معرفی و دانلود کتاب روانشناسی و آموزش کودکان ناشنوا

برای دانلود قانونی کتاب روانشناسی و آموزش کودکان ناشنوا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب روانشناسی و آموزش کودکان ناشنوا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب روانشناسی و آموزش کودکان ناشنوا

یکی از دردناک‌ترین جملاتی که هر والدی می‌تواند از معلم کودک ناشنوا یا کم‌شنوای خود بشنود این است: «نسبت به سطح شنوایی کودکتان، او عملکرد خوبی از خود نشان نداده است.» کتاب روانشناسی و آموزش کودکان ناشنوا قرار است کمک کند تا هیچ کودک ناشنوایی در مقایسه با کودکان دیگر هیچ چیزی کم نداشته باشد. این کتاب نوشته‌ی هادی هاشمی رزینی، باقر حسنوند، یوسف اعظمی و حمزه میرزایی است.

درباره‌ی کتاب روانشناسی و آموزش کودکان ناشنوا

کتاب روانشناسی و آموزش کودکان ناشنوا از اصول برقراری ارتباط با کودک ناشنوا صحبت می‌کند. نویسندگان این کتاب، هادی هاشمی رزینی، باقر حسنوند، یوسف اعظمی و حمزه میرزایی، به ما کمک می‌کنند تا روش ارتباطی مناسب با کودکان ناشنوا و کم‌شنوا را پیدا کنیم و از طریق بهره‌جویی از راهکارهایی چون رویکرد دستی (استفاده از اشاره)، شفاهی و یا ترکیبی از هر دو به توان‌بخشی و آموزش و پرورش کودک عزیزمان بپردازیم.

بخش ارزشمند و قابل‌توجهی از کار نویسندگان کتاب روانشناسی و آموزش کودکان ناشنوا، تلاش برای شفاف‌سازی و آگاهی‌بخشی درمورد روش‌های آموزشی درمورد ناشنوایان مانند روش شنوایی محور و بینایی محور است. نویسندگان این کتاب در تلاش‌اند تا با تأکیدگذاری بر روی اهمیت یکسان‌سازی نقش و جایگاه کودکان ناشنوا و کم‌شنوا با سایر کودکانی که از چنین محدودیت‌های جسمانی برخوردار نیستند، از حقوق پایمال‌شده‌ی آنان در این سال‌ها دفاع کنند و به ما ثابت کنند که کودکانی که از محدودیت‌های جسمانی برخوردار هستند، به هیچ عنوان هوش آکادمیک کم‌تری از سایر کودکان ندارند.

همان‌طور که از عنوان کتاب برمی‌آید، بخش مهمی از مطالب آموزشی این کتاب دربردارنده‌ی نکاتی است که به بازگویی نگرانی‌های والدین و روانشناسان در مورد سلامت روان کودکان ناشنوا می‌پردازد. نویسندگان کتاب با ارائه‌ی مقدمه‌ای در حول تعریف سلامت روان، به بیان راهکارهایی می‌پردازد تا از طریق آن نه‌تنها سلامت روان کودکان درگیر این اختلال، بلکه مادران و پدران آنان نیز بهبود یابد.

کتاب روانشناسی و آموزش کودکان ناشنوا نوشته‌ی هادی هاشمی رزینی، باقر حسنوند، یوسف اعظمی و حمزه میرزایی است. وظیفه‌ی انتشار این کتاب برعهده‌ی انتشارات روانشناسی و هنر بوده است.

کتاب روانشناسی و آموزش کودکان ناشنوا مناسب چه کسانی است؟

معلمان تربیتی، آموزگاران و تمام کسانی که در محیط‌هایی مرتبط با کودکان ناشنوا یا کم‌شنوا مشغول به کار هستند، در کنار تمام پدر و مادرهای دوست‌داشتنی که نگران تربیت و پرورش کودک خود که دچار ضعف در قوای شنوایی است، می‌توانند از مطالعه‌ی این کتاب مفید و آموزنده بهره ببرند.

در بخشی از کتاب روانشناسی و آموزش کودکان ناشنوا می‌خوانیم

بررسی‌ها حاکی از این ‌است که تفاوت‌های عمده‌ای بین شیوه تعامل والدین ناشنوا و والدین شنوا با کودکان ناشنوای خود وجود دارد (هویس و موهای، 1997). کودکان ناشنوای خانواده‌های ناشنوا غالباً از نظر اجتماعی راحت‌تر از کودکان ناشنوای خانواده‌های شنوا هستند. همچنین تعاملات اجتماعی بیشتری با جامعه ناشنوایان دارند و درک و پذیرش بیشتری را در درون خانواده و بیرون از آن احساس می‌کنند. همچنین والدین ناشنوا در پرورش فرزندان خود و در روش‌های فرزندپروری باثبات‌ترند و ارتباطات موثرتری از همان بدو نوزادی با فرزند خود برقرار می‌کنند. کودکان این خانواده‌ها در بیرون از محیط خانواده از همان تعاملات اجتماعی درون خانه استفاده می‌کنند؛ از این‌رو کودکان ناشنوای خانواده‌های ناشنوا عموماً اعتمادبه‌نفس بیشتری دارند. از نظر اجتماعی بیشتر به خود متکی هستند و حس می‌کنند کنترل زندگی خود را در دست دارند. این ویژگی‌ها، به‌ویژه منبع کنترل درونی، شاخص مناسبی را برای ارزیابی پیشرفت تحصیلی و موفقیت اجتماعی و موفقیت در زندگی دارد.

تعاملات خانوادگی برای کودکان ناشنوا بیش از کودکان شنوا اهمیت دارد، زیرا بیشتر تجربیات اجتماعی آنها با افراد خانواده است. از این‌رو، خانواده‌های دارای فرزند ناشنوا باید الگوهای عملی مناسبی برای فرزندان خود باشند. کودکان ناشنوای خانواده‌های شنوا دارای هویت خانوادگی هستند اما از نظر اجتماعی کسب هویت اجتماعی آنان منوط به ارتباط با همسالان و بزرگسالان ناشنواست.

فهرست مطالب کتاب

فصل اول: ناشنوایی و کم‌شنوایی
فصل دوم: سندرم‌های عامل ناشنوایی و کم‌شنوایی در کودکان
فصل سوم: شناخت و زبان در کودکان ناشنوا و کم‌شنوا
فصل چهارم: ناشنوایی و مسائل مربوط به سلامت روان
فصل پنجم: مهارت‌های اجتماعی
فصل ششم: مداخله زودهنگام و تاثیرات آن
فصل هفتم: خانواده و کودک ناشنوا
فصل هشتم: آموزش فراگیر
فصل نهم: رویکردهای ارتباطی
بخش دوم: آموزش کودکان ناشنوا
منابع

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب روانشناسی و آموزش کودکان ناشنوا
نویسنده، ، ،
ناشر چاپیانتشارات روانشناسی و هنر
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات200
زبانفارسی
شابک978-600-7063-68-2
موضوع کتابکتاب‌های روانشناسی کودک، کتاب‌های توان بخشی کودکان و نوجوانان، کتاب‌های آموزش و پرورش، کتاب‌های دانش آموزان استثنایی
قیمت نسخه الکترونیک

راهنمای مطالعه کتاب روانشناسی و آموزش کودکان ناشنوا

برای دریافت کتاب روانشناسی و آموزش کودکان ناشنوا و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.