معرفی و دانلود کتاب اصلا به حرفهایم گوش نمیکنی!
برای دانلود قانونی کتاب اصلا به حرفهایم گوش نمیکنی! و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب اصلا به حرفهایم گوش نمیکنی!
آخرین باری که بدون چک کردن صفحه موبایل یا غرق شدن در افکار خود به حرفهای کسی گوش دادهاید را به خاطر میآورید؟ کتاب اصلا به حرفهایم گوش نمیکنی! نوشته کیت مورفی به دلیل اهمیت محتوای آن در دنیای مدرن امروز، نامزد جایزه گودریدز شد. نویسنده در این کتاب تلاش میکند تا سطح توجه ما را افزایش دهد و از پراکندگی ذهنمان هنگام برقراری ارتباط با دیگران جلوگیری کند.
درباره کتاب اصلا به حرفهایم گوش نمیکنی:
شاید عجیب به نظر برسد اما نتایج آخرین تحقیقات حاکی از این موضوع هستند که یک گفتوگوی سالم بر تندرستی ما تاثیر مستقیم میگذارد و میزان ابتلا به بیماریهای بالینی را کاهش میدهد.
آموزههای همچون قطع نکردن صحبت دیگران در هنگام صحبت یا ابراز همدلی در گفتوگو، شیوههای رایجی از شکل صحیح مراوده با دیگران است. در واقع برقراری ارتباط به شیوه درست، سطحی کیفی آن رابطه را بالا میبرد و یک شیوه تعاملی ضعیف بر همه جنبههای زندگی ما اثر منفی میگذارد.
امروزه تغییرات سبک زندگی و سرعت گرفتن روند کارهای روزانه فرصت اندکی برای ایجاد یک فضای عمیق برای گفتوگو باقی گذاشته است. آمار و پژوهشهای وسیع جامعهشناختی از کاهش زمان مصاحبت با دیگران حکایت میکند. به همین نسبت شاخص امید زندگی به دلایلی همچون مصرف مواد مخدر، اقدام به خودکشی و... به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرده است.
همه این موارد دلیل محکمی برای انتشار کتاب اصلا به حرفهایم گوش نمیکنی (You're Not Listening) بوده تا بتواند کمی از هیاهوی ذهنی و تشویشهای ارتباطات ما کم کند و به ما مجالی دهد تا بتوانیم سراپا به صحبتهای طرف مقابلمان با دل و جان گوش فرا دهیم، برای مدتی گشت و گذار در دنیای مجازی را رها کنیم و از حقیقت زندگی لذت ببریم.
این کتاب مورد توجه خوانندگان و منتقدین زیادی قرار گرفت و رسانههای معتبری همچون واشنگتن پست این کتاب را به عنوان یکی از آثار برگزیده غیرداستانی در سال 2020 معرفی کردهاند.
نکوداشتهای کتاب اصلا به حرفهایم گوش نمیکنی:
- زمان یادگیری یک مهارت مهم فرا رسیده است... یک راهنمای جذاب برای کاری که تصور میکنیم به طور خودکار انجام میدهیم، اما در بیشتر موارد به بدترین نحو انجامش دادهایم... هنر گوش دادن در واقع هنر انسان بودن است. (روزنامه گاردین)
- کتاب ضروری برای روزگار ما. (لوری گوتلیب، نویسنده پرفروش نیویورک تایمز)
- این کتاب پرجنبوجوش، درخواستی پرشور برای گوش دادن دارد - کتابی آموزنده و تفکربرانگیز که به خوانندگان کمک میکند درباره روشهای ایجاد صمیمیت فکر کنند. (فایننشال تایمز)
- کیت مورفی در کتاب جدیدش به حقیقتی ناخوشایند اشاره کرده است: ما ممکن است در رهبری مکالمات عالی باشیم، اما شاید آنقدرها هم مخاطب گفتوگو قرار نگیریم. (Independent. ie)
کتاب اصلا به حرفهایم گوش نمیکنی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم:
این کتاب را به همه کسانی که به دنبال افزایش کیفیت ارتباطات خود هستند و میخواهند با یادگیری هنر «درست گوش دادن» به سلامت روح و جسم خود کمک کنند، توصیه میشود.
کیت مورفی را بیشتر بشناسیم:
این نویسنده پرکار آمریکایی، روزنامهنگار معروفیست که با برجستهترین خبرگزاریها همکاری میکند. آثار کیت مورفی (Kate Murphy) در نیویورکتایمز، اکونومیست، خبرگزاری فرانسه و ماهنامه تگزاس منتشر شده است. مورفی به موضوعات مختلفی از جمله سلامت، فناوری، علم، طراحی، هنر، هوانوردی، تجارت، امور مالی، مد، غذاخوری، مسافرت و املاک و مستغلات پرداخته است. او به دلیل روش ابداعی خود در توضیح موضوعات پیچیده، به ویژه علمی که در پس تعاملات انسانی نهفته است، به خوانندگان کمک میکند تا دلایل رفتار مردم را ریشهیابی کنند.
در بخشی از کتاب اصلا به حرفهایم گوش نمیکنی میخوانیم:
شنوندگان بد لزوماً آدمهای بدی نیستند. احتمالاً دوستی عزیز دارید که شنوندۀ وحشتناکی است، شاید هم عضوی از اعضای خانوادهتان باشد یا شریک زندگیتان. احتمالاً خود شما نیز شنوندۀ عالیای نیستید. شاید با توجه به شرایطی که داشتهاید عادت کردهاید گوش ندهید.
دوران کودکی خود را به خاطر آورید، شاید پدر یا مادرتان میگفت: «گوش کن ببین چی میگم!» شاید هم در آن لحظه محکم شانه یا بازویتان را میگرفتند، احتمالاً حس خوبی نداشتید و دیگر دوست نداشتید آنچه را در ادامه میخواهند بگویند بشنوید.
زمانی را به خاطر آورید که معلم، مربی یا سرپرست اردوگاهتان با لحنی تحکمآمیز میگفت: «گوش کنید!» سپس آنچه در پی آن بود اغلب مجموعهای از قوانین، دستورات و محدودیتهایی بود که شما را از علاقهمندی و سرگرمیهایتان منع میکرد.
مطمئناً فضیلت گوش کردن توسط رسانهها یا فرهنگ عامه تقویت نمیشود و محتوای آنها اغلب چیزی شبیه به مچگیری و پیدا کردن نقطهضعف سر بزنگاه است تا کاوش در خصوص دیدگاههای متفاوت. به جای اینکه در گفتگوهای شبانگاهی حرفهای میهمان برنامه به خوبی شنیده شود، مهارت گوش دادن تقویت شود و به تشریح مسائلی فراتر از امور سطحی و پیشپاافتاده پرداخته شود، بیشتر حالتی یکطرفه و تکگویی دارد.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
1. گوش دادن: هنری که به دست فراموشی سپرده شده است
2. احساس همگامی: علوم عصبی پیرامون گوش کردن
3. گوش کردن به ندای کنجکاوی: آنچه میتوانیم از کودکان نوپا یاد بگیریم
4. میدانم چه میخواهی بگویی: وقتی حدسوگمان ما مانعی برای شنیدن حرفهای دیگران میشود
5. ناهماهنگی و عدم توجه در شنیدن: چرا آدمها ترجیح میدهند با حیوان خانگی خود حرف بزنند
6. مانند لاکپشت صحبت کنید، مانند خرگوش فکر کنید: شکاف میان گفتار و اندیشه
7. گوش کردن به نظرات مخالف: چرا احساسی شبیه به فرار از دست خرس ایجاد میکند
8. تمرکز بر آنچه مهم است: گوش کردن در عصر دادههای گسترده
9. ابتکار عمل در گوش کردن: ماجرایی خندهدار که در مسیر کار پیش آمد
10. حساسیت به مکالمه: آنچه مشترک بین تریگروس، LBJ و... است.
11. گوش دادن به خود: صدای باارزش درونی
12. حمایت، عدم جابجایی، گفتگو
13. چکش، سندان و رکاب: تبدیل امواج صوتی به امواج مغزی
14. معتاد به حواسپرتی
15. آنچه حرفها پنهان میکنند و سکوتها نشان میدهند
16. اخلاق گوش دادن: چرا شایعهپراکنی میتواند خوب باشد
17. چه زمانی گوش دادن را متوقف کنیم
نتیجهگیری
سپاسگزاری
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب اصلا به حرفهایم گوش نمیکنی! |
نویسنده | کیت مورفی |
مترجم | انور اسماعیلی |
ناشر چاپی | انتشارات راوشید |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 145 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-7458-80-0 |
موضوع کتاب | کتابهای مهارت گفتاری |