معرفی و دانلود کتاب مصائب من در حباب استارت آپ

عکس جلد کتاب مصائب من در حباب استارت آپ
قیمت:
۱۴۹,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب مصائب من در حباب استارت آپ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب مصائب من در حباب استارت آپ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب مصائب من در حباب استارت آپ

کتاب مصائب من در حباب استارت آپ نوشته‌ی دنیل لاینز روایت فوق‌العاده‌ای از تجربیات یک روزنامه‌نگار تیزبین درون دنیای جذاب سیلیکون‌ ولی است. این کتاب در لیست پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک تایمز، وال‌استریت ژورنال و سان‌فرانسیسکو کرونیکل بوده است.

درباره کتاب مصائب من در حباب استارت‌ آپ

این کتاب اولین بار در 5 آوریل 2016 توسط گروه کتاب هاچت منتشر شد. کتاب مصائب من در حباب استارت‌ آپ که در مدت زمانی اندک در صدر لیست کتاب‌های پرفروش قرار گرفت و توجه بسیاری را برانگیخت، روایت خواندنی و پرشوری از حضور و کار یک روزنامه‌نگار خوش ذوق و نکته‌سنج در یکی از کالت‌های استارت‌آپی شناخته شده است. راوی که پس از یک اخراج غیرمنتظره در سال 2012 از مجله‌ی نیوزویک، در جستجوی فضای کاری تازه به استخدام یک استارت‌آپ به نام هاب‌اسپات درمی‌آید، خود را در میان همکاران جوانی می‌بیند که تنها نصف او سن دارند و در میان یک جهان ارزشی جدید که استارت‌آپ‌ها به آنها ارائه می‌کنند، زندگی می‌کنند. او با زبان طنز و انتقادی نسبت به جهان استارتاپ‌ها، دنیای رنگین و فریبنده‌ای با دیوارهای آب‌نباتی و صندلی‌های بامزه و هدفون‌های خاص و فضای پیاده‌روی‌های جمعی و... را ترسیم می‌کند که از یک طرف به کارکنان القاء می‌کند که ما همه یک خانواده‌ایم و سازمان به منابع انسانی اهمیت می‌دهد ولی هم‌زمان به‌راحتی هریک از کارکنان را یک‌شبه، در سکوت و بی‌خبری حذف می‌کند و مهره‌ی تازه‌ای را جایگزین می‌کند.

در جهان روایت او، می‌توان دید که استارت‌آپ‌ها الزاماً به‌دنبال تولید ارزش یا محصول مفیدی برای جامعه نیستند بلکه تنها به دنبال افزایش یوزر و بزرگتر شدن هستند. در کتاب مصائب من در حباب استارت‌آپ، ما به همراه دنیل لاینز و با نگاه تیزبین این مرد مجرب، محیط‌ کاری هاب‌اسپات را با جزئیات مشاهده می‌کنیم. او در این محیط کاری نوظهور ابعاد تازه‌ای از نظام بهره‌کشی سرمایه‌داری را شناسایی می‌کند که مخاطب را به قلب جریان سیلیکون‌ولی می‌برد.

مخاطب در لابه‌لای ماجراهای طنز و کنایه‌های نیش‌دار این مرد تیزهوش که به‌سرعت لایه‌های پنهان فضای کار جدیدش را شناسایی می‌کند، می‌بیند که چطور ساختار سرمایه با ابزارهای تازه، خشونت و بی‌عدالتی در روابط کاری را زیر زرق و برق مدیریت منابع انسانی و ارزش‌های کار جمعی پنهان کرده است. مهارت روزنامه‌نگارانه‌ی لاینز از این کتاب اثری فراتر از یک روایت معمولی ساخته است.

دنیل لاینز در نوشتن این کتاب فوق‌العاده، به‌دنبال بازآفرینی خود و شروع یک مسیر شغلی تازه در دهه‌ی پنجم زندگی‌اش است. او در عین حال سعی کرده است خشونت نرمی را که در این صنعت جدید در مورد کارکنان اعمال می‌شود نشان دهد. او در این کتاب به تغییر ماهیت کار در دنیای جدید متأثر از سیلیکون‌ولی می‌پردازد.

در کتاب مصائب استارت‌آپ (Disrupted: My Misadventure in the Start-up Bubble) می‌بینیم که رهبران هاب‌اسپات برخلاف تصویر کلیشه‌ای از فضای کارآفرینان استارت‌آپی، نه تنها قهرمان نیستند، بلکه یک مشت فروشنده و بازاریاب شارلاتانند که قصه‌ی خوبی درباره‌ی یک فناوریِ تحول‌آفرینِ جادویی سرهم کرده‌اند و با فروش سهام شرکتی که هنوز هم هیچ سودی ندارد، ثروتمند شده‌اند. اما یک نکته‌ی جالب در مورد کتاب مصائب من، دشواری‌های انتشار این کتاب است. طبق برخی از گزارش‌های اف‌بی‌آی، هاب‌اسپات تلاش‌های ناموفقی درجهت اخاذی و دست‌کاری برای جلوگیری از انتشار این کتاب داشته است. زیرا مدیران این شرکت انتشار این کتاب را یک تهدید مالی جدی برای آینده‌ی شرکت می‌دانستند.

افتخارات کتاب مصائب من در حباب استارت آپ

- جزء پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک تایمز
- جزء پرفروش‌ترین کتاب‌های وال استریت ژورنال
- جزء پرفروش‌ترین کتاب‌های سان‌فرانسیسکو کرونیکل

نکوداشت‌های کتاب مصائب من در حباب استارت‌ آپ

- این کتاب بهترین کتاب در مورد سیلیکون‌ولی است. (لس آنجلس تایمز)

- این کتاب نه‌تنها سرگرم‌کننده است بلکه حجمی از سلامت عقل را به دنیایی که دیوانه شده تزریق می‌کند. (اشلی ونس، روزنامه‌نگار و نویسنده آمریکایی)

- دن لیون به درون شرکتی نفوذ می‌کند که از عباراتی مانند «رهبران فکری بازاریابی در تراز جهانی» استفاده می‌کنند تا به ما نشان دهد که چنین استارت‌آپ‌های فناوریی چقدر مضحک، بیهوده و کودکانه هستند. و مهم‌تر اینکه، لیون این کار را با لحن تحقیرآمیز و خنده‌دار خاص خود انجام می‌دهد. (نیک بیلتون، ستون‌نویس فن‌آوری نیویورک تایمز)

- سفری لذت‌بخش درون فرهنگ استارت‌آپی... گرچه بخش‌هایی از کتاب او وجود دارد که لرزه بر اندام کسانی می‌اندازد که از اینترنت استفاده می‌کنند. (سایت معرفی کتاب شغلی هاروارد)

- صنعت فناوری به نویسندگان بیشتری همچون لیون نیاز دارد که مایل به بررسی هجوآمیز ارزش‌گذاری‌های مضحک، بی‌عدالتی‌ها و ناسازگاری‌های این صنعت باشند. (مارکت واتچ)

کتاب مصائب من در حباب استارت آپ برای چه کسانی مناسب است؟

این کتاب برای فعالان اقتصادی، کارکنان و مدیران استارت‌آپی، کسانی که به‌تازگی می‌خواهند استارت‌آپ خود را راه بیندازند و افرادی که به شناخت الگوهای تازه‌ی کاری در جهان علاقمندند، بسیار توصیه می‌شود.

با دنیل لاینز بیشتر آشنا شویم

دنیل لاینز (Daniel Lyons) متولد 1960 میلادی، روزنامه‌نگار، طنزپرداز و فیلم‌نامه‌نویس است. دنیل لاینز را به‌عنوان خبرنگار طنزپرداز حوزه‌ی فناوری و به‌خصوص سیلیکون‌ولی‌ می‌شناسند که برای فوربس و نیوزویک کار کرده است. او با وبلاگ طنز «روزنوشت‌های مخفی استیو جابز» معروف شد. او که بعد از سال‌ها کار رسانه‌ای، به‌خاطر کم‌رونق شدن بازار روزنامه و مجله از نیوزویک اخراج شد تصمیم می‌گیرد وارد فضای کار استارت‌آپ هاب‌اسپات شود و این آغاز ماجرای نوشتن کتاب مصائب من در حباب استارت‌آپ است کتابی که شهرتی جهانی برایش به‌همراه می‌آورد. او پس از این ماجرا عضو تیم نویسندگی سریال طنز «سیلکون‌ولی» می‌شود و کتاب دیگری هم به نام «موش‌های آزمایشگاهی» درباره‌ی سیلیکون‌ولی می‌نویسد.

کتاب‌های او عبارتند از: «آخرین مرد خوب (1993)، روزهای سگی (1998)، گزینه‌ها: زندگی مخفی استیو جابز، یک پارودی (2007)، مصائب من در حباب استارت‌آپ (2016)، موش‌های آزمایشگاهی (2018)‏.»

در بخشی از کتاب مصائب من در حباب استارت آپ می‌خوانیم

هاب‌اسپات فقط به فروش این نرم‌افزار بسنده نمی‌کند، بلکه نحوه‌ی استفاده از آن و کلاً نحوه‌ی بهبود اثربخشی فروش آنلاین را هم آموزش می‌دهد. در درون‌سو، همایش سالانه‌ی مشتریان، هزاران بازاریاب آنلاین به بوستون هجوم می‌آورند تا شگردهای جدید یاد بگیرند. یکی از این شگردها استفاده از عبارتی گمراه‌کننده در عنوان ایمیل است. چیزی مثل فوروارد: برنامه‌ی تعطیلات شما، تا آدم‌ها گول بخورند و پیام را باز کنند. اسمش را گذاشته‌اند «تقویت نرخ گشایش». هاب‌اسپات در این همایش قابلیت‌ها و محصولات جدیدش را هم به رخ شرکت‌کنندگان می‌کشد، مثلاً قابلیتی دارند که یک کوکیِ ردگیری روی مرورگر بازدیدکنندگان وب‌سایت‌تان قرار می‌دهد و آمار همه‌ی صفحاتی را که دیده‌اند در اختیار شما می‌گذارد. حتی قابلیتی دارد که وقتی کسی برای بار دوم از وب‌سایت شما بازدید کند به شما خبر می‌دهد تا بتوانید فوراً با او تماس بگیرید و بگویید «هی، می‌بینم که به وب‌سایت‌مون سر زدی! کمکی از دست من برمیاد؟»

کسب‌وکار ما این ست: نرم‌افزار ما را بخرید، بیشتر بفروشید، بیشتر پول دربیاورید. هیچ جای کار نمی‌لنگد، ولی هاب‌اسپات خودش و کارهایش را این‌طور معرفی نمی‌کند. شعار همایش درون‌سو این است: «دور هم جمع شوید. الهام بگیرید. به چشم بیایید.» در دوره‌ی آموزشی به ما یاد می‌دهند میلیاردها ایمیلی که به دنیا شلیک می‌کنیم اسپم محسوب نمی‌شوند. این ایمیل‌ها «محتوای دوست‌داشتنی بازاریابی» هستند. مدرس‌ها واقعاً همین را می‌گویند، عین همین عبارت را. منطق کج‌وکوله‌ی پشت این حرف این است که «اسپم» یعنی ایمیل ناخواسته، ولی ما فقط برای کسانی ایمیل می‌فرستیم که با پر کردن فرمی، اطلاعات تماس‌شان را در اختیار ما گذاشته‌اند و به ما اجازه داده‌اند با آن‌ها تماس بگیریم. ایمیل‌های ما ممکن است مطلوب کاربران نباشد اما خوب که نگاه کنید می‌بینید که ناخواسته نیستند، پس اسپم هم به حساب نمی‌آیند. درست است که ما و مشتری‌هایمان بدون اغراق میلیاردها ایمیل می‌فرستیم اما قصد مردم‌آزاری‌ نداریم.

فهرست مطالب کتاب

سخن ناشر
یادداشت مترجم
درباره‌ی هاب‌اسپات
درباره‌ی تجربه‌ی کاری ناخوشایند
درباره‌ی حباب
درباره‌ی نویسنده
درباره‌ی خواننده
درباره‌ی این ترجمه
درباره‌ی من
یادداشت مؤلف
به کارخانه محتوا خوش آمدید
1: مرد سفیدِ به گِل نشسته
2: وقتی اردک‌ها صدا می‌دهند
3: هاب‌اسپات کجاست؟
4: فرقه‌ی استارت‌آپی شاد!! و معرکه!!
5: زبانِ هابی
6: خرس عروسکی معرکه‌ی رهبر فرقه‌ی ما
7: باید وبلاگ‌مان را خیلی مزخرف‌تر کنیم
8: انفجار نادانی
9: که در آن اشتباه خیلی بزرگی می‌کنم
10: زندگی در موتورخانه
11: یا خدا! جشن هالووین!!!
12: کار جدید: کارکنان به ‌مثابه‌ی قطعات دورریختنی
13: ران برگندیِ فناوری
14: ملاقات با رئیس جدید
15: بابابزرگ آوازه
16: آیین تحقیر برای دلجویی
17: اختلال در دلقک‌بازی
18: خانه‌ی پوشالی؟
19: به غرب برو پیرمرد
20: عینکودن‌ها
21: ببخشید، می‌شه لطفاً از شرکت ما گورت رو گم کنی؟
22: درون‌سو و پایین‌سو
23: سرعتِ گریز
24: کاش من هم هارت داشتم
25: روز فارغ ‌التحصیلی
پایان
فهرست اصطلاحات
واژه‌نامه

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب مصائب من در حباب استارت آپ
نویسنده
مترجمسعید قدوسی نژاد
ناشر چاپینشر اطراف
سال انتشار۱۳۹۹
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات336
زبانفارسی
شابک978-622-619437-2
موضوع کتابکتاب‌های استارتاپ، کتاب‌های زندگی‌نامه و خاطرات
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب مصائب من در حباب استارت آپ

رضا بلائی
۱۴۰۳/۰۸/۱۱
ترجمه خوب بود و مسائل مختلفی رو که هر استاراپ باید بدونه رو برسی کردی بود که نیاز هستش و در کل عالی بود و ارزش خوندن داره
مهدی ربیعی
۱۴۰۳/۱۱/۰۲
خیلی جذابه به عنوان یه داستان، هیچ ربطی به راه اندازی استارتاپ یا اداره و مدیریت یه کسب و کار نداره.
مشاهده همه نظرات 2

راهنمای مطالعه کتاب مصائب من در حباب استارت آپ

برای دریافت کتاب مصائب من در حباب استارت آپ و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.