معرفی و دانلود کتاب مشکل جدی اعتیاد به اینترنت
برای دانلود قانونی کتاب مشکل جدی اعتیاد به اینترنت و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب مشکل جدی اعتیاد به اینترنت
کتاب مشکل جدی اعتیاد به اینترنت نوشتهی پاتریشیا د. نتسلی، بیماریها و اختلالات روانی طبقهبندی شده در حوزه اعتیاد به اینترنت را در میان جوانان و نوجوانان مورد بررسی قرار داده و راهکارهایی برای رهایی از آنها ارائه میدهد.
اعتیاد به اینترنت یک پدیدهی نسبتاً جدید محسوب میشود، اولین بار مفهوم اعتیاد به اینترنت توسط کیمبرلی یانگ در سال 1996 در طی یک مطالعه مطرح گردید و مورد توجه روانشناسان و روانپزشکان واقع شد. از آن زمان بر روی موضوع اعتیاد به اینترنت به عنوان نوعی اختلال روانشناختی - اجتماعی که شامل نوعی وابستگی رفتاری و استفاده بیمارگونه و وسواسی از آن است، مطالعات بیشتری صورت گرفت.
روانشناسان و روانپزشکان اعتیاد به اینترنت را از دیدگاههای مختلف تعریف نمودند و درمانهای مختلفی برای آن مطرح کردند. برای مثال تائو ران، مدیر مرکز اعتیاد به اینترنت در پکن چین، اعتیاد به اینترنت را چنین تعریف کرده: اعتیاد به اینترنت عبارت است از استفاده شش ساعت متوالی از اینترنت به صورت روزانه به مدت سه ماه متوالی.
کتاب مشکل جدی اعتیاد به اینترنت (Is online addiction a serious problem) نوشتهی پاتریشیا د. نتسلی (Patricia D. Netzley) به بیان نقل قولهای مستقیمی از متخصصان علمی و حرفهای و گروههای حمایت کننده، سیاستمداران و دیگران میپردازد. همچنین برای دسترسی سریع به برخی از حقایق، در آخر هر فصل قسمتی به نام آمار و واقعیت وجود دارد. در پایان کتاب هم لیستی از سازمانهای مرتبط با اعتیاد به اینترنت ارائه شده است.
انتشارات این کتاب با چاپ آثاری با موضوعات مختلف سعی دارد تا دانشجویان و دانشآموزان را به چالش بکشد تا به صورت انتقادی دربارهی مسائل تأمل کنند، به بهبود مهارت حل مسئله بپردازند و توانایی خود را در ایجاد دیدگاههای آموزشی بالا ببرند.
همانطور که رئیسجمهور سابق آمریکا باراک اوباما در سخنرانی خود در مارس 2009 اظهار داشت که موفقیت در قرن بیست و یکم تنها با توانایی دانشآموزان برای پرکردن برگههای آزمون، قابل سنجش نیست! بلکه دانشآموزان برای موفقیت به مهارتهای قرن بیست و یکم مانند حل مسئله، تفکر انتقادی، کارآفرینی و خلاقیت نیاز دارند. افرادی که این مهارتها را میآموزند پایهای قوی برای هر چیزی که در پیش رو دارند خواهند داشت. هیچکس نمیتواند متوجه شود که چه چیزی در انتظار دانشآموزان امروزی است.
با این وجود آنچه که میتوانیم فرض کنیم این است: افرادی که در مورد طیف وسیعی از مسائل و دیدگاههای متفاوت با دید انتقادی و بدون تعصب مینگرند و قادر به تجدیدنظر در دیدگاههای خود هستند برای آینده آمادهاند. سازمان بینالمللی آکسفام در این مورد میگوید: جوانان امروز رشد میکنند تا شهروندان آینده باشند اما آنچه که در آینده برای آنها پیش خواهد آمد نامشخص است. با این وجود ما میتوانیم کاملا مطمئن باشیم که آنها با تصمیمگیری در مورد طیف گستردهای از مسائل که در آن دیدگاههای متفاوت و متناقضی وجود دارد مواجه خواهند شد.
اگر بخواهیم جوانان به عنوان شهروندانی جهانی رشد یابند باید همه آنها فرصتی برای مشارکت در مسائل بحثبرانگیز داشته باشند. با مشارکت در مسائل بحثبرانگیز، دانشآموزن بهتر میتوانند برای فردا آماده شوند. این کتاب اولینبار توسط انجمن روانپزشکی آمریکا در سال 1952 منتشر شد و به عنوان راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی توسط روانشناسان و روانپزشکان جهت تشخیص بیماریهای روانی به کار میرود.
در بخشی از کتاب مشکل جدی اعتیاد به اینترنت میخوانیم:
ا اینکه در مطالعهی مارگارت شوتون فقط مردان حضور داشتند اما او معتقد بود که زنان هم به اندازه مردان در خطر اعتیاد به اینترنت قرار دارند. با این حال بسیاری از مردم یافتههای مارگارت را اینگونه تفسیر کردند که وابستگی به کامپیوتر در مردان بیشتر از زنان است. در نتیجه مطالعات مارگارت، رسانهها هم شروع به کلیشهسازی کردند که معتادان کامپیوتر بیشتر مردان جوان تنها و ناکام میباشند. این کلیشهسازی تا زمانی ادامه یافت که روانشناسی بنام کیمبرلی یانگ نشان داد که هم زنان و هم مردان از اعتیاد به اینترنت رنج میبرند و هر دوی آنها گاهی دچار عواقب و پیامدهای زیانبار و تحملناپذیر میشوند. یانگ کسی است که در سال 1995 میلادی مرکزی برای تحقیق در مورد اعتیاد به اینترنت و درمان آن تاسیس کرد.
هدف اولیه تحقیقات یانگ این بود که آیا اعتیاد به اینترنت واقعا وجود دارد. او در سال 1994 به مدت دو سال مطالعهی رفتارهای مرتبط با اینترنت را شروع کرد. او در مورد این مطالعه میگوید: پس از اینکه یکی از دوستانم به من اطلاع داد که به دلیل اعتیاد همسرش به اتاقهای چت طلاق گرفته است شگفت زده شدم. من از این تعجب کردم که اعتیاد به اینترنت میتواند مانند اعتیاد به مواد مخدر، الکل، قمار، و رابطه جنسی بر زندگی افراد تاثیر بگذارد.
هنگامی که یانگ مطالعات خود را شروع کرد برای جذب افراد مورد تحقیق خود از این روشها استفاده کرد: چاپ آگهی در روزنامهها و ارسال آگهی به دانشگاهها، ارسال آگهی در گروههای پشتیبانی آنلاین و جستجو در وبسایتها. در نهایت او توانست 396 نفر را که از نظر دیگران وابسته به اینترنت بودند برای مطالعهی موردی انتخاب کند.
فهرست مطالب کتاب
پیشگفتار نویسنده
پیشگفتار مترجم
مقدمه
اعتیاد واقعی به اینترنت
مشکلات درمان اعتیاد به اینترنت
فعالیتهای اعتیادآور
آمار و واقعیت
فصل اول: نگرانی در مورد اعتیاد به اینترنت
دلایل نگرانی در مورد اعتیاد به اینترنت چیست؟
جنسیت و اعتیاد به اینترنت
تشخیص اعتیاد به اینترنت
تشخیص درست یا دانش غلط؟
DSM و اعتیاد به اینترنت
نگرانی در مورد اعتیاد به اینترنت
مراکز درمان
عواقب مرگبار اعتیاد به اینترنت
آمار و واقعیت
اصطلاحات مهم
منابع و توصیه مطالعه بیشتر
فصل دوم: اعتیاد واقعی به اینترنت
آیا استفاده زیاد از اینترنت اعتیاد است؟
انتخاب فعالیت لذتبخش و اعتیاد
تغییرات خلق و خوی ناشی از اعتیاد به اینترنت
ویژگیهای شخصیتی اعتیادآور
افسردگی و اعتیاد به اینترنت
ژن اعتیاد
برچسب زدن و تشخیص اعتیاد به اینترنت
آمار و واقعیت
اصطلاحات مهم
منابع و توصیه مطالعه بیشتر
فصل سوم: اعتیاد به خرید اینترنتی و
شبکههای اجتماعی
خرید اینترنتی و افزایش راحتی
اعتیاد به خرید اینترنتی
اعتیاد به خرید اینترنتی و بدهکاری
اعتیاد به فروش اینترنتی
اعتیاد به مزایده اینترنتی
اعتیاد به شبکههای اجتماعی
استفاده از فیس بوک و حسادت
شبکههای اجتماعی و مشکل خواب
اینترنت بخشی از زندگی روزانه
آمار و واقعیت
اصطلاحات مهم
منابع و توصیه مطالعه بیشتر
فصل چهارم: اعتیاد به قمار و بازی
اصطلاحات مهم
منابع و توصیه مطالعه بیشتر
فصل پنجم: درمان اعتیاد به اینترنت
یک عمر مبارزه با اعتیاد به اینترنت
درمان شناختی رفتاری اعتیاد به اینترنت
بررسی احساسات در درمان اعتیاد به اینترنت
کنترل دسترسی به اینترنت
مراکز درمان اعتیاد به اینترنت
تاثیر اعتیاد به اینترنت بر خواب
رویکردهای مختلف درمان اعتیاد به اینترنت
آمار و واقعیت
اصطلاحات مهم
منابع و توصیه مطالعه بیشتر
وبسایتها و سازمانهای مرتبط با اعتیاد به اینترنت
منابعی برای مطالعه بیشتر
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب مشکل جدی اعتیاد به اینترنت |
نویسنده | پاتریشیا د. نتسلی |
مترجم | ابراهیم برادری |
ناشر چاپی | انتشارات کدیور |
سال انتشار | ۱۳۹۶ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 103 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-8141-79-2 |
موضوع کتاب | کتابهای روانشناسی نوجوان |