معرفی و دانلود کتاب بیایید طراحی کنیم
برای دانلود قانونی کتاب بیایید طراحی کنیم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب بیایید طراحی کنیم
طراحی با مداد یکی از ابتداییترین و درعینحال متنوعترین نوع طراحی هنری است که تقریباً هر کسی میتواند به آن بپردازد. کتاب بیایید طراحی کنیم نوشتهی کارول روزینسکی، با رویکردی کاربردی، شما را در مسیر یادگیری این هنر جذاب همراهی میکند. این کتاب با معرفی ابزارهای ضروری و تکنیکهای ساده، به شما نشان میدهد که چگونه میتوان با حداقل امکانات، احساسات و خاطرات خود را روی کاغذ ثبت کرد و یادگیری طراحی تا چه اندازه آسان و دستیافتنی است.
دربارهی کتاب بیایید طراحی کنیم بیایید طراحی کنیم
شروع یک مسیر جدید همیشه چالشهای خودش را دارد، بهخصوص زمانی که بخواهید خلاقیت خود را به تصویر بکشید. وقتی برای اولین بار قلم به دست میگیرید و میخواهید دنیایی از ایدهها را روی کاغذ بیاورید، ممکن است احساس سردرگمی کنید. اما اگر این مسیر را با کمک یک راهنمای مطمئن، ساده و در دسترس دنبال کنید، تجربهی لذتبخشی را نیز از آن به دست میآورید.
کتاب بیایید طراحی کنیم (Getting Started) نوشتهی کارول روزینسکی (Carol Rosinski) دقیقاً چنین راهنمایی است. این کتاب به شما کمک میکند تا بدون نیاز به پیشزمینهی هنری خاصی، با اعتمادبهنفس شروع به طراحی کنید. رویکرد ساده و درعینحال عمیق این کتاب باعث میشود تا هر کسی بتواند بهراحتی اصول طراحی را فرا بگیرد و با ابزارهای ابتدایی مانند مداد و کاغذ، دنیایی از خلاقیت را به تصویر بکشد.
کارول روزینسکی در این اثر با نگاهی واقعبینانه و عملی به موضوع طراحی، تلاش کرده تا نشان دهد که خلاقیت درون هر انسانی وجود دارد و تنها کافی است که ما بهعنوان یک فرد خلاق، ابزارهای مناسب را در اختیار داشته باشیم و به خودمان اجازه دهیم تا همهی آنچه را درون خود داریم، نشان دهیم. نکتهی جالب در کتاب بیایید طراحی کنیم، تأکید نویسنده بر این است که هنر طراحی نیازی به پیچیدگی ندارد. کتاب بیایید طراحی کنیم با ارائهی تمرینات و مثالهای متنوع، این امکان را فراهم میکند تا بهتدریج و با اعتمادبهنفس بیشتری در مسیر طراحی قدم بردارید.
یکی از نکات برجستهی این کتاب، شیوهی ارائهی مطالب است. برخلاف بسیاری از کتابهای آموزشی که به شکل خشک و رسمی به بیان تکنیکها میپردازند، کارول روزینسکی با زبانی ساده و قابلفهم، اما حرفهای، مخاطب را به دل ماجرا میبرد. او با ترکیبی از توضیحات نظری و عملی، به شما کمک میکند تا بهراحتی از تکنیکهای ارائهشده در کتاب بهرهمند شوید و آنها را در طراحیهای خود به کار ببرید.
کتاب بیایید طراحی کنیم بهطور ویژه برای افرادی مناسب است که همیشه به طراحی علاقه دارند اما نمیدانند از کجا شروع کنند. این کتاب بهعنوان یک همراه مطمئن، به شما کمک میکند تا قدمبهقدم با دنیای طراحی آشنا شوید. شاید برایتان جالب باشد بدانید که چگونه تمرینات سادهی این کتاب، میتواند بهتدریج مهارتهای شما را بهبود بخشد و اعتمادبهنفس لازم را برای ادامهی این مسیر فراهم کند؛ برای مثال، یکی از تمرینات کتاب، شما را به چالش میکشد تا با استفاده از یک خط، احساسات مختلفی را به تصویر بکشید. این تمرین ساده اما عمیق، به شما نشان میدهد که چگونه میتوان با کمترین ابزارها، بیشترین تأثیر را در کار طراحی خود ایجاد کنید.
در نهایت، با مطالعهی این کتاب متوجه خواهید شد که طراحی چیزی فراتر از یک فعالیت سرگرمکننده است و میتواند بهعنوان روشی برای بیان احساسات، ایدهها و حتی ارتباط با دیگران مورد استفاده قرار گیرد. این کتاب با تأکید بر این موضوع که طراحی نیازی به پیشزمینهی هنری ندارد، شما را تشویق میکند که خودتان را باور کنید و به خودتان فرصت دهید تا خلاقیت نهفته در وجودتان را کشف کنید.
کتاب بیایید طراحی کنیم نوشتهی کارول روزینسکی را میتوان یکی از بهترین منابع برای کسانی دانست که میخواهند دنیای طراحی را بهگونهای ساده و عملی فرا بگیرند. این اثر، بهویژه برای کسانی که در ابتدای مسیر هستند، بسیار مفید و الهامبخش است. توصیه میکنم این کتاب ارزشمند را تهیه کنید و همراه با نویسنده، قدم به دنیای طراحی بگذارید. اثر پیشِ رو را انتشارات برگ نگار با ترجمهی پیمانه پاکیزه روح، چاپ و منتشر کرده است.
کتاب بیایید طراحی کنیم برای چه کسانی مناسب است؟
کتاب بیایید طراحی کنیم نوشتهی کارول روزینسکی برای افرادی مناسب است که بهدنبال یادگیری طراحی از پایه هستند. این کتاب با ارائهی تکنیکهای ساده و کاربردی، به علاقهمندان هنر کمک میکند تا با استفاده از ابزارهای ابتدایی مانند مداد و کاغذ، احساسات و خلاقیت خود را به تصویر بکشند.
در بخشی از کتاب بیایید طراحی کنیم میخوانیم
با وجودیکه بهنظر میرسد ایجاد سایه با مدادهای تیره راحتتر است؛ اما مدادهای نرم فاصلهی بین برجستگیهای کاغذ را پر نمیکنند و باعث میشوند سایهروشن رقیق بهنظر برسد. وسوسهی فشار دادن بیشتر مداد روی کاغذ هم کارساز نخواهد بود؛ زیرا باعث میشود برجستگیهای کاغذ از بین رفته و فضاهای کوچک و براق ناخواستهای روی سطح کاغذ بهوجود آید. برای ایجاد سایهی بسیار تیره بدون آسیب زدن به بافت کاغذ، ابتدا توسط یک مداد کاملا تیز و با فشار کم تا متوسط چندینبار بر سطح موردنظر هاشور بزنید؛ سپس توسط مدادی با سختی بیشتر و نوک کاملا تیز هاشور را تکرار کنید. مداد سختتر گرافیتهای مداد نرمتر را بر سطح کاغذ پخش میکند و سفیدیهای بهجامانده توسط مداد نرم را پر میکند. در نتیجه کل سطح هاشور پوشش داده میشود و هیچ سفیدی یا لکهی درخشانی باقی نمیماند.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
شناخت ابزار کار
گرم کردن
استفاده از خط، شکل و قالب
آنچه را که میبینید طراحی کنید
تکنیکهای سایه زدن
چه چیزی را طراحی کنیم؟
طراحی از روی مدل زنده یا عکس
استفاده از کامپیوتر
اصول نور و سایه
اصول اولیهی ترکیب
اصول پرسپکتیو
اصول بافت
کشیدن جزئیات
پروژهی 1: منظره
پروژهی 2: اسب
پروژهی 3: گلدانی از گلهای زنده
پروژهی 4: طراحی صورت دختربچه
پروژهی 5: میوه و جام
کلام آخر
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب بیایید طراحی کنیم |
نویسنده | کارول روزینسکی |
مترجم | پیمانه پاکیزه روح |
ناشر چاپی | انتشارات برگ نگار |
سال انتشار | ۱۳۹۸ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 65 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-964-7352-31-4 |
موضوع کتاب | کتابهای طراحی در هنر نقاشی |