معرفی و دانلود کتاب شخصیت شناسی در یک نگاه
برای دانلود قانونی کتاب شخصیت شناسی در یک نگاه و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب شخصیت شناسی در یک نگاه
کتاب شخصیت شناسی در یک نگاه، نوشتهی فتانه حبیبی، به شما کمک میکند بهصورت خلاصه، اطلاعاتی کلی دربارهی شخصیتشناسی، بارزترین گروههای شخصیتی و همینطور ویژگیهای شخصیتی گوناگون به دست آورید. همینطور با آموزش زبان بدن، کمک میکند که بتوانید شخصیت و هدف افراد را در یک نگاه، تشخیص دهید.
دربارهی کتاب شخصیتشناسی در یک نگاه
همهی ما در مکالمات روزانه، بارها و بارها واژهی شخصیت را به کار میبریم، دربارهی شخصیت خود و دیگران حرف میزنیم و سعی میکنیم از روی رفتارهای افراد جدیدی که میبینیم، پی به شخصیت آنها ببریم. شناخت شخصیت دیگران برای ما امری حیاتی است، چراکه باعث میشود بفهمیم میتوانیم به آن فرد اعتماد کنیم یا اصلاً آن فرد به درد ارتباط با ما میخورد یا نه. با مطالعهی کتاب شخصیتشناسی در یک نگاه، نوشتهی فتانه حبیبی، ابتدا با مفهوم شخصیت آشنا میشویم و سپس انواع مختلف تیپهای شخصیتی و ویژگیهایشان را میآموزیم.
البته شخصیتشناسی، فقط برای شناخت دیگران نیست. پیش از هر چیز، برای دستیابی به هر موفقیتی، شناخت شخصیت خود است که اولویت دارد. تا به حال شده است که مدتها برای رسیدن به هدفی تلاش کنید اما وقتی آن را به دست میآوردید احساس خوبی نداشته باشید؟ شده است با هزینهای بسیار وسیلهای را خریده باشید که به کارتان نیاید؟ یا مثلاً در رشتهای تحصیل کنید که در آن راضی و خوشحال نیستید؟ اینها همه نشان میدهد، شما قبل از اینکه شخصیت خود را بشناسید، هدفی را تعیین کردهاید که منجر به شادکامی شما نمیشود. پس با کتاب شخصیتشناسی در یک نگاه، شاید بتوانید بفهمید که چه شخصیتی دارید و چه شرایطی برای آرامش، شادی و موفقیتتان بهتر است.
همینطور ممکن است در ارتباط با افراد دچار سردرگمی شوید. مثلاً از کسی بدتان بیاید اما ندانید که علتش چیست. یا برای بار اول فردی را دیده باشید اما از ته دل دوستش داشته باشید. شاید حس خوبی نسبت به درخواست دوست صمیمیتان نداشته باشید اما حتی دلیلش را ندانید. اینجاست که کتاب شخصیتشناسی در یک نگاه، دربارهی زبان بدن میگوید. هر حرکت کوچکی در زبان بدن فرد مقابل، ممکن است روی ذهنیت شما از فرد تأثیر ناخودآگاه بگذارد. به خاطر همین هم، حتی وقتی زبان بدن نمیدانید، ممکن است دلتان به شما بگوید که طرف مقابل دروغ میگوید. اما از طرفی، وقتی علم زبان بدن را بدانید، در ارتباطات آگاهانهتر عمل میکنید. میتوانید به راحتی از موقعیت فرد و رفتارهای ناآگاهانهاش پی به شخصیت و اهداف کلیاش ببرید، بفهمید دروغ میگوید، خجالت میکشد یا درخواستی دارد. در نتیجه بخش سوم و چهارم کتاب شخصیتشناسی در یک نگاه، که زبان بدن را آموزش میدهد، میتواند در موفقیت ما در ابعاد مختلف زندگی مؤثر باشد.
کتاب شخصیتشناسی در یک نگاه را فتانه حبیبی، روانشناس معروف و نویسندهی کتابهای متعدد روانشناسی، با زبانی ساده، روان و قابلفهم نوشته است و نشر مانیان آن را به چاپ رسانده.
کتاب شخصیتشناسی در یک نگاه برای چه کسانی مناسب است؟
کتاب شخصیتشناسی در یک نگاه برای همهی افرادی که میخواهند اطلاعاتی کلی دربارهی شخصیتشناسی و زبان بدن داشته باشند مناسب است.
در بخشی از کتاب شخصیت شناسی در یک نگاه میخوانیم
حرکات ارادی متشکل از حرکات و ژستهایی هستند که افراد بهصورت ارادی یا نیمهارادی به خود میگیرند؛ مانند لبخندزدن و حرکتدادن دستها در حین صحبت برای تفهیم بهتر مطلب به مخاطبان. همچنین قراردادن نوک انگشت اشاره بر نوک بینی که به معنی دعوت شنونده به سکوت است.
حرکات غیرارادی شامل آن دسته از حرکاتی است که انسانها به شکل ناخودآگاه در ارتباط با یکدیگر بهکار میبرند؛ بهعنوان نمونه، اگر فردی ضمن صحبتکردن از نگاه مستقیم به چشمان ما میگریزد، شاید نشاندهنده فقدان اعتمادبهنفس او و یا اضطراب و نگرانی او در این ارتباط است. حرکات بدن درمجموع میتوانند تصویر واقعیتری را از فرد ارائه دهند. هر حرکت بدن ما مانند یک جمله با معنا است؛ به این معنی که حرکات بدن و شکل ظاهری ما درمجموع یک داستان غیرکلامی از درون ما را روایت میکنند.
زمانی که کودکان دروغ میگویند، دستشان را بالا آورده و روی دهانشان قرار میدهند. ممکن است فرد نوجوان این حرکت بدنی ذاتی خود را اصلاح کند و نوک انگشتانش را در هنگام دروغگفتن روی دهانش قرار دهد. فرد بزرگسال ممکن است انگشت اشارهاش را در این حالت روی لبش بگذارد. گاهی اوقات بزرگسالان از بهکاربردن دست اجتناب کرده و از این حالتها استفاده میکنند؛ گازگرفتن لب پایین و یا اریبکردن دهان از یکسو بهسمت دیگر.
بازبودن کف دست نشاندهنده صداقت، اعتماد، حمایت، وفاداری، تسلیم و فروتنی است.
کف دست باز و رو به بالا، نشانه درخواست از دیگران است.
کف دستان باز و رو به بیرون یا پایین، نشانه درخواست برای توقف یا پایینآوردن چیزی و یا نشانه ممانعتکردن از چیزی است.
بالاآوردن کف دست، نشاندهنده تواضع است و پایینآوردن آن نشانه اقتدار است.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
فصل اول: شخصیت چیست؟
چه عواملی در بهوجودآمدن شخصیت تأثیرگذار هستند؟
عوامل وراثتی
محیط
عوامل غیروراثتی
فصل دوم: انواع شخصیت
شخصیت برونگرا
شخصیت درونگرا
باور خجالتیبودن درونگراها
شخصیت با اعتمادبهنفس
ویژگیهای افراد با اعتمادبهنفس بالا
شخصیت مهرطلب
ویژگیهای افراد مهرطلب
باور مظلومبودن مهرطلبها
شخصیت افراد احساسی
شخصیت کاریزماتیک
شخصیت خودشیفته
ویژگیهای شخصیت خودشیفته
شخصیت سالم
فصل سوم: زبان بدن
زبان بدن چیست؟
اهمیت زبان بدن
اهمیت ارتباط غیرکلامی
انواع زبان بدن
حرکات ارادی و غیرارادی زبان بدن
تفاوت زبان بدن مردان و زنان
زبان بدن زنان
زبان بدن مردان
ارتباط چشمی
مالش چشم
زبان بدن چشمها براساس جهت
زبان بدن چشمها براساس پلکزدن
مالش گوش
خاراندن گردن
زبان بدن دروغگو
شناخت دیگران از روی حالات چهره
انگشت در دهان
گونه و چانه
خستگی
ارزیابی
نشانه علاقه
انواع حالتهای تصمیمگیری
ترکیب حالتهای دست بر چهره
صداقت در زبان بدن
حرکات دست در زبان بدن
کف دست بهسمت پایین
با انگشت اشاره کردن
ایستادن و حرکتهای زبان بدن
ایستادن دستبهسینه
بیقراری (وولخوردن)
تکاندادن سر
دستها به روی زانو
نشستن
زبان بدن دستبهسینه شدن
تماس چشم
پلکزدن
دهان
حالت دستها
فاصله بین فردی
زبان بدن در زمان برقراری ارتباط
لبخند بزنید
تنفس خود را کنترل کنید
حرکات صورت را کنترل کنید
در تفسیر پیامهای غیرکلامی عجله نکنید
زبان بدن صورت
زبان حالات بدن
زبان بدن دستدادن
زبان بدن نفسکشیدن
تن صدا در زبان بدن
خواندن نشانههای عاطفی زبان بدن
خواندن نشانههای جذب
خواندن نشانههای قدرت
حرکات جانبی
فصل چهارم: زلزدن
نگاههای بالا و پایین به کل بدن فرد
زلزدن از روی قدرت
زلزدن غیربصیری
نگاه کوتاه و گذرا
برقراری تماس چشمی
لبخند در زبان بدن
لبخند و اقتدار
لبخند با دهان بسته
غنچهکردن لب
تقلیدکردن
لبخندزدن و بالابردن هر دو دست
چگونه موافقت دیگران را جلب کنیم؟
چرا گوشدادن در ترغیبکردن مؤثر است؟
منابعی برای مطالعه بیشتر
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب شخصیت شناسی در یک نگاه |
نویسنده | فتانه حبیبی |
ناشر چاپی | نشر مانیان |
سال انتشار | ۱۴۰۱ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 108 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-310-290-5 |
موضوع کتاب | کتابهای شخصیت شناسی |