کاری که انگیزه را از انسان سلب میکنند
افزایش انگیزه از طریق قدرت شخصی
راههای رسیدن به قدرت شخصی
مدیریت و کنترل خود؛ اولین راه دستیابی به قدرت شخصی
برای خودتان هدف تعیین کنید
اهداف خود را با برداشتن گامهای کوچک عملی کنید
اهداف خود را چگونه مشخص کنیم؟
اهداف را به وسیلهی نتایجی که در آینده به دست میآورید، تعیین کنید.
برنامهی عملی را جمعآوری کنید
کنترل استرس: دومین راه رسیدن به قدرت شخصی
هدف ما از کنترل استرس
الگوهای استرس شخصی خود را کشف کنید
روشهای کاهش استرس
شناسایی و تشخیص تنش و اضطراب
ماهیچههایی که به طور منظم استراحت میکنند
برنامهی آموزش ریلاکسیشن
محیط خود را تغییر دهید
ایجاد حمایت اجتماعی: سومین راه دستیابی به قدرت شخصی
شبکهای از افراد هم پیمان بسازید
با خود قرار بگذارید که حمایت اجتماعی برای خود ایجاد کنید
ایجاد مهارت: چهارمین راه برای دستیابی به قدرت شخصی
راهکارهای ایجاد مهارت
تعیین کردن مهارت
ادامه دادن به کار: پنجمین راه رسیدن به قدرت شخصی
جدولبندی کنید
مدیریت وظایف کاری
کار خود را گسترش دهید
تغییر شغل: ششمین راه دستیابی به قدرت شخصی
کار آرمانی من
برنامهای تهیه و آن را اجرا کنید
تفکر قدرتمندانه: هفتمین راه دستیابی به قدرت شخصی
نگرش «من میتوانم» را گسترش دهید
افکار خود را متوقف کنید: افکار منفی را کنترل کنید
نگران نبودن: هشتمین راه دستیابی به قدرت شخصی
خلاصه
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب چگونه از تحلیل قوای روانی در کار پیشگیری کنیم |
نویسنده | بورلی ای. پاتر |
مترجم | گیتی شهیدی |
ناشر چاپی | انتشارات نسل نواندیش |
سال انتشار | ۱۳۸۷ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 157 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-964-412-648-2 |
موضوع کتاب | کتابهای موفقیت شغلی |