معرفی و دانلود کتاب صوتی منتخب اشعار مثنوی جلال الدین محمد مولوی

عکس جلد کتاب صوتی منتخب اشعار مثنوی جلال الدین محمد مولوی
قیمت:
۱۵,۰۰۰ تومان
خرید کتاب صوتی
۳۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب صوتی منتخب اشعار مثنوی جلال الدین محمد مولوی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب صوتی منتخب اشعار مثنوی جلال الدین محمد مولوی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب صوتی منتخب اشعار مثنوی جلال الدین محمد مولوی

کتاب صوتی منتخب اشعار مثنوی جلال الدین محمد مولوی، بهترین و شورانگیزترین اشعار مولانا را دربرمی‌گیرد و بهترین فرصت برای کسانی است که تمایل دارند با دیوان مثنوی معنوی آشنا شوند.

دیوان مثنوی معنوی 26 هزار بیت دارد و مجموعه شعر حجیمی به حساب می‌آید و خواندن آن کار هر کسی نیست، به خصوص اگر آن شخص به قصد آشناییِ اولیه بخواهد به سراغ این دیوان برود. درست است که این دیوان شعر از ارزش ادبی بالایی برخوردار است اما برای شروع به مطالعه‌ی آن، داشتن راهنما یکی از ضروریات محسوب می‌شود. کتاب صوتی پیش رو این وظیفه را برعهده گرفته است و با گرد آوردن بهترین نمونه‌های دیوان مثنوی معنوی به حق از پس این کار برآمده و انتخاب‌های مناسبش، شما را بیش از پیش به افکار و اندیشه‌های مولانا علاقه‌مند می‌کند.

جلال الدین محمد بلخی کیست؟

جلال‌الدین محمد بلخی معروف به مولانا از معروف‌ترین شاعران ایرانی و فارسی زبان در قرن هفتم است که شهرتی جهانی دارد و آثارش به بسیاری از زبان‌های دنیا ترجمه شده است. اکثر آثار مولوی به زبان فارسی سروده شده است اما در اشعارش واژه‌های ترکی، عربی نیز می‌توان یافت. این شاعر بزرگ زاده‌ی بلخ است که در افغانستان کنونی قرار دارد اما به دلیل حمله‌ی مغول‌ها در نوجوانی به قونیه که در ترکیه‌ی امروزی قرار دارد مهاجرت کرد و همین مسئله، امروزه محل مناقشات بسیاری میان ایران، افغانستان و ترکیه شده است چرا که هر سه‌ی این کشورها مولانا را میراث فرهنگی کشور خود می‌دانند اما آنچه که درباره‌ی مولانا ضروری است و باید آن را بپذیریم شخصیت و اشعار فراملیتی و فراقومیتی مولانا است که این عارف را نمی‌توان محدود به کشوری خاص دانست، او و اندیشه‌هایش جهانی هستند و محدود کردن این اشعار به یک کشور خاص جفا در حق اندیشه‌های وی محسوب می‌شود.

بخش عمده‌ی اشعار و اندیشه‌های مولانا را مدیون شمس تبریزی هستیم، این شمس است که مولانای خطیب 37 ساله را تبدیل به عارفی دل‌سوخته می‌کند و مسیر زندگی او را برای همیشه تغییر می‌دهد. در خصوص شخصیت شمس صحبت‌ها و افسانه‌های ضد و نقیص بسیاری وجود دارد که نمی‌توان به آن‌ها اعتماد کرد اما هر که بود در برهه‌ای از زمان وارد زندگی مولانا شد و در قونیه سکونت داشت. خطابه‌های او با عنوان مقالات شمس تبریزی در بازار موجود است و برای آشنایی بیشتر با اندیشه‌های شمس می‌توانید از این کتاب استفاده کنید.

سایر آثار مولانا:

دیوان مثنوی معنوی تنها اثر به جا مانده از این شخصیت بزرگ نیست. مولانا آثار بسیاری از خود به جای گذاشته است و از میان آن‌ها می‌توان به دیوان شمس، فیه ما فیه، مجالس سبعه، مکتوبات و... اشاره کرد.

گزیده‌ای از اشعار مولانا:

دید موسی یک شبانی را براه
کو همی‌گفت ای گزیننده اله
تو کجایی تا شوم من چاکرت
چارقت دوزم کنم شانه سرت
جامه‌ات شویم شپشهاات کشم
شیر پیشت آورم ای محتشم
دستکت بوسم بمالم پایکت
وقت خواب آید بروبم جایکت
ای فدای تو همه بزهای من
ای بیادت هیهی و هیهای من
این نمط بیهوده می‌گفت آن شبان
گفت موسی با کی است این ای فلان
گفت با آنکس که ما را آفرید
این زمین و چرخ ازو آمد پدید
گفت موسی های بس مدبر شدی
خود مسلمان ناشده کافر شدی
این چه ژاژست این چه کفرست و فشار
پنبه‌ای اندر دهان خود فشار
گند کفر تو جهان را گنده کرد
کفر تو دیبای دین را ژنده کرد
چارق و پاتابه لایق مر تراست
آفتابی را چنین‌ها کی رواست
گر نبندی زین سخن تو حلق را
آتشی آید بسوزد خلق را

فهرست مطالب کتاب صوتی

نمونه
12 دقیقه
نی نامه
18 دقیقه
موسی و شبان
9 دقیقه
فی المناجات
5 دقیقه
تفسیر حدیث
8 دقیقه
اعتراض کردن
6 دقیقه
قصه در زدن
3 دقیقه
روی در کشیدن
19 دقیقه
خدو انداختن
15 دقیقه
اقتدا کردن
10 دقیقه
جمع آمدن
3 دقیقه
در خواستن
10 دقیقه
حدیث انا
18 دقیقه
داستان پیر چنگی
6 دقیقه
قصه خورندگان
3 دقیقه
نحوی و کشتیبان
7 دقیقه
مثال

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابکتاب صوتی منتخب اشعار مثنوی جلال الدین محمد مولوی
نویسنده
راویبهروز رضوی
ناشر صوتیانتشارات آوای چیروک
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابMP3
مدت۲ ساعت و ۳۳ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های صوتی شعر کهن
قیمت نسخه صوتی

نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی منتخب اشعار مثنوی جلال الدین محمد مولوی

Hemmat .N
۱۳۹۹/۰۷/۲۱
من نمی‌گویم که آن عالیجناب
هست پیغمبر؛ ولی دارد کتاب
مثنویّ ِ معنویّ ِ مولوی؛
هست قرآن در زبان پهلوی (شیخ بهایی)
.

سخن گفتن در باره‌ی «مولانا» کار چندان ساده‌ای نیست.
شخصی که پدرش «سلطان العلماء» او را «جلال الدین» خطاب و ذکر این لقب، خود حکایت درخشانی از جلالت روحی او بود!. کسی و
که در ایّام کودکی نه تنها اهل وجد ذکر, بلکه میگویند با فرشتگان در ارتباط بوده و این حکایت در شرح احوال او آمده است.
کودکی که وقتی خانواده‌اش تصمیم به ترک سرزمین اجدادی و عزیمت به عراق گرفت، هنگام اقامت در نیشابور و ملاقات آن‌ها با «پیر اسرار»، جناب عطار با دیدن او بشارت آینده‌ی درخشانی را به پدرش داد.
کسی که در ۱۸ سالگی جامع علوم زمان خود گردید اگرچه «سجاده نشین با وقار» ‌ی نیز بود اما ملاقات او با شمس تبریزی «بازیچه‌ی کودکان کوی» ‌اش کرد!!

مولانا مثنوی را «نردبان آسمان» می‌خواند که انسان با طی پله‌های نورانی آن به اوج حقیقت دست می‌یابد. بدون دلیل نیست که؛ هرکس پای در وادی «مثنوی» او نهاد و سَری در آن کشید، در آن جا متوقف شد و رحل اقامت گُزید که:
«مثنوی را معنوی بینی و بس».
مولانا در مقدمه‌ی کتاب مثنوی که به عربی آنرا انشا کرده است کتاب خود را «اصول اصول اصول دین» و مایه‌ی کشف اسرار و یقین نشان می‌دهد و با تواضع کامل و سادگی تمام آنرا «مثنوی» می‌خواند!
به گفته‌ی مولوی پژوه بزرگ پروفسور بانو ماری شیمل، مثنوی حضرت مولانا مانند اقیانوس بیکرانی است که چون شنا کردن در آن ممکن نیست باید در ساحل امن آن نشست و در عظمت و بی‌کرانگی آن نگریست و مستغرق شد. که این کتاب جلوه‌ای از کتاب الله است!
سید حامد شجاع‌الدین
۱۴۰۲/۱۲/۲۷
در کل کتاب خوب و مفیدی بود. اشعار خوب و پر مغزی انتخاب شده بودند. با این حال جا داشت از دریای مثنوی معنوی در و مرواریدهای بیشتری انتخاب و ارائه می‌شدند تا بر غنای اثر افزوده میشد. ناگفته نماند برخی از اشعار انتخاب شده دارای چنان معانی عمیقی هستند که برای فهم مناسب اونها باید چندین و چند بار و با و حوصله شنیده شوند.
در کنار اشعار انتخابی صدای پخته بسیار دلچسب استاد بهروز رضوی بر ارزش این کتاب صوتی افزوده است.
به نظر من چیزی که در مورد این اثر توی ذوق میزد، صدای بلند و گهگاه آزاردهنده موسیقی متن بود که در بسیاری موارد صدای گیرای استاد رضوی رو تحت تاثیر قرار می‌داد و امکان شنیدن اشعار رو تا حد زیادی سخت می‌کرد و جا دارد این نقیصه رفع شود.
Siavash Ghezelbash
۱۴۰۳/۰۹/۲۸
شکی نیست صدای آقای رضوی جذاب است ولی اصلا مناسب خوانش مثنوی نیست از طرف دیگر در میان صدای جیغ کمانچه و فریاد نی اشعار گم می شود کاش برای خوانش شعر دقت بیشتری میشد خواندن اشعار با بقیه موارد خیلی متفاوت است و لازم است معنی شعر اول برای خودگوینده درک شده باشد من گلستان سعدی را با صدای هنرمند نمایش ام آقای گنجی گوش کرده انصافا لذت بردم به نظرم برای خواندن مثنوی صدای هنرمندی که در کتاب ملت عشق که به جای شمس تبریزی حرف می زد صدای مناسبی است از جهت جنس صدا عرض میکنم نه بقیه موارد
ابراهیم محمدی
۱۳۹۹/۱۲/۲۶
صدا که حرف نداری و افسوس که کوتاه و خلاصه هست اما متاسفانه همانطور که یکی از دوستان نیز فرمودند متاسفانه تناسب مقتضی در مورد میزان و حجم صدا، بین صدای استاد گرامی بهروز رضوی و موسیقی رعایت نشده و حیف چنین صدا و شعری که صدای موسیقی اونقدر بلندتر از گوینده باشه که برای شنیدن چنین صدا و چنین اشعاری شنونده اذیت شه
علی مقدم
۱۳۹۸/۱۱/۲۴
سلام دوستان انقدر صدای ساز زیاد و آزار دهنده هست و بد که متاسفانه نمی‌توانید صدای خواننده کتاب رو گوش کنید متاسفانه اصلا نشد از این کتاب و گوش بدم
با تشکر از کتابراه
Amin Farhodfard
۱۴۰۲/۰۲/۲۷
بسیار عالی بود هم گوینده. هم موزیک بسیار بسیار عالی بود من موزیک سنتی علاقه دارم و خیلی لذت بردم از انتخاب این موزیکها شخصی که این موزیکها را انتخاب کرده واقعا استاد بوده. کمی صدای موزیکها بلند است در بعضی قسمتها که شعر واضح نیست
reza withcher
۱۴۰۱/۰۳/۳۱
قشنگه چند پارت ابتدایی مخصوصا راجب به ملت عشق و قدرت عشق و وفا داری انسانه واقعا عاشق به خداوند عرض میکنه که بسیار زیباس در پارت اول قسمت اولش که میگه ملت عشق از همه دین‌ها جداست عاشقان را ملت و مذهب خداست
الهام حاجی عباسی
۱۳۹۸/۱۲/۲۷
سلام ممنون از زحمت شما فقط به نظرم اگه صدای نی کمی ضعیف تر می‌بود بهتر بود چون باعث بهتر شنیده شدن صدای خواننده اشعار میشد. و این که اگه متنش هم در دسترس می‌بود خیلی خوب بود. سپاس از شما🙏
Ali Sanjar
۱۳۹۹/۱۱/۰۸
در توانایی آقای رضوی در گویندگی جای بحثی نیست.
اشکال در موسیقی است که با صدای بلند و نامتناسب با بلندای خوانش، ضمن مزاحمت، مانع شنیدن صدای گوینده می‌شود. تا جایی که گویی اصل اثر، موسیقی است نه شعر.
مجید رستمی
۱۴۰۱/۰۱/۱۰
در اینکه اشعار مولانا سراسر عرفان و راه زندگیست شکی نیست، صدای استاد رضوی هم عالیست، فقط بهتر بود موسیقی متن بیشتر در پس زمینه باشه نه اینکه بالاتر از صدای گوینده...
محمدمحمود آگاهی
۱۳۹۸/۱۰/۱۵
صدای بسیار بم گوینده که باعث عدم پخش با کیفیت وفهم در سیستم‌های صوتیست. صدای موسیقی بسیار بلند و آزار دهنده
مینا لشکری
۱۴۰۳/۰۱/۱۴
صدای موسیقی بسیار بلندتر از صدای گوینده بود و به سختی می‌شد شعر رو فهمید. باید حتما گوشی خیلی نزدیک گوش باشه تا بتونید بفهمید چی می‌خونه، بازم کامل شنیده نمی‌شه.
سارا سجادی
۱۳۹۹/۱۲/۰۷
صدای استاد رضوی بی نظیر است به خصوص وقتی با اشعار مولانا تلفیق می‌شود شنونده را سرمست می‌کند. ولی‌ای کاش صدای موسیقی اینقد زیاد نبود و از زیبایی این کار زیبا کم نمی‌کرد.
علی اکبر مرادمند
۱۳۹۸/۱۰/۲۹
اشعار مولانا بسیلر زیبا، پر محتوی و آموزنده است. ولی آهنگ پس زمینه و صدای بم گوینده باعث میشه خیلی از کلمات بسختی شنیده بشه. حداقل برای من اینطور بود.
حامد نعمتی
۱۴۰۱/۰۸/۰۴
خیلی کتاب جذاب نبود اصلا اینها گزیده و منتخب نبود هر چی که خودشون صلاح دونسته بودن در کتاب صوتی قرار داده بودند از صدای بهروز رضوی خوشم نمیاد خب سلیقه‌ای هست
مشاهده همه نظرات 95

راهنمای مطالعه کتاب صوتی منتخب اشعار مثنوی جلال الدین محمد مولوی

برای دریافت کتاب صوتی منتخب اشعار مثنوی جلال الدین محمد مولوی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.