معرفی و دانلود بهترین و پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی
چرا باید داستان کوتاه ایرانی بخوانیم؟
پیش از هر چیز خوب است چیستی داستان کوتاه را بهعنوان یک فرم ادبی بررسی کنیم. ادگار آلن پو، پدر داستانهای کارآگاهی مدرن، داستان کوتاه را روایتی مختصر میداند که بتوان آن را در یک نشست بهطور کامل مطالعه کرد و تمام جزئیات آن حول یک موضوع واحد بگردد. در داستان کوتاه تعداد شخصیتها، گرهها و رخدادهای داستانی محدودند. درواقع داستان کوتاه، مثل دریچهای کوچک است که برای مدت کوتاهی رو به زندگی باز میشود و به شما اجازه میدهد در این بازه، وقایع آن سوی پنجره را از نظر بگذرانید.
تاریخچهی داستان کوتاه ایرانی
همه میدانیم که فرهنگ ایرانی از دیرباز با قصه، حکایت، تمثیل و داستان گره خورده است و حکایتهای گلستان سعدی، سیاستنامه و قابوسنامه از نمونههای برجسته و ارزشمند مجموعه داستان کوتاه ایرانی (البته نه در شکل مدرن و فعلی آن) بهشمار میآیند. آثاری که با چندین داستان کوتاه زیبا و تأثیرگذار، مفاهیم آموزنده و درعینحال جذاب و دلنشینی را به مخاطب منتقل میکنند. با این وجود داستاننویسی به سبک غرب و بهشیوهای که امروز با آن آشنا هستیم، بعد از ترجمهی آثار ادبیات غرب در ایران ظهور پیدا کرد. بسیاری، عبدالرحیم طالبوف تبریزی و محمدباقر میرزا خسروی و پس از آنها، مرتضی مشفق کاظمی را از پیشگامان نثر نوین ادبی در ایران میدانند.
اما با ورود به قرن چهاردهم و اوایل دههی 1300 شمسی، با انتشار مجموعه داستان کوتاه «یکی بود و یکی نبود» به قلم محمدعلی جمالزاده، تحول مهمی در داستاننویسی مدرن ایران رقم خورد. با وجود اینکه ادیبانی همچون علی اکبر دهخدا، کریم کشاورز و علی عمو، پیش از این، آثار شبهداستانی متعددی را به رشتهی تحریر درآورده بودند، اما جمالزاده اولین نویسندهی ایرانی محسوب میشد که با آگاهی و دانش کافی و بهطور جدی به نگارش داستان کوتاه پرداخت، بدون اینکه گرفتار گزارشنویسی شود. خلق داستان کوتاه طنز ایرانی با استفاده از یک فرم روایی نوین، از مهمترین خلاقیتهای محمدعلی جمالزاده بود. در کنار او، تقی رفعت نیز از مهمترین نظریهپردازان ادبی سالهای پس از مشروطه بهشمار میآمد که اعتقاد داشت ادبیات کهن، دیگر پاسخگوی نسل سرخوردهیِ گذرکرده از مشروطه نیست.
پس از آن، صادق هدایت با خلق بهترین داستانهای کوتاه فارسی، ادبیات داستانی ایران را وامدار خود ساخت. داستانهای کوتاه «زنده به گور»، «سایه و روشن»، «لاله»، «علویه خانم»، «سه قطره خون» و «سگ ولگرد»، از جمله داستانهای کوتاهی بودند که در طی سالهای 1300 تا 1320 به دست هدایت نوشته شدند. به این ترتیب جامعهی ادبی ایران از فرم ادبی داستان کوتاه در نسخهی قدیمی آن فاصله گرفت و بهمرور شکلی تازه پیدا کرد. در همین دوران بزرگ علوی نیز با خلق چندین داستان کوتاه عاشقانه و انتشار داستانهای «نامهها»، «ورق پارههای زندان» و «میرزا»، در محافل ادبی و در میان عموم مخاطبان به شهرت رسید.
با عبور از سال 1320 و وقایع مختلفی همچون سرنگونی رضاشاه و آغاز جنگ جهانی دوم، فضای سیاسی حاکم بر ایران و جهان بر فرهنگ و تفکر نویسندگان کشور نیز تأثیر بسیاری گذاشت و در عرصهی ادبیات، موجب ظهور داستانهای کوتاه «خیمهشببازی»، «انتری که لوطیش مرده بود» و «چراغ آخر» از صادق چوبک و داستانهای کوتاه «سه تار» و «زن زیادی» به قلم جلال آل احمد شد. ابراهیم گلستان با آثاری همچون «آذر، ماه آخر پاییز»، «شکار سایه»، «مد و مه» و رسول پرویزی با مجموعه داستان «شلوارهای وصلهدار» نیز در طی دهههای 1330 و 1340، به رشد عرصهی داستان کوتاه ایرانی کمک بسیاری کردند. در طی دههی 1340 شمسی، داستان کوتاه «ماهی سیاه کوچولو» اثر صمد بهرنگی، به مشهورترین داستان کوتاه ایرانی بدل شد. در دهههای 1350 تا 1370، بهتدریج ظهور نویسندگان زن ایرانی، همچون منیرو روانی پور، شهرنوش پارسی پور، زویا پیرزاد و گلی ترقی نیز، پای مسائل و دغدغههای زنان را به دنیای داستان کوتاه ایرانی باز کرد.
رشد عرصهی داستاننویسی و بهخصوص داستان کوتاه ایرانی در دهههای اخیر بسیار قابل توجه بوده است؛ بهطوری که بر طبق آمار در دههی 1390، حدود 400 مجموعه داستان منتشر و روانهی بازار کتاب کشور شده است. «من دانای کل هستم» اثر مصطفی مستور، «بلبل حلبی» به قلم محمد کشاورز، «مردی که گورش گم شد» نوشتهی حافظ خیاوی، «قلب نارنجی فرشته» به قلم مرتضی برگر و «میدان ونک، یازدهوپنج دقیقه» اثر سیامک گلشیری و «چشم سگ» نوشتهی عالیه عطایی، ازجملهی بهترین داستانهای کوتاه ایرانی و مجموعهداستانهای تألیفشده در دهههای 1380 و 1390 بهشمار میآیند که هر کدام، در جشنوارهها و رویدادهای مختلف ادبی، برندهی جوایزی شده و یا عناوین افتخارآمیزی را از آن خود کردهاند.
اهمیت مطالعهی داستان کوتاه ایرانی
مختصر بودن داستانهای کوتاه، یکی از مهمترین مزایاییست که موجب میشود بدون نگرانی از ناتمامماندن این آثار، به سراغ آنها برویم. داستان کوتاه بهترین شروع برای ورود به دنیای مطالعهی ادبیات داستانی است. چراکه در ابتدای راه، کمتر کسی توان و ظرفیت مطالعهی رمانهای حجیم را دارد. بنابراین اگر در ابتدای راه هستید، با مطالعهی داستانهای کوتاه مختلف میتوانید ژانرهای متفاوت را تجربه کنید و سلیقهی خودتان را بهتر بشناسید. به این ترتیب بهمرور متوجه خواهید شد که از این به بعد آثار کدام نویسنده و یا کدام سبک را باید انتخاب کنید تا از مطالعه، لذت بیشتری ببرید.
گاهی هم برای کتابخوانهای حرفهای پیش میآید که به دلایل مختلف، از عادت مطالعه دور شوند. داستانهای کوتاه در این مواقع میتوانند بهترین راهکار برای احیای این عادت پسندیده باشند. از سوی دیگر بهطور خاص مطالعهی کتابهای داستان کوتاه ایرانی، علاوهبر داشتن تمام این مزایا، میتواند در بستر ژانرهای مختلف عاشقانه، اجتماعی، سیاسی، تاریخی، ترسناک، معمایی و... شما را با آداب و رسوم، فرهنگها و تفکرات مردم گوشهوکنار کشورمان آشنا کند و با چاشنی داستان، درک این مسائل را لذتبخشتر سازد.
خواندن داستانهای کوتاه ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از آن دسته افرادی هستید که وقت کمی برای مطالعه دارند و یا تازه میخواهند مطالعهی جدی ادبیات را شروع کنند، توصیه میکنیم که کتابهای داستان کوتاه ایرانی را انتخاب کنید. اگر هم از خوانندگان جدی ادبیات داستانی هستید، بنابراین از مطالعهی داستان کوتاه ایرانی بیشتر لذت خواهید برد؛ چراکه دریافت مفهوم نهفته در این فرم ادبی، برای کسانی که با ادبیات بیشتر دستوپنجه نرم کردهاند، لذتبخشتر خواهد بود.
پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
داستانهای کوتاه ایرانی بهسبب جذابیتهای ویژهی خود طرفداران بسیاری دارند. از این رو کتابراه در تلاش است تا روزبهروز بر تعداد عناوین خود در این حوزه اضافه کند و با انتشار این آثار در نسخههای الکترونیک، صوتی و PDF، مسیر خرید کتاب را برای علاقهمندان آسانتر سازد. در این میان، برخی از آثار مورد توجه تعداد بیشتری از مخاطبان قرار گرفتهاند و افراد بیشتری برای خرید و دانلودشان اقدام کردهاند. برخی از این آثار پرطرفدار عبارتاند از:
- کتاب دال دوست داشتن، اثر حسین وحدانی
- کتاب طعم گس خرمالو، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب محلل، نوشتهی صادق هدایت
- کتاب زن زیادی، اثر جلال آل احمد
- کتاب بچههای قالیباف خانه، نوشتهی هوشنگ مرادی کرمانی
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
کتابراه برای جلب رضایت مخاطبانش، داستانهای کوتاه ایرانی مختلفی در قالب کتاب صوتی، الکترونیک و فایل PDF را بهصورت رایگان منتشر ساخته است. بنابراین اگر شما هم از دوستداران این فرم ادبی دلنشین و جذاب هستید، میتوانید بدون پرداخت هزینه و بهسادگی، با دانلود رایگان این عناوین که تعدادی از آنها را در فهرست زیر آوردهایم، بیش از پیش از مطالعه لذت ببرید.
- کتاب سنگ انداز، نوشتهی آذر نوری
- کتاب سه روز مانده به شهریور، به قلم ناهید سامانی
- کتاب هزارتوهای بنبست (جلد اول و دوم)، اثر گروهی از نویسندگان
- کتاب تعطیلات کجا برویم؟ به قلم فرحناز گلناری
- کتاب ارگنه، نوشتهی صحرا کلانتری
کتاب صوتی فراری
- نویسنده: میلاد دهکت نژاد
مرد از تاریکی و سرمای شب میگریزد و خود را در گرمای نورانی کافهای کوچک مییابد. و اینچنین است که داستان کتاب صوتی فراری آغاز میشود. این داستان به قلم میلاد دهکتنژاد به رشتهی تحریر درآمده است. دربارهی کتاب صوتی فراری شخصیت اصلی داستان کتاب صوتی فراری نوشتهی میلاد دهکتنژاد وقایع آخرین روزهای دههی سوم زندگیاش را روایت میکند. روزهایی سرشار از ملال و رخوت که انگار هیچ رنگ و رویی ندارند و... ادامه ›
کتاب شب
- نویسنده: وحید قربانی نژاد شلمانی
آیا تا به حال در زندگی به جایی رسیدهاید که بخواهید همهچیز را رها کنید و به جایی بروید که هیچکس شما را نشناسد؟ درست مثل شخصیت اصلی کتاب شب . این داستان کوتاه به قلم وحید قربانینژاد شلمانی نوشته شده است. دربارهی کتاب شب تا به حال به این فکر کردهاید که آدمهایی که عکسشان را در ستون گمشدگان روزنامهها میبینیم به چه سرنوشتی دچار شدهاند؟ بعضی از آنها ممکن است در یک شب سرد زمستانی تصمیم گرفته... ادامه ›
کتاب بعد دیگر نمیتوان خوابید
- نویسنده: ناتاشا امیری
کتاب بعد دیگر نمیتوان خوابید مجموعهداستانی از ناتاشا امیری است. این مجموعه به وقایعی در زندگی چند راوی، تلاش آنان برای حل کردن گرهای در داستان و پرسشهایشان در مواجهه با واقعیتی طعنهآمیز میپردازد. نویسندهی این مجموعه در گذشته برندهی چندین جایزهی ادبی معتبر شده است. دربارهی کتاب بعد دیگر نمیتوان خوابید مجموعهداستان بعد دیگر نمیتوان خوابید نوشتهی ناتاشا امیری در سال 1392 توسط نشر چشمه... ادامه ›
کتاب داستان برنده
- نویسنده: گروه نویسندگان
کتاب داستان برنده، داستانکهایی دربارهی شکست و پیروزی است که در پنجمین دوره از مسابقههای ملی و ادبی گیوا شرکت کردهاند و پس از انتخاب شدن از سوی داوران مسابقه در کتاب حاضر به چاپ رسیدهاند. مجموعه داستان کوتاه داستان برنده، 50 نویسندهی جدید و خوشآتیه را به شما معرفی میکند. داستانکهای این مجموعه به قدری جذاب و خلاقانه نوشته شدهاند که شما را تا صفحات پایانی با خود همراه میکنند. با وجود... ادامه ›
کتاب PDF هزارتوهای بن بست - جلد دوم
- نویسنده: حسن خوش خبر
کتاب هزارتوهای بن بست - جلد دوم حاصل همکاری گروهی از نویسندگان به سرپرستی لیلا جلینی، مجموعهای از دوازده داستان کوتاه است که بر اساس پروندههای واقعی سازمان پلیس فتای ایران و زیر نظر کارشناسان جرمشناس و امنیت سایبری نوشته شده. این داستانها انواع تهدیدات و کلاهبرداریهای اینترنتی را روایت میکند تا از طریق مطالعهی آن با موقعیتهای مختلف این چنینی آشنا شوید و امنیتتان را بالا ببرید. دربارهی... ادامه ›
کتاب کابوس؟!
- نویسنده: حمیدرضا رحیم متولی
کتاب کابوس؟! نوشتهی حمیدرضا رحیم متولی، بیانگر اتفاقات کوچکی است که نادیده گرفته شده و در نهایت تبدیل به فاجعهای شده که هیچگاه از ذهن پاک نخواهد شد. قسمتهایی از این قصه بر اساس واقعیت است. واقعیاتی که امروزه متاسفانه در زندگی حجم کثیری از انسانها اتفاق میافتد و خیلی انسانهایی که مسیر زندگیشان به ناکجاآبادها منحرف میشود. اتفاقات زیادی ممکن است در روز در اطراف ما رخ دهد که گاهی ممکن است... ادامه ›
کتاب کارت دعوت
- نویسنده: گروه نویسندگان
کتاب کارت دعوت نخستین بار در مراسم اختتامیه دوازدهمین دورهی جایزه جلال آل احمد رونمایی شد و شامل 34 داستان کوتاه برگزیده از نویسندگان سایت نقد داستان است. دربارهی کتاب کارت دعوت: این اثر داستانهایی منتخب از مجله مجازی نقد داستان بنیاد شعر و ادبیات داستانی دربردارد که با کاربران اندکی شروع به کار کرد و اکنون بیش از 1500 کاربر دارد. نویسندگان کتاب حاضر فعالیت خود را از سایت نقد داستان آغاز کرده... ادامه ›
کتاب صوتی لالایی نیروانا
- نویسنده: آزاده جمشیدپور
مجموعهای از داستانهای کوتاهی که به قلم آزاده جمشیدپور نوشته شدهاند. نویسنده در داستانهای کتاب صوتی لالایی نیروانا به سراغ برخی از مهمترین معضلات اجتماعی همچون فقر، طلاق و اعتیاد رفته است. دربارهی کتاب صوتی لالایی نیروانا آزاده جمشیدپور در مجموعه داستان کوتاه لالایی نیروانا از دریچهی روایت زندگی شخصیتهای داستانهایش به معضلات فرهنگی و اجتماعی روز میپردازد. فقر، اعتیاد، بزهکاری و طلاق از... ادامه ›
کتاب غریبههای قریب
- نویسنده: حوری سیدابوالقاسم
کتاب غریبههای قریب به قلم حوری سیدابوالقاسم، مجموعهای از داستانهای کوتاه، دلنوشته و اشعار عاشقانه است که با بیانی دلنشین به رشتهی تحریر درآمده. غریبههای قریب، بیان سادهی زندگی آدمهای ناآشنایی است که، برخی خاطرات مشترک میان همهی نسلها را زنده میکند. طوری که انگار این سرنوشتها و آدمها را پیش از این، در جایی از زندگی دیدهایم... در بخشی از کتاب غریبههای قریب میخوانیم: آقای رسایی... ادامه ›
کتاب عتیقه و سه داستان دیگر
- نویسنده: نازگل دریاباری
نازگل دریاباری در کتاب عتیقه و سه داستان دیگر، به بیان معضلات اجتماعی در قالب چهار داستان کوتاه پرداخته است. این کتاب اولین تجربهی نویسنده محسوب میشود که در عین آنکه برگرفته از زندگی واقعیست، با چاشنی قوهی تخیل نوشته شده است. کتاب عتیقه و سه داستان دیگر داستان کوتاه از پرطرفدارترین ژانرهای داستان است که به ثبت برشی از وقایع زندگی روزمره با محوریت تعداد محدودی شخصیت میپردازد. در این... ادامه ›
کتاب صوتی زیر باران
- نویسنده: احمد محمود
کتاب صوتی زیر باران، نوشته احمد محمود، داستان مردی است بهنام محمود که از تهی دستی و نداری مینالد. او برای نجات از این وضعیت فکری در سر دارد که ... در داستان کتاب صوتی زیر باران، میشنویم: زنم پا به ماهه... دیشب نذاشت اصلاً چرت بزنم، هی بیخ گوشم نق زد که برو... فردا برو... یه بار دیگهم بفروش. این یکی دو روزه امورمون بگذره، شاید سببی شد... خدا بزرگه... اما میدونی میترسم قبول نکنن، آخه همین چن... ادامه ›
کتاب صوتی یاقوت کبود
- نویسنده: مریم سادات طباطبایی
کتاب صوتی یاقوت کبود داستان کوتاهی از مریم سادات طباطبایی است. در این داستان کوتاه، ماجرای آشنایی اتفاقی دو زن و درددلهای غیرمنتظرهای را میشنویم که هر یک نشانی از خشونت خانگی را در خود دارند... دربارهی کتاب صوتی یاقوت کبود قصهی کتاب صوتی یاقوت کبود نوشتهی مریم سادات طباطبایی، از مطب دکتر آغاز میشود. زنی با زخمی بر روی گونهاش و عکس سونوگرافی در دست که هفتهی شانزدهم بارداریاش را نشان... ادامه ›
کتاب صوتی ساطور
- نویسنده: جلال ملکشاهی
کتاب صوتی ساطور اثری از جلال ملکشاهی، یکی از نویسندگان معاصر ایران است. ملکشاهی در این داستان کوتاه راوی زندگی مردی جاهلمآب و لوطیمسلک است که میان ادامهی راه گذشتهی تیره و تاری که از سر گذرانده و انتخاب مسیری متفاوت برای آیندهاش مردد است. دربارهی کتاب صوتی ساطور جلال ملکشاهی در کتاب صوتی ساطور از هراسهای مردی میگوید که دلنگران از سرنوشت خود و خانواده، بهویژه دختر کوچکش، قصد دارد... ادامه ›
کتاب خواب قصهها
- نویسنده: نیکو محمدی
کتاب خواب قصهها نوشتهی نیکو محمدی، متشکل از داستانهای کوتاهی است که هر کدام از آنها عرفان و عشق الهی را به تصویر میکشند و نکتهای آموزنده به شما یاد میدهند. داستانهای نیکو محمدی در کتاب خواب قصهها نشان دهندهی اسطورهها، عرفان و فرهنگ غنی ایرانی - اسلامی هستند و نویسنده سعی بر این دارد تا قدمی در بهتر شناساندن آنها به شما بردارد و معتقد است که هر اتفاقی در تاریخ افتاده است، قصهها مانند... ادامه ›
کتاب صوتی فقط چند متر آن طرفتر
- نویسنده: علی اصغر محمدزاده
کتاب صوتی فقط چند متر آن طرفتر مجموعهای از چند داستان کوتاه از علی اصغر محمدزاده است. درونمایهی 13 داستانی که در این کتاب صوتی گردآوری شدهاند را میتوان تنهایی دانست. داستانهای کتاب صوتی فقط چند متر آن طرفتر در سبکهای متفاوتی نوشته شدهاند و فضاهای متفاوتی را در ذهن تصویر میکنند. دربارهی کتاب صوتی فقط چند متر آنطرفتر اولین داستان از کتاب صوتی فقط چند متر آن طرفتر (که نام این مجموعه... ادامه ›
کتاب علی زورگیر
- نویسنده: شبنم عالیخانی
کتاب علی زورگیر نوشته شبنم عالیخانی، مجموعهای از چند داستان کوتاه اجتماعی و عاشقانه است که با زبانی روان و گیرا به رشته تحریر درآمده. با شبنم عالیخانی بیشتر آشنا شویم: شبنم عالیخانی در 6 خرداد سال 1375 متولد شد. او سرودن شعر را از سال 1385 آغاز کرد و توانست در سطح استان و کشور به چندین مقام دست یابد. عالیخانی همچنین دارای سرتیفیکت بینالمللی از دانشگاه زبان و علوم اجتماعی ارمنستان است. اولین... ادامه ›
کتاب چراغهای خاموش
- نویسنده: مریم جهانی
کتاب چراغهای خاموش نوشتهی مریم جهانی، متشکل از 21 داستان کوتاه است که بسیاری از آنها مشکلات زنان و واقعیتهای تلخ و دردناک انسانها را به تصویر میکشد. مریم جهانی کیست؟ مریم جهانی در اول دی 1365 در کرمانشاه متولد شد. از نوجوانی به شعر و ادبیات علاقهمند بود بنابراین تصمیم گرفت در دانشگاه ادبیات بخواند. او خالق داستانهای غمناک از جهانی تراژدیک میباشد. همچنین او سعی دارد در هر داستان تکنیک... ادامه ›
کتاب آخرین پاراگراف
- نویسنده: فریده ترقی
کتاب آخرین پاراگراف نوشتهی فریده ترقی مجموعهایست از چند داستان کوتاه اجتماعی و عاشقانه که با بیانی زیبا، روان و دلنشین به رشتهی تحریر درآمده است. در بخشی از کتاب آخرین پاراگراف میخوانیم: شانههایم از خنده میلرزید. انتظار داشتم پیرمرد از ترس زهرهترک بشه، بپرسه مگه کس دیگهای هم هست؟ اما هیچی نگفت! خواستم برگردم نگاهش کنم، ترسیدم بفهمه میخوام سر به سرش بذارم، شایدم خیال کرده بود این وسط کسی... ادامه ›
کتاب هفت زمستان: گزیده داستان کوتاه هفتم دی ماه 1357
- نویسنده: روح الله شریفی
روح الله شریفی در کتاب هفت زمستان: گزیده داستان کوتاه هفتم دی ماه 1357، حال و هوای مردم قزوین را در دی سال 57 و قبل از پیروزی انقلاب به رشته تحریر درآورده و زندگی انسانهایی را روایت میکند که سرنوشتشان با آن روزها گره خورده است. باید به قصۀ آن روزها جانی دوباره داد. باید داستان خوب و بد و خوبان و بدان آن روزگار را دوباره از سر نوشت. باید در لذتی داستانی هویت قهرمانها و ضد قهرمانهای آن روزهای... ادامه ›
کتاب زمین نرم
- نویسنده: آیین نوروزی
کتاب زمین نرم، مجموعهای از ده داستان کوتاه اثر نویسندهی جوان، آیین نوروزی است که زندگی اجتماعی، انسان معاصر و دغدغههای او را به تصویر میکشد. این کتاب برشهایی از زندگیهای روزمره، موقعیتهایی ابزورد و آدمهایی پیش پاافتاده را روایت میکند و تلاش دارد با لحنی طنز مشکلات جدید عصر مدرن را به نقد بکشد. دربارهی کتاب زمین نرم در چند دههی اخیر، سبک زندگی مردم شهرنشین بسیار تغییر کرده. در این... ادامه ›
کتاب صوتی آخ جون مرگ!
- نویسنده: غزال شاه پناه
گاهی اوقات، ما انسانها خیلی بیرحم میشویم و فقط به رفاه و آسایش خودمان فکر میکنیم. کتاب صوتی آخ جون مرگ! به قلم نویسندهی جوان، غزال شاهپناه، دربارهی فرزندانیست که بیتفاوت به مرگ مادرشان و غم از دست دادن او، تنها به فکر راه انداختن کارهای خودشان هستند. دربارهی کتاب صوتی آخ جون مرگ! مرگ و از دست دادن آدمها، چهرهی واقعی بعضی از اطرافیانشان را آشکار میکند. این چهره بهقدری سرد و... ادامه ›
کتاب چابکسوار
- نویسنده: علی یار زارعی
کتاب چابکسوار به قلم علی یار زارعی، به بخشی از زندگی دلاور مردان بختیاری پرداخته، بزرگ مردانی که نام و یادشان تا همیشهی تاریخ جاودان خواهد ماند. سرگذشت پیشینیان هر قبیلهای، تاریخ آن قبیله را شکل میدهد. سرزمین بختیاری تاریخی با شکوه دارد که در آن از مردمان سلحشور و شجاع که بدون هیچ ترسی به جنگاوری میپرداختند، سخن گفته شده است. آنها همچنین مردمی مهربان، باگذشت و مسالمتآمیز داشتند. این کتاب... ادامه ›
کتاب سایههایی که مرا تعقیب میکنند
- نویسنده: سحر قزوینی
کتاب سایههایی که مرا تعقیب میکنند، مجموعهای متشکل از یازده داستان کوتاه به قلم سحر قزوینی است؛ روایت آرام و لحن خاص نویسنده، این کتاب را بدل به اثری جذاب و خواندنی نموده. درباره کتاب سایههایی که مرا تعقیب میکنند: سحر قزوینی در اولین مجموعه داستانی که از خود منتشر کرده، در قامت نویسندهای توانمند و شایستهی توجه ظاهر شده است. قصههای کتابِ سایههایی که مرا تعقیب میکنند، آمیزهای از خیال و... ادامه ›
کتاب قصه گفتن میراث ما شد
- نویسنده: ارغوان بشیری سرابی نژاد
ارغوان بشیری سرابی نژاد در کتاب قصه گفتن میراث ما شد، با قلم گیرای خود شما را غرق در فضاسازی زیبا و درگیر یک روند زندگی جذاب میکند. در بخشی از کتاب قصه گفتن میراث ما شد میخوانیم: میگفت: «در زندگی روزهایی هست، مثل این میماند که در دل شب از یک جادهی پر پیچ و خم عبور میکنی؛ هی میروی! هی نمیرسی! یا شاید یک تونلِ تاریکِ بیانتها! یک جایی میرسد که هی داد میزنی، از دیگران کمک میخواهی، ولی... ادامه ›