معرفی و دانلود کتاب معرفی صندوقهای سرمایه گذاری نیکوکاری در ایران و جهان
برای دانلود قانونی کتاب معرفی صندوقهای سرمایه گذاری نیکوکاری در ایران و جهان و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب معرفی صندوقهای سرمایه گذاری نیکوکاری در ایران و جهان
کتاب معرفی صندوقهای سرمایهگذاری نیکوکاری در ایران و جهان اثری از امین آذریان و محمدمهدی مومن زاده است. اثری که میکوشد طی بررسیهای خود، پیشنهادهایی در جهت ایجاد موقعیتهای استراتژیک برای تأمین و دریافت سرمایههای دریافتی از اعمال نیکوکارانهی مردم ارائه دهد. این اثر یادآور میشود که بسیاری از مکانها و ارگانهای عمومی بهواسطهی صندوقهای نیکوکاری به دست میآید و از همین نظر باید روشهای نوینی برای دریافتیهای مورد نیاز طراحی نمود.
دربارهی کتاب معرفی صندوقهای سرمایهگذاری نیکوکاری در ایران و جهان
نیکوکاری، صدقه دادن و کمک به دیگری بخشی از فرهنگ ایرانی و همچنین یکی از وظایف تعریفشده در مذهب، بهخصوص اسلام، است. در واقع، نیکوکاری یک فرهنگ و رفتار تلقی میشود که از عقبهی تاریخی عظیم و جدی برخوردار است. حضور و فعالیتهای مردمی در زمینهی نیکوکاری تنها بخشی از ماجرا است. زمانی یک کشور میتواند از چنین ژست و فرهنگی به نفع خود مردم و ارگانهای عمومیاش بهره ببرد که شرایط لازم را برای دریافت سرمایهی مربوطه ایجاد کند. در واقع، شاید در یک شهر مردم تمایل زیادی به نیکوکاری یا کمک به دیگری داشته باشند، اما ندانند به کجا رجوع کنند یا فقدان امکانات لازم برای چنین اعمالی بهکل فرایند را از بین ببرد. کتاب معرفی صندوقهای سرمایهگذاری نیکوکاری در ایران و جهان نوشتهی امین آذریان و محمدمهدی مومن زاده بر آن است تا تعدادی از روشها و الگوهای سازمانی و کاربردی را در زمینهی مورد بحث پیشنهاد دهد.
در فصل اول کتاب معرفی صندوقهای سرمایهگذاری نیکوکاری در ایران و جهان، امین آذریان و محمدمهدی مؤمن زاده به شرح ویژگیها، استراتژیها و تاریخچهی مربوط به صندوقهای سرمایهگذاری میپردازند: با چه اهدافی ایجاد میشوند، چگونه و با کمک چه افرادی طراحی میگردند و در نهایت چگونه توسعه مییابند. ازآنجاییکه ایران از تاریخی مذهبی نیز برخوردار است و نیکوکاری یا امر صدقه بهطور گسترده در ایران نمود داشته، میتوان گفت که صندوقهای سرمایهگذاری از سابقهی جالبتوجه و قابل مطالعهای در ایران برخوردارند.
در کتاب معرفی صندوقهای سرمایهگذاری نیکوکاری در ایران و جهان در مورد ارکان صندوق و وظایف، مراحل مربوط به فرایند صدور مجوز تأسیس و شروع فعالیتهای سازمانی، مستندات قانونی مربوطه، صندوقهای نیکوکاری، ابزارهای تجارت اجتماعی و شاخص جهانی بخشش یا اعطا اطلاعات ارزشمندی کسب میکنید. همچنین، امین آذریان و محمدمهدی مومن زاده در این اثر خود پژوهشی از امور نیکوکاری در آمریکا و انگلیس ارائه میدهند. کتاب معرفی صندوقهای سرمایهگذاری نیکوکاری در ایران و جهان توسط انتشارات بورس منتشر شده است.
کتاب معرفی صندوقهای سرمایهگذاری نیکوکاری در ایران و جهان برای چه کسانی مناسب است؟
این اثر به کسانی که میخواهند در مورد قوانین، شماتیک و شیوههای اجرایی صندوقهای سرمایهگذاری و نیکوکاری بدانند توصیه میشود.
در بخشی از کتاب معرفی صندوقهای سرمایه گذاری نیکوکاری در ایران و جهان میخوانیم
صندوقهای سرمایهگذاری اجتماعی و صندوقهای سپردهگذاری اجتماعی، دو نمونه دیگر از صندوقهایی هستند که در انجام امور خیر کاربرد دارند. صندوق سرمایهگذاری اجتماعی (CIF)، همانند صندوقهای سرمایهگذاری مشترک دارای واحد سرمایهگذاری، ابزار سرمایهگذاری مشترکی است که بهطور خاص برای مؤسسات و نهادهای خیریه تأسیس میشود؛ لذا، این صندوقها شخصاً نیز بهعنوان نهاد یا مؤسسه خیریه محسوب میشوند. این صندوقها فرصت سرمایهگذاری در سهام، اوراق قرضه، مستغلات و رده داراییهای صندوقهای پوششی را فراهم میآورد. منابع مالی تجمیع شده از سوی سرمایهگذاران در اختیار مدیر صندوق قرار گرفته و مدیر، گسترهای از سرمایهگذاریها را طبق سیاست منتشرشده صندوق، اعمال میکند. پولها و سرمایهگذاریهای صندوق سرمایهگذاری اجتماعی (CIFs) مشترکاً در ملکیت مشارکتکنندگان قرار دارد. اندازه هر سهم بر اساس تعداد واحدهایی که هر شریک در اختیار دارد تعیین میشود. بازده صندوق بر اساس سهم هر دارنده واحد صندوق، تخصیص داده میشود. سپس مؤسسه یا نهاد خیریه، از بازده کسبشده، جهت امور خیر بهرهبرداری میکند. خاستگاه اینگونه صندوقها در انگلیس است و در آمریکا، تعداد کمتری از این صندوقها به چشم میآید. از ویژگیهایی که برای اینگونه صندوقهای انگلیسی بر شمرده شده است میتوان دو مورد زیر را تخلیص نمود:
1- سرمایهگذاریهای صندوق صرفاً از منابع مؤسسات و نهادهای خیریه تهیه میگردد؛
2- نیاز به اخذ مجوز یا نظارت از سوی نهاد ناظر بر خدمات مالی (FCA) انگلیس بر این صندوقها نیست و میتوان سرمایهگذاریهای آنها را نظارتنشده نامید (این صندوقها با مجوز کمیسیون خیریه که نهادی دولتی است، ایجاد میشوند). تنها بر اساس دستورالعمل مدیران صندوقهای سرمایهگذاری جایگزین (AIFMD)، مدیران صندوقها ملزمند تا برای مدیریت صندوق از FCA انگلیس مجوز داشته باشند (یا مجوز بگیرند). بنابراین، خود صندوق بهعنوان مؤسسه خیریه در نظر گرفته میشود و صرفاً مدیر صندوق و اقدامات وی تحت نظارت FCA است (تغییرات صورت گرفته در این نوع صندوقها در ادامه توضیح داده شده است).
فهرست مطالب کتاب
سخن ناشر
دیباچه
پیشگفتار
مقدمه
فصل 1: مقدمهای بر صندوقهای سرمایهگذاری
مقدمه
ویژگیهای صندوق سرمایهگذاری
تاریخچه صندوقهای سرمایهگذاری در ایران
آشنایی با ارکان صندوق و وظایف هر یک
مراحل صدور مجوز تأسیس و فعالیت صندوقهای سرمایهگذاری
مستندات قانونی صدور مجوز و نظارت بر فعالیت صندوقهای سرمایهگذاری
فصل 2: صندوقهای نیکوکاری
مقدمه
صندوقهای نیکوکاری
هدف از تشکیل صندوق نیکوکاری
سرمایهگذاری اجتماعی
نهادهای واسط سرمایهگذاری اجتماعی
امور نیکوکارانه در آمریکا و انگلیس
شاخص جهانی بخشش یا اعطا (یا کمکهای نیکوکارانه)
وضعیت کلی ایران در شاخصهای جهانی نیکوکاری، طبق آخرین آمار CAF
انواع صندوقهای سرمایهگذاری در امور نیکوکارانه
اصول و استانداردهای گزارشگری شبکه جهانی سرمایهگذاری اجتماعی (GIIN)
استانداردهای سرمایهگذاری و گزارشگری اجتماعی (IRIS)
فصل 3: صندوقهای نیکوکاری در ایران
مقدمه
انواع مشارکت در صندوقهای نیکوکاری
واحدهای سرمایهگذاری و فرآیند صدور و ابطال
ارکان صندوقهای نیکوکاری
مزایا و هزینههای یک صندوق نیکوکاری
اطلاعات کلی صندوقهای نیکوکاری در ایران
مسائل مالیاتی پیرامون مؤسسات خیریه و صندوقهای نیکوکاری
موانع و محدودیتهای پیشروی توسعه صندوقهای نیکوکاری
اهمیت نیکوکاری در اسلام
واژهنامه
منابع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب معرفی صندوقهای سرمایه گذاری نیکوکاری در ایران و جهان |
نویسنده | امین آذریان، محمدمهدی مومن زاده |
ناشر چاپی | انتشارات بورس |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 111 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-6868-66-2 |
موضوع کتاب | کتابهای سرمایه گذاری |