معرفی و دانلود کتاب چرخ دنده‌های پولاد در دستگاه اقتصاد: نگاهی ساده به سازوکار بازارهای مالی در جهان‌ سرمایه داری به روایت یکی از فعالان برجسته بورس نیویورک

عکس جلد کتاب چرخ دنده‌های پولاد در دستگاه اقتصاد: نگاهی ساده به سازوکار بازارهای مالی در جهان‌ سرمایه داری به روایت یکی از فعالان برجسته بورس نیویورک
قیمت:
۸۷۰۰۰ ۴۳,۵۰۰ تومان ۵۰%
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب چرخ دنده‌های پولاد در دستگاه اقتصاد و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب چرخ دنده‌های پولاد در دستگاه اقتصاد و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب چرخ دنده‌های پولاد در دستگاه اقتصاد: نگاهی ساده به سازوکار بازارهای مالی در جهان‌ سرمایه داری به روایت یکی از فعالان برجسته بورس نیویورک

ری دالیو در کتاب چرخ دنده‌های پولاد در دستگاه اقتصاد شرح می‌دهد که چرخ اقتصاد به واسطه‌ی سه نیروی محرکه می‌گردد و این سه نیرو، رشد بهره‌وری، چرخه‌ی بدهی کوتاه‌مدت و چرخه‌ی بدهی بلندمدت هستند. اقتصاد اساساً مجموع تمام تراکنش‌هایی است که در جامعه صورت می‌گیرد، یعنی جایی که هزینه‌ی یک شخص تبدیل به درآمد یک شخص دیگر می‌شود. نویسنده در این کتاب درمورد اهرم‌زدایی، بازتوزیع سرمایه و چاپ اسکناس به منظور برگرداندن توازن در اقتصاد، صحبت می‌کند.

درباره‌ی کتاب چرخ دنده‌های پولاد در دستگاه اقتصاد

ری دالیو (Ray Dalio) در کتاب چرخ‌دنده‌های پولاد در دستگاه اقتصاد (How the Economic Machine Works) توضیح می‌دهد که رشد بهره‌وری، چرخه‌ی بدهی کوتاه‌مدت و چرخه‌ی بدهی بلندمدت به صورت مستقیم روی اقتصاد تأثیر می‌گذارند. زمانی که مردم درباره‌ی رشد بهره‌وری می‌آموزند و دست به نوآوری در این زمینه می‌زنند، رشد بهره‌وری به مرور زمان اتفاق می‌افتد، ولی برای به گردش درآوردن چرخه‌ی کل اقتصاد کافی نیست. اعتبار نیز نقش مهمی در چرخه‌ی اقتصاد ایفا می‌کند و به مردم این اجازه را می‌دهد تا بیش از دریافتی‌شان، هزینه کنند و در فعالیت اقتصادی باعث افزایش سرمایه‌ی کوتاه‌مدت شوند.

چرخه‌ی بدهی کوتاه‌مدت نیز که معمولاً پنج تا هشت سال به طول می‌انجامد، با قرض گرفتن و خرج کردن که در ادامه‌ی اهرم‌زدایی و کاهش هزینه‌ها شکل می‌گیرد، مشخص می‌شود. زمانی که مردم پولی را قرض می‌گیرند، بدهکار می‌شوند و در نهایت باید آن را صاف کنند. این روند باعث کاهش سرعت اقتصاد و کسادی بازار می‌شود. بانک‌های مرکزی در این چرخه وارد عمل شده و نرخ سود را برای متعادل کردن شرایط اقتصادی، تنظیم می‌کنند. چرخه‌ی بدهی بلندمدت نیز که معمولاً پنجاه تا هفتاد و پنج سال طول می‌کشد، به واسطه‌ی انباشت و اهرم‌زداییِ بدهی در مقیاسی بزرگ‌تر به حرکت درمی‌آید. چرخه‌ی بدهی بلندمدت تغییرات اساسی در سطوح بدهی و اعتبار رقم می‌زند که می‌تواند به رشد و شکوفایی عظیم اقتصادی منجر شود.

ری دالیو در کتاب چرخ‌دنده‌های پولاد در دستگاه اقتصاد همچنین درباره‌ی روند اهرم‌زدایی توضیح می‌دهد. او می‌نویسد که افراد، مشاغل و دولت‌ها به واسطه‌ی کاهش هزینه‌ها، بازسازی بدهی‌ها و معیارهای سیاست‌های پولی مثل چاپ اسکناس، از بدهی‌های کمرشکن خود کم می‌کنند. نویسنده با آوردن مثال‌هایی از دل تاریخ نشان می‌دهد که کشورهای مختلف چطور توانستند این چرخه‌ها را پشت سر بگذارند و استراتژی‌هایی را برای برگرداندن توازن در اقتصادشان، به کار بگیرند. نویسنده در این کتاب بر اهمیت درک این چرخه‌ها و مکانیسم‌ها به منظور اتخاذ تصمیمات و سیاست‌های اقتصادی بهتر تأکید می‌کند که در نهایت به یک اقتصاد پایدارتر و هدفمندتر می‌انجامد. شما نیز اکنون می‌توانید کتاب چرخ‌دنده‌های پولاد در دستگاه اقتصاد را با ترجمه‌ی عباس احمدی که به یاری نشر راوشید چاپ و روانه‌ی بازار شده است، تهیه کنید.

کتاب چرخ دنده‌های پولاد در دستگاه اقتصاد برای چه کسانی مناسب است؟

اگر از آن دسته افرادی هستید که می‌خواهید از نحوه‌ی کار کردن چرخه‌ی اقتصاد و تأثیر آن بر زندگی روزانه آگاه شوید، این کتاب می‌تواند منبع ارزشمندی برای شما باشد.

در بخشی از کتاب چرخ دنده‌های پولاد در دستگاه اقتصاد: نگاهی ساده به سازوکار بازارهای مالی در جهان‌ سرمایه داری به روایت یکی از فعالان برجسته بورس نیویورک می‌خوانیم

با وجود این، در ژانویه 1931، اغلب مردم با اطمینان انتظار داشتند که اقتصاد به زودی بهبود می‌یابد. برای مثال، تقریباً تمام مدیران بانکی در مجمع‌های سالانه خود در ژانویه 1931 پیش‌بینی کردند که کسب‌وکار در طول سال رونق پیدا می‌کند. همین دیدگاه را سیاستمداران، تأمین‌کنندگان مالی و بازرگانان داشتند و حتی اروپایی‌ها که نسبت به پیش‌بینی‌ها در اوایل 1930 بیشتر از همه شکاک بودند. دلیلش این است که مشکلات همچنان حل‌شدنی به نظر می‌رسیدند، پس این پیش‌فرض وجود داشت که وضعیت دوباره به حالت عادی بازمی‌گردد.

فوریه 1931 ماهی سرشار از داده‌های اقتصادی گوناگون بود. شاخص میانگین صنعتی داوجونز در طول فوریه که اطمینان به بازار بازگشت، صعود تندوتیزی داشت. تا سه هفته پیش از زادروز جورج واشینگتن، سهام بالا می‌رفت و داستان‌هایی تعریف می‌کردند در مورد خرس‌های بزرگی که دیری نپاییدند. شرکت تلفن و تلگراف بین‌الملل 100% از کف ژانویه خود فاصله گرفت و شایعه‌هایی پخش شده بود که این شرکت دوباره قصد دارد کسب‌وکار ارتباطات رادیویی را خریداری کند. این پیشرفت‌ها سرمایه‌گذاران را نگران جریان نقد و بدهی کوتاه‌مدتی می‌کرد که هنگام بازگشت اوضاع به حالت عادی از دست می‌دادند، بنابراین خریداری کردند و به سراسیمگی این خریدها اضافه کردند. خوش‌بینی فراگیر شده بود و به طور گسترده‌ای تبلیغات می‌شد. شاخص صنعتی داوجونز 20% نسبت به کف دسامبر رشد کرد و سهام گزینشی دوبرابر شدند، پس هیچ تردیدی نبود که اقتصاد در جادۀ بهبودی قرار داشت.

فهرست مطالب کتاب

پیشگفتار
بخش یکم: دستگاه اقتصاد چگونه عمل می‌کند؟ - روایتی فشرده
بخش دوم: کالبدشکافی دستگاه اقتصاد
چرخ‌دنده‌های پولاد در دستگاه اقتصاد: رویکردی تراکنش‌محور
نظام بازارمحور چطور عمل می‌کند
قالب پیشنهاد من برای سازوکار اقتصاد: سه نیروی بزرگ
1) رشد بهره‌وری‌
دو چرخۀ بدهی
پول و اعتبار در نظام بازارمحور
پول
اعتبار
نظام‌های پولی
2) چرخه بدهی بلندمدت
3) چرخۀ بدهی کوتاه‌مدت‌
برهم‌کنش میان این سه نیروی محرک
بخش سوم - چرخه‌های بدهی: دوره‌های اهرم‌زایی و اهرم‌زدایی
نگاهی ژرف به دوره‌های اهرم‌زدایی
فرایند اهرم‌زدایی معمولی
دوره‌های اهرم‌زدایی گذشته
بخش چهارم - رکود و بازتورم‌زایی در ایالات‌متحده، از سال 1930 تا 1937
نگاهی ژرف‌تر به هر مولفه
دورۀ اهرم‌زدایی ایالات‌متحده در طول دهه 1930
پیشگفتار
اوضاع سخت در سال 1929 که به شکست اقتصادی منتهی شد
سیاست‌های دولتی
1930 – نیمه اول: خوشبینی بازمی‌گردد
نیمه دوم: جنگهای تجاری، ضعف اقتصادی، زیان‌های مالی، قانون تعرفۀ اسموت-هاولی
اقتصاد واقعی رو به زوال می‌گذارد
آغاز ورشکستگی بانک‌ها
مسائل بین‌المللی
1931 – فصل اول: خوشبینی عقلانی به تیرگی می‌گراید چون اقتصاد همچنان رو به زوال می‌رود
دستمزدها و امور مالی مصرف‌کننده
فصل دوم: مشکلات اروپا تشدید می‌گردد و به بحران بین‌المللی منجر می‌شود
فصل سوم: دیرکرد بازپرداخت بدهی آلمان و ادامۀ جریان استرلینگ
مشکلات به ایالات‌متحده سرایت می‌کند
فصل چهارم: بحران بین‌المللی به بازارهای داخلی آسیب می‌زند
1932-1938 – اُفت ارزش ارزهای رقیب در میان کشورهای توسعه‌یافته
بخش پنجم: چرا کشورها پیروز می‌شوند یا شکست می‌خورند؟
معادلۀ جادویی برای موفقیت اقتصادی
کلیدهای موفقیت
بهره‌وری‌
بدهکاری
طبیعت انسان – نیروی محرک در پس برهم‌کنش میان این نیروها
بخش ششم: اصول کامیابی در برنامه‌ریزی زندگی و کسب‌وکار – روایتی فشرده
جدول دوزبانه واژگان فنی پربسامد کتاب

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب چرخ دنده‌های پولاد در دستگاه اقتصاد: نگاهی ساده به سازوکار بازارهای مالی در جهان‌ سرمایه داری به روایت یکی از فعالان برجسته بورس نیویورک
نویسنده
مترجمعباس احمدی
ناشر چاپیانتشارات راوشید
سال انتشار۱۴۰۳
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات139
زبانفارسی
شابک978-622-8259-34-5
موضوع کتابکتاب‌های اقتصاد کلان
قیمت نسخه الکترونیک
۸۷۰۰۰ ۴۳,۵۰۰ ت ۵۰%
خرید کتاب الکترونیک

راهنمای مطالعه کتاب چرخ دنده‌های پولاد در دستگاه اقتصاد

برای دریافت کتاب چرخ دنده‌های پولاد در دستگاه اقتصاد و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.