معرفی و دانلود بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی
چرا باید داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی بخوانیم؟
خوب است پیش از هر چیز پاسخ این سؤال را دریابیم که: رمان اجتماعی چیست؟ داستانها و رمانهای اجتماعی، آثار ادبی جذابی هستند که در دل روایت داستانیشان به شرح مسائل مختلف جامعه مانند مشکلات سیاسی، خلأهای اقتصادی، آسیبهای اجتماعی، نقصانهای فرهنگی و... میپردازند. درواقع این گونهی داستانی، ساختار و شرایط اجتماعی یک یا چند دورهی زمانی مشخص را به تصویر میکشد و به بوتهی نقد میگذارد. نویسندگان داستانها و رمانهای اجتماعی از پتانسیلهای داستان برای بیان دلمشغولیهای خود دربارهی مسائل جامعه و مطرح کردن انتقادهایشان استفاده میکنند.
داستانها و رمانهای اجتماعی اغلب با برخورداری از سبک رئالیسم، تصاویری واقعگرایانه از شخصیتها و محیط ارائه میدهند و در تلاشند که با تأثیر بر افکار عمومی، برای ایجاد آگاهی و روشن شدن جرقههایی برای بحث در باب مسائل اجتماعی، در جهت اصلاح یا تغییر قوانین تبعیضآمیز و ناکارآمد و ارزش و عرفهای آسیبزای جامعه قدم بردارند. برای مثال رمان «سفر به انتهای شب» اثر لویی فردینان سلین که یکی از بهترین رمانهای اجتماعی خارجی بهشمار میآید، با استفاده از سبک رئالیسم به نکوهش جنگ میپردازد. جی اشر نیز در رمان «سیزده دلیل برای اینکه»، با نگاه واقعگرایانه، آسیبهای اجتماعی و تأثیر آن بر نوجوانان را واکاوی میکند. برخی نویسندگان هم در بستر ژانر عاشقانه، به شرح اوضاع اجتماعی و یا نقد ارزشهای جامعه میپردازند؛ همانند آنچه که جین آستن در رمان «غرور و تعصب» به نگارش درآورد. تعدادی دیگر نیز با ورود به ژانر وحشت و یا ایجاد فضایی رازآلود و معمایی به نقد هنجارهای اجتماعی دست میزنند، بدون آنکه از سبک رئالیسم دور شوند.
با این وجود بعضی نویسندگان هم ترجیح میدهند با فاصله گرفتن از این سبک و بهرهگیری از دنیای فراخ تخیل، اجتماع خود و یا جوامع بشری را نقد کنند. مانند جورج اورول که در رمان «1984» با ارائهی تصویری پادآرمانشهری و خلق یک رمان اجتماعی - سیاسی جذاب، نتیجهی سیاست غلط یک حکومت را به تصویر کشید یا برعکس، مانند آلدوس هاکسلی و رمان تخیلیاش «دنیای قشنگ نو» که در آن با به تصویر کشیدن یک آرمانشهر، عواقب آرمانگرایی اجتماعی انسانها را یادآور شد. از اینرو، نمیتوان با یک دستهبندی کلی تمامی داستانها و رمانهای اجتماعی را در دستهی آثار واقعگرایانه قرار داد.
نقطهی آغاز داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی
منشأ شکلگیری رمان اجتماعی در بریتانیا را اغلب به انقلاب صنعتی و سالهای 1733 تا 1913 میلادی نسبت میدهند. در این برههی زمانی پیشرفتهایی سریع در تولید رقم خورد، کارخانهها رشد کردند و ماشینآلات جدید برای پاسخگویی به تقاضاهای روزافزون تولید شدند. اگرچه صنعت با سرعت زیادی در حال رشد بود، اما زندگی برای اکثر مردم جامعه و بهخصوص قشر کارگر، با همان سرعت بهبود پیدا نکرد. دستمزدهای پایین، بیکاری و عدم توازن ثروت، بسیار نگرانکننده و شرایط زندگی اسفبار بود. استفاده از کودکان بهعنوان نیروی کار در مشاغل سخت و خطرناک، آلودگی زیاد و فقر و بیماری، از دیگر معضلاتی بود که در داستانها و رمانهای اجتماعی آن دوران نمود پیدا کرده و تجربیات مردم آن زمان را نشان دادهاند. بههمین دلیل پیش از هر چیز، رمان اجتماعی در بریتانیا، در میان طبقهی کارگر مورد توجه قرار گرفت.
انتشار رمانهایی مانند «روزگار سخت» نوشتهی چارلز دیکنز و «شمال و جنوب» اثر الیزابت گاسکل در نیمهی دههی 1850 میلادی، بهشکل برجستهای در ادبیات انگلیسی قرن نوزدهم تحول ایجاد کرد. آثاری که همچنان از بهترین رمانهای اجتماعی خارجی بهشمار میآیند. دیکنز در رمان روزگار سخت، از شرایط غیرانسانی کار در کارخانهها، فقدان آموزش و پیامدهای آن بهشدت انتقاد میکند. او همچنین در سایر رمانهای خود با نقب زدن در دل زندگی طبقهی کارگر، از مبارزات این قشر در دورهی ویکتوریایی پرده برداشت و توجه مردم دنیا را به بیعدالتیهای موجود در جامعهاش جلب کرد. بههمین دلیل، جای تعجب نیست که بسیاری، چارلز دیکنز را پدر رمان اجتماعی میدانند.
در کشور فرانسه، رمان «بینوایان» ویکتور هوگو به یک رمان اعتراضی اجتماعی در قرن نوزدهم اروپا بدل شد. «آخرین روز یک محکوم به اعدام» اثر مهم دیگری از این نویسندهی فرانسوی است که در راستای تلاشهای او برای لغو قانون اعدام به رشتهی تحریر درآمده است. از میان سایر نویسندگان فرانسوی، امیل زولا نیز با رمان «ژرمینال» خود به بیان مصائب زندگی طبقهی کارگر پرداخته است. نویسندهی شهیر ادبیات روسیه، لئو تولستوی نیز با نگارش شاهکار اجتماعی خود یعنی «جنگ و صلح»، اثری شگفت و جذاب آفرید و از این طریق بر اهمیت اصلاح کشور بهخصوص در زمینهی آموزش تأکید کرد. نیکلای گوگول نیز از دیگر مشاهیر روس است که در رمان «نفوس مرده» خود به شکاف طبقاتی جامعهاش پرداخته است.
رمانهای «کلبه عمو تام» اثر هریت بیچر استو که در سال 1852 منتشر شد و داستان «ماجراهای هاکلبری فین» که مارک تواین آن را در سال 1884 به نگارش درآورد نیز، بهعنوان اولین رمانهای اجتماعی قرن نوزدهم آمریکا شناخته میشوند. آثاری که هریک به شیوهی خود، به سنت نژادپرستانهی جامعهشان تاختند. در همین راستا رمان «خوشههای خشم» به قلم جان اشتاین بک که در سال 1939 منتشر شد، یکی از موفقترین و بهترین رمانهای اجتماعی قرن بیستم بهشمار میآید. رمانها و نمایشنامههای جیمز بالدوین نیز از مهمترین داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی محسوب میشوند که با درهمآمیختن مسائل اجتماعی و روانشناختی، توجهات بسیاری را به خود جلب کردهاند. برای مثال او در رمان «اتاق جووانی» نوشتهشده در سال 1956، پیش از رواج توجه به حقوق همجنسگرایان، به این موضوع پرداخته است.
اهمیت مطالعهی داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی
داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی با به تصویر کشیدن وقایع و شرایط جوامع مختلف، ما را با اندیشهها، تفکرات و شیوههای متنوع زندگی آشنا میکنند. ازاینرو موجب وسعت یافتن جهانبینی ما میشوند و از تعصبات و پیشداوریهای ما میکاهند. شناخت معضلات اجتماعی و آشنایی با دغدغههای افراد در جوامع مختلف به ما کمک میکند تا به آگاهی بیشتر و درک بهتری نسبت به جهانی که در آن زیست میکنیم، دست یابیم. از سوی دیگر با مطالعهی بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی بهطور غیرمستقیم با روشهای مقابله با مشکلات اجتماعی آشنا میشویم و از همین جهت، این کتابها میتوانند به روشنگری و افزایش آگاهی افراد در جامعه کمک کنند.
خواندن داستانها و رمانهای خارجی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از آن دسته افرادی هستید که به شناخت مسائل اجتماعی کشورها و جوامع مختلف علاقه دارند و دلتان میخواهد در قالب داستانی خواندنی و جذاب، نسبت به این مسائل مهم آگاهی پیدا کنید، یا اگر دوست دارید بدانید مردم کشورهای دیگر چگونه از مشکلات اجتماعی خود عبور کردهاند تا از این طریق بتوانید قدمی برای بهبود جامعهی خود بردارید، پس توصیه میکنیم خرید و مطالعهی داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی را از یاد نبرید.
پرطرفدارترین داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی در کتابراه
داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی، یکی از مهمترین بخشهای ادبیات داستانی جهان محسوب میشوند که بهسبب برخورداری از روایاتی جذاب، مخاطبان بسیاری دارند. ازاینرو، کتابراه بر آن است که با توجه به اهمیت این گونهی داستانی، آثار متنوعی در این ژانر را در نسخههای الکترونیک، صوتی و PDF در دسترس علاقهمندان قرار دهد تا راه خرید و دانلود بهترین رمانهای اجتماعی خارجی را برایشان سادهتر کند. کتابهایی که برخی از آنها با اقبال ویژهای از سوی مخاطبان مواجه شدهاند و آمار بالای خرید و دانلودشان، نشان از محبوبیت آنها دارند. در ادامه تعدادی از این عناوین محبوب و موجود در وبسایت و اپلیکیشن کتابراه را برایتان فهرست کردهایم:
- کتاب مزرعه حیوانات، اثر جورج اورول
- کتاب قمارباز، به قلم فئودور داستایوفسکی
- کتاب 1984، نوشتهی جورج اورول
- کتاب بادبادک باز، تألیف خالد حسینی
- کتاب عقاید یک دلقک، اثر هاینریش بل
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی در کتابراه
از آنجا که خرید و پرداخت هزینه، یکی از دغدغههای مهم بسیاری از افراد کتابخوان محسوب میشود، کتابراه با فراهم کردن امکان دانلود رایگان تعدادی از بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی در قالب کتاب صوتی، الکترونیک و فایل PDF سعی دارد این دغدغه را برای شیفتگان کتاب، کمرنگ کند. بنابراین شما میتوانید این کتابها را بدون هیچگونه نگرانیای بابت پرداخت هزینه، بهطور رایگان دانلود کنید و از مطالعه یا شنیدنشان، لذت ببرید. تعدادی از این آثار رایگان عبارتاند از:
- کتاب مأمور راه آهن، اثر اریک لومکس
- کتاب پدر جودی آشغالی است، نوشتهی ماتیو لیچت
- کتاب مقام رسمی، به قلم ویلیام سامرست موآم
- کتاب آخرین روز یک محکوم به اعدام، نوشتهی ویکتور هوگو
- کتاب پرتقال کوکی، اثر آنتونی برجس
کتاب دزد پادگان
- نویسنده: توبیاس وولف
کتاب دزد پادگان به قلم توبیاس وولف که موفق به دریافت جایزه پن فاکنر شده است، داستان انحراف و سرپیچی از قواعد در زندگی سربازانی را به تصویر میکشد که به ناچار مجبورند در محدوده قوانین ارتش حرکت کنند. داستان کتاب دزد پادگان (The barracks thief) با تصمیم ناگهانی مردی به نام گای بیشاپ که پدر یک خانواده چهار نفره است شروع شده و با زندگی پسر بزرگ این خانواده در یک پادگان نظامی ادامه پیدا میکند. گروه... ادامه ›
کتاب پرستوهای کابل
- نویسنده: یاسمینا خضرا
کتاب پرستوهای کابل نوشته یاسمینا خضرا، داستان دو خانواده افغانی در زمان تسلط طالبان بر کابل و درد و رنجی که این دو خانواده متحمل میشوند، را به تصویر میکشد. محسن آموزگاری از یک خانواده ثروتمند است که طالبان آنها را نابود کردند و همراه با همسرش زونیره که زمانی قاضی برجستهای بود زندگی میکند، زنی که اکنون نمیتواند بدون همراهی مرد و پنهان کردن چهرهاش از خانه خارج شود. به موازات روایت داستان... ادامه ›
کتاب من نمیخواستم اینطوری بشه
- نویسنده: صفیه اورال
صفیه اورال در کتاب من نمیخواستم اینطوری بشه، شرایط ناهنجار اجتماعی، اقتصادی و قطببندیهای سیاسی پنجاه سال اخیر ترکیه را در قالب رمانی عاشقانه و خواندنی آورده و رخدادهای آن دوران ترکیه را با داستانی به غایت زیبا و شیرین درهم آمیخته است. دربارهی کتاب من نمیخواستم اینطوری بشه: قهرمانان کتاب من نمیخواستم این طوری بشه (Ben Böyle Olsun İstememiştim) جزء آن دسته از قهرمانانی نیستند که بزرگترها... ادامه ›
کتاب کلاه رئیس جمهور
- نویسنده: آنتوان لورن
کتاب کلاه رئیس جمهور اثر آنتوان لورن درباره زندگی آدمهای معمولی است که رویاهایی دارند اما دنبال آنها نمیروند و احتیاج به چیز یا کسی دارند که آنها را به سوی خواستهشان سوق دهند تا بتوانند زندگی خود را تغییر دهند. آنتوان لورین در کتاب کلاه رئیسجمهور (The President's Hat)، برشی از زندگی را از طریق گفتوگوی شخصیتها رقم زده است؛ از اینرو میتوان رمان «کلاهِ رئیسجمهور» را رمانی شخصیتمحور... ادامه ›
کتاب سرپناه
- نویسنده: فرانسس گرینسلید
در کتاب سرپناه اثر فرانسس گرینسلید، با زندگی سنتی و به دور از هیاهوی امروزه مواجه هستیم؛ روایت داستان جذابیت خاصی ایجاد میکند که خواننده را تا پایان بدنبال خود میکشاند. فضای سنتی داستان، مخاطب امروز را نیز جذب میکند. رمان سرپناه (Shelter) نامزد دریافت رمان سال ۲۰۱۲ از اتحادیهی کتابخانههای کانادا شد. گرینسلید پیش از این در سال ۲۰۰۳ توانسته بود جایزهی کتاب سال را از ساسکاچوآن بوک آواردز برای... ادامه ›
رمان در کشور مردان
- نویسنده: هشام مطر
رمان در کشور مردان، اثر نویسنده لیبیاییتبار آمریکایی، هشام مطر است. رمان در کشور مردان جزء مهمترین آثار اوست که در سال ۲۰۰۶، نامزد دریافت جایزه ادبی من بوکر و جایزه کتاب اول گاردین شد. این کتاب همچنین به ۲۲ زبان ترجمه شده است. در کشور مردان، مطر داستان کودکی، نوجوانی و جوانی خود را باز می گوید او کشورش را در نه سالگی برای همیشه ترک کرده است؛ البته بیشتر رمان مربوط به سالهای کودکی اوست هشام مطر... ادامه ›
کتاب به دیگر سخن
- نویسنده: جومپا لاهیری
به دیگر سخن، اثر جومپا لاهیری پنجمین کتاب برندۀ جایزۀ بینالمللی داستان کوتاه است. به دیگر سخن، کتاب شک است و در عینحال کتاب شهامت و اثری متفاوت است. تقریباً همۀ اتفاقات آن برای جومپا رخ داده است. به دیگر سخن بهنوعی با یادداشتهای روزانه و متنهای شخصی لاهیری شروع شده و برایش خصوصیترین و در عینحال صریحترین است. جومپا لاهیری به عشق و علاقهاش به زبان ایتالیایی اشاره میکند. مستقیم و... ادامه ›
کتاب استپ
- نویسنده: آنتون چخوف
کتاب استپ نخستین داستان بلند آنتون چخوف، شرح سفر پسری کم سن و سال به نام یگوروشکا است که برای مدرسه رفتن از روستا به شهر نقل مکان میکند و... یگوروشکا به همراه ایوان، کشیشی به نام پدر کریستوفر و خدمتکاری بازیگوش به نام دنیسکا به شهر میرود. آنها در طول مسیر از دهکدههای بسیار گذشتند و به هرجا که میرسیدند، توقف کوتاهی میکردند و با جمعی از شخصیتهای مختلف و متفاوت مواجه میشدند: بانویی زیبا و... ادامه ›
کتاب قلابی (مجموعه داستان)
- نویسنده: رومن گاری
رومن گاری در کتاب قلابی (مجموعه داستان)، به نقد جنگ و مصیبتهایش میپردازد. او که دو بار موفق به دریافت جایزهی گنکور شد با استفاده از همان طنز تلخ مختص به خود توانسته روایاتی خلق کند که در نوع خود بینظیر است. کتاب قلابی (Une page d'histoire et autres nouvelles) با حال و هوایی کاملاً متفاوت در هر داستان، میتواند طوری در دل شما بنشیند که بعد از خواندن آن حس خواندن پنج رمان سنگین به شما دست... ادامه ›
کتاب شام مخصوص
- نویسنده: هرمان کخ
کتاب شام مخصوص به قلم هرمان کخ، روایتگر داستان دو خانواده است که مشکلاتی برای فرزندانشان به وجود آمده و در پی گرفتن مهمترین تصمیم زندگی خود و راهی برای حل این مشکلات میگردند. وال استریت ژورنال این اثر را با کتاب گیلیان فلین مقایسه کرده و با نام دختر گمشدهی اروپا از آن یاد میکند. اخیرا فیلمی هم بر اساس این کتاب ساخته و در سینماهای جهان اکران شده است. کتاب شام مخصوص (The Dinner) تا کنون به... ادامه ›
کتاب آدم فروش
- نویسنده: پل بیتی
کتاب آدم فروش، رمانی درباره جامعه سیاهپوستان آمریکا و اثر نویسنده آمریکایی، پل بیتی است. این کتاب در سال ۲۰۱۶ توانست برنده جایزه ادبی منبوکر ۲۰۱۶ و جایزه ملی کتاب ۲۰۱۶ از نگاه انجمن منتقدان شود. قهرمان داستان آدم فروش (The Sellout) نشئه و خسته روی صندلی دیوان عالی عدالت آمریکا در واشنگتن به خود میآید. در عالم نشئگی در خاطراتی که از ابتدای کودکی در یکی از بدنامترین محلات سیاهپوست نشین... ادامه ›
کتاب سور و سات در سوراخ موش
- نویسنده: خوآن پابلو ویلالوبوس
چه به سر کودکی میآید که در کنار خلافکارهایی حرفهای بزرگ میشود؟ خوآن پابلو ویلالوبوس در کتاب سور و سات در سوراخ موش با به کارگیری طنز تلخ در قلم خود، از روحیات و آرزوهای پسربچهای میگوید که در میان بزرگترین قاچاقچیهای مواد مخدر بزرگ شده است. این اثر نامزد بهترین کتاب اول یک نویسنده در گاردین شد. درباره کتاب سور و سات در سوراخ موش: داستان کتاب حاضر که دومین جلد از مجموعه کتاب برج بابل... ادامه ›
کتاب مثل هیچکس
- نویسنده: دلفین دو ویگان
کتاب مثل هیچکس اثر برجستۀ دلفین دو ویگان، برندهی جایزهی ادبی سال 2012 فرانسه است. این رمان، حکایت زندگی دو دختر با پیشینهای کاملا متفاوت است که دوستی میانشان، زندگی آنها را به هم گره زده است. داستانِ کتاب مثل هیچکس (No And Me)، گرد زندگی دو دختر جوان میچرخد، یکی ولگرد و سرگشتهی کوچه و خیابان و آن یکی دانشآموز اما در پی تجربههای نو برای شناخت زندگی. این برخورد بر عکس بسیاری داستانهای... ادامه ›
کتاب پیرمردی که داستانهای عاشقانه میخواند
- نویسنده: لوییز سپول ودا
کتاب پیرمردی که داستانهای عاشقانه میخواند، اثر لوییز سپول ودا، شرح زندگی و ماجراهای پیرمردی به نام آنتونیو است که در جنگلهای آمازون در روستایی دور افتاده زندگی میکند. کتاب پیرمردی که داستانهای عاشقانه میخواند (the old man who read love stories)، داستان زندگی پیرمردی است که پس از فوت همسرش، تصمیم میگیرد با سواد شود؛ از این رو از دکتر میخواهد تا برایش کتابهایی بیاورد که بخواند. دندانپزشک... ادامه ›
کتاب از سرگذشت یک علاف
- نویسنده: یوزف فن آیشندورف
کتاب از سرگذشت یک علاف، تالیف یوزف فن آیشندورف، جز 1001 کتابی است که باید قبل از مرگ آن را بخوانید. یک جوانک علاف تصمیم میگیرد سرنوشت خود را رقم بزند و به دل دنیا برود... داستان از صدای غژغژ چرخ آسیاب پدر آغاز شد. آن خشخش احساس خوبی به آدم میداد. برف بیوقفه از شیروانی پایین میچکید. گنجشکها جیک جیک میکردند و در میان شاخهها به این سو و آن سو میجهیدند. جوانک علاف در آستانه در نشسته بود و... ادامه ›
کتاب صبح فلسطین
- نویسنده: سوزان ابوالهواء
کتاب صبح فلسطین در سال 2009 عنوان پرفروشترین کتاب فرانسه را از آن خود کرد و تاکنون به 14 زبان دنیا ترجمه شده است. سوزان ابوالهواء نویسندهای فلسطینی است که جنگ را تجربه کرده و در رمان «صبح فلسطین» نیز موضوعات انسانی و اجتماعی را در لابهلای حوادث جنگ روایت میکند. سوزان ابوالهواء (Susan albulhawa) در این کتاب زندگی چهار نسل از یک خانواده را برای مخاطب توصیف و تشریح میکند و در عین این که موضوع... ادامه ›
کتاب ممفیس
- نویسنده: تارا ام. استرینگ فلو
کتاب ممفیس رمانی تاریخی به قلم تارا ام. استرینگ فلو است که سرگذشت زنان سیاهپوست را در میان سالهای 1995 تا 2003 شرح میدهد. این کتاب شرح متفاوتی است از نتایج فاجعهبار تبعیض نژادی و جنسیتی و همچنین ستایشی است از امید و استقامت. این رمان افتخارات زیادی ازجمله نامزد شدن برای جایزهی گودریدز را در کارنامهی خود دارد. دربارهی کتاب ممفیس کتاب ممفیس (Memphis) رمانی است در ستایش زنان سیاهپوستی که... ادامه ›
کتاب به خاطر پنج قروش
- نویسنده: عزیز نسین
کتاب به خاطر پنج قروش به قلم عزیز نسین، داستان یک روز از زندگی مردی رفیقباز و آدابدان به نام «روحی بیگ» را روایت میکند که به دلایلی نامعلوم درگیر یک جنایت میشود. نویسنده در این اثر با بیانی طنزآمیز از فقر و آدابورسومهای دستوپاگیر اجتماعی انتقاد میکند. درباره کتاب به خاطر پنج قروش پنج قروش چه ارزشی دارد که آدم به خاطرش کسی را با چاقو زخمی کند؟ قروش از واحدهای کمارزش پول ترکیه است اما... ادامه ›
کتاب عشق و اسلحه
- نویسنده: جنیفر کلمنت
کتاب عشق و اسلحه رمانی خواندنی از جنیفر کلمنت، داستاننویس مطرح و پرافتخار اهل آمریکاست. کلمنت در این اثر درخشان که نامزد دریافت جایزهی کتاب ملی نیز شده است، سرگذشتِ مادر و دختری را به تصویر کشیده که برای زندگی، ناحیهای حاشیهای در شهر فلوریدا را برمیگزینند؛ ناحیهای که محیط آن از فرط خشونت یادآور فضای فیلمهای وسترن است!... درباره کتاب عشق و اسلحه جنیفر کلمنت، خالق کتاب عشق و اسلحه (Gun... ادامه ›
کتاب زن عقدی
- نویسنده: ابیوسه نیکول
کتاب زن عقدی نوشتهی ابیوسه نیکول داستان زوجی است که مدتهاست با یکدیگر عقد هستند، اما همین که با یکدیگر عروسی میکنند روابط و رفتار هریک عوض میشود و دچار دگرگونیای در رابطهی خود میشوند. آنها به عادتهای روزمره دچار میگردند و برای خلاصی از این روزمرگی باید بهدنبال راه چارهای باشند. دربارهی کتاب زن عقدی داستان کتاب زن عقدی (The Truly Married Woman) دربارهی زوجی به نام آیایی و آیو است که... ادامه ›
کتاب همنوایی در پاییز
- نویسنده: باربارا پیم
کتاب همنوایی در پاییز، رمانی درام نوشتهی نویسندهی مشهور بریتانیایی باربارا پیم است. این رمان به زندگی چهار همکار میپردازد که در سن بازنشستگی هستند و همه به یک مشکل گرفتار هستند: تنهایی. باربارا پیم با نوشتن رمان همنوایی در پاییز محبوبیت زیادی پیدا کرد و حتی نامزد دریافت جایزهی بوکر نیز شد. دربارهی کتاب همنوایی در پاییز باربارا پیم (Barbara Pym) نویسنده و رماننویس مشهور بریتانیایی است.... ادامه ›
کتاب سال نو
- نویسنده: یولی تسه
تعطیلات سال نو همیشه یادآور خاطرات شاد است، ولی کسی چه میداند تاریکی کی و کجا بر ما غلبه میکند؟ کتاب سال نو اثر یولی تسه روایتی از تعطیلات شاد یک خانوادهی اروپایی است؛ اگرچه داستان برای پدر خانواده چندان شادمانه پیش نمیرود!... دربارهی کتاب سال نو رمان سال نو (New Year) از یولی تسه (Juli Zeh) با تصویر رکاب زدن مردی میانسال در هوای مطبوع لانزاروته آغاز میشود. نام مرد هنینگ است و به همراه... ادامه ›
کتاب مردی که به شیکاگو رفت
- نویسنده: ریچارد رایت
کتاب مردی که به شیکاگو رفت نوشتهی ریچارد رایت، داستان کوتاهی با ژانر اجتماعی است که در باب تبعیض نژادی و رفتارهای غیرمنصفانهی جامعهی آمریکا نسبت به کارگران سیاهپوست نگاشته شده است. این اثر تصویری از کشمکشها و جنگ درونی یک مرد آفریقایی-آمریکایی را ترسیم میکند که از آمریکای جنوبی به شیکاگو میرود و تفاوت برخورد اطرافیان را در هر دو فرهنگ با یکدیگر مقایسه میکند. دربارهی کتاب مردی که به... ادامه ›
کتاب ابیگیل
- نویسنده: ماگدا سابو
در میانهی جنگ جهانی دوم، گینای چهاردهساله مجبور میشود به اجبار پدرش به مدرسهای شبانهروزی، کیلومترها دورتر از بوداپست برود. مدرسهای که از باورهای گینا هم کیلومترها فاصله دارد. کتاب ابیگیل به قلم ماگدا سابو از زندگی در دوران جنگ جهانی دوم و جبر حاکم بر آن زمان برایتان خواهد گفت. این اثر تحسینبرانگیز در سال 2005 بهعنوان ششمین رمان محبوب در مجارستان برگزیده شد. درباره کتاب ابیگیل ماگدا سابو... ادامه ›