معرفی و دانلود بهترین داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی
چرا باید داستان و رمان عاشقانه ایرانی بخوانیم؟
اگرچه امروزه صاحبنظران اهل ادب، تفاوتهای متعددی میان داستان کوتاه و رمان قائل میشوند، اما در گذشته واژهی رمان یک اصطلاح کلی محسوب میشد و برای قصههای کوتاه عاشقانه مورد استفاده قرار میگرفت. اینطور که پیداست مفهوم عشق از همان ابتدا با داستان و رمان گره خورده است. داستانهای ژانر عاشقانه با در محور قرار دادن مسائلی همچون عشق، جدایی، ازدواج و شور جوانی، روایتهای واقعی یا تخیلی گوناگونی را بهتصویر میکشند که ممکن است در بستری از مفاهیم روانشناختی، اجتماعی، کمدی، مذهبی و یا رخدادهایی ترسناک، معمایی و هیجانانگیز جلو برود. این چندوجهی بودن را میتوان یکی از ویژگیهای مهم دنیای ادبیات مدرن دانست که تقریباً هیچ کدام از آثار آن را نمیتوان بهراحتی در یک ژانر خاص گنجاند.
سیر تاریخی داستان و رمان عاشقانه ایرانی
پیشینهی تاریخ پرسوزوگداز داستانهای عاشقانه در ادبیات کهن ایرانی، بر همهی ما آشکار است و میدانیم که اغلب این حکایات عاشقانه در قالب شعر به تصویر کشیده شدهاند (که البته این موضوع مختص ایرانیان نیست). گفته میشود که در ایران، داستاننویسی و رماننویسی به سبک و سیاق ادبیات غرب، از اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم میلادی و به موازات دوران مشروطه پا گرفت. کریستف بالایی، استاد ادبیات و زبان فارسی در فرانسه، کتابهای «امیرارسلان نامدار»، «سفینه طالبی یا کتاب احمد» و «سیاحتنامه ابراهیم بیگ» را بهعنوان مواردی از مهمترین آثار ادبی ایرانی که اولین نمونههای جدی نزدیک به سبک رماننویسی مدرن محسوب میشوند، معرفی میکند. بسیاری از صاحبنظران دیگر نیز کتاب «ستارگان فریبخورده» نوشتهی میرزافتحعلی آخوندزاده را که در سال 1253 منتشر شد، اولین رمان ایرانی میدانند.
اگرچه عشق همیشه در داستانها بهعنوان موضوعی محوری یا حداقل در شکل روایتی فرعی یا عنصری برای پیشبرد داستان حضور داشته است، اما با رشد ادبیات داستانی و توجه بیشتر به اصول و فرم روایت داستان و رمان، آثاری جدیتر در ژانر عاشقانه و رمانتیک خلق شدند. در سال 1311 صادق هدایت با انتشار داستان بلند «داش آکل»، یک روایت تلخ عاشقانه و در عین حال جذاب را برای همیشه در ادبیات عاشقانهی ایران ثبت کرد. او در سال 1315 نیز زن اثیریِ رمان «بوف کور» را آفرید و در داستان کوتاه «لاله» هم شکل متفاوتی از عشق را روایت کرد.
در اوایل دههی 1330 رمان «چشمهایش» نوشتهی بزرگ علوی بهعنوان اثری فاخر در ژانر عاشقانه مورد استقبال قرار گرفت. علی محمد افغانی نیز با انتشار رمان عاشقانه و اجتماعی «شوهر آهوخانم» در سال 1340 تحول بزرگی را در نگارش رمان در میان نویسندگان ایرانی رقم زد. در سال 1348 سیمین دانشور با رمان «سووشون» زنی ایرانی را شخصیت اصلی یک رمان قرار داد و با روایت عشق میان یک زن و شوهر، به مرور تاریخ سیاسی کشور پرداخت.
در سال 1351 انتشار رمان «شب یک، شب دو» به قلم بهمن فرسی، شکل نوینی از رماننویسی را در ایران ارائه داد. در اواخر دههی 1350، نادر ابراهیمی با آثاری مانند «یک عاشقانه آرام» و «آتش بدون دود»، در بسترهای متفاوتی به روایت ماجراهای گوناگونی از عشق پرداخت که یکی در گیلان و دیگری در ترکمنصحرا میگذشت. در دههی 1360 رمان «سمفونی مردگان» با در مرکز قرار دادن داستانی پرآب چشم، ماجرایی عاشقانه را به معضل نخبهکشی در جامعهی ایرانی گره زد که از نظر موضوع و شیوهی روایت، همچنان بهعنوان یکی از رمانهای منحصربهفرد ایرانی شناخته میشود.
در دههی 1370، با گذر از سالهای پرآشوب گذشته، نویسندگان فارسیزبان فرصتی یافتند تا بیشتر به عشق بپردازند. جدا از آثار عاشقانهی پرمخاطب به قلم م. مؤدبپور، فهمیه رحیمی، ر. اعتمادی و... که با ارائهی تصویری پرشور و حرارت از عشق، بهعنوان رمانهای عامهپسند شناخته میشدند، رمان «بامداد خمار» اثر فتانه حاج سید جوادی نیز به یکی از معروفترین رمانهای عاشقانه در این دهه تبدیل شد. در سال 1376 داستان کوتاه «درخت گلابی» که در قالب مجموعه داستان «جایی دیگر» نوشتهی گلی ترقی منتشر شده بود و با فیلم اقتباسی داریوش مهرجویی بر اساس آن، شهرت بیشتری پیدا کرد، روایت تازهای از عشق سوزان یک نوجوان را به تصویر میکشید. رمان «من او» اثر رضا امیرخانی هم پس از انتشار در سال 1378، توجه بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کرد. کتاب «شرق بنفشه» نوشتهی شهریار مندنی پور، یکی دیگر از شناختهشدهترین مجموعه داستانهای عاشقانه ایرانی در این دهه است که با فرم زبانی خاص و نگاه استعاری ویژهاش، به شرح عشق میپردازد.
رمان وهمآلود «سلوک» نوشتهی محمود دولتآبادی، در سال 1381 به یکی از پرفروشترین رمانهای عاشقانه ایرانی بدل شد. رمان «چراغها را من خاموش میکنم» اثر زویا پیرزاد، یکی دیگر از آثار پرمخاطبی است که در دههی 1380 به انتشار رسید و با روایت جاری شدن عشق در زندگی ملالآور یک زن خانهدار، توجهات بسیاری را به خود جلب کرد. رمانهایی همچون «رهش» اثر رضا امیرخانی و «پاییز فصل آخر سال است» نوشتهی نسیم مرعشی نیز، ازجمله آثار پرمخاطب دههی 1390 بودند که در هر کدام از آنها به طریقی، روایتهای عاشقانه تجلی پیدا کردهاند.
اهمیت مطالعهی داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی
اغلب انسانها با شنیدن روایتهای عاشقانه به وجد میآیند. اغلب ما پیش از تجربهی عشق، از طریق داستانها و روایتها با این مفهوم آشنا شدهایم. مطالعهی داستانهای عاشقانه شما را با شکلهای مختلف عشق آشنا میکنند. علاوهبر این، داستانها و رمانهای عاشقانه به خوانندگان کمک میکنند تا موقعیتها و روابط پیچیدهی عاطفی را درک کنند و به این ترتیب، هوش هیجانی و مهارتهای اجتماعی خود را بهبود ببخشند.
اما بهطور خاص، داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی، وجه ملموستری از عشق را برای شما نمایان میکنند. از طرف دیگر نگاه هر خطهای از این مرز و بوم نسبت به این مقوله متفاوت است و از همین رو، مطالعهی آثار شاخص ژانر عاشقانهی ادبیات داستانی ایران، شما را با این دیدگاهها، رویکردها و جهانبینیهای مختلف سرزمینمان آشنا میکند. حتی اگر از شور و حرارتی که اینگونه آثار در دل زنده میکنند بگذریم، میتوان گفات که بررسی شیوهی برخورد افراد مختلف نسبت به این مقولهی جهانشمول در جایگاه خود ارزشمند و جذاب است و همچنین موجب همذاتپنداری و درک و تجربهی احساسات مختلفی مانند شگفتزدگی، همدلی، دلسوزی، ملامتگری و... میشود.
خواندن داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از تجربهی احساسات پرشور لذت میبرید و دلتان میخواهد که در کنار آن، با نگاه افراد مختلف جامعهمان به مفاهیمی مانند عشق، هجران و وصال آشنا شوید، مطالعهی داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی، بهترین انتخاب در رسیدن به این اهداف خواهد بود. از سوی دیگر هر نویسندهای به شیوهای متفاوت، عشق را در قالب داستان و اثر ادبیاش پرداخت میکند و همین موضوع میتواند محرکی برای مطالعهی انواع داستانهای عاشقانه ایرانی باشد.
پرطرفدارترین داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی در کتابراه
از آنجا که داستانها و رمانهای عاشقانه همواره هواخواهان بسیاری دارند، کتابراه آثار پرشماری را برای خرید و دانلود، بهشکل نسخهی الکترونیک، صوتی و فایل PDF در اختیار مخاطبان قرار داده است. در این میان، آمار بالای خرید و دانلود برخی عناوین نشان میدهد که این آثار جذابیت بیشتری برای مخاطبان داشتهاند. فهرست ذیل، تعدادی از این داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی محبوب در وبسایت و اپلیکیشن کتابراه را در بر میگیرد:
- کتاب بامداد خمار، نوشتهی فتانه حاج سید جوادی
- کتاب من چراغها را خاموش میکنم، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب شهرو، تألیف مرسده کمالی
- کتاب فلکناز، اثر بهنوش قزوینی
- کتاب ماه بانو، نوشتهی عاطفه علی عوضی
- کتاب دال دوست داشتن، اثر حسین وحدانی
- کتاب سال بلوا، به قلم عباس معروفی
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانهای و رمانهای عاشقانه ایرانی در کتابراه
اگر از طرفداران کتاب داستانهای عاشقانه هستید، خبر خوش برای شما این است که لازم نیست برای خرید هر کتابی در این حوزه، هزینهای را کنار بگذارید؛ چراکه وبسایت و اپلیکیشن کتابراه بسیاری از این عناوین را بهصورت رایگان و در قالب کتاب صوتی، الکترونیک یا PDF در اختیار شما قرار داده است. بنابراین شما میتوانید با دانلود رایگان این کتابها، داستان و رمان موردعلاقهتان را بدون پرداخت هیچ هزینهای به کتابخانهی خود اضافه کنید. تعدادی از این آثار عبارتاند از:
- کتاب رذل شریف (جیران جورجیانا)، نوشتهی نیلوفر میرزاخانی
- کتاب بوف کور جام زن، اثر رویا وهمی
- کتاب چای سرد، به قلم نسرین سرومیلی
- کتاب تیامدا، تألیف معصوم ترکان
- کتاب و آن روز که گفتی دوستم داری، نوشتهی زهرا بوزار
- کتاب آهنگ عشق، اثر سوری رحیمی
کتاب جام می و خون دل
- نویسنده: کاملیا کوشان
کتاب جام می و خون دل نوشتهی کاملیا کوشان، سرگذشت دختری به نام طلا را به تصویر میکشد که به دلیل فشارهای پدر سنتیاش، دانشگاه را نیمه کاره رها میکند و درگیر فراز و فرودهای زندگی میشود، تا اینکه پس از گذشت سالها به صورت اتفاقی مردی را میبیند که در زمان جوانی عاشقش بوده است و دوباره از او خواستگاری میکند. دربارهی کتاب جام می و خون دل: اغلب ما در اطرافمان خانوادههای سنتی را دیدهایم که به... ادامه ›
کتاب صوتی حلزونهای پسر
- نویسنده: احمد آرام
روایتی عاشقانه از سنتی کهن در جنوب ایران... کتاب صوتی حلزونهای پسر نوشتهی احمد آرام، قصه زندگی مردی را به تصویر میکشد که در جوانی معشوقه خود را طی مبارزهای از دست داده و حالا بار دیگر باید به گذشته خود و شهر دوران جوانیاش بازگردد تا شاید این بار برنده ماجرا باشد... درباره کتاب صوتی حلزونهای پسر سال 32 شمسیست. روزهای پرالتهاب مردادماه که سرنوشت حکومت چندان مشخص نیست و طرفداران دکتر محمد... ادامه ›
کتاب آنجا که برفها آب نمیشوند
- نویسنده: کامران محمدی
کتاب آنجا که برفها آب نمیشوند نوشتۀ کامران محمدی رمانی جذاب و کوتاه است که مخاطب را در دل سه روایت موازی با خود همراه میکند. جنگ، تنهایی و فراموشی از مضامین پررنگ این اثر هستند. گفتنیست این کتاب نامزد دریافت جایزه از جشنوارهی ادبی روزیروزگاری بوده و اولین جلد از سهگانهای با عنوان «فراموشی» است. دربارۀ کتاب آنجا که برفها آب نمیشوند کتاب آنجا که برفها آب نمیشوند اولین رمان از... ادامه ›
کتاب صبر کن
- نویسنده: زهره زاهدی
کتاب صبر کن نوشتهی زهره زاهدی رمانی عاشقانه و دارای چهار شخصیت اصلی است که هریک از دریچهی نگاه خود به زندگی مینگرند و روایت منحصر به خودشان را دارند. نویسنده در این رمان داستانی زیبا و مؤثر را دربارهی عشق و زندگی ارائه میکند. زندگی همهی شخصیتهای کتاب در یک نقطهی حساس با یکدیگر تلاقی پیدا میکنند و همین امر به زیبایی روایت میافزاید. دربارهی کتاب صبر کن دنیا دار مکافات است و از هر دست... ادامه ›
کتاب فردا مسافرم
- نویسنده: مریم راهی
کتاب فردا مسافرم نوشتهی مریم راهی، رمانی تاریخی است که به ماجرایی عاشقانه در بستر واقعهی عاشورا و روزهای پسازآن میپردازد. نجوی، دختر جوانی است که پدرش برای کمک به سپاه امام حسین رفته. او پس از واقعهی عاشورا بازمیگردد و برای دخترش آنچه دیده را بازگو میکند. نجوی با شنیدن این خبر به دیدار کاروان اسرا میرود تا همراهیشان نماید و با آنها صحبت کند. دربارهی کتاب فردا مسافرم نجوی دختر جوانی... ادامه ›
کتاب صوتی و ما نیز آنها بودیم
- نویسنده: کیانوش کاکاوند
کیانوش کاکاوند در کتاب صوتی و ما نیز آنها بودیم، ماجرای عاشقانهی هورن و سانتس را روایت میکند که در تقابل میان نیروهای خیر و شر با سختیها و چالشهای بسیاری روبرو میشوند. دربارهی کتاب صوتی و ما نیز آنها بودیم: کتاب صوتی «و ما نیز آنها بودیم» داستان نمادینی دارد و نویسنده با استفاده از نشانهها تلاش میکند تا حکایتی زیبا از عشقی عمیق و پرشور را در اختیارتان قرار دهد. مطمئن باشید شنیدن این... ادامه ›
کتاب گلوگاه سرنوشت
- نویسنده: کلثوم سادات موسوی
کتاب گلوگاه سرنوشت نوشتهی کلثوم سادات موسوی، داستان دختری به نام ثریا را به تصویر میکشد که با وجود زندگی پرفراز و نشیب پدر و مادرش با مردی پولدار و عاشق ازدواج میکند. در بخشی از کتاب گلوگاه سرنوشت میخوانیم: سیمین و سامان اولین کلمهای را که تکرار کردند بابا بود. تیمور از شادی داشت خودش را میکشت. بچهها رو به حیاط آورده بود. خانۀ ما خیلی بزرگ بود، به گلها آب میدادم که از خوشحالی تیمورخان... ادامه ›
کتاب گلچین
- نویسنده: پگاه دیبا
کتاب گلچین نوشتهی پگاه دیبا، داستان زندگی دختری را روایت میکند که پسر بدنام محله عاشقش شده و تمام اهالی محل نیز از این موضوع باخبر هستند. در این بین اتفاقات عجیب و غریبی برای شخصیت اصلی داستان رخ میدهد. اگر رویاها بر بال قلم بنشینند و روی کاغذ بیایند، به شکل عجیبی در دنیای واقعی پدیدار میشوند. پگاه دیبا روانشناس، مشاور و نویسندهی خوش ذوق و جوانی است که از کودکی عاشق تجسم و بلند پروازی بوده... ادامه ›
کتاب آتش زیر خاکستر
- نویسنده: پروانه کریمی
کتاب آتش زیر خاکستر، تالیف پروانه کریمی، داستانی است با توصیف عمیقترین احساسات و افکار، که شما را غرق در خط به خط آن میکند و به راحتی میتوانید شخصیتهای داستان را شناخته و احساسات آنها را درک کنید. در بخشی از کتاب آتش زیر خاکستر میخوانیم: یک لحظه حس کردم زمین زیر پایم خالی شد. از خجالت نمیتوانستم سرم را بلند کنم. آرام صورتم را چرخاندم. پدر و میلاد رفته بودند و مادر با چادر نماز گلدارش هنوز... ادامه ›
کتاب دختر رودخانه
- نویسنده: حبیبه باقری
کتاب دختر رودخانه نوشتهی حبیبه باقری، روایتی است عاشقانه، اجتماعی، همراه با احساسات و عواطف ناب درونی انسانها، که به بیان سرگذشت زنان قهرمان داستان پرداخته که در مسیر زندگی فارغ از سختیها، مشکلات، شکستها و موفقیتها خواستند خود واقعیشان باشند. در بخشی از کتاب دختر رودخانه (River girl) میخوانیم: رضوان خانم دنیا به آخر رسیده بود، یعنی سیاوش حق نداشت برای زندگی خودش تصمیم بگیرد، حتماً... ادامه ›
کتاب خیال خوش لیلی
- نویسنده: ارغوان بشیری سرابی نژاد
کتاب خیال خوش لیلی به قلم ارغوان بشیری سرابی نژاد، داستان زندگی عاشقانهی دختری جوان و زیبا به نام لیلا و ازدوجش با پسری به نام حمید را به تصویر میکشد. در بخشی از کتاب خیال خوش لیلی میخوانیم: آن روز صبح به بهانه کلاس خیاطی از خانه بیرون رفته بودم، دم دمای ظهر برگشتم. انگار کلاغها برای پدرم خبر برده بودند که کلاسی در کار نیست. لا به لای عربدههایش فهمیدم یک ساعت و نیم پشت در کارگاه خیاطی... ادامه ›
کتاب صدای گنجشکها صدای زندگیست
- نویسنده: کوثر زنبوری
کوثر زنبوری (معجزهی شرقی) در کتاب صدای گنجشکها صدای زندگیست از نابهسامانیهای زندگی مردی سخن میگوید که در گذشته مادرش را به بدترین شکل از دست داده و حالا با کابوس از دست دادن همسرش که بسیار به او عشق میورزد، زندگی میکند. دربارهی کتاب صدای گنجشکها صدای زندگیست در این داستان شاهد ذهنیات و دغدغههای شخصیتی به نام مجید هستید که در کودکی از آغوش امن مادرش محروم شده و مرگ، میان او و اولین زن... ادامه ›
کتاب بی تو به سر نمیشود
- نویسنده: مریم جاری
مریم جاری در کتاب بی تو به سر نمیشود، ماجرای خواهر و برادری ناتنی به نامهای سیاوش و مهتاب را روایت میکند. آنها در دوران کودکی به دلیل فوت پدرشان از یکدیگر جدا شدهاند، اما تصمیم سیاوش برای اجرای وصیت پدر مرحومشان، باعث میشود که این دو بار دیگر در بزرگسالی یکدیگر را ملاقات کنند. دربارهی کتاب بی تو به سر نمیشود ژانر محوری کتاب بیتو به سر نمیشود عاشقانه است، اما رگههای اجتماعی و خانوادگی... ادامه ›
کتاب پس از خورشید
- نویسنده: معصومه امیرزاده گشویه
کتاب پس از خورشید نوشتهی معصومه امیرزاده گشویه رمانی عاشقانه است که در عین روایت ماجرایی خواندنی به بیان برخی اتفاقات سیاسی مربوط به سالهای 1337 تا 1342 میپردازد. دربارهی کتاب پس از خورشید کتاب پس از خورشید اثر معصومه امیرزاده گشویه برای اولین بار در سال 1397 به چاپ رسید. نویسنده در این کتاب ماجرای عاشقانه خورشید و خسرو را در سالهای قبل از انقلاب روایت میکند. خسرو شخصیت اصلی داستان است که... ادامه ›
کتاب درسا
- نویسنده: مهلا زرندی کرمان
کتاب درسا، خواننده را با ماجراهای جالبِ زندگی دختری با نام درسا آشنا میکند. مهلا زرندی کرمان، نویسندهی کتاب، لحنی بامزه و خواندنی برای روایت داستان درسا در نظر گرفته و مطالعهای لذتبخش برای خواننده به ارمغان میآورد. درسا، شخصیت اول داستان، دختری سرزنده و مستقل است که به جوانی خوشتیپ نَرد عشق میبازد و ماجراهای غیرمنتظرهای را در این رمان رقم میزند. دربارهی کتاب درسا کتاب درسا، داستان دختری... ادامه ›
کتاب اسفار کاتبان
- نویسنده: ابوتراب خسروی
کتاب اسفار کاتبان حاصل شش سال تلاش نویسندهی معاصر ایرانی، ابوتراب خسروی، است که منتقدان و خوانندگان ادبیات داستانی ایران او را با زبان و فرم خاص آثارش میشناسند. این اثر که بهترین رمان سال 1379 شناخته شد و جایزهی مهرگان را از آن خود کرد، سه روایت را در موازات یکدیگر دنبال میکند: داستان آشنایی اقلیما و سعید که دربارهی نقش قدیسان در ساخت جوامع تحقیق میکنند، روایت خواجه کاشفالاسرار که معاصر... ادامه ›
کتاب PDF من به زمان نیاز دارم
- نویسنده: شاریس ملکم آبکار
کتاب من به زمان نیاز دارم را شاریس ملکم آبکار در حوزهی ادبیات مذهبی و عاشقانه نگاشته است. این رمان ماجرای سفر مذهبی دختری بیستوپنجساله به نام استر را روایت میکند که برای ورود به صومعه راهی لبنان میشود. دربارهی کتاب من به زمان نیاز دارم کتاب من به زمان نیاز دارم اولین رمانِ فارسی از نویسندهی ارمنی، شاریس ملکم آبکار (Sheris Melkom Abgar) است. او پیشتر رمانهای خود را به زبان ارمنی و در... ادامه ›
کتاب حیثیت
- نویسنده: طاهره آرموئیان
فاطمه قربانی و طاهره آرموئیان در کتاب حیثیت داستان دو رفیق به نامهای «عادل» و «داریوش» را روایت میکنند. پس از گذشت هجدهسال رفاقت، ماجرای یک عشق باعث میشود که دوستی این دو از هم بپاشد و رفاقت آنها به دشمنی و کینه بدل شود. دربارهی کتاب حیثیت فاطمه قربانی و طاهره آرموئیان در کتاب حیثیت ماجرایی از تهمت و دروغ را روایت میکنند که باعث آبرویزی عدهای و به دردسر افتادن عدهای دیگر میشود. موضوع... ادامه ›
کتاب لحظهی گرگ و میش
- نویسنده: فاطمه فراهانی
کتاب لحظهی گرگ و میش رمانی از فاطمه فراهانی، نویسندهی خوشنام ایرانی است. فراهانی در این اثر خواندنی، داستانِ عشقی بیفرجام را بازگو کرده است. روایت رئالیستی او، در کنار نثر شاعرانهای که به کار گرفته، سبب شده خواندن این رمان به تجربهای فراموشنشدنی بدل شود. درباره کتاب لحظهی گرگ و میش کتاب لحظهی گرگ و میش رمانی از فاطمه فراهانی، داستاننویس توانای ایرانی است. در این اثر خواندنی، مخاطب... ادامه ›
کتاب جذابیت عشق
- نویسنده: تورج زاهدی
کتاب جذابیت عشق، نوشتهی تورج زاهدی، رمانی خواندنی با موضوعِ وضعیت روشنفکران در ایرانِ پس از انقلاب است. قهرمان اصلی این داستان، روزنامهنگاری مجرب است که در پیِ پیگیریِ خبری جنایی، درگیر وقایعی مهیج و پیشبینیناپذیر میشود. درباره کتاب جذابیت عشق تورج زاهدی برای دنبالکنندگان ادبیات روز ایران چهرهای آشناست. این نویسندهی توانا را با آثار داستانی خواندنی و درخشانی میشناسیم که موضوع اغلب... ادامه ›
کتاب ارکیده
- نویسنده: مریم طالبی
کتاب ارکیده نوشتهی مریم طالبی به زندگی مردی به نام فرخ میپردازد که در ایام جوانی عشق نخست خود را از دست داده و بعد از آن به تنهایی روی آورده است. فرخ که اکنون مرد جاافتادهای است با ارکیده آشنا میشود؛ دختری که شباهت عجیبی به عشق از دست رفتهاش دارد. در بخشی از کتاب ارکیده میخوانیم: شاهرخ برادر خونگرم و مهربانى بود وقتى با آلمان تماس گرفته و مسئولان هتل رفتن فرخ را به او اطلاع داده بودند با... ادامه ›
کتاب هما
- نویسنده: محمد حجازی
کتاب هما به قلم محمد حجازی روایتگر جدال میان عشق و وظیفه است. قصهای که در آن عشق جای همه چیز را گرفته و سبب کشمکشی درونی در وجود شخصیت اصلی داستان میشود. داستان کمی پیش از انقلاب اکتبر، هنگامی که مناطق شمالی ایران در اشغال سپاهیان امپراطوری روس بودند، اتفاق میافتد. حسنعلی خان، قهرمان داستان، مردی کتاب خوانده و روشنفکر است که دوست عزیرتر از جانش درگذشته و زن و یگانه دخترش، هما را به او سپرده... ادامه ›
کتاب بخت دختر شیطان
- نویسنده: زهرا بیگی
کتاب بخت دختر شیطان اثر زهرا بیگی (کیانوش) روایت عاشقانه از مردمانی با اعتقادات و اندیشههای کهن، خرافی و جنزده را بازگو میکند. در بخشی از کتاب بخت دختر شیطان میخوانید: «یه چارقد برداشت و گره زد و سه بار گفت: بستم بستم بخت دختر شیطونو، میگه اگه این کارو بکنی شیطون میترسه که دخترش بترشه و شوهر گیرش نیاد، اون وقت پاشو از روی پوله برمیداره.» یدالله با ناباوری خندهی تلخی کرد: «تو هم چه ننهی... ادامه ›
کتاب روزگار عاشقی
- نویسنده: حبیبه باقری
کتاب روزگار عاشقی به قلم حبیبه باقری، روایتگر عشقی نامتعارف، اما جذاب، شیرین و واقعی است، داستانی سراسر شور، مقاومت، گذشت، فداکاری، طغیان و سرکشی برای رسیدن به عشق. در بخشی از کتاب روزگار عاشقی (Love Time) میخوانیم: در همان حال به صورتم خیره شد درد خودم را نمیفهمیدم بدون اینکه بخوام چشمام اشکی شد برای اینکه رسوا نشم فوری به دستشویی رفتم آبی به صورتم زدم درون آیینه به چهرهام نگاه کردم. صورتم... ادامه ›