معرفی و دانلود بهترین داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی
چرا باید داستان و رمان عاشقانه ایرانی بخوانیم؟
اگرچه امروزه صاحبنظران اهل ادب، تفاوتهای متعددی میان داستان کوتاه و رمان قائل میشوند، اما در گذشته واژهی رمان یک اصطلاح کلی محسوب میشد و برای قصههای کوتاه عاشقانه مورد استفاده قرار میگرفت. اینطور که پیداست مفهوم عشق از همان ابتدا با داستان و رمان گره خورده است. داستانهای ژانر عاشقانه با در محور قرار دادن مسائلی همچون عشق، جدایی، ازدواج و شور جوانی، روایتهای واقعی یا تخیلی گوناگونی را بهتصویر میکشند که ممکن است در بستری از مفاهیم روانشناختی، اجتماعی، کمدی، مذهبی و یا رخدادهایی ترسناک، معمایی و هیجانانگیز جلو برود. این چندوجهی بودن را میتوان یکی از ویژگیهای مهم دنیای ادبیات مدرن دانست که تقریباً هیچ کدام از آثار آن را نمیتوان بهراحتی در یک ژانر خاص گنجاند.
سیر تاریخی داستان و رمان عاشقانه ایرانی
پیشینهی تاریخ پرسوزوگداز داستانهای عاشقانه در ادبیات کهن ایرانی، بر همهی ما آشکار است و میدانیم که اغلب این حکایات عاشقانه در قالب شعر به تصویر کشیده شدهاند (که البته این موضوع مختص ایرانیان نیست). گفته میشود که در ایران، داستاننویسی و رماننویسی به سبک و سیاق ادبیات غرب، از اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم میلادی و به موازات دوران مشروطه پا گرفت. کریستف بالایی، استاد ادبیات و زبان فارسی در فرانسه، کتابهای «امیرارسلان نامدار»، «سفینه طالبی یا کتاب احمد» و «سیاحتنامه ابراهیم بیگ» را بهعنوان مواردی از مهمترین آثار ادبی ایرانی که اولین نمونههای جدی نزدیک به سبک رماننویسی مدرن محسوب میشوند، معرفی میکند. بسیاری از صاحبنظران دیگر نیز کتاب «ستارگان فریبخورده» نوشتهی میرزافتحعلی آخوندزاده را که در سال 1253 منتشر شد، اولین رمان ایرانی میدانند.
اگرچه عشق همیشه در داستانها بهعنوان موضوعی محوری یا حداقل در شکل روایتی فرعی یا عنصری برای پیشبرد داستان حضور داشته است، اما با رشد ادبیات داستانی و توجه بیشتر به اصول و فرم روایت داستان و رمان، آثاری جدیتر در ژانر عاشقانه و رمانتیک خلق شدند. در سال 1311 صادق هدایت با انتشار داستان بلند «داش آکل»، یک روایت تلخ عاشقانه و در عین حال جذاب را برای همیشه در ادبیات عاشقانهی ایران ثبت کرد. او در سال 1315 نیز زن اثیریِ رمان «بوف کور» را آفرید و در داستان کوتاه «لاله» هم شکل متفاوتی از عشق را روایت کرد.
در اوایل دههی 1330 رمان «چشمهایش» نوشتهی بزرگ علوی بهعنوان اثری فاخر در ژانر عاشقانه مورد استقبال قرار گرفت. علی محمد افغانی نیز با انتشار رمان عاشقانه و اجتماعی «شوهر آهوخانم» در سال 1340 تحول بزرگی را در نگارش رمان در میان نویسندگان ایرانی رقم زد. در سال 1348 سیمین دانشور با رمان «سووشون» زنی ایرانی را شخصیت اصلی یک رمان قرار داد و با روایت عشق میان یک زن و شوهر، به مرور تاریخ سیاسی کشور پرداخت.
در سال 1351 انتشار رمان «شب یک، شب دو» به قلم بهمن فرسی، شکل نوینی از رماننویسی را در ایران ارائه داد. در اواخر دههی 1350، نادر ابراهیمی با آثاری مانند «یک عاشقانه آرام» و «آتش بدون دود»، در بسترهای متفاوتی به روایت ماجراهای گوناگونی از عشق پرداخت که یکی در گیلان و دیگری در ترکمنصحرا میگذشت. در دههی 1360 رمان «سمفونی مردگان» با در مرکز قرار دادن داستانی پرآب چشم، ماجرایی عاشقانه را به معضل نخبهکشی در جامعهی ایرانی گره زد که از نظر موضوع و شیوهی روایت، همچنان بهعنوان یکی از رمانهای منحصربهفرد ایرانی شناخته میشود.
در دههی 1370، با گذر از سالهای پرآشوب گذشته، نویسندگان فارسیزبان فرصتی یافتند تا بیشتر به عشق بپردازند. جدا از آثار عاشقانهی پرمخاطب به قلم م. مؤدبپور، فهمیه رحیمی، ر. اعتمادی و... که با ارائهی تصویری پرشور و حرارت از عشق، بهعنوان رمانهای عامهپسند شناخته میشدند، رمان «بامداد خمار» اثر فتانه حاج سید جوادی نیز به یکی از معروفترین رمانهای عاشقانه در این دهه تبدیل شد. در سال 1376 داستان کوتاه «درخت گلابی» که در قالب مجموعه داستان «جایی دیگر» نوشتهی گلی ترقی منتشر شده بود و با فیلم اقتباسی داریوش مهرجویی بر اساس آن، شهرت بیشتری پیدا کرد، روایت تازهای از عشق سوزان یک نوجوان را به تصویر میکشید. رمان «من او» اثر رضا امیرخانی هم پس از انتشار در سال 1378، توجه بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کرد. کتاب «شرق بنفشه» نوشتهی شهریار مندنی پور، یکی دیگر از شناختهشدهترین مجموعه داستانهای عاشقانه ایرانی در این دهه است که با فرم زبانی خاص و نگاه استعاری ویژهاش، به شرح عشق میپردازد.
رمان وهمآلود «سلوک» نوشتهی محمود دولتآبادی، در سال 1381 به یکی از پرفروشترین رمانهای عاشقانه ایرانی بدل شد. رمان «چراغها را من خاموش میکنم» اثر زویا پیرزاد، یکی دیگر از آثار پرمخاطبی است که در دههی 1380 به انتشار رسید و با روایت جاری شدن عشق در زندگی ملالآور یک زن خانهدار، توجهات بسیاری را به خود جلب کرد. رمانهایی همچون «رهش» اثر رضا امیرخانی و «پاییز فصل آخر سال است» نوشتهی نسیم مرعشی نیز، ازجمله آثار پرمخاطب دههی 1390 بودند که در هر کدام از آنها به طریقی، روایتهای عاشقانه تجلی پیدا کردهاند.
اهمیت مطالعهی داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی
اغلب انسانها با شنیدن روایتهای عاشقانه به وجد میآیند. اغلب ما پیش از تجربهی عشق، از طریق داستانها و روایتها با این مفهوم آشنا شدهایم. مطالعهی داستانهای عاشقانه شما را با شکلهای مختلف عشق آشنا میکنند. علاوهبر این، داستانها و رمانهای عاشقانه به خوانندگان کمک میکنند تا موقعیتها و روابط پیچیدهی عاطفی را درک کنند و به این ترتیب، هوش هیجانی و مهارتهای اجتماعی خود را بهبود ببخشند.
اما بهطور خاص، داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی، وجه ملموستری از عشق را برای شما نمایان میکنند. از طرف دیگر نگاه هر خطهای از این مرز و بوم نسبت به این مقوله متفاوت است و از همین رو، مطالعهی آثار شاخص ژانر عاشقانهی ادبیات داستانی ایران، شما را با این دیدگاهها، رویکردها و جهانبینیهای مختلف سرزمینمان آشنا میکند. حتی اگر از شور و حرارتی که اینگونه آثار در دل زنده میکنند بگذریم، میتوان گفات که بررسی شیوهی برخورد افراد مختلف نسبت به این مقولهی جهانشمول در جایگاه خود ارزشمند و جذاب است و همچنین موجب همذاتپنداری و درک و تجربهی احساسات مختلفی مانند شگفتزدگی، همدلی، دلسوزی، ملامتگری و... میشود.
خواندن داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از تجربهی احساسات پرشور لذت میبرید و دلتان میخواهد که در کنار آن، با نگاه افراد مختلف جامعهمان به مفاهیمی مانند عشق، هجران و وصال آشنا شوید، مطالعهی داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی، بهترین انتخاب در رسیدن به این اهداف خواهد بود. از سوی دیگر هر نویسندهای به شیوهای متفاوت، عشق را در قالب داستان و اثر ادبیاش پرداخت میکند و همین موضوع میتواند محرکی برای مطالعهی انواع داستانهای عاشقانه ایرانی باشد.
پرطرفدارترین داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی در کتابراه
از آنجا که داستانها و رمانهای عاشقانه همواره هواخواهان بسیاری دارند، کتابراه آثار پرشماری را برای خرید و دانلود، بهشکل نسخهی الکترونیک، صوتی و فایل PDF در اختیار مخاطبان قرار داده است. در این میان، آمار بالای خرید و دانلود برخی عناوین نشان میدهد که این آثار جذابیت بیشتری برای مخاطبان داشتهاند. فهرست ذیل، تعدادی از این داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی محبوب در وبسایت و اپلیکیشن کتابراه را در بر میگیرد:
- کتاب بامداد خمار، نوشتهی فتانه حاج سید جوادی
- کتاب من چراغها را خاموش میکنم، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب شهرو، تألیف مرسده کمالی
- کتاب فلکناز، اثر بهنوش قزوینی
- کتاب ماه بانو، نوشتهی عاطفه علی عوضی
- کتاب دال دوست داشتن، اثر حسین وحدانی
- کتاب سال بلوا، به قلم عباس معروفی
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانهای و رمانهای عاشقانه ایرانی در کتابراه
اگر از طرفداران کتاب داستانهای عاشقانه هستید، خبر خوش برای شما این است که لازم نیست برای خرید هر کتابی در این حوزه، هزینهای را کنار بگذارید؛ چراکه وبسایت و اپلیکیشن کتابراه بسیاری از این عناوین را بهصورت رایگان و در قالب کتاب صوتی، الکترونیک یا PDF در اختیار شما قرار داده است. بنابراین شما میتوانید با دانلود رایگان این کتابها، داستان و رمان موردعلاقهتان را بدون پرداخت هیچ هزینهای به کتابخانهی خود اضافه کنید. تعدادی از این آثار عبارتاند از:
- کتاب رذل شریف (جیران جورجیانا)، نوشتهی نیلوفر میرزاخانی
- کتاب بوف کور جام زن، اثر رویا وهمی
- کتاب چای سرد، به قلم نسرین سرومیلی
- کتاب تیامدا، تألیف معصوم ترکان
- کتاب و آن روز که گفتی دوستم داری، نوشتهی زهرا بوزار
- کتاب آهنگ عشق، اثر سوری رحیمی
کتاب یک فنجان قهوه تلخ
- نویسنده: نازیلا نوبهاری
کتاب یک فنجان قهوه تلخ، یک زندگی کاملاً واقعی را به تصویر کشیده است. نازیلا نوبهاری داستان یک دوست بهنام هایده را بازگو میکند که چون سایهای آمد و با نسیمی در کورهراههای زندگی از دیدهها پنهان شد. روزها پس از دیگری برای هایده سپری میشد. او همچنان مورد کمتوجهی خانوادهاش بود. اما روزگار برای هایده سرنوشتی دیگر رقم زده بود و او درگیر یک عشق یک طرفه شده بود. هایده برای تغییر سرنوشت خود... ادامه ›
کتاب عشق و ابریشم
- نویسنده: عبدالرضا مولوی
«لیمو» دختر زیبای روستا، یکی از بافندگان چیرهدست فرش است. او تنها بافندة فرش ابریشمی در ده است که سفارشهای فراوانی میگیرد، اما در این اواخر او در اعتراض به نامزدی اجباریاش با «ضرغام»، فرد انتخابشده توسط پدرش، مدتی فرشبافی را کنار میگذارد. لیمو روزی توسط دوستش «گلشکر» با «مراد»، چوپان و نقشهکش فرش، آشنا میشود و به همراه او شروع به بافتن فرش ابریشمی میکند که تا آن موقع نظیر نداشته است.... ادامه ›
کتاب دانشجویی که من باشم
- نویسنده: سارینا نادری
کتاب دانشجویی که من باشم به قلم سارینا نادری روایتی جذاب از سرگذشت عاشقانهی دختری دانشجو است که شور و شوق زندگی در تکتک لحظههایش جریان دارد. رویداد عشق برای هر فرد به شیوهای متفاوت از فرد دیگر روی میدهد. اما گاهی این رویداد به صورت یکسان آغاز میشود، مانند عشقهایی که از پشت میز و صندلیهای دانشگاه شروع شده و طی مسیر میکنند، برخی از این عشقها به ثمر نشسته و برخی دیگر به عنوان یک خاطرهی... ادامه ›
کتاب به قشنگی طاووس
- نویسنده: نیلوفر پورعباسی
کتاب به قشنگی طاووس نوشتهی نیلوفر پورعباسی، ماجرای دختری زیبا به نام طاووس را به تصویر میکشد که با وجود روحیهی سرسخت و زبان تند و تیزش گرفتار عشقی سوزان میشود. درباره کتاب به قشنگی طاووس: نیلوفر پورعباسی در این رمان شما را به خانهی تیمورخان در محلهی شمران میبرد. خانهای که به مانند باغی زیباست و درختهای سر به فلک کشیدهاش لانهی امنی برای پرندگان محسوب میشوند. باغچههای دور تا دور استخر... ادامه ›
کتاب پدرم
- نویسنده: محمدرضا کلهر
محمدرضا کلهر در کتاب پدرم با روایت داستانی دلنشین به شما کمک میکند تا درک کنید که عشق واقعی چه مشخصاتی دارد، هدف و مسیر زندگی را بر چه اساسی باید انتخاب کرد و مهمتر اینکه در بحرانهای زندگی چگونه باید تصمیمی درست گرفت. بیشک عشق و دوست داشتن مبهمترین کلمات تاریخ هستند که هر کسی از منظر و دیدگاه خودش تعریف متفاوتی از آنها دارد. جالب آن است حتی زمانی که داستانها و رمانهای عشقی را میخوانیم و... ادامه ›
کتاب افسانهی یک نجیب زادهی ایرانی
- نویسنده: محسن دامادی
کتاب افسانهی یک نجیب زادهی ایرانی نوشتهی محسن دامادی، سه دورهی تاریخی تأثیرگذار را در ایران در قالب داستانی عاشقانه به تصویر میکشد و قصهی زندگی پسری را روایت میکند که عشق ناکامش به یک دختر، او را به جنون میکشاند. دربارهی کتاب افسانهی یک نجیب زادهی ایرانی: رمان پیش رو داستان پسری به نام مانی است که در سال 1332 به ستاره، دختری که در همسایگیشان زندگی میکند علاقهمند میشود، اما این عشق... ادامه ›
کتاب روزگار ارغوانی - جلد سوم: من تنها
- نویسنده: مینا خلیلی تیرانداز
کتاب روزگار ارغوانی - جلد سوم: من تنها به قلم ریحانه ابدی و مینا خلیلی تیرانداز رمانی احساسی و زیبا است که ماجرایی عاشقانه را به تصویر میکشد. بیشتر اتفاقات این کتاب پیرامون شخصیتی سرشار از حس انتقام رخ میدهد که در جلد قبلی این مجموعه با او آشنا شدید. کتاب روزگار ارغوانی - جلد سوم: من تنها مناسب چه کسانی است؟ اگر به خواندن رمانهای عاشقانه ایرانی به قلم نویسندگان جوان علاقه دارید، مطالعه این... ادامه ›
کتاب ثانیههای آخر
- نویسنده: آیدا رحیمی
کتاب ثانیههای آخر داستانی کوتاه و عاشقانه به قلم آیدا رحیمی ست که ماجرای آخرین لحظات تجربه شده توسط یک انسان را به تصویر میکشد. دختری جوان برای فرار از وضعیت نابهسامان خانوادهاش تن به ازدواج با مردی میدهد که دوستش ندارد. اثری که حدس زدن پایان آن از آنچه که فکر میکنید، دشوارتر است. درباره کتاب ثانیههای آخر: قلم آیدا رحیمی بهقدری قوی و غنیست که او توانسته در همین داستان کوتاه و کمحجم،... ادامه ›
کتاب باغستان - جلد 1
- نویسنده: نازنین صیادی
داستانی متفاوت از عشق و انتظار. کتاب باغستان - جلد 1 ماجرایی عاشقانه به قلم نازنین صیادی است که در دل یک روستا روایت میشود و شیرینی آن تا مدتها بعد از تمام شدن داستان بر جانتان مینشیند. درباره کتاب باغستان - جلد 1: سالهای سال از اولین روزی که آرمان روستا را ترک گفته بود، میگذشت. حالا بعد از گذر این همه سال، او دوباره به روستای پدریاش بازگشته؛ بازگشتی که اتفاقات مختلفی را در زندگی او رقم... ادامه ›
کتاب آراز
- نویسنده: علی اصغر مداحی
کتاب آراز روایتی عاشقانه از دو جوان اهل روستایی در آذربایجان است که در راه عشق سختیهای زیادی را تحمل میکنند. علی اصغر مداحی این رمان را با قلمی زیبا به نگارش درآورده است. درباره کتاب آراز: رمان آراز، کتابی سرشار از احساسات عاشقانه و ملموس نوشته علی اصغر مداحی، ماجرای سختیهای مسلم شخصیت اصلی کتاب در راه به دست آوردن معشوقش، لیلی است. تلاش مسلم در راه این عشق، تاثیرگذار است. او زندگی سختی دارد... ادامه ›
کتاب حوای زیادی
- نویسنده: مهرام بهین
مهرام بهین در کتاب حوای زیادی، روایتگر داستان زنی است که در زندگی زناشویی و عاشقانهی خود احساس شکست میکند. زن، خود را در میان انبوهی از اتفاقات و ماجراهایی مییابد که هیچ نقشی در آنها نداشته است؛ احساس پوچی سرتاپای وجود او را گرفته و اکنون پس از سالها میخواهد افسار سرنوشت خود را در دست بگیرد و دیگر قربانی حوادث نباشد. دربارهی کتاب حوای زیادی رمان در ایران با اینکه نسبت به دیگر گونههای... ادامه ›
کتاب قایق شکسته
- نویسنده: بیتا حافظی
کتاب قایق شکسته از بیتا حافظی، داستان زندگی دختری به نام ساراست و از روایت عشقی آغاز میشود که به گمانش یکطرفه است، اما دچار تغییر و تحولاتی میشود که به طور کلی سارا را در مسیر جدید و متفاوتی قرار میدهد. اما عاقبت این عشق و مسیری که سارا برای ادامهی زندگی خود انتخاب میکند به کجا خواهد رسید؟ اگر شما هم از طرفداران رمانهای عاشقانهی ایرانی هستید، این داستان میتواند گزینهی خوبی برای شما... ادامه ›
کتاب در سوریه خبری نیست
- نویسنده: بابک مصطفوی
کتاب در سوریه خبری نیست رمانی عاشقانه و سیاسی به قلم بابک مصطفوی است که به روایت زندگی «عارف» میپردازد. او جوانی مبارز است که در میان آشوب زمانه، تلاش میکند تا سهم خود را برای نجات کشورش از نظام استبداد ایفا کند. اما زمانی که بشار اسد کشور را ترک میکند و ابوبکر بغدادی به جای او مینشیند، همه چیز دگرگون میشود. داستانی پرفروش از عشق، سیاست، امنیت و آزادی... درباره کتاب در سوریه خبری نیست:... ادامه ›
کتاب گناه عاشقانه
- نویسنده: ملیحه رسولی
کتاب گناه عاشقانه به قلم ملیحه رسولی رمانی عاشقانه است که در دل آن بخشی از آداب و رسوم و اعتقادات ویژه هم وطنان زرتشتی به تصویر کشیده میشود و برای تغییر باورهایتان نسبت به این اقلیت دینی به شما کمک میکند. درباره کتاب گناه عاشقانه: ایده ی نوشتن این رمان زمانی در ذهن نویسنده این کتاب جرقه زد که یاد تفکرات کودکی اش نسبت به هم وطنان زرتشتی و اعتقاداتشان افتاده بود. ذهنیتی که در دانشگاه و برقراری... ادامه ›
کتاب اشک و خون
- نویسنده: سید مصطفی سیدمشهدی
کتاب اشک و خون رمانی عاشقانه و جذاب به قلم نویسندهی توانمند، سید مصطفی سیدمشهدی است. مردی در خیابان مانع تصادف دختربچهای میشود و این اتفاق به ظاهر ساده، مسیر زندگی او را دگرگون میکند. کسی که به نظر میرسد همه او را میشناسند غیر از خودش... داستانی هیجانانگیز از آشنایی، عشق و بازیافتن. کتاب اشک و خون مناسب چه کسانی است؟ اگر به رمانهای عاشقانهی فارسی علاقهمند هستید، کتاب اشک و خون انتخاب... ادامه ›
کتاب رد پای خواب
- نویسنده: محبوبه بهاری
کتاب رد پای خواب، نوشتهی محبوبه بهاری، داستانی عاشقانه با مایهها و مضامین خیالی است که عمدهی حوادث آن در عالم خواب و رؤیا به وقوع میپیوندد. با مطالعهی این اثر خواندنی، ضمن ساختن اوقاتی مفرح برای خود، به دانستنیها و نکاتی جالب توجه در باب عوالم خواب نیز برخواهید خورد. درباره کتاب رد پای خواب کشف ماهیت آنچه آدمی هر شب در خوابهای خود میبیند، از دیرباز یکی از اصلیترین و اساسیترین دغدغههای... ادامه ›
کتاب پرنسس مانی
- نویسنده: صدیقه ایپک لو
کتاب پرنسس مانی به قلم صدیقه ایپک لو، رمانی عاشقانه است که زندگی دکتر جوانی را از دوران دانشجوییاش به تصویر میکشد. با توصیف عشق عمیقی که میان دو شخصیت اصلی داستان شکل میگیرد و روایت فراز و نشیبهای زندگیشان، داستان هیجانانگیزتر میشود. دربارۀ کتاب پرنسس مانی: صدیقه ایپک لو این داستان را در زمانی که ویروس کرونا همه جهان را دربرگرفته بود و همه مردم جهان در قرنطینه به سر میبردند به نگارش... ادامه ›
کتاب سکوت صحرا
- نویسنده: نسرین رشمانی
کتاب سکوت صحرا داستانی احساسی و پرکشش به قلم نسرین رشمانی است که سرگذشت پر فراز و نشیب دختری را به تصویر میکشد. صحرا دختری یتیم است که برای کار و زندگی وارد کارگاه شخصی به نام داوود میشود؛ کارگاهی که علاوه بر او چندین دختر بیخانمان در آن روزگار میگذرانند. به مرور زمان صحرا با همسر داوود و دیگر دخترانی که در کارگاه هستند، صمیمی میشود و هر کدام از شخصیتهای کتاب از گذشته و رازهای تلخشان... ادامه ›
کتاب لیاقت عشق
- نویسنده: سیروس علیزاده قطار
کتاب لیاقت عشق به قلم سیروس علیزاده رمانی احساسی محسوب میشود و به زندگی زناشویی آریا و طلوع میپردازد. آریا که علاقهای به همسرش ندارد و به اجبار خانواده تن به این ازدواج داده است، شیفتهی زن دیگری میشود. موضوع کتاب لیاقت عشق چیست؟ رمان لیاقت عشق در مورد دختر و پسری جوان به نامهای طلوع و آریا است که با اصرار خانوادههایشان با یکدیگر ازدواج میکنند. طلوع، عاشق و دلباخته آریا است، اما آریا چنین... ادامه ›
کتاب پریماه
- نویسنده: حبیبه باقری
کتاب پریماه نوشتهی حبیبه باقری، روایتگر داستانیست سرشار از لحظههای عاشقانه و شکست، که شخصیت اصلی داستان ضمن بیان سرگذشت و احساسات خود، نتیجه تصمیماتش را در قالب نثری روان و شیرین بیان میکند. در بخشی از کتاب پریماه میخوانیم: روزی که برای اولین بار به خانهمان آمد را هیچ وقت فراموش نمیکنم در حالیکه کت و شلوار مشکی به همراه پیراهن سفید و کراوات مشکی پوشیده بود بسیار برازنده نشان میداد و... ادامه ›
رمان فصل تاک
- نویسنده: مژگان مظفری
در رمان فصل تاک، با عاشقانههای مژگان مظفری همراه میشویم تا بالهای حقیر اعتماد، به اتفاق درآیند و وزینترین دامهای مشکلات را از ریشه برآورند... در بخشی از کتاب فصل تاک میخوانیم: کرشمه زیر شیروانی، گوشهای چمپاتمه زده و در هوای لطیف بهاری گوش به صدای باران سپرده بود. بوی گلهای بارانزده، حکایت از بهار داشت. صدای خروشان رود و صدای پسربچههای بازیگوش روستا که در زیر سقف نیمه ویران خانهی قدیمی... ادامه ›
کتاب ماهرخ
- نویسنده: اشرف اعتماد
کتاب ماهرخ نوشتهی اشرف اعتماد، دربارهی سرنوشت زندگی زنی به نام میرزاده است که در نوجوانی عاشق و دلباختهی مردی میشود ولی به اجبار پدرش با پیرمردی ازدواج میکند. میرزاده آن دختر ابرو کمان با آن چشمهای درشت، صورت گرد، بینی باریک، دهان کوچک و جمع و جور، گونههای برجسته و قامت ظریف زندگیاش را باخته بود و در اوج نوجوانی همسر پیرمردی شده بود که تصورش را نمیکرد. همسر پیرمرد چند صباحی بود که از... ادامه ›
کتاب عشق سرمهای
- نویسنده: امیرمحمد محمدی
کتاب عشق سرمهای نوشتهی امیرمحمد محمدی، داستان زندگی پرفراز و نشیب پسر جوانی است که در ابتدا قصد داشت از طریق رشته تحصیلیاش، در مسیر ثروت اندوزی گام بردارد تا مادرش را از فقر نجات دهد اما در گرماگرم حوادث زندگیاش، طعم شیرین عشق به دختری را میچشد. کتاب عشق سرمهای حکایت از یک داستان غیر واقعی دارد. عشقی که پسر جوان تجربه میکند، مسیر زندگیاش را بر مدار اتفاقات پیچیده و طولانی قرار میدهد و... ادامه ›
کتاب سرانجام دلباختگی
- نویسنده: شیوا همتی
کتاب سرانجام دلباختگی نوشتهی شیوا همتی، سعی دارد تا با به تصویر کشیدن داستانی عاشقانه و جذاب به معضلات و مشکلات اجتماعی درون جامعه بپردازد. در این دنیای وارونه که به هر کسی، خوبی کنید، جز بدی چیزی نمیبینید. یک بار دیگر شیوا همتی با ناامیدی پس از سالها، دوری از قلم و کاغذ شروع به نوشتن کرده است، به امید آن که ثابت کند، میتواند بنویسد و درد اجتماعی را که طی سالها زندگی، با تموم وجودش حس کرده،... ادامه ›