معرفی و دانلود کتاب چک لیست: چگونه کارها را درست انجام دهیم؟

عکس جلد کتاب چک لیست: چگونه کارها را درست انجام دهیم؟
قیمت:
۴۹۰۰۰ ۲۴,۵۰۰ تومان ۵۰%
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب چک لیست: چگونه کارها را درست انجام دهیم؟ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب چک لیست: چگونه کارها را درست انجام دهیم؟ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب چک لیست: چگونه کارها را درست انجام دهیم؟

کتاب چک لیست: چگونه کارها را درست انجام دهیم؟ اثر پرفروش آتول گاواندی، به شما می‌آموزد که از چک لیست‌ برای چه کارهایی می‌توان استفاده کرد و از چه طریق در زندگی شما تأثیر می‌گذارد و آن را دگرگون می‌سازد. همچنین در این کتاب، نمونه‌هایی که در دنیای واقعی روی داده ذکر شده تا بتوانید بیشتر به ارزش چک لیست‌ها پی ببرید.

اسم چک‌لیست چه چیزی را به یاد شما می‌اندازد؟ شاید وسایل مسافرت یا گردش! اما بهتر است بدانید که چک‌لیست‌ها در صنعت پزشکی و هواپیمایی به طور روزانه جان هزاران نفر را از خطرهای احتمالی نجات می‌دهند. چک‌لیست، یک فهرست کاربردی و ساده است که می‌تواند همانند یک دستیار حرفه‌ای برای شما و ذهن‌تان عمل کند.

شرایط سخت کنونی که بیشتر صنایع و حرفه‌ها آن را تجربه می‌کنند، راه‌حل مشکلات را فنی و سخت کرده است. راه‌حل‌های متفاوت و بی‌شماری برای رفع یک مشکل وجود دارد اما گاهی اوقات آن‌قدر در این پیچیدگی‌ها گرفتار می‌شوید که فراموش می‌کنید قبل از هر کاری ساده‌ترین، بهترین و منطقی‌ترین راه‌حل‌ها را امتحان کنید.

برای موفقیت در حل این مشکل از تجربه‌های صنعت هواپیمایی بهره‌مند شوید: چک‌لیستی آماده کنید که بتوانید آن را به کار بگیرید و هم‌زمان اطمینان داشته باشید که همه کارهایتان انجام می‌شود. چک‌لیست‌ها وسیله‌ای تجاری محسوب می‌شوند که فراموش شده یا نادیده گرفته شده‌اند. زمان آن رسیده که آن‌ها را دوباره به کار بگیرید و از تنهایی بیرون بیایید.

آتول گاواندی (Atul Gawande) نویسنده هندی کتاب چک لیست (The Checklist Manifesto) که شغل اصلی‌اش پزشکی است، در آخرین اثر پرفروش خود بیان می‌کند که چک‌لیست چه چیزهایی را درباره پیچیدگی‌های زندگی مشخص می‌کند و به شما یاد می‌دهد که چگونه می‌توان از آن استفاده کرد.

گاواندی در دوره آموزشی‌ای که در زمینه جراحی می‌دید، مقاله‌ای را با عنوان ماهیت جایزالخطایی انسان مطالعه کرد که از آن زمان پیوسته ذهنش را مشغول کرده و به آن فکر کرده و همواره در پی پاسخ این پرسش بوده که چرا انسان در کارهایی که برای انجامش خود را آماده کرده و آموزش دیده است، اشتباه می‌کند.

در تمامی عرصه‌های کاری، دانش عملی و مهارت انسان به طور شگفت‌انگیزی افزایش یافته و از این رو مشکلات بشر برای استفاده و ارائه آن‌ها نیز بیشتر شده است. به همین دلیل تقریباً در همه عرصه‌های کاری که از پیچیدگی و اطلاعات زیادی برخوردارند، خطاهای بسیار ساده‌ ولی رایجی مانند از یاد بردن اتفاق می‌افتد. متأسفانه امروزه نیمی از کسانی که به حمله قلبی دچار می‌شوند، به‌موقع تحت درمان قرار نمی‌گیرند و دو سوم مرگ‌ومیر به دلیل خطاهای انسانی روی می‌دهد.

حافظه پراشتباه و حواس‌پرتی در تمامی حرفه‌ها و حوزه‌ها خطری بزرگ محسوب می‌شود که ممکن است عواقب جبران‌ناپذیری به دنبال داشته باشد. جایزالخطا بودن حافظه و دقت بشر حتی هنگام انجام کوچک‌ترین کارها مثل خرید از سوپرمارکت خود را نشان می‌دهد.

چک‌لیست‌ها که می‌توان آن‌ها را دوست آدمی خطاب کرد، از شما در برابر چنین خطاهایی محافظت می‌کنند. این دوست کم‌اهمیت‌ترین کارها و مراحل را به شما خاطرنشان می‌شود و آشکار می‌کند و نه تنها به شما این امکان را می‌دهد که در کارهایتان بازنگری داشته باشید بلکه نظمی خاص را در تمام زندگی حرفه‌ای‌تان برقرار می‌سازد.

چک‌لیست‌ها در واقع یک فهرست قابل تکرار برای انجام کارهایی هستند که امکان و احتمال خطا در انجامشان بسیار زیاد است. یک چک‌لیست باید به شکلی تنظیم شود که مهم‌ترین و اصلی‌ترین مراحل انجام کار را نیز شامل شود. در این کتاب به سؤالات متعددی پرداخته می‌شود از قبیل: ویژگی‌های یک چک‌لیست خوب یا بد چیست؟ چگونه متوجه بشویم چک‌لیست‌ها کی به درد می‌خورند و کی نمی‌خورند؟ آیا از چک‌لیست می‌توان مانند نقش صابون برای مراقبت‌های جراحی انتظار داشت؟

با آتول گاواندی بیشتر آشنا شویم:

آتول گاواندی نویسنده هفته‌نامه ادبی نیویورکر، استادیار دانشکده پزشکی و دانشکده بهداشت عمومی و جراح عمومی در بوستون، هاروارد است. او دو جایزه ملی کسب کرده و یکی از معروف‌ترین جراحان دنیا به شمار می‌رود. همه آثار گاواندی از پرفروش‌ترین‌ها و بهترین‌های سایت آمازون بوده‌اند. از دیگر کتاب‌های او می‌توان به یادداشت‌های یک جراح درباره عملکرد و پیچیدگی‌ها و یادداشت‌های یک جراح درباره یک علم ناقص اشاره کرد.

نکوداشت‌های کتاب چک‌لیست:

- امروزه تنها پزشکان نویسنده معدودی می‌توانند ترس و وحشت مرگبار اشتباه ناگهانی در یک عمل جراحی را منتقل کنند… وقتی خود دکتر گواندی دچار این اشتباه وحشتناک می‌شود، این ترس بازتاب خاصی دارد و کمتر کسی می‌تواند، میزان تلاش‌های صورت گرفته برای کاهش صدمات را به این وضوح بیان کند. (نیویورک‌تایمز)
- مدافع متقاعد کننده آرمانش. (اکونومیست)
- این کتاب که زیبا و جذاب نوشته شده، قادر است با ارائه دلایل مستدل، پزشکان را متقاعد کند تا از چک‌لیست استفاده کنند، پروژه‌ای که گواندی، طی سال‌های گذشته، زمان قابل توجهی را به آن اختصاص داده است. این کتاب از جهات بسیاری، شخصی‌ترین تألیف اوست، یک فراخوان مستقیم عمل به تغییر روش ارائه مراقبت‌های بهداشتی که به شکلی ساده و مستقیم- اما تأیید شده- ارائه می‌شوند. این فراخوانی است که شایسته شنیده شدن و ارزش نهادن است. (مجله انجمن پزشکی آمریکا)
- بسیار جذاب… نمونه متقاعد‌کننده‌ای را ارائه می‌کند که استفاده بیشتر از چک‌لیست، قطعاً مفید خواهد بود. (شبکه خبری بلومبرگ)
- استدلا‌ل‌های گوانده فصیحانه و متقاعد‌کننده است. (تاریخچه سانفرانسیسکو)
- خیره‌کننده و تأمل‌برانگیز. (تایمز - بریتانیا)
- حیرت‌انگیز … گواندی با انرژی و شفافیت می‌نویسد. (هفته‌نامه نیو هاون ادووکیت)

در بخشی از کتاب چک‌لیست می‌خوانیم:

نمی‌توانستیم بفهمیم چه اتفاقی افتاده است. به نظر ‌می‌رسید که دچار عفونت شده باشد اما عکس رادیولوژی و سی‌تی‌اسکن نتوانست منبع آن را مشخص کند. حتی بعد از تجویز چهار نوع آنتی‌بوتیک، هنوز تبش بالا بود. یک بار که تب داشت، دچار انقباض قلبی شد. کد آبی اعلام شد. پرستاران و پزشکان زیادی به سمت تختش دویدند، صفحه‌های دستگاه شوک الکتریکی را روی قفسه سینه‌اش قرار دادند و به او شوک دادند. قلبش پاسخ داد و به ریتم عادی‌اش بازگشت. دو روز طول کشید تا فهمیدیم چه اتفاقی افتاده بود. این احتمال را در نظر گرفتیم که یکی از لوله‌ها عفونت کرده بود، به همین دلیل لوله‌ها را عوض کردیم و قدیمی‌ها را برای آزمایش کشت به آزمایشگاه فرستادیم. بعد از 48 ساعت، جوابش آماده شد. همه لوله‌ها عفونت کرده بودند. احتمالاً عفونت از لوله‌ای شروع شده بود که شاید به هنگام تعبیه کردن، آلوده شده بود و از طریق جریان خون دفیلیپو به بقیه سرایت کرده بود. سپس همه لوله‌ها بدنش را آلوده به باکتری کردند که باعث تب و ضعف شدیدش شده بود.

این ماهیت واقعی ‌مراقبت‌های ویژه است: در هر لحظه، به همان اندازه که درمان می‌کنیم، می‌توانیم آسیب هم برسانیم. عفونت لوله‌ها به حدی شایع است که به عنوان پیچیدگی عادی در نظر گرفته می‌شود. بخش آی‌سی‌یو سالانه پنج میلیون لوله به بیماران وصل می‌کند و آمار ملی نشان می‌دهد که 4 درصد این لوله‌ها بعد از ده روز عفونت می‌کنند. عفونت لوله سالانه در آمریکا برای 80 هزار نفر رخ می‌دهد و بسته به میزان بیماری فرد در ابتدا، بین 5 تا 28 درصد مواقع کشنده است. بیمارانی که از این عفونت جان سالم به در می‌برند، به طور متوسط یک هفته بیشتر در بخش ‌مراقبت‌های ویژه می‌مانند و این فقط یکی از خطرهای بسیار است. بعد از ده روز با سوند ادرار، 4 درصد بیماران آمریکایی در بخش آی‌سی‌یو، دچار عفونت مثانه می‌شوند. بعد از ده روز اتصال به دستگاه تنفسی، 6 درصد بیماران به عفونت ریوی مبتلا می‌شوند که بین 40 تا 45 درصد مواقع به مرگ منجر می‌شود. به طور کلی، حدود نیمی از بیماران آی‌سی‌یو نهایتاً یک عارضه جدی را تجربه می‌کنند و در صورت بروز آن عارضه، شانس زنده ماندن بسیار کاهش می‌یابد.

فهرست مطالب کتاب

مقدمه
فصل 1: مشکل پیچیدگی شدید
فصل 2: چک‌لیست
فصل 3: پایان استاد بنا
فصل 4: ایده
فصل 5: اولین امتحان
فصل 6: کارخانه چک‌لیست
فصل 7: آزمایش
فصل 8: قهرمان عصر چک‌لیست‌ها
فصل 9: نجات

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب چک لیست: چگونه کارها را درست انجام دهیم؟
نویسنده
مترجممریم شبیری
ناشر چاپی نشر نوین
سال انتشار۱۳۹۹
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات213
زبانفارسی
شابک978-622-684043-9
موضوع کتابکتاب‌های موفقیت شغلی
قیمت نسخه الکترونیک
۴۹۰۰۰ ۲۴,۵۰۰ ت ۵۰%
خرید کتاب الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب چک لیست: چگونه کارها را درست انجام دهیم؟

مهدی محمدی
۱۳۹۹/۰۶/۱۰
کتاب جذابی بود با ترجمه خوب و روان، تجربه دلچسبی بود و بخاطرش از مترجم سپاسگزارم. هر چند ناشر در ذهن من سابقه خوبی از این نظر نداره. باید بگم این کتاب همونطور که عنوان اصلیش به انگلیسی بهتر بیان میکنه شرح حال یک ابتکار از زبان خالق اون هست، ولی خب ناشر با عنوان فرعی که انتخاب کرده خواننده رو به تا اشتباه میندازه فکر کنه که قرار هست موارد تکنیکی از چگونگی ساخت چک لیست برای هر موردی در زندگی در کتاب ببینه. این قبیل زرنگیهای ناشر البته ممکن هست که به فروش کتابهاش کمک کنه ولی مطمئنا سابقه خوبی در ذهن مشتریها نخواهد ساخت.
امیرمحمد اکبرزاده حصار
۱۳۹۹/۰۶/۰۸
راستش این کتاب رو اولین بار از پادکست بی پلاس آقای بندری شنیدم و کنجکاو شدم بیام ببینم چطوراست...
بنظرم کتاب ارزش خواندن رو داره و چیزی‌های مفیدی میشه ازش یاد گرفت.
پیشنهادم هم اینه که ابتدا به پادکست آقای بندری گوش دهید اگر دیدید به دردتان میخورد کتاب را تهیه کنید.
با تشکر.
abolfazl parsia
۱۴۰۱/۱۲/۰۹
در وجوب تهیه چک لیست نویسنده دلایل و توجیهات ارزنده‌ای ارائه می‌کند آنچنانکه کمتر کسی از شیوه نگارش داستان گونه کتاب به وجد نمی‌آید. سیر و روال انگیزشی ضرورت وجود چک لیست در بیمارستان و حوزه‌های هوانوردی و صنعت بسیار خوب داستان گویی شده است. چنانچه ضمیمه‌ای از چک لیست‌های پیشنهادی در پایان کتاب آورده می‌شد بر جنبه‌های عملی اهداف عملکردی می‌افزود.
Ehsan Zohuri
۱۳۹۹/۰۶/۱۱
هیچ مطلب مفید و کاربردی در این کتاب بیان نشده و فقط به نتایج استفاده از چک لیست در صنایع پزشکی و هواپیمایی اشاره میکنه و توصیه می‌کنه در کارها از چک لیست استفاده کنیم.
طاها محمودی
۱۳۹۹/۰۶/۱۹
کتاب عالیه لازمه هرکسی میخواد یک مدیر توانا باشه و موفقیت خودشو تضمین کنه این کتاب رو حتما بخونه وعملا استفاده کنه
رضا ایجازیان
۱۳۹۹/۱۲/۱۹
یک کتاب عالی که نحوه انجام و پی گیری امور رو در اون یاد میگیرید
زهرا رستگار
۱۴۰۰/۱۲/۱۷
کتاب خیلی خوبیه و ترجمه روون و راحتی داره
vahid moghimi
۱۴۰۰/۰۱/۱۰
به نظر میرسه در انجام کارها خیلی می‌تونه کمک کنه برای بهتر انجام دادن برنامه ها
قاسم همدمی
۱۴۰۱/۱۰/۲۱
کتاب فوق العاده ضعیفیه... فقط و فقط داستانه
مهسا سبحانی
۱۴۰۰/۰۵/۰۶
برای تخصصی کردن کارها به شدت توصیه میسود
جلیل شفایی
۱۴۰۲/۰۳/۲۷
بسیار عالی جهت حرفه‌ای انجام دادن کارها
bahar gharaghani
۱۴۰۱/۰۱/۲۸
کتابی خوب مفید است
مشاهده همه نظرات 12

راهنمای مطالعه کتاب چک لیست: چگونه کارها را درست انجام دهیم؟

برای دریافت کتاب چک لیست: چگونه کارها را درست انجام دهیم؟ و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.