معرفی و دانلود کتاب مه‌لقا و آزاد زنان

عکس جلد کتاب مه‌لقا و آزاد زنان
قیمت:
۱۸,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب مه‌لقا و آزاد زنان و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب مه‌لقا و آزاد زنان و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب مه‌لقا و آزاد زنان

حمزه سردادور از پاورقی‌نویسان قدیمی ایرانی است که رمان‌های تاریخی فراوانی از وی در چند دهه اخیر به بازار کتاب راه یافته است و تجدید چاپ‌های متعدد این آثار نشانگر محبوبیت و عامه‌پسندی آن‌ها است. سردادور در سال ۱۲۷۵ هجری شمسی در تبریز به دنیا آمد؛ از دهه بیست تا اواخر دهه چهل در مجله «اطلاعات هفتگی» پاورقی نوشت و از عوامل جذابیت و فروش آن مجله، یکی نیز داستان‌های پرآب‌و‌تاب سردادور بود که پس از پایان چاپ آن‌ها در مجله، به شکل کتاب نیز در اختیار مخاطبین قرار می‌گرفت. برخی از این آثار عبارتند از: زندانی قلعه قهقه، شاخه نبات، از صید ماهی تا پادشاهی، در پس پرده، مه‌لقا، آزاد زنان، کیمیاگران، دختر قهرمان، افسانه‌ی قاجار، بانوی سربدار و..

رمان مه‌لقا و آزاد زنان نیز همچون دیگر آثار حمزه سردادور نویسنده‌ی برجسته و ماهر، رمانی است ماندگار و خواندنی که از قلم سلیس و گیرای او بی‌بهره نمانده، داستانی کاملا ایرانی، که روحیه‌ی ایمان و وطن‌دوستی را در خوانندگان آثار خود تقویت می‌نماید.

داستان "مه‌لقا" روایت دختری است به نام «مه‌لقا»، دختر «س‌ الممالک»، یکی از ملاکان تهران، که مادر او «تاج‌الملوک» بعد از مرگ پدر، دلباخته‌ی «قدیربیک» می‌شود و مه‌لقا را مانع وصال می‌بیند و...

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب مه‌لقا و آزاد زنان
نویسنده
ناشر چاپیانتشارات پر
سال انتشار۱۳۹۴
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات200
زبانفارسی
شابک978-964-8007-77-0
موضوع کتابکتاب‌های داستان و رمان تاریخی ایرانی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب مه‌لقا و آزاد زنان

A sh
۱۴۰۱/۰۲/۰۸
این کتاب بعید است از مرحوم حمزه سردادور باشد. مثل یک سرقت ناشیانه ادبی میماند. نه نثره پخته‌ی دارد و نه شیوایی کامل قلم او مشهود هست. نه سرفصلی و نه عنوان بندی و... انگار کسی دشنه داغی به پشت سردادور گذاشته که در کمترین زمان ممکن مطالب کتاب را بدون اعتنا به نام پر‌‌ آوازه‌اش سربندی کند. مثل نویسنده کتاب راز معبد آفتاب.. این نثر و این قلم از حمزه سرداور بعید است. در هیچ یک از کتاب هایش این خمودگی و ولنگاری و بی سرانجامی دیده نشده. یا از بیخ و بن سانسور.. شده یا از آن کس دیگری هست که کتاب‌های او را خوانده و به شیوایی قلمش واقف هست. ولی در عمل نتوانسته احاطه و تسلطی که منحصر به خود مرحوم در آثارش هست. نمایان سازد. چون بر دانشوران این مرز و بوم پوشیده نیست. که حمزه سردادور یکی از متبحرین و نوابغ بی نظیر در سبک مخصوص رمان نویسی در اوایل این عصر بود. با اینکه حواشی و اضافات در رمان هایش نمایان بود. مثل نوشته‌های هم عصرانش مثل شاپور قریب و حسین قلی خان و... ولی اقتضاحات نوشتار آن عصر همان بود که مینوشتند و مردم ایران حوصله و صبر و تحمل شان مضاعف بر این امر بود و به جزییات امور اهتمام ویژه داشتند. مثل مردمان این دوره کم تحمل و کلی نگر و سطح نگر نبودند. با این حساب او در نوشتن رمان گوی سبقت را از خیلی همگنانش ربوده بود. و تمام کتاب هایش. با انگشت شماری از نوشته‌های هم عصرش. شاهکاری هست که دیگر تکرار شدنی نیست. و این میراث گرانبها را با خویش به گور بردند. خداوند پاک روح و روانشان را غریق دریای رحمت و مغفرت بی پایانش قرار دهد.
mahtab Mansouri
۱۳۹۹/۰۲/۱۱
کتابی است کوتاه در حد 200 صفحه مجازی. از لحاظ ادبی ارزش بالایی ندارد و به علت روند داستانی خیلی سریع بیشتر شبیه یک کتاب خلاصه شده بود تا یک کتاب مستقل. داستانی ساده، گیرا و جالب با فراز و فرود زیاد داشت. نام داستان مناسب کتاب نبود مخصوصا اینکه محتوای کتاب با واژه (آزاد زنان) هیچ تناسبی نداشت. اگر و بنابراین به دنبال کتابی در بردارنده رشادت شجاعت زنان می‌گردید مناسب شما نیست. اما از نقاط قوت داستان اینکه ایران را در دوره احمد شاه قاجار در قالب داستان به تصویر میکشید و با خواندن داستان به سادگی میتوانید وضعیت اجتماعی و وضعیت مردم ایران را در اواخر قاجاریه و زمان اعتبار کاپیتولاسیون تصور کنید. در کلام آخر اگر به دنبال کتابی ساده، کوتاه و به نوعی عاشقانه میگردید که در عین حال شما را با تاریخ معاصر ایران آشنا کند این کتاب انتخاب خوبی برای شما خواهد بود.
سمیه سلیمی
۱۳۹۸/۰۶/۱۴
اصلا خوب نیست
نه ارزش ادبی داره نه ارزش تاریخی. لطفا وقتی نظر می‌دهید به این هم فکر کنید کسی با توجه به نظر شما این کتاب را انتخاب می‌کند. چیه این کتاب خوب بود. نمی‌دونم!!!!
یه سر هم بندی عجله‌ای که ارزش وقت گذاشتن نداره
رمان تاریخی می‌خواهید دزیره رو بخونید هم لذت میبرین هم اینکه اگاهی پیدا میکنید.
فرزانه نجاری
۱۳۹۹/۱۲/۱۰
خوب نبود برای کسی که دنبال یه داستان تاریخیه اطلاعات به درد بخوری نداره. نسبت به کتاب‌های دیگه آقای سردادور ارزش ادبی و تاریخی کمتری داره و یه جورایی اصلا درباره شخصیتی که اسم ش مه لقا است و نام داستان هم هست صحبتی توی کتاب نشده بیشتر درباره مادر مه لقا صحبت شده بود. صحبتی درباره آزاد زنان که نام کتاب هم هست به میان آورده نشده بود.
Morteza Ebadi
۱۳۹۶/۰۶/۱۶
عالی ولی کوتاه بعید به نظر میرسه استاد داستان کوتاه نوشته باشن احتمالا سانسور شده بهر‌حال بسیتر عالی بود ولی داستان اگر طولانی میشد و هدف والاتری قهرمانان داستان داشتن بسیار جذابتر و بهتر بود اصلا معلوم نشد مه لقا و آزاد زنان چرا نام این کتاب است چون فکر میکردم زنان آزاده‌ای که هدفی دارند قهرمانان داستان هستند
شهین نظری
۱۳۹۸/۱۰/۱۵
کتابی بود که بعد از اتمامش حس کردم وقتم تلف شد. فقط تند تند مطالبو رد میکردم تا ببینم این همه تعریفی که بش شده دلیلی داره یا نه... تنها چیزی که توی کتابه نبود مه لقا و آزادزن بود😐... اصلا پیشنهاد نمیکنم... اصصصصلااااا
Mina Balouch
۱۳۹۸/۱۰/۰۷
نگارش کتاب متفاوت بود و داستانش هم در دل تاریخ معاصر ایران شکل گرفته بود برام جذاب بود مخصوصا انشای متفاوت کتاب و داستان و ماجراهاش، نمیتونستم کتابو رها کنم همش دوست داشتم بدونم بعدش چی میشه پایان خوبی داشت
یاسمین زارع دزفولی
۱۳۹۹/۰۱/۰۷
سلام. واقعا کتاب بسیار ضعیفی بود. فقط یه چیزهایی سر هم کرده بودن. هیچ ربطی هم به مه لقا و آزاد زنان نداشت. فقط الکی یه اسم پر هیبت براش انتخاب کرده بودن.
Aylar Bahrami
۱۴۰۱/۰۹/۱۳
کتاب پرباری نیست و اسمش هم به محتوا نمیخورد.
نکته مثبت کتاب فضاسازی مناسب از زمان اجرای کاپیتولاسیون هست وگرنه هیچ بار ادبی یا مفهومی خاص دیگری ندارد.
مریم بیت سیاح
۱۳۹۸/۱۲/۰۷
این کتاب از نظرنوشتن انگاریه بچه نوشته بسیارضعیف، محتوای داستان خوب بود اما انگار یه کتاب هزارصفحه‌ای رو یه بچه تو صدصفحه خلاصه کرده
Zahra Najafpour
۱۳۹۸/۰۴/۳۱
خیلی کتاب خوبی بود بخشی از تاریخ ایران رو در قالب داستان روایت میکنه هم جذابه وهم اطلاعاتی از اون زمان به خواننده میده
jamshid jamshidi
۱۴۰۱/۰۲/۰۴
شخصا‌ اینجور کتاب‌های دوران قدیم رو دوست دارم باید علاقه داشته باشی به گذشته‌ ایران تا از کتابت لذت ببری.
صبا پاکنهاد
۱۳۹۹/۰۱/۱۳
برای سرسری خوندن خوبه البته بگم از بسیاری از این رمان‌های آبکی مد شده از رمان نویس‌های ناپخته خیلی بهتره....
eli mhz
۱۳۹۸/۱۰/۱۴
خیلی کتاب خوبی بود نوشته‌ی روانی داشت. واقعا لذت بردم در مورد روزگاران قدیم که من این سبک کتابارو دوست دارم.
shirin zbouri
۱۳۹۸/۰۶/۰۱
کتاب عاشقانه ساده ایرانی قدیم بود. سرگرم کننده بود.
مشاهده همه نظرات 67

راهنمای مطالعه کتاب مه‌لقا و آزاد زنان

برای دریافت کتاب مه‌لقا و آزاد زنان و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.