معرفی و دانلود کتاب طراحی گیمیفیکیشن

برای دانلود قانونی کتاب طراحی گیمیفیکیشن و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب طراحی گیمیفیکیشن و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب طراحی گیمیفیکیشن

کتاب طراحی گیمیفیکیشن نوشته‌ی کریستوفر کانینگهام و گیب زیکرمن، علاوه بر شناسایی برخی از مفاهیم اساسی طراحی بازی و پیاده‌سازی آن در کسب و کار، گیمیفیکیشن را از دیدگاه یک بازاریاب، طراح محصول، مدیر تولید یا استراتژیست وارسی می‌کند.

درباره‌ی کتاب طراحی گیمیفیکیشن:

شاید گیمیفیکیشن، علمی‌ جدید باشد اما ‌ایده‌ی استفاده از تفکر بازی محور و مکانیک بازی‌ها برای حل مشکلات و درگیر کردن مخاطبمان، خیلی هم تازه نیست. ارتش‌ها، هزاران سال است که از بازی‌ها و شبیه‌سازی‌ها استفاده می‌کنند و ارتش آمریکا، پیشروی استفاده از بازی‌های ویدیویی در سراسر فروع خود است. تقریبا از دهه‌ی 1980 میلادی بود که‌ هالیوود هم شروع به استفاده از گیمیفیکیشن کرد و فیلم‌هایی مانند «بازی‌های جنگی» ساخت.

همه‌ی ما عاشق بازی کردن هستیم. بازی‌ها با تمدن‌ها ظهور کردند و همیشه در کنار انسان‌ها حضور داشته‌اند. حالا کم‌کم می‌فهمیم که سیم‌کشی مغز ما، برای بازی کردن ساخته شده است. تحقیقات بیشتر و بیشتری منتشر می‌شوند و علم ما درباره‌ی روابط پیچیده میان مغز ما، سیستم عصبی و بازی‌ها افزایش می‌یابد. حتی اخیراً دانشمندانی ادعا کرده‌اند که بازی‌ها با جلوگیری از زوال عقل و بهبود سلامت عمومی ‌بدن ما، باعث می‌شوند تا بیشتر از دیگران، زندگی کنیم.

از این رو، دیدن مدیران کسب‌وکارها و طراحان محصولی که‌ ایده‌ی گیمیفیکیشن را با آغوش بازی می‌پذیرند، شگفتی‌آور نیست. جامعه‌ی جهانی، هر روز، بیشتر از روز قبل، دیوانه‌ی بازی‌ها می‌شوند. پیشرفت گیمیفیکیشن، بسیاری از اندیشه‌های متعارف در طراحی محصول و بازاریابی را زیر سؤال برده است.

با طراحی یک سیستم گیمیفیکیشن مناسب، قادر خواهیم بود انگیزه‌های درونی بازیکنان‌مان را همسوی منافع خود کنیم و گستره‌ی بازی‌مان را با استفاده از مکانیک‌ها و پاداش‌ها، وسعت بخشیم تا بازیکنان بیشتری را جذب کنیم. تنها با مطالعه‌ی دقیق بر روی احساسات و امیال مشتری، می‌توانیم سیستمی ‌درگیرکننده طراحی کنیم و تنها با استفاده از نیروی گیمیفیکیشن می‌توانیم این تجربه را پیش‌بینی پذیر، تکرارپذیر و سودآور نماییم.

در کتاب طراحی گیمیفیکیشن (Gamification by Design) یاد می‌گیرید که چطور از مفاهیم اصلی بازی، الگوهای طراحی و نمونه کدهای معنی‌دار جهت ایجاد یک محیط اجتماعی سرگرم‌کننده بهره ببرید.

کتاب طراحی گیمیفیکیشن برای چه کسانی مناسب است؟

این کتاب برای مهندسان کامپیوتر و طراحان گرافیک کاربردی است.

با نویسندگان این کتاب بیشتر آشنا شویم:

گیب زیکرمن (Gabe Zichermann) نویسنده، سخنران، کارآفرین و مشاور گیمیفیکیشن موفق ساکن لس‌آنجلس است. او در زمینه‌ی پیاده‌سازی مکانیک‌های بازی در کسب و کار، آموزش و زمینه‌های غیربازی، موفقیت زیادی کسب نموده. زیکرمن در ترایمیدیا به عنوان نایب رئیس بخش استراتژی و ارتباطات کار کرده است. وی همچنین سابقۀ مدیریت مجله‌های گاماسوترا و گیم دولوپر را نیز دارد. او در حال حاضر به عنوان بنیان‌گذار شرکت دوپامین شناخته می‌شود که در زمینه گیمیفیکیشن فعالیت دارد.

کریستوفر کانینگهام (Christopher Cunningham) نویسنده معتبری است که کتاب‌های داستانی و علمی‌ زیادی منتشر کرده است. از کتاب‌های موفق او می‌توان «ماموریت‌ات را زندگی کن!»، «مهندسی بزرگراه»، «نور خورشید در نیمه شد، تاریکی در ظهر» و «طراحی گیمیفیکیشن» نام برد.

در بخشی از کتاب طراحی گیمیفیکیشن می‌خوانیم:

مبحث تقویت در روانشناسی به مطالعه‌ی این موضوع می‌پردازد که ما چگونه می‌توانیم یک پاداش قابل انتظار را با تغییر میزان و زمان رسیدن پاداش به فعالیت بازیکن تبدیل کنیم. یعنی به‌طور مثال اگر با دادن یک سکه، انتظار داریم بازیکن فعالیت الف را انجام دهد، با دادن چهار سکه چه تغییری در فعالیت کاربر ایجاد می‌شود. این موضوع، پیشگامانی مانند پاولوف و اسکینر در علم روانشناسی دارد. درک قدرت مبحث تقویت، کلید اصلی ایجاد سیستم پاداش است.

به‌طور مثال، اگر به طور مثال هر یک ساعت به یک موش آزمایشگاهی غذا دهیم، در 59 دقیقه‌ای که بین دریافت این وعده تا وعده‌ی بعدی فاصله هست، وی کارهای دیگری می‌کند و تنها در دقیقه‌ی شصتم است که موش برمی‌گردد تا غذای جدید را دریافت کند. این ساختار بسیار شبیه به ساختار شغل‌ها در عصر صنعتی شدن است: یک کارگر هر دو هفته یک چک بابت حقوقش می‌گیرد. به‌عبارت‌دیگر کارگر دقیقاً کارهایی را انجام می‌دهد که مطمئن باشد چک خود را دریافت می‌کند وی نه کار کمتری می‌کند و نه کار بیشتری. به این‌روش تقویت زمان ثابت میگوییم. همان‌طور که انتظار میرود، این‌ روش موجب درگیری ذهنی کمی ‌می‌شود.

فهرست مطالب کتاب

مقدمه
فصل اول: مبانی
فصل دوم: انگیزه بازیکنان
فصل سوم: مکانیک‌های بازی
فصل چهارم: طراحی برای درگیری ذهنی
فصل پنجم: مکانیک‌ها و دینامیک‌های بازی
فصل ششم: مثال‌های گیمیفیکیشن
فصل هفتم: برنامه‌نویسی مکانیک‌های پایه‌ای بازی
فصل هشتم: استفاده از پلتفرم‌های گیمیفیکیشن آماده

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب طراحی گیمیفیکیشن
نویسنده،
مترجمکامران حاتمی، علی اختری
ناشر چاپیانتشارات صبح امروز
سال انتشار۱۴۰۰
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات225
زبانفارسی
شابک978-622-6884-32-7
موضوع کتابکتاب‌های بازی سازی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب طراحی گیمیفیکیشن

کیان
۱۴۰۲/۰۹/۱۴
کسانیکه به علم بازیسازی علاقه مند هستن حتما این کتاب رو مطالعه کنن
مشاهده همه نظرات 1

راهنمای مطالعه کتاب طراحی گیمیفیکیشن

برای دریافت کتاب طراحی گیمیفیکیشن و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.