معرفی و دانلود کتاب همه چیز بودن: راهنمای آنان که هنوز نمیدانند میخواهند چه کاره شوند
برای دانلود قانونی کتاب همه چیز بودن: راهنمای آنان که هنوز نمیدانند میخواهند چه کاره شوند و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب همه چیز بودن: راهنمای آنان که هنوز نمیدانند میخواهند چه کاره شوند
امیلی واپنیک در کتاب همه چیز بودن: راهنمای آنان که هنوز نمیدانند میخواهند چه کاره شوند راز بزرگی را با شما در میان میگذارد و نشان میدهد که ناچار نیستید فقط یک چیز را برای گذران زندگی انتخاب نمایید. او روشهایی را در اختیارتان قرار میدهد تا نه تنها در حرفهی خود موفق شوید، بلکه کمکتان میکند تا به سمت موضوعات دلخواه دیگرتان هم بروید.
دربارهی کتاب همه چیز بودن:
با بررسی تاریخ بشریت میتوان به این حقیقت پی برد که انسانها به مرور به سوی تخصصگرایی قدم برداشتهاند. انسان نخستین برای بقا در طبیعت بیرحم باید مهارتهای بسیاری کسب میکرد تا میتوانست زنده بماند و از میان آنها مواردی مانند ساخت مسکن، شکار، تهیه لباس مهمترینها بودند. با شروع شهرنشینی بسیاری از این کارها به عنوان شغل میان مردم تقسیم شد و در این مرحله صنعتگران و متخصصان به وجود آمدند.
البته تمایز میان کلگرایی و تخصصگرایی مختص عالم انسانها نیست و در دنیای حیوانات نیز قابل مشاهده است. گونههای متخصص به تناسب شرایط محیطی خود فرگشت یافتهاند و از این رو، دارای مزیت رقابتی هستند. اما وابستگی آنها به آن شرایط به این معنا است که تغییرات میتوانند به منزلهی تهدیدی برای بقا و تکثیرشان تلقی شوند. به عنوان مثال، کوالا یکی از موفقترین گونههای گیاهخوار در استرالیا است. اما به دلیل وابستگی حیات آن به درخت اکالیپتوس، اتفاقاتی نظیر آتشسوزی جنگلها در سال 2019 آنها را در معرض خطر انقراض قرار داده است. در انتهای دیگر طیف، گونههای کلگرا قرار دارند که توانایی تطبیقپذیری بالایی با شرایط متنوع و متغیر دارند. سگ، گربه و موش نمونههای بارز این دستهاند که حضور آنها در تقریباً تمامی اقلیمهای کرهی زمین موید قابلیتهای چندکارکردی آنها است.
در سالهای اخیر علوم مختلف پیشرفت چشمگیری داشتهاند و به تبع آن حوزههای میانرشته مورد توجه قرار گرفته است که برای فعالیت در آنها داشتن چند مهارت و تخصص جزو اولویتها به شمار میآید. از طرف دیگر، فناوری اطلاعات نیز توسعه یافته و اینترنت دسترسی به مردم به دانش و آموزشها را سهولت بخشیده است. در دنیای امروز تنها با یک جستوجوی اینترنتی میتوانید به ویدیوهای آموزشی دسترسی پیدا کنید و با تمرین مهارت لازم را به دست آورید. در چنین شرایطی لازم است مسئلهی کلگرایی بار دیگر مورد بحث قرار گیرد و از آن استفاده شود.
نباید از یاد برد؛ امروزه پروژههای بزرگی در صنعت و علم در دست اجرا است که به مدیران آشنا به حوزههای مختلف نیاز دارد. این مدیران باید بتوانند با متخصصان و اعضای مختلف گروه خود ارتباط برقرار کنند. این امر تنها در صورتی امکانپذیر است که رهبران پروژه، سطحی از دانش و مهارت در علوم گوناگون را داشته باشند و بتوانند آنها را درک نمایند.
کتاب همه چیز بودن (How to be everything) نگاهی متفاوت به شیوهی زندگی دارد، شاید حتی گفتههای امیلی واپنیک (Emilie Wapnick) خلاف ارزشهای اجتماعی باشد اما بیتردید راهنمای افرادی خواهد بود که به دنبال ارزشهای متفاوتی از جمله آزادی، تنوع و انعطافپذیری در زندگی هستند.
نکوداشتهای همه چیز بودن:
- توصیههایی دلگرمکننده برای موفقیت! این کتاب پر از تمرینات عالی و توصیههای عملی است و ما به شدت توصیه میکنیم نسخهای از آن را تهیه کنید. (Forbes)
- همه چیز بودن به شما کمک میکند مهارتهای متنوع خود را درک و پردازش کنید. این کتاب به شما کمک مینماید تا بزرگترین آرزوهای خود را برآورده کنید، همهی آنها! (Buzzfeed)
- اگر هنوز نمیدانید با زندگی خود چه کار باید بکنید، کتاب امیلی باعث میشود احساس بهتری داشته باشید. (Bustle)
کتاب همه چیز بودن مناسب چه کسانی است؟
کتاب حاضر برای افرادی مناسب است که نمیخواهند تنها به یک موضوع توجه داشته باشند و فقط در آن تخصص بیابند. به زبان سادهتر اگر کنجکاو و خلاق هستید و دوست دارید همواره چیزهای جدید بیاموزید کتاب هممه چیز بودن را از دست ندهید.
جملات برگزیدهی کتاب همه چیز بودن:
- پول صرفاً یکی از عنصرهای زندگی شاد است.
- ما چندپتانسیلیها برای خوشحالی در زندگی به حس معنا نیاز داریم.
- میزان تنوع لازم برای هر فرد متفاوت است و در طول عمر ما نوسان میکند.
- ما برای زندگی و شکوفایی به پول نیاز داریم، اما مقدار آن میان افراد مختلف بهشدت متفاوت است.
در بخشی از کتاب همه چیز بودن میخوانیم:
رویکرد اینشتینی برای همه مناسب نیست. برای برخی از ما تصور محول کردن چند پتانسیلی بودن به عصرها و آخر هفتهها ناپذیرفتنی است. ما ترجیح میدهیم از گرسنگی تلف شویم تا اینکه چهل ساعت در هفته را برای کاری صرف کنیم که نمیتوانیم تمام وجودمان را در آن بگنجانیم؛ با این حال برای بسیاری رویکرد اینشتینی میتواند رهاییبخش باشد. با حذف فشار ناشی از نیاز به درآمدزایی از هر علاقه دستمان را برای اکتشاف بدون نگرانی باز میگذاریم؛ میتوانیم از شاخهای به شاخهای دیگر، از پروژهای به پروژهای دیگر و از خیالی به خیالی دیگر بپریم؛ میتوانیم چیزهایی را برحسب میل خود کم و زیاد کنیم، آن هم بدون هیچ پیامد مالی یا هیچگونه بازخواست.
آیا رویکرد اینشتینی برای شما جذاب است یا نه؟ پاسخ این سؤال تا حدی به این بستگی دارد که ثبات در برابر انعطافپذیری چه اندازه برایتان ارزش به حساب میآید. بیشتر افرادی که در فصل پنج حرفههای چندپاره داشتند مراتب بالایی از انعطافپذیری و استقلال میخواستند. بسیاری از آنان مشاغل سنتی را ترک کرده بودند، چون برایشان دنیای مناسبی نبود؛ در مقابل، اینشتینیهای خرسند برای ثبات ارزش بیشتری قائلاند. آنان معمولاً روند کاری و ساختار و رفاقت موجود در فضای کار را دوست دارند. دلچسب بودن معمولاً در بینِ انگیزههای اصلی اکثریت جامعه نیست، اما مزیت افزودهی الگوی اینشتینی برخورداری از عنوانِ شغلی سر راست و درک شدن از سوی دیگران است. چند پتانسیلیهایی که رویکرد اینشتینی را برگزیدهاند بعید است موقع معرفی خودشان در میهمانی دیگران را سردرگم کنند. آنچه آنان را از بیشتر مردم متمایز میکند نحوهی پرداخت هزینههای زندگی نیست، بلکه وجود آرایهی رنگارنگی از سرگرمیها و علاقههای دیگر در زندگیهایشان است.
فهرست مطالب کتاب
پیشگفتار: نامهای به خواننده
مقدمه مترجم
بخش اول: همهچیز؟ به قبیله خوش آمدید
1. شما هیچ ایرادی ندارید!
2. چندپتانسیلیها: سستعنصر یا نوآور؟
3. اجزای زندگیِ چندپتانسیلی شاد
بخش دوم: چهارالگوی کاری چندپتانسیلیها
4. رویکرد آغوش جمعی
5. رویکرد چندپاره
6. رویکرد اینشتینی
7. رویکرد ققنوسی
بخش سوم: موانع دستوپاگیر رایج چندپتانسیلیها
8. سیستم بهرهوری شخصی
9. ترس، اعتمادبهنفس و مواجهشدن با افرادی که متوجه نمیشوند
10. جمعبندی
پیوستها
پیوست 1: چندپتانسیلیهای مشهور
پیوست 2: مثالهایی از حوزههای میانرشتهای
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب همه چیز بودن: راهنمای آنان که هنوز نمیدانند میخواهند چه کاره شوند |
نویسنده | امیلی واپنیک |
مترجم | سعید دانشمندی |
ناشر چاپی | نشر نوین |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 200 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-684050-7 |
موضوع کتاب | کتابهای موفقیت شغلی |
هیچ چیز در جهان لذت بخش تر از یافتن کسی نیست که مانند شما فکر میکند، این کتاب در کنار کتاب گسترهی دیوید اپستین دو کتاب محشر برای تیپ خاصی از افراد هستند که اغلب آنها مخترعین، کارافرینان، برندگان جوایز نوبل و حتی ایده پردازان عرصه سیاست و کارگردانان و هنرمندان بزرگ را شامل و یا و میشود، داوینجی خانم هدی لامار بازیگر مخترع را در نظر بگیرید..
در جهانی تخصص گرایی در بوق و کرنا به عنوان یک سبک زندگی حرفهای معرفی میشود افرادی هستند که این کتاب آنان را چند پتانسیلیهایی مینامند در نگاه غالب جامعه اقیانوسی با عمقی به اندازه بند انگشت خطاب میشوند.. اما این افراد برای داشتن انگیزه و هیجان نیازمند تنوع هستند، انها افرادی هستند که در آموختن سریع هستند، توانایی خارق العادهای در ترکیب کردن دارند، این کتاب دربارهی این گونه افراد است که قطعا بخاطر قرار گرفتن در یک گونهی جمعیتی خاص، با نظام آموزشی و حتی کاری تخصص گرا میانهی خوبی ندارند و بنابراین لازم میبینید که برنامهی رشد و آموزش و کاری فردی خاص خود را طراحی کنند، برای علایق متنوع خود روایتی بسازند و معنا و پول را بشکل شخصی برای خود دنبال کنند. این کتاب برای شمایی نگاشته شده است که نیازمند درک بهتر خود و اعتماد به ویژگیهای فردی خود دارید.