معرفی و دانلود کتاب موانع پیشرفت: ده گام که از شما رهبری شجاع میسازد
برای دانلود قانونی کتاب موانع پیشرفت و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب موانع پیشرفت: ده گام که از شما رهبری شجاع میسازد
کتاب موانع پیشرفت، اثری کاربردی برای افرادی است که میخواهند به پیشرفتهای چشمگیری در حوزهی مدیریت دست پیدا کنند. رابرت جی. هربولد، نویسندهی کتاب، در این اثر 10 گام مهم را برای تبدیل شدن به مدیری شجاع و موفق مطرح کرده است. پس از مطالعهی کتاب حاضر، روشهای شناسایی موانعی که بر سر راه مدیران قرار دارند را یاد میگیرید و با راههای برطرف کردن این موانع آشنا میشوید.
دربارهی کتاب موانع پیشرفت
کتاب موانع پیشرفت (What's Holding You Back? Ten Steps That Define Gutsy Leaders)، منبعی جالب و خواندنی برای حلِ مشکلاتی است که پیشِ روی مدیران قرار میگیرد. رابرت جی. هربولد (Robert J Herbold)، نویسندهی کتاب، در این اثر 10 گام را برای بهبود عملکردِ مدیران معرفی کرده است. نگارش مطالب این اثر با محوریتِ شناختِ مشکلات انجام شده تا خواننده پس از تشخیص موانعی که در مسیر مدیریت قرار دارند، آنها را با راهنماییهای نویسنده، پشت سر بگذارد و به یک مدیر موفق و کارآمد تبدیل شود. هربولد بهجای طرحِ نظریههای مدیریتی، تجربههای ارزشمندِ خود را در مدیریتِ شرکتهای بینالمللی، در این اثر مطرح کرده است. طیف گستردهای از موانع پیشرفتِ مدیران، مانند ترس از شکست، ضعف تصمیمگیری، نبود چشمانداز روشن و مشکلات ارتباطی، در این کتاب پوشش داده شدهاند. نویسنده به جای اشاره به مفاهیم پیچیده، با زبانی ساده، راهکارهای موثری را پیش روی مدیران قرار داده است.
موضوع اصلی کتاب موانع پیشرفت، رهبری شجاعانه است. هربولد، خواننده را در این اثر با روشهای اتخاذ تصمیمهای درست و بهموقع در شرکتهای تجاری و ادارههای دولتی، آشنا میکند. نوآوری و خلق ایدههای جدید، یکی دیگر از مهارتهای مهمِ مدیران موفق به شمار میرود که نویسنده در این اثر از آنها سخن گفته است.
مطالب کتاب موانع پیشرفت با توضیحاتی دربارهی ویژگیِ مدیرانی که میترسند و نمیتوانند درست تصمیم بگیرند، آغاز میشود. خواننده با مطالعهی این بخش، متوجه میشود که چرا مدیران از زیر بار تصمیمهای سخت شانه خالی میکنند، میترسند و میخواهند از هرگونه برخورد و تنشی جلوگیری کنند. ترس از خطر، اشتباه نکردن و نداشتن اعتمادبهنفس کافی، مهمترین دلایل شانهخالیکردنِ مدیران از اتخاذ تصمیمهای دشوار بهحساب میآید. پس از این اطلاعات، روش طراحی برنامههایی برای رویارویی با واقعیت در این اثر به مدیران آموزش داده شده است.
در ادامهی کتاب موانع پیشرفت، توضیحاتی دربارهی ویژگیهای کارکنانی که آمادهی موفقیت هستند، همچون نظم دادن به کارها، کنترل هزینهها و تاکید بر انجامِ درست وظیفهها، مطرح شده است. رواج فرهنگ ابتکار و نوآوری، بحث مهم دیگری است که در این کتاب به آن اشاره شده. ایجاد فضایی امن برای بیان ایدههای جدید، تشویق ریسکپذیری هوشمندانه و سرمایهگذاری در آموزش و توسعهی مهارتهای خلاقانه، راهکارهایی هستند که مدیران میتوانند برای رواج فرهنگ ابتکار و نوآوری از آنها کمک بگیرند.
نویسنده در بخش بعدی کتاب موانع پیشرفت، این واقعیت را با مدیران در میان گذاشته که باید از کارمندان خود بخواهند تا مسئولیتهایشان را انجام دهند و پاسخگو باشند. وظیفهی مدیر، جلب رضایت همهی کارمندان نیست. مدیر باید شایستگیهای کارمندان را تشخیص داده و آنها را برای بهبودِ این شایستگیها، تشویق کند. مطالب این کتاب با توضیحاتی دربارهی ارزشقائلشدنِ مدیر برای تمامی ایدهها و راههای دگرگونکردنِ سازمان، خاتمه پیدا میکند. این مطالب مدیران را یاری میدهد تا بر ترسهایشان در حینِ اتخاذ تصمیمهای مدیریتی، غلبه کنند و آیندهای درخشان را برای شرکت یا سازمان مطبوعِ خود رقم بزنند.
کتاب موانع پیشرفت را انتشارات ابوعطا، چاپ و روانهی بازار کرده است. احمد سلطانی و مهسار مشتاق، مترجمهای این اثر بهحساب میآیند.
کتاب موانع پیشرفت برای چه کسانی مناسب است؟
تمامی افرادی که به دنبال یک منبع کاربردی برای افزایش توانمندیهای مدیریتیِ خود هستند، بهعنوانِ مخاطبهای اصلی کتاب موانع پیشرفت شناخته میشوند.
در بخشی از کتاب موانع پیشرفت: ده گام که از شما رهبری شجاع میسازد میخوانیم
چانگ مونگکو میدانست که محصولاتشان از نظر کیفی مشکلاتی دارد؛ زیرا از طرف مشتریان، شکایتهای بسیاری را دریافت کرده بودند. هدف او این بود که هیوندا را در زمرهی پنج شرکت بزرگ خودروسازی در سراسر دنیا قرار دهد. چانگ با تحلیل و بررسی درست و حسابشدهی هدف، توانست به هیوندا جانی دوباره دهد و تغییراتی بزرگ و مؤثر ایجاد کند. او برای سازماندهی شرکت راهکار تازهای در پیش گرفت. چانگ به عنوان نخستین گام، مهندسانی را جایگزین مدیران اجرایی کرد. او سپس سعی کرد در رتبهبندی کیفیت جی.دی.پاور، از تویوتا پیش بیفتد. او اهمیت ارزیابی پیشرفت به سوی داشتن کیفیت و اعتبار را میدانست. در گام بعدی، چانگ مهندسانی آشنا با اصول جی.دی.پاور را به کار گرفت تا مشکلات کیفی محصولات هیوندا را به دقت بررسی کرده و آنها را با محصولات برتر شرکتهای خودروسازی جهان مقایسه کنند. او مطمئن شد که این مهندسان شرایط خیابانهای امریکا و عادات رانندگی مردم این کشور را نادیده نمیگیرند؛ زیرا بدینترتیب میتوانستند چالشهایی را که مشتریان با آنها روبهرو بودند، درک و با بهترین و موفقترین تولیدکنندگان خودرو رقابت کنند.
چانگ بخش کنترل کیفیت را در هیوندا تأسیس کرد که مهندسانی توانمند در آن فعالیت میکردند و گزارشهای مربوطه را مستقیماً به او ارائه میدادند. این اقدام او نشان میداد شرکت چهقدر به ارتقای میزان کیفیت محصولاتش مصمم است. او اقداماتی انجام داد تا به واسطهی آن، کارکنان بتوانند نظرات و ایدههایشان را به گوش مدیریت برسانند و این ایدهها بلافاصله بررسی شوند. در کارخانهی هیوندا در نزدیکی سئول، در ماههای ابتدایی پس از فراهم شدن این شرایط، کارکنان بیش از بیست و پنج هزار ایده ارائه دادند که 30 درصد آنها اجرا شد.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
فصل اول: مدیرانی که میترسند و نمیتوانند درست تصمیم بگیرند
فصل دوم: برای رویارویی با واقعیت یک برنامه طراحی کنید
فصل سوم: کارکنانی که آمادهی موفقیت هستند
فصل چهارم: نظم دادن به کارها
فصل پنجم: کنترل هزینهها
فصل ششم: تأکید بر انجام درست وظایف
فصل هفتم: فرهنگ ابتکار و نوآوری را رواج دهید
فصل هشتم: از آنها بخواهید مسئولیتهایشان را انجام دهند و پاسخگو باشند؛ از جلب رضایت همه بپرهیزید
فصل نهم: از نقاط عطف استفاده کنید
فصل دهم: برای تمام ایدهها ارزش قائل شوید
فصل یازدهم: سازمانتان را دگرگون کنید
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب موانع پیشرفت: ده گام که از شما رهبری شجاع میسازد |
نویسنده | رابرت جی. هربولد |
مترجم | احمد سلطانی، مهسار مشتاق |
ناشر چاپی | انتشارات ابوعطا |
سال انتشار | ۱۳۹۲ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 96 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-964-170-150-7 |
موضوع کتاب | کتابهای مدیریت سازمان |