معرفی و دانلود کتاب چگونه در مورد اقتصاد فکر کنیم (مبانی)
برای دانلود قانونی کتاب چگونه در مورد اقتصاد فکر کنیم (مبانی) و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب چگونه در مورد اقتصاد فکر کنیم (مبانی)
کتاب چگونه در مورد اقتصاد فکر کنیم (مبانی) را پرلنارت بایلوند اقتصاددان و کارآفرین حوزهی بازارهای سرمایه و امور مالی در راستای سادهسازی و آموزش آسان مفاهیم و اصطلاحات علوم اقتصادی نوشته است. او در این کتاب با پرداختن به مباحثی مانند پایههای علم اقتصاد، بازار و رفتارهای آن، مداخله پولی و کنشها و تعاملات بازار به بسیاری از سوالات متداول در علم اقتصاد پاسخ داده است.
دربارهی کتاب چگونه در مورد اقتصاد فکر کنیم (مبانی)
یادگیری برخی از علوم مانند علم اقتصاد پیشنیازهای خاص خودش را دارد و همین موضوع باعث شده تا افراد معدودی که این پیش نیازها را گذراندهاند در علم اقتصاد عمیقتر و تخصصیتر عمل کنند، اما با توجه رشد بازارهای مالی، اقتصادی و سرمایهگذاری در حوزهی دیجیتال، امروزه افراد بسیاری با آموزش و یادگیری در حوزههای بازار دیجیتال توانستهاند پیشرفت چشمگیری در شرایط کاری و شخصی خود داشته باشند. برای ورود به این بازارها یا شناخت اولین مفاهیم و پایههای اصولی اقتصادی لازم است با برخی اصطلاحات و کاربردهای آن آشنا شوید.
کتاب چگونه در مورد اقتصاد فکر کنیم (مبانی) (How to Think about the Economy) برای شفافسازی، آشنایی و شناخت اصول اقتصادی، توسط پرلنارت بایلوند (Per Bylund) نوشته شده و در آن از پایهایترین مفاهیم گرفته تا پیشرفتهترین اصطلاحات به زبانی رسا و شیوا روایت شده است.
پرلنارت بایلوند در فصل اول کتاب چگونه در مورد اقتصاد فکر کنیم (مبانی)، با عنوان علم اقتصاد، مسائل و تئوریها را مورد واکاوی و بررسی قرار داده و توضیحات جامعی برای هرکدام از این مباحث ارائه کرده است. نویسنده در فصل مربوط به بازار، نگاههای جامع و نوینی به خواننده ارائه میدهد تا روشهای بیشتری برای شناخت بازار کسب کند. او در تلاش است تا سواد اقتصادی را با مفاهیم مدرن و با توجه به تغییراتی که امروزه در این علم بهوجود آمده است، بررسی کند. او اعتقاد دارد سواد اقتصادی منجر به بازتر شدن ذهن افراد میشود و اگر هرکسی توانایی استدلال اقتصادی صحیح را در خود پرورش دهد، میتواند شرایط ویژهای را در بازارهای اقتصادی برای خود رقم بزنند.
او شناخت بازار اقتصاد را امری جادویی و غیرواقعی نمیداند و معتقد است رفتار بازار کاملا واقعی و اتفاقا بسیار ساده است؛ تغییرات آن در لایههای سطحی رخ میدهد و هیچوقت در زیرساختهای بازار و رفتارش تغییر عمدهای اتفاق نمیافتد. او سواد اقتصادی را بهعنوان یک پادزهر برای سیاستهای مخرب میشناسد و اذعان میکند که این مقوله بینشی را به ما ارائه میکند تا درک درستی از شیوهی عملکرد جهان داشته باشیم.
این اثر در سه بخش و 9 فصل نوشته شده و میتواند شما را در انجام فعالیتهای اقتصادی و سرمایهگذاری در بازارهای مالی راهنمایی کند. اثر پیشِ رو بههمت انتشارات نارون دانش و با ترجمهی نویده خطابی رودی چاپ و منتشر شده است.
کتاب چگونه در مورد اقتصاد فکر کنیم (مبانی) برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب برای همهی علاقهمندان به مباحث اقتصادی، سرمایهگذاری و امور مالی بسیار مناسب است.
در بخشی از کتاب چگونه در مورد اقتصاد فکر کنیم (مبانی) میخوانیم
روند بازار، همانطور که در اینجا ذکر شد، بسیار بیشتر از آن چیزی است که ما در هر لحظه میتوانیم مشاهده کنیم. از آنجا که این جریان یک فرآیند است، هر چیزی که در هر زمانی وجود دارد نتیجه چیزهایی است که قبلاً به این عرصه ورود کرده است - و با آنچه بعداً خواهد آمد به چالش کشیده خواهد شد؛ به عبارت دیگر، شرکتهایی که امروزه وجود دارند، نتیجه فرآیند حذف بازار هستند – آنها در مزایده کارآفرینی برای منابع «برنده» شدند. اگر مصرفکنندگان انتخاب متفاوتی داشتند یا کارآفرینان ایدههای دیگری، کسبوکارهای دیگری وجود داشتند که کالاهای دیگری تولید میکردند. به همین ترتیب، برخی از کارآفرینانی که در حال حاضر در فرآیند تامین منابع مالی، راهاندازی کسبوکار خود، یا آزمایش فرآیندهای تولید هستند، کسبوکارهای آینده را ایجاد میکنند.
تولیدکنندگان فعلی تنها در صورتی در تجارت باقی خواهند ماند که به خلق ارزش ادامه دهند و ارزش بیشتری نسبت به کسبوکارهای آینده خلق کنند. به همین دلیل است که کسبوکارهای فعلی، حتی مشاغل بسیار بزرگ، نمیتوانند آرام بنشینند و استراحت کنند، بلکه باید نوآوری کنند. آنها تا زمانی در فرآیند بازار جایگاهی دارند که هیچ کس ارزش بیشتری [در مقایسه با ارزش ارائه شده توسط آنها در بازار] به مصرفکنندگان ارائه ندهد.
به عبارت دیگر، اگر بخواهیم اقتصاد را تحلیل کنیم و فقط روی کسبوکارهای فعلی تمرکز کنیم، بخش زیادی از فرآیند را از دست میدهیم! ما نمیتوانیم درک کنیم که چرا این مشاغل (و کالاهایی که تولید میکنند) وجود دارند و نمیتوانیم بفهمیم که چرا یا چگونه کارآفرینان با ایدههای بهتر بهزودی جایگزین آنها میشوند. تنها با نگاهی به وضعیت موجود - اقتصادی که در حال حاضر میتوانیم مشاهده کنیم - یا تغییراتی که در گذشته نزدیک رخ داده است، ما بهراحتی میتوانیم نتیجه بگیریم که اقتصاد یک سیستم نسبتاً ثابت است که با حداکثر استفاده از منابع فاصله دارد.
فهرست مطالب کتاب
پیشگفتار
بخش اول: علم اقتصاد
فصل اول: علم اقتصاد چیست؟
اقتصاد
مسئله اقتصادی
علم اقتصاد به عنوان یک مفهوم
فصل دوم: تئوری اقتصادی
نقطه آغاز
واکاوی کنش انسانی
هوشمندی اصل کنش
فصل سوم: چگونه اقتصادی عمل کنیم
مفهوم مبادله
قیمت و ارزش
مکانیسم قیمت
روش گام به گام
اقتصاد به عنوان یک علم اجتماعی
بخش دوم: بازار
فصل چهارم: فرآیند، نه کارخانه
فرآیند تعدیل شده
نوآوری مستمر
عدم قطعیت مداوم
فصل پنجم: تولید و کارآفرینی
تولید جهت غلبه بر کمیابی
سرمایه و تولید
نقش کارآفرین
فصل ششم: ارزش، پول و قیمت
مشکل اندازه گیری ارزش
کاربرد پول
ظهور پول
اهمیت پول
قیمت پول
تورم ارز و قیمت فیات
فصل هفتم: محاسبه اقتصادی
ماهیت یک اقتصاد مولد
نیروی محرکه
تولید ارزش
کارآفرینی و مدیریت
بخش سوم: مداخله
فصل هشتم: مداخله پولی
چرخه رونق و رکود
نرخ بازده و سرمایه گذاریهای ثابت
علت و ماهیت رونق مصنوعی
نقطه عطف
رکود اصلاحی
فصل نهم: مداخله نظارتی
بروزیافته
بروز نیافته
محقق نشده
نتیجهگیری: کنش و تعامل
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب چگونه در مورد اقتصاد فکر کنیم (مبانی) |
نویسنده | پرلنارت بایلوند |
مترجم | نویده خطابی رودی |
ناشر چاپی | انتشارات نارون دانش |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 120 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-2767-13-6 |
موضوع کتاب | کتابهای اقتصاد خرد |