معرفی و دانلود کتاب معماران نامعلوم

برای دانلود قانونی کتاب معماران نامعلوم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب معماران نامعلوم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب معماران نامعلوم

کتاب معماران نامعلوم نوشته‌ی سید حامد هنرپرور تمیز، حسین اژدری و حامد حسین نسب، درباره‌ی بناهای سنگی و عظیم کهن و چگونگی ساخت آن‌هاست. شما با مطالعه‌ی این کتاب با بسیاری از این آثار و چرایی و چگونگی ساخت آن‌ها آشنا می‌شوید.

با توجه به اینکه در این عالم خاکی بزرگ و بی‌انتها آثاری شگفت‌انگیز از گذشته‌های بسیار دور بر جای مانده که در نگاه اول با حیرت غرق تماشای آن‌ها می‌شویم و مدام این سؤالات به ذهنمان خطور می‌کند:

1. این بناها به دست چه کسانی ساخته شده؟
2. دلیل ساخت این بناها و کاربری آن‌ها چیست؟
3. چرا هیچ کجا ثبت نشده چه کسانی و چگونه آن را ساختند؟

در کتاب معماران نامعلوم جواب این سوالات را در قرآن می‌یابیم. هدف اصلی این پژوهش ارائه‌ی این نظریه است که بعضی بناها ساخته دست بشر و بعضی بناها کار نیروهای فرا زمینی هستند.

در بخشی از کتاب معماران نامعلوم می‌خوانیم:

ثمود نام قومی بود از مردمان شبه جزیره عربستان که در هزاره قبل از میلاد تا زمان بعثت محمد (ص) در عربستان زندگی می کردند. با این وجود که به باور تاریخ‌دانان خاستگاه مردم ثمود جنوب شبه جزیره عربستان بود اما بنا به روایت‌های سنتی عربی، ثمودی‌ها به سوی شمال کوچ کرده و در دامنه‌های کوه اثلب در نزدیکی مدائن صالح (حجر) نشیمن گزیدند. سنگ نگاره‌ها و سنگ نوشته‌های بسیاری از ثمودیان در کوه آثلب و دیگر نقاط شبه جزیره عربستان یافت شده است، در داستان‌های قرآن گفته شده که قوم ثمود به وسیله عذاب الهی از میان رفته است.

فهرست مطالب کتاب

سرآغاز
نظریات
فرضیه اول
فرضیه دوم
بخش اول (فرضیه)
 عادیان و ثمودیان چه کسانی هستند؟
ثمودیان چه اقوامی هستند؟
مقایسه دو قوم باهم
حال این سؤال مطرح مى شود که کاخ‌ها و قصرهاى ساخته شده توسط فرعونیان چه شده است؟
بخش دوم: فرضیه دوم (معماران نامرئی)
آیا تخت جمشید بنای پارسه همان تخت سلیمان (ع) نیست ؟
نتیجه‌گیری بخش اول فرضیه
نتیجه‌گیری بخش دوم فرضیه
سرچشمه‌ها

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب معماران نامعلوم
نویسنده، ،
ناشر چاپیانتشارات ماهواره
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات116
زبانفارسی
شابک978-600-459-692-3
موضوع کتابکتاب‌های بناهای تاریخی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب معماران نامعلوم

کاربر م
۱۴۰۱/۱۱/۰۷
این کتاب سراسر اشتباهات فاحش علمی است به طور کلی نویسنده سعی دارد تمدن ایران باستان را به یهودیان نسبت دهد مادر کوروش را از نوادگان طالوت خوانده!!!! و کوروش را سلیمان نبی فرض کرده! و تخت جمشید را هیکل!
درجایی مدعی است "طبق تورات" انسان امروزی حاصل ازدواج دختران ادم با اجنه‌های ۱۵ متری است! سوال و
چگونه دو موجوددبا دو ژن مختلف میتوانند فرزندانی غیر عقیم به دنیا بیاورند اصولا یک زن از نژاد انسان چگونه میتواند جنین یک جن غول اسا را که حداقل ۱ متر طول دارد در رحم خود بپروراند؟؟؟
در کتاب ادعا شده جنیان " چون قدیمی تر از انسانند پس علم بیشتری دارند"!!! با این استدلال انسان نئاندرتال باید هوشمند تز از انسان امروزی باشد و به این ترتیب نسل بشر رو به حماقت و منقرض شدن میرود تا پیشرفت! همچنین ادعا شده دجز جنیان کشی از پرگ سلیمان خبر نداشت! حال انکه در تمام منابع امده که جنیان به خواست خدا خبر دار نشدند تا بشر بداند آن‌ها عالم به علم غیب نیستند و عجیب انکه در ادامه بحث خود نویسنده با اشاره به این مطلب، مطلب پیشین خود را زیر سوال میبرد!!!
در مجموع این کتاب اصلا در جایگاه یک رفرنس علمی نیست و بیشتر برای سر گرمی یک کودک ۱۳ ساله نوشته شده است!
عبدالکامل عبادی
۱۴۰۳/۰۱/۳۱
باسلام وتقدیم احترام! نقطه نظر خوبی بود ونیازمند دلایل محکم دیگر واثبات بیشتری است. هرچند بعضی هم معتقدند که تمام این آثار، ساخته و پرداخته تاریخ نویسان است که بازاری برای گفته‌های خویش بیابند.
باتشکر از مجموعه کتابراه و جناب سیدحامدهنرپرور و حامد حسین نسب
بنیامین خمسه
۱۴۰۲/۱۰/۱۳
کتاب تخیلی بود تا علمی تاریخی و سعی داشت تاریخ کهن ایران باستان رو بد جلوه بده جوری که تاریخ ایرانشهر رو به یهودیان ربط میداد اصلا توصیه نمیکنم و اگر امکان داشت از نویسنده نیز شکایت میکردم
مشاهده همه نظرات 3

راهنمای مطالعه کتاب معماران نامعلوم

برای دریافت کتاب معماران نامعلوم و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.