معرفی و دانلود کتاب هاریسون بیماریهای کبد، مجاری صفراوی و پانکراس 2015 (ویراست نوزدهم): هپاتیت حاد ویروسی، هپاتیت سمی و دارویی
برای دانلود قانونی کتاب هاریسون بیماریهای کبد، مجاری صفراوی و پانکراس 2015 (ویراست نوزدهم): هپاتیت حاد ویروسی، هپاتیت سمی و دارویی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب هاریسون بیماریهای کبد، مجاری صفراوی و پانکراس 2015 (ویراست نوزدهم): هپاتیت حاد ویروسی، هپاتیت سمی و دارویی
کتاب هاریسون بیماریهای کبد، مجاری صفراوی و پانکراس 2015 (ویراست نوزدهم): هپاتیت حاد ویروسی، هپاتیت سمی و دارویی نوشتهی جوزف لوسکالزو، آنتونی فاوچی، دنیس کاسپر، استفان هاوزر، دن لونگو و لری جیمسون پیرامون مبحث هپاتیت و انواع آن تألیف گردیده است.
دربارهی کتاب هاریسون بیماریهای کبد، مجاری صفراوی و پانکراس 2015 (ویراست نوزدهم): هپاتیت حاد ویروسی، هپاتیت سمی و دارویی
این کتاب بخشی از کتاب اصول طب داخلی هاریسون است و در 2 فصل گردآوری شده. فصل نخست، هپاتیت حاد ویروسی را مورد تحلیل و بررسی قرار داده و انواع روشهای درمانی، پاتولوژی، تشخیص افتراقی و نحوهی رویکرد به این بیماری را شرح داده است. در فصل دوم، هپاتیتهای سمی و دارویی بیان شده و روشهای درمانی متفاوت، درمان مصرف بیش از حد استامینوفن و سمیت کبدی تری متوپریم-سولفامتوکسازول (واکنش ایدیوسنکراتیک)، توضیح داده شده است.
ترجمهی کتاب هاریسون بیماریهای کبد، مجاری صفراوی و پانکراس 2015 (ویراست نوزدهم): هپاتیت حاد ویروسی، هپاتیت سمی و دارویی توسط دکتر احمد درویشی زیدآبادی (دستیار بیماریهای داخلی دانشگاه علوم پزشکی ایران) و زیر نظر استاد ناظر، دکتر سید موید علویان (استاد تمام بیماریهای گوارش و کبد و رئیس شبکهی هپاتیت ایران) صورت گرفته است. کتاب فوق به همت انتشارات تیمورزاده به چاپ رسیده و روانهی بازار نشر گردیده است.
دربارهی مجموعه کتابهای اصول طب داخلی هاریسون
مجموعه کتابهای اصول طب داخلی (Harrison's Principles of Internal Medicine) راهنمای جامعی بیماریهای داخلی است. این مجموعه کتاب که فصلهای مختلف یک کتاب واحد است از مهمترین کتابهای درسی در حوزهی پزشکی داخلی محسوب میشود. کتاب اصول طب داخلی هاریسون اولین بار در سال 1950 منتشر شد و ویرایشهای متفاوتی از آن در سالهای مختلف به چاپ رسیده است. این کتاب موضوعات گستردهای مانند بیماریهایی با ویژگی بالینی، مبنای فیزیولوژیک و اپیدمولوژیک علائم و نشانههای بیماریها و نتایج کارآزمایی بالینی را پوشش میدهد.
تینسلی راندولف هاریسون (Tinsley Randolph Harrison) ویرایش 5 نسخهی اولیهای این کتاب را به عهده داشته است. نقش مهم او در شکلگیری مطالب اصول طب داخلی باعث شد تا نسخههای بعدی آن بهعنوان کتاب هاریسون شناخته شود. «پزشکی حرفهای»، «تجلیات کاردینال و ارائه بیماریها»، «فارماکولوژی (داروشناسی)»، «انکولوژی و خونشناسی»، «داروی مراقبتهای بحرانی» و پزشکی مشاوره» بخشی از سرفصلهای کتاب هاریسون است که انتشارات تیمورزاده در قالب کتابهای متفاوتی منتشر کرده است.
افتخارات مجموعه کتابهای اصول طب داخلی هاریسون
- پرفروشترین کتاب در حوزهی پزشکی داخلی
- شناختهشدهترین کتاب پزشکی در سراسر جهان
- عنوان اصلی فهرست Doody's در سال 2019
- ترجمه به بیش از 14 زبان مختلف
کتاب هاریسون بیماریهای کبد، مجاری صفراوی و پانکراس 2015 (ویراست نوزدهم): هپاتیت حاد ویروسی، هپاتیت سمی و دارویی مناسب چه کسانی است؟
مطالعهی این کتاب برای دانشجویان پزشکی، رزیدنتها و دانشجویان دوره فوق تخصص مفید و کاربردی است.
با نویسندگان کتاب اصول طب داخلی هاریسون بیشتر آشنا شویم
دنیس کاسپر (Dennis Kasper) متولد فوریه 1943، میکروبیولوژیست و ایمونولوژیست آمریکایی است. او استاد پزشکی و پروفسور ایمونولوژی در دانشکده پزشکی هاروارد است. دکتر کسپر به دلیل تحقیقاتش در زمینهی تعاملات میکروبیوم و سیستم ایمنی شناخته میشود. او نقشی کلیدی در استفاده از بیولوژی مولکولی مدرن برای بررسی ارتباط بین میکروبها و سیستم ایمنی داشته است.
آنتونی فاوچی (Anthony Fauci) متولد دسامبر 1940، پزشک، دانشمند و ایمونولوژیست آمریکایی است که از سال 1984 تا 2022 مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی (NIAID) بوده است. دکتر فاوچی در دوران همهگیری کرونا بهعنوان مشاور ارشد پزشکی رئیسجمهوری آمریکا فعالیت داشته است.
استفان هاوزر (Stephen Hauser) متولد دسامبر 1949، متخصص نورولوژی و ایمونولوژی آمریکایی است. او استاد گروه نورولوژی در دانشگاه سانفرانسیسکو و متخصص مکانیسمهای ایمنی و مولتیپل اسکلروزیس در دانشگاه سانفرانسیسکو است. فعالیتهای او کمک بسیاری به شناخت و درمان بیماری ام اس داشته است. دکتر هاوزر در سال 2013 جایزهی شارکو را از فدراسیون بینالمللی مولتیپل اسکلروزیس و جایزهی محقق علوم اعصاب جاکوب جاویتز را دریافت کرده است.
دن لونگو (Dan Longo) استاد پزشکی دانشکدهی پزشکی هاروارد، پزشک ارشد بریگام و بیمارستان زنان و معاون سردبیر مجله پزشکی نیوانگلند است.
لری جیمسون (Larry Jameson) معاون ارشد و رئیس اجرایی سیستم بهداشت دانشگاه پنسیلوانیا و یکی از چهرههای برجستهی آموزش پزشکی در دانشگاههای آمریکا است. او ویراستار مقالات و کتابهای مرجع مهمی در زمینههای مختلف پزشکی بوده است.
جوزف لوسکالزو (Joseph Loscalzo) رئیس دپارتمان پزشکی و پزشک ارشد بریگام، بیمارستان زنان و هرسی است. او استاد تئوری و عمل پزشکی در دانشکدهی پزشکی هاروارد نیز هست.
در بخشی از کتاب هاریسون بیماریهای کبد، مجاری صفراوی و پانکراس 2015 (ویراست نوزدهم): هپاتیت حاد ویروسی، هپاتیت سمی و دارویی میخوانیم
ترسناکترین عارضه هپاتیت ویروسی، هپاتیت برقآسا (نکروز گسترده کبدی) است که خوشبختانه به ندرت اتفاق میافتد. هپاتیت برقآسا به صورت عمده در هپاتیتهای B و D و نیز E دیده میشود، ولی موارد برق آسای نادری از هپاتیت A به صورت عمده در افراد مسن و مبتلایان به بیماری زمینهای مزمن کبدی رخ میدهد. براساس برخی گزارشها این امر شامل هپاتیت مزمن B و C نیز میشود. هپاتیت B، بیش از 50 درصد موارد هپاتیتهای برقآسا را تشکیل میدهد که تعداد قابل توجهی از آنها همراه با عفونت HDV است و بقیه موارد با هپاتیت مزمن C زمینهای همراهی دارد. در هپاتیت C به ندرت هپاتیت برقآسا ایجاد میشود ولی همان گونه که قبلا اشاره شد، هپاتیت E در 1 تا 2 درصد کلیه موارد بیماری و نیز تا 20 درصد خانمهای باردار دچار عارضه کشنده هپاتیت برق آسا میشود.
فهرست مطالب کتاب
فصل 360
هپاتیت حاد ویروسی
دمان هپاتیت ویروسی حاد
فصل 361
هپاتیتهای سمی و دارویی
درمان بیماری کبدی سمی و دارویی
درمان مصرف بیش از حد استامینوفن
سمیت کبدی تریمتوپریم - سولفامتوکسازول (واکنش ایدیوسنکراتیک)
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب هاریسون بیماریهای کبد، مجاری صفراوی و پانکراس 2015 (ویراست نوزدهم): هپاتیت حاد ویروسی، هپاتیت سمی و دارویی |
نویسنده | جوزف لوسکالزو، آنتونی فاوچی، دنیس کاسپر، استفان هاوزر، دن لونگو، لری جیمسون |
مترجم | احمد درویشی زیدآبادی |
ناشر چاپی | انتشارات تیمورزاده |
سال انتشار | ۱۳۹۶ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 60 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-238-525-3 |
موضوع کتاب | کتابهای دستگاه گوارش |