معرفی و دانلود کتاب هر آن کس که رفتار نمیداند وارد سازمان نشود
برای دانلود قانونی کتاب هر آن کس که رفتار نمیداند وارد سازمان نشود و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب هر آن کس که رفتار نمیداند وارد سازمان نشود
هیچ حادثهای بهاندازهی اختلافات گروهی و نارضایتی شغلی اعضا، سازمان را به نابودی نمیکشاند. رعایت رفتار حرفهای نیازمند تلاش هم از سوی مدیران و هم کارکنان است. کتاب هر آن کس که رفتار نمیداند وارد سازمان نشود، نوشتهی ساناز کتابی به مخاطبان خود کمک میکند تا رفتار حرفهای را بیاموزند و با شناخت روحیات و نیازهای خود، بهترین عملکرد را نشان دهند.
دربارهی کتاب هر آن کس که رفتار نمیداند وارد سازمان نشود
هر سازمان و بهطور کل محلی که افرادی با هدفی مشترک در آنجا جمع شدهاند، نیازمند رفتار و عملکرد خاصی است. بسیاری از افراد که در سازمانها مشغول به کار هستند، به دلایل گوناگون و پس از مدتی، از گروه کاری خود جدا میشوند. بسیاری از اوقات این تصمیم بهدلایل غیر مادی رخ میدهد و در رفتارهای غیر حرفهای همکاران و مدیران ریشه دارد. بسیاری از مدیران بهدنبال این هستند که با نظارت بر عملکرد کارکنان خود و تعیین مقررات انضباطی از بروز نارضایتی و کدورت میان نیروهای خود جلوگیری کنند، اما اغلب اوقات، این قوانین نظارتی یا کارآمد نیستند یا بهشیوهای نادرست اجرا میشوند؛ از همین روی کتاب هر آن کس که رفتار نمیداند وارد سازمان نشود میکوشد تا معایب و محاسن یک تصمیم مدیریتی را به مخاطبان خود نشان دهد. ساناز کتابی پیش از هر چیز چیستی و ماهیت رفتار سازمانی مطلوب را برای ما شرح میدهد؛ سپس مشخص میکند که اهمیت توجه به مدیریت منابع انسانی تا چه اندازه جدی است و بیتوجهی به این شاخهی مدیریتی تا چه اندازه زیانآور است.
کتاب هر آن کس که رفتار نمیداند وارد سازمان نشود برای مخاطبان ابعاد گوناگون رفتار سازمانی را شرح میدهد که به دو بخش «بعد گروهی»، «بعد فردی» و «بعد سازمانی» تقسیم میشود. پیش از هر چیز باید به این نکته توجه داشته باشیم که فضای کاری ما به چه شکل است؛ شیوهی مدیریت منابع انسانی و خطمشی رفتاری برای کارکنان، باید با توجه به ماهیت کار، روحیات کارکنان و نیازهای سازمان تعیین شود. نمیتوان همانطور که با کارگران یک کارخانهی تولید فولاد با متوسط سنی 42 سال رفتار میکنیم با اعضای استارتاپ بازی آنلاین با میانگین سنی 28 سال برخورد داشته باشیم. دانش روانشناسی از اصول مهمی است که یک مدیر باید آن را بداند. ساناز کتابی این موضوع مهم را شفاف میکند که هدف از داشتن رفتار سازمانی چیست و خود برای ما شرح میدهد که دلیل اصلی وجود کنش و رفتار مخصوص سازمانی، بالا بردن رضایت شغلی کارکنان است. یک مدیر کاربلد باید رفتار حرفهای داشته باشد که نمودهای آن را میتوان در اعمالی همچون رعایت مساوات در پرداخت دستمزدها؛ وجود امکان ترفیع شغلی؛ فضای صمیمی میان همکاران و میزان اختیار عمل کارمندان، مشاهده کرد.
ساناز کتابی در فصلهای میانی کتاب هر آن کس که رفتار نمیداند وارد سازمان نشود از مخاطبان خود میخواهد تست شخصیتشناسی را تکمیل کرده و با توجه به نتایج نهایی، شغل مطلوب خود را انتخاب کنند. مثلاً فردی با روحیهی «برونگرا، الهامی، احساسی و قضاوتگر» برای شغلی مثل خزانهدار و کارمند بانک مناسب نیست و اگر وارد چنین مشاغلی شود، قطعاً با چالش های غیر قابل حلی مواجه خواهد شد. یک مدیر موفق باید مراقب باشد تا رقابت در گروه، به دشمنی و جنگ تبدیل نشود. ایجاد فضای رقابتی در اغلب شرکتها پس از مدتی با شکست مواجه میشود و علت آن به نابلدی مدیران و ناتوانی ایشان در رعایت عدالت بین اعضا برمیگردد.
عملکرد حرفهای و کنش سازمانی، ابتدا کاری ساده بهنظر میرسد اما اختلافات میان گروهی و مشکلات مربوط به منابع انسانی که چالشی رایج و دردسرساز در شرکتهاست، به ما نشان میدهد که رفتار حرفهای تا چه اندازه حساس و مهم است و باید برای رعایت آن، مطالعه و تمرین داشته باشیم. کتاب هر آن کس که رفتار نمیداند وارد سازمان نشود به کوشش انتشارات موسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران منتشر شده است.
کتاب هر آن کس که رفتار نمیداند وارد سازمان نشود برای چه کسانی مناسب است؟
در هر سازمان افراد به دو گروه مدیران (از بالادستی تا میانی و خرد) و کارگران و کارمندان تقسیم میشوند که هر کدام از این دو گروه نیز باید رفتار مناسب در محل کار را بیاموزند و با برخورد حرفهای و تعهد کاری، به پیشرفت سازمان و ارتقای درجهی خود کمک کنند. کتاب هر آن کس که رفتار نمیداند وارد سازمان نشود برای آموختن همین رفتار حرفهای و کنش سازمانی پدید آمده و میکوشد تا انواع گوناگون مدیریتی و شیوهی تیمبندی را به مخاطبان اصلی کتاب که مدیران منابع انسانی هستند، معرفی کند.
در بخشی از کتاب هر آن کس که رفتار نمیداند وارد سازمان نشود میخوانیم
تیمهای ماتریکسی: چنین تیمهایی تابع یک سیستمِ دو مدیریتی هستند. به زبان سادهتر، در این سیستمها هر یک از اعضا باید بخشهای مختلف کارش را به مدیر مرتبط با همان بخش گزارش بدهد. این نوع از تیمها محصولِ رویکرد مدیریت ماتریکسی هستند. اگر به مثال زیر توجه کنید، طرز کار تیمهای ماتریکسی را کاملاً درک خواهید کرد. فرض کنید شخصیتی با نام پارسا وجود دارد که در یک شرکت بسیار بزرگ و معتبر طراحی میکند. اخیراً وظیفهای جدید به او داده شده است. پارسا باید طرحی برای یکی از ایدههای تیم بازاریابی که پس از تحقیق و بررسی تأیید شده ارائه کند.
در چنین شرایطی پارسای داستان ما بلافاصله تحت نظارت دو مدیر مختلف قرار میگیرد. یکی از این مدیرها، مدیر پروژهی جدید است که فقط میخواهد ایده به بهترین شکل اجرا شود. مدیر دیگر هم همان کسی است که مدیریت مستقیم او را برعهده دارد و ناظرِ عملکرد روزانه، پیشرفت و حتی آموزش پارسا است.
فهرست مطالب کتاب
فصل اول: آشنایی با رفتار سازمانی
فصل دوم: رفتار فردی
فصل سوم: رفتار گروه و تیم
فصل چهارم: تعارض و تعامل در سازمان
فصل پنجم: ارتباطات سازمانی
فصل ششم: رهبری در سازمان
فصل هفتم: ساختار و فرهنگ سازمانی و تأثیر آن بر رفتار کارکنان
فصل هشتم: رفتار کارکنان و تأثیر آن بر ایجاد ارباب رجوع اخلاق مدار
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب هر آن کس که رفتار نمیداند وارد سازمان نشود |
نویسنده | ساناز کتابی |
ناشر چاپی | موسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران |
سال انتشار | ۱۴۰۲ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 201 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-218-546-6 |
موضوع کتاب | کتابهای منابع انسانی، کتابهای مدیریت سازمان |