معرفی و دانلود کتاب زمین شناسی نظامی و جنگ در صحرا: دروس گذشته و چالشهای نوین
برای دانلود قانونی کتاب زمین شناسی نظامی و جنگ در صحرا: دروس گذشته و چالشهای نوین و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب زمین شناسی نظامی و جنگ در صحرا: دروس گذشته و چالشهای نوین
کتاب زمین شناسی نظامی و جنگ در صحرا: دروس گذشته و چالشهای نوین شامل مقالههایی است که بر عوارض بیابانی متمرکزند و نمونههایی از نقش زمین شناسی در نبردهای گذشته و نتایج آن بر انسجام علوم امروزی را مطرح کردهاند.
این کتاب به سه بخش تقسیم میشود که هر یک مضمون متفاوتی از علوم نظامی زمین شناسی را منعکس میکند. بخش اول با عنوان «علم زمین شناسی و تاریخچه نظامی» (فصلهای اول تا هفتم) مجموعه مقالههایی را ارائه داده است که علم زمین شناسی را با طیف وسیعی از تاریخچه نظامی و ویژگیهای زمین ترکیب کردهاند.
بخش دوم با عنوان ارتش، منافع دفاعی و محیط زیست (فصلهای هشتم تا شانزدهم) شامل دو مقاله است که پیوند میان منافع نظامی و دفاعی و تاثیرات زیست محیطی مربوطه و منابع مورد نیاز را بررسی میکند. مقالههای این بخش حاوی تاثیرات زیست محیطی حاصل از فعالیتهای نظامی مرتبط با اورانیوم محیط، رشد و پایداری زیرساخت نظامی و آگاهی زیست محیطی کارکنان نظامی هستند و به بررسی امنیت مسائل زیستمحیطی شامل مسائل مربوط به آب بین مرزی، کنترلهای جغرافیایی بر فرودگاههای موقتی، توزیع خاکهای غنی و گروههای توسعه کشاورزی در جنوب غرب آسیا در پشتیبانی از فعالیتهای نظامی اخیر میپردازند.
بخش سوم با عنوان «فناوریهای علوم زمین شناسی در خدمت فعالیتهای نظامی» (فصلهای هفدهم تا بیست و دوم) به ارائه مقالههایی میپردازد که توسعه و کاربرد فناوری جدید علوم زمین شناسی در حمایت از فعالیتهای نظامی نوین را بررسی میکنند و شامل استفاده از اطلاعات سنجش از راه دور، الگوهای ارتفاعی دیجیتال، تصویرسازی رادیومتر پیشرفته فضابرد بازتابی، گسیل گرمایی و تصویرسازی چندطیفی برای شناسایی زمین در عملیات نظامی هستند. همچنین جنبههای نظامی مانند اندازه گیری مستقیم خواص خاک، استفاده از لیدار زمینی برای کشف سیمهای کنترل بمب کنار جادهای، آموزش افسران آینده ارتش برای گردآوری اطلاعات تحرک زمینی و نحوه تاثیرگذاری خاکهای کشاورزی بر حرکت تانکها را در بردارند.
در بخشی از کتاب زمین شناسی نظامی و جنگ در صحرا: دروس گذشته و چالشهای نوین میخوانیم:
مرکز آموزشی کویر
هنگام ورود آمریکا به جنگ جهانی دوم، مراکز آموزشی اصلی هر تیپ در لوئیزیانا و تنسی مستقر بودند. این مراکز برای اداره حداکثر دو لشکر در یک محیط نظامی محدود طراحی شده بودند کراسلی (1997). پس از درگیری آمریکا در مناقشات جهانی، وزارت جنگ تصمیم گرفت که نیروهای مسلح به آموزش ویژه نیاز دارند. این امر موجب افتتاح چهار اردوگاه آموزش ویژه شد.
سه اردوگاه به شرح ذیل در سایر بخشهای آمریکا مستقر بودند: مرکز فرماندهی آموزش هوابرد در اردوگاه بنینگ، جورجیا؛ مرکز آموزش آبی خاکی در تالاهاسی، فلوریدا و مرکز آموزش کوهستانی در اردوگاه کارسون، کلرادو.
پس از تصمیمگیری در مورد تهاجم به شمال آفریقا، مشخص شد که ارتش آمریکا به تعلیمات گسترده در جنگ بیابانی نیازمند است. رئیس ستاد ارتش آمریکا، سپهبد لسلی ، جِی. مک نیر، رویای مرکز آموزش بیابانی را در سر میپروراند و در اوایل سال 1942 ماموریت تعیین محل آموزشی مناسب را به ژنرال جورج اس. پاتون جونیور محول کرد (هنلی، 1989).
پاتون که پیش تر سرباز سواره نظام بود و به متخصص جنگ تانک مبدل شده بود، سربازی مقرراتی و سختگیر بود که از سربازان خود انتظار داشت همین نگرش را او که دانش آموخته آکادمی نظامی آمریکا وست پوینت در سال 1909 بود، در حمله انتقامی سال 1916 علیه پانچو بی یا شاهد نبرد بود و برای خدمات خود در طول جنگ جهانی اول به دریافت مدال مفتخر شده بود.
فهرست مطالب کتاب
بخش اول: علوم زمین شناسی و تاریخچه نظامی
فصل اول: تصادف جغرافیایی بدشگون، اراضی بد و بخش آنزاک (قشون نظامی استرالیا و نیوزیلند در جنگ جهانی اول) گالیپولی، آوریل تا دسامبر 1915
فصل دوم: از پاسگاههای مرزی ارتش تا تاسیسات آموزش نظامی برای عملیات در سطح جهان؛ جنگ جهانی دوم
چگونه حضور نظامی در جنوب غربی آمریکا را تغییر داد؟
فصل سوم: آمادگی برای جنگ در بیابان جنوب غربی؛ از منطقه نمایش کالیفرنیا آریزونا تا واحد آزمایش یوما - (و فراتر از آن)
فصل چهارم: تاثیر جغرافیای فیزیکی بر نبرد گذرگاه القصرین، تونس 1943
فصل پنجم: تاثیر زمین شناسی و جغرافیا بر جنگ با سرخپوستان در ناحیه واشنگتن شرقی
فصل ششم: تدریس علوم زمین در کلاس درس قرن بیست و یکم: کاوشهای میدانی مجازی در میدان نبرد گیتزبرگ
فصل هفتم: فورت فیشر، کارولینای شمالی، گذشته و حال: تحلیل جغرافیایی مکانی با استفاده از لیدار و سازوکار اطلاعات جغرافیایی
فصل هشتم: در این تپهها اورانیوم وجود دارد: باستانشناسیِ تب اورانیوم در نوادا
فصل نهم: توسعه نظامی و تغییرات جغرافیایی در خلیج سن دیگو
فصل دهم: حمل و نقل آلایندههای فلزی دارای چگالی بالا درکانالهای موقتی مناطق خشک
فصل یازدهم: مقایسه برآوردهای سیلاب گرفتگی پلایای حاصل از دادههای لندست و لیدار با الگوی آب شناسی رادارمحور داپلر
فصل دوازدهم: امنیت زیست محیطی و منابع آب
فصل سیزدهم: گزارشدهی زیست محیطی در وزارت دفاع و کهنه سربازان ارتش آفریقای جنوبی
فصل چهاردهم: عملیات آزادسازی عراق و کاربرد پایگاههای عملیاتی خط مقدم
فصل پانزدهم: تیمهای توسعه کشاورزی ارتش آمریکا، افغانستان: نقش دانشمندان زمین شناس
فصل شانزدهم: توزیع منطقهای گرد و غبار غنی از نمک در جنوب شرقی آسیا برمبنای شیوههای پیشبینیکننده نقشهبرداری خاک زمینی
بخش سوم: فناوری علوم زمین در خدمت فعالیتهای نظامی
فصل هفدهم: الگوهای ارتفاعی دیجیتال برای پشتیبانی از جنگ صحرایی
فصل هجدهم: توصیف ویژگیهای سایتهای آزمایشی نظامی و آموزش افسران آینده؛ رویکردی یکپارچه به تحلیل عوارض زمین
فصل نوزدهم: استفاده از لیدار زمینی برای کشف سیمهای انفجار تلههای انفجاری دست ساز در سطوح بیابانی عادی
فصل بیستم: نقشه برداری از مواد اولیه سطوح زمین شناسی با استفاده از رادیومتر پیشرفته فضابرد بازتابی و گسیل گرمایی در پشتیبانی از پیش بینی یکپارچه زمین برای عملیات نظامی
فصل بیست و یکم: تحلیل فرو رفتن مکرر خودروهای زره پوش دارای چرخهای پیوسته در نواحی کشاورزی رژیم صهیونیستی در نوار غزه
فصل بیست ودوم: پیشبینی یکپارچه از زم ین برای عملیات نظامی در بیابانها: مبنای زمین شناسی برای نقشهبرداری پیشبینی کننده و سریع از خاکها و عوارض زمین
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب زمین شناسی نظامی و جنگ در صحرا: دروس گذشته و چالشهای نوین |
مترجم | گروه مترجمان |
ناشر چاپی | انتشارات دانشگاه عالی دفاع ملی تهران |
سال انتشار | ۱۳۹۸ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 664 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-248-068-4 |
موضوع کتاب | کتابهای استراتژی نظامی |