معرفی و دانلود کتاب مطالعات رسانه در نظام یادگیری
برای دانلود قانونی کتاب مطالعات رسانه در نظام یادگیری و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب مطالعات رسانه در نظام یادگیری
کتاب مطالعات رسانه در نظام یادگیری بر نقشی که رسانهها در نظام یادگیری ایفا میکنند، اشاره دارد و حاصل مجموعهای از مقالات معتبر چاپ شده در پایگاههای نشریات علمی و نمایه شده است. این مجلات حاوی تجربیات و یافتههای پژوهشی قابل توجهی درباره رسانههای اجتماعی وبه کارگیری آنها در دانشگاهها و مراکز آموزشی است.
رسانهها در دنیای امروز به عنوان ابزار شکلدهی به افکار و عقاید، الگو دهنده رفتار افراد هستند. به گونهای که این امر تمامی ابعاد حیات افراد را، هم جنبههای فردی (روحی - روانی) و هم جنبههای اجتماعی تحت تاثیر قرار داده است.
نگاهی به عملکرد رسانهها نشان میدهد که تغییرات ایجاد شده در عرصه ارتباطات و تغییرات ابزار رسانهای، تغییرات در بهرهبرداری از رسانه و دامنه پیامدهای آن را نیز به همراه داشته است. در فرهنگی که روح علمی و زایش محتوا در آن نهادینه شده است، رسانههای نوین در ایجاد بستر ارائه، زمینهسازی، و ترغیب کاربران در تولید محتوا به عنوان یک ارزش، نقش بسزائی دارد.
اهمیت هر یک از کارکردهای رسانه از جمله آموزش و هدایت، نقش ایجاد همبستگی، نقش تبلیغی و نقش تفریح و سرگرمی، به خصوص نظام یادگیری، در جوامع انکارناپذیر است. اساس و زیربنای یادگیری در جوامع بشری، از عملکرد یاد دهندهها شامل انواع مختلف رسانهها تشکیل شده است و عموم افراد ﻫﻤﻮاره از آنﻫﺎ در چارﭼﻮب آﻣﻮزش و ﻳﺎدﮔﻴﺮی میآﻣﻮزﻧﺪ و ﺗﺄﺛﻴﺮ میﮔﻴﺮﻧﺪ.
بهرهگیری از رسانههای اجتماعی موجب ارتقای دانش رسانهای، تأثیرگذاری بر روند و سبک زندگی، افزایش یادگیری اجتماعی و برقراری تعامل میان افراد و گروههای مختلف میشود. در راستای بهکارگیری رسانهها در حوزه یادگیری و آموزش، مخاطبان، به عنوان عامل اصلی فرآیندهای آموزشی، دیگر منفعل نیستند، بلکه کاربران آگاه، خالق و تولید کننده محتوا هستند. به موجب کارکرد آموزشی رسانهها، ﻣﻴﺎن ﻣﺨﺎﻃﺒﺎن، ﻧﻮﻋﻲ اﺷﺘﺮاک اﻃﻼﻋﺎت، ﻧﮕﺮشﻫﺎ، اعتقادات و ﻧﻴﺰ اﻋﻤﺎل و ﻣﻬﺎرتﻫﺎی نوشتاری و فناورانه ﺑﻪ وﺟﻮد میآﻳﺪ.
امروزه رسانههای اجتماعی، ابزار مهمی در دانشگاهها به منظور تسهیل در برقراری ارتباطات و تولید محتواهای آموزشی توسط دانشجویان و اساتید است. مقاله «استفاده دانشجویان دانشگاهی از رسانههای اجتماعی و تاثیر آن بر تعاملات آفلاین در جوامع آموزش عالی»، بر تعامل اجتماعی در جامعه دانشگاهی و به کارگیری رسانهها توجه دارد.
در بخشی از کتاب مطالعات رسانه در نظام یادگیری میخوانیم:
قابلیت شبکههای اجتماعی مبتنی بر وب عمدتا، دنیا را تحت تاثیر قرار داده است. اغلب اعتماد به استفاده از آنها در آموزش پیشرفته مورد سوال قرار گرفته است، با این حال در نظر داشته باشید که ما همچنان در حال دریافت قابلیتها و امکانات جدید شبکههای اجتماعی هستیم.
افراد جامعه از سایتهایی مانند دیگ جهت ارزیابی سایتهای انتخابی استفاده میکنند و نظرسنجیهایی را در سایت آمازون انجام میدهند. اگر ما تمایل به برگزاری دورههایی برای دانشجویان در سایتمان باشیم، چه کاری باید انجام دهیم؟ دانشجویان جدید، قادر خواهند بود حتی برای یکبار، دیدگاهها در مورد دستهبندی دورههای آموزشی عمومی را مطالعه کنند. بر طبق بازدیدهای وسیعی که از این دورهها صورت گرفته، نشان میدهد که ثبتنام در دورههای بالاتر بدون دریافت هزینهای بیشتر صورت میگیرد. به نظر میرسد مدیران آموزشی، نگران دستهبندی دورههای آموزشی هستند که بازدیدهای کمی را دریافت میکنند. چه شما این تغییرات را اصلاح کنید یا نکنید، این گفتگوها و ارزیابی آنها در جای دیگری روی میدهد و به نظر میرسد که در سایتهای شما هیچ مدیریتی وجود ندارد. رسانههای اجتماعی حرفهای و پیشرفته، به عنوان فرصت عالی برای برقراری ارتباط با دانش آموختگان پس از فارغالتحصیلی، هستند. فیسبوک، ابزار مدرنی است که در حال حاضر با فارغالتحصیلان تازه وارد به این شبکه اجتماعی همراه است، فارغالتحصیلانی که با مدرسه خود ارتباط بیشتری دارند، و افراد بیشتری در آن جا حضور دارند، برای آینده مدارس میتوانند مفید واقع شوند.
فهرست مطالب کتاب
پیشگفتار
مقدمه
فصل اول: اهمیت رسانههای اجتماعی در آموزش عالی
چکیده
مقدمه
مطالعات پیشین
تاثیر بر دانشجویان
نتیجه گیری و حوزه آینده
فصل دوم: نقش رسانههای اجتماعی در آموزش عالی از دیدگاه دانشجویان
مقدمه
روششناسی
نتایج
نتیجهگیری
فصل سوم: نقش رسانههای اجتماعی در یادگیری الکترونیکی
مقدمه
رسانههای اجتماعی و یادگیری الکترونیکی
مواد و روشها
نتایج و بحث
نتیجهگیری
فصل چهارم: استفاده از رسانههای اجتماعی در موسسات آموزشعالی
چکیده
مقدمه
تأثیر رسانههای اجتماعی بر آموزش
بررسی ابزارهای یکپارچه رسانههای اجتماعی در مودل و تخته سیاه
استفاده از سیستم مدیریت یادگیریِ مودل و ابزارهای یکپارچه رسانههای اجتماعی در دانشگاه اقتصاد وارنا
نتیجهگیری
فصل پنجم: استفاده دانشجویان از رسانههای اجتماعی و تاثیر آن بر تعاملات آفلاین درجوامع آموزش عالی
چکیده
مقدمه
استفاده دانشجویان دانشگاه از رسانههای اجتماعی
تعامل دانشجویی
تأثیر رسانه اجتماعی بر تعاملات برون خطی دانشجویان
جامعه
سوالات تحقیق
مواد و روشها
نتایج
بحث
نتیجه
فصل ششم: استفاده از شبکههای اجتماعی درآموزش؛ چالشها و فرصتها
چکیده
مقدمه
شبکههای اجتماعی
شبکههای اجتماعی و آموزش
چالشها و فرصتها
فرصتهای استفاده از شبکههای اجتماعی در آموزش
نتیجهگیری
فصل هفتم
استفاده از فیسبوک به عنوان سیستم مدیریت یادگیری؛(تجربیات معلمین پیش از شروع خدمت)
چکیده
مقدمه
روش
نتایج
بحث
نتایج
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب مطالعات رسانه در نظام یادگیری |
مترجم | مریم حق شناس، هانیه عظیم زادگان، محبوبه سادات یاسینی، محمدعلی علائی، فاطمه قاسمی خوئی، نیلوفر روستایی، پویان فغانی |
ناشر چاپی | انتشارات پشتیبان |
سال انتشار | ۱۳۹۸ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 117 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-6598-27-9 |
موضوع کتاب | کتابهای سواد رسانهای |