معرفی و دانلود کتاب رهبران آخر غذا میخورند: چرا بعضی از گروهها میتوانند با هم همکاری کنند و بعضی قادر به این کار نیستند؟
برای دانلود قانونی کتاب رهبران آخر غذا میخورند و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب رهبران آخر غذا میخورند: چرا بعضی از گروهها میتوانند با هم همکاری کنند و بعضی قادر به این کار نیستند؟
سایمون سینک در کتاب رهبران آخر غذا میخورند، ویژگیهای لازم برای تبدیل شدن به یک مدیر موفق را شرح میدهد. او بیان میکند که چگونه یک مدیر میتواند روحیۀ همکاری را در تیم خود افزایش دهد و به این ترتیب مسیر پیشرفت را با سرعت بیشتری طی کند. گفتنیست اثر حاضر نامزد بهترین جایزهی گودریدز بوده است.
دربارۀ کتاب رهبران آخر غذا میخورند
هنگامی که تفنگداران دریایی مشغول خوردن غذا میشوند، اولین گروهی که غذا میخورند، کم سابقهترین سربازان هستند. سپس مقاماتی با ردۀ بالاتر و درنهایت رهبران غذای خود را تحویل میگیرند. اگر غذا به اندازه کافی نباشد، این رهبران هستند که گرسنه میمانند نه کمسابقهها. وقتی این صحنه را مشاهده میکنید، متوجه میشوید که این یک قانون نیست و تفنگداران دریایی به انتخاب خودشان اینگونه عمل میکنند. در این عمل ساده نوعی نگاه ویژه به جایگاه رهبری وجود دارد. از رهبران انتظار میرود که آخر غذا بخورند؛ چرا که یک فرد زمانی به رهبری واقعی تبدیل میشود که نیاز دیگران برایش در اولویت باشد. رهبران بزرگ برای کسانی که هدایتشان میکنند، ارزش قائل هستند و به این نکته توجه دارند که ارزش واقعی رهبری در صرف نظر کردن از منافع شخصی است. سایمون سینک (Simon Sinek) با درک این موضوع که چرا عملکرد سازمانها متفاوت است و برخی سازمانها بهتر عمل میکنند، به شرح دلایلی که جایگاه هدایتکننده را به چالش میکشند میپردازد. به عقیدهی او، فقط شناخت سازمان کافی نیست، باید نیروهای تحت فرمان را شناخت. به بیان دیگر، این که یک رهبر مهارت رهبری داشته باشد کافی نیست، بلکه رهبران خوب باید افرادی که مسئولیت هدایتشان را برعهده دارند، ارزشمند بدانند. هدف هدایتکنندگان واقعی تحمیل هزینه به دیگران برای رسیدن به منافع شخصی نیست، آنها مراقب نفرات تحت فرمانشان هستند و نیازهای آنها را بر هر چیزی مقدم میدانند.
سایمون در کتاب رهبران آخر غذا میخورند (Leaders Eat Last) که در سال 2014 نامزد جایزۀ گودریدز شده است، نشان میدهد که قدرت و استمرار موفقیت یک شرکت یا سازمان بخاطر کیفیت محصولات یا خدماتی که ارائه میکند نیست، بلکه نتیجۀ هماهنگیای است که بین افرادش برقرار شده. در برخی تیمها به قدری اعتماد و هماهنگی وجود دارد که افراد حاضرند جانشان را برای سایر اعضای تیم به خطر بیندازند! این وظیفه رهبر است که مطمئن شود هرکس سرجای خودش قرار دارد و وظیفهاش را به درستی انجام میدهد. نابغه به نظر رسیدن افرادی که در رأس هستند، ناشی از فوقالعاده بودن افرادی است که کارشان را به نحو احسن انجام میدهند.
جوایز و افتخارات کتاب صوتی رهبران آخر غذا میخورند
- نامزد جایزه Goodreads Choice برای کتاب های تجاری (2014)
- یکی از پرفروشترینهای نیویورک تایمز
کتاب رهبران آخر غذا میخورند مناسب چه کسانی است؟
این کتاب میتواند برای کسانی که به مباحث رهبری و مدیریت تیم علاقهمند هستند مفید باشد. کلیه صاحبان کسبوکار، مدیران ارشد و میانی، کارکنان شرکتها و کسانی که مسئولیت یک تیم را بر عهده دارند، میتوانند از کتاب رهبران آخر غذا میخوردند استفاده کنند. به طور کلی، اگر برای شما هم این سوال ایجاد شده که چرا برخی از گروهها قادر به همکاری با یکدیگر هستند و برخی نه، این کتاب برایتان پرفایده خواهد بود.
با سایمون سینک بیشتر آشنا شویم
سایمون سینک متولد سال 1993 در کشور انگلستان است. او نویسنده، سخنران انگیزشی و مشاور سازمانیست. سینک هم اکنون در مرکز ارتباطات استراتژیک در دانشگاه کلمبیا مشغول به کار است و به شرکتهای مختلف مشاوره میدهد. از این نویسندۀ برجسته تا به حال پنج کتاب پرفروش چاپ شده که این آثار اغلب در حوزۀ مدیریت استراتژیک و رهبری میباشند. از آثار مهم سایمون میتوان به کتاب «با یک چرا شروع کن»، «بازی بینهایت»، «چرایی خود را پیدا کنید» و... اشاره کرد.
در بخشی از کتاب رهبران آخر غذا میخورند میخوانیم
انسان موجودی است که برای کار و زندگی در شرایطی با امکان دسترسی به منابع محدود آفریده شده است. بنابراین، دسترسی بیش از اندازه به منابع بر رفتار ما تأثیر منفی خواهد داشت. ما به مدت 40,000 سال در شرایط اقتصادی بخور و نمیر زندگی کردهایم. بهندرت دارایی ما بیش از حد مورد نیاز بوده است. از زمانی که برای اولین بار از شکارچیان و گردآورندگان آذوقه به کشاورز تبدیل شدیم فقط 10,000 سال میگذرد. در واقع در این برهه از زمان شرایط اقتصادی زندگی ما رو به بهبود گذاشت و برای گذران زندگی به امکاناتی بیش از حد نیاز دسترسی پیدا کردیم. چون میتوانستیم محصولاتی بیش از حد نیاز خود تولید کنیم، امکان گسترش جامعه و افزایش جمعیت آن به بیش از 150 نفر میسر شد.
توانستیم از داراییهای مازاد خود برای دادوستد با دیگران استفاده کنیم و بیشتر از حد معقول دورههای پیشین هزینه و حتی ولخرجی کنیم. استطاعت برخورداری از خدمات ارتشی منظم و دائمی را داشتیم و همچنین توانستیم از وجود قشرهای اندیشمند و حاکم بهرهمند شویم.
هرگاه زندگی گروهی از مردم به گونهای متحول شود که به جای زندگی با حداقل امکانات بتوانند در وفور نعمت زندگی کنند و به طبقۀ حاکم اجتماع راه یابند، این قشر ثروتمند و پردرآمد تا آخرین حد ممکن میکوشد برای تحقق اهدافش افکار عمومی جامعه را تحت تأثیر قرار دهد. این سؤال پیش میآید که آیا درآمد مازاد خود را به تأثیرگذاری بر تغییری اختصاص میدهند که برای جامعه مفید است یا برای ایجاد تغییراتی که منجر به نفع و سود شخصی میشود از آن استفاده میکنند؟
تعجبی ندارد که ثروتمندترین شرکتها به منظور تصویب (یا رد) قوانین متناسب با منافع خود، برای جلب رأی قانونگذاران تلاش زیادی میکنند. آنها منابع بیشتری برای استفاده، محافظت و ذخیرهسازی در اختیار دارند و اگر این منابع بهدرستی مدیریت نشود، احتمال بروز عدم توازن در فرهنگ این قبیل سازمانها زیاد است.
من نتیجۀ این عدم توازن را «ثروت ویرانگر» مینامم. این نتیجۀ از میان رفتن تعادل میان فعالیتهای خودخواهانه و فعالیتهای فداکارانه است. با غالب شدن رفتار دوپامینمحور، ابراز رفتار حمایتی ناشی از جریان سایر مواد شیمیایی در سطح جامعه کاهش مییابد.
فهرست مطالب کتاب
سخن ناشر: سمیه محمدی٬ مدیر عامل انتشارات آریانا قلم
پیشگفتار: جورج جی. فلین
ارتش
نیاز ما به احساس امنیت
یک. حمایت مقام بالاتر
دو. کارمندان هم انساناند
سه. تعلق خاطر
چهار. بله، اما...
نیروهای قدرتمند
پنج. وقتی عرصه تنگ میشود
شش. ایی. دی. اس. ا.
هفت. نقش تاثیرگذار کورتیزول
هشت. دلیل وجود رهبر
واقعیت
نه. شجاعت انجام کار صحیح
ده. ماشین برفرو در صحرا
راهی که انتخاب کردیم
چگونه به این چایگاه رسیدیم
یازده. رونق اقتصادی پیش از ورشکستگی
دوازده. بزرگسالی متولدان دورهی رشد انفجاری جمعیت
چالش انتزاعی
سیزده. انتزاع مرگبار است
چهارده. انتزاع مدرن
پانزده. مدیریت تفکر انتزاعی
شانزده. عدم توازن
چالشها و وسوسهها
ثروت ویرانگر
هفده. درس اول رهبری: موقعیت هر سازمان مطابق پیشروی فرهنگش ارتقا مییابد
هجده. درس دوم رهبری: فرهنگ سازمان تابعی از رویهی کاری رهبر آن است
نوزده. درس سوم رهبری: صداقت مهم است
بیست. درس چهارم رهبری: دوستان ارزشمندند
بیست و یک. درس پنجم رهبری: هدایت مردم را برعهده بگیرید نه ادارهی ارقام را
پرتگاه
جامعه معتادان
بیست و دو. از ماست که بر ماست
بیست و سه. دستیابی به هدف به هر قیمت
بیست و چهار. نسل دورافتاده از صفات انسانی
رهبری
بیست و پنج. گام دوازدهم
بیست و شش. کشمکش مشترک
بیست و هفت. ما به رهبران بیشتری نیاز داریم
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب رهبران آخر غذا میخورند: چرا بعضی از گروهها میتوانند با هم همکاری کنند و بعضی قادر به این کار نیستند؟ |
نویسنده | سایمون سینک |
مترجم | الهام نورانی پور |
ناشر چاپی | انتشارات آریاناقلم |
سال انتشار | ۱۳۹۸ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 400 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-7677-17-9 |
موضوع کتاب | کتابهای مهارتهای رهبری |