معرفی و دانلود کتاب شگردهای دهه هفتادی‌ها برای جذب همسر

عکس جلد کتاب شگردهای دهه هفتادی‌ها برای جذب همسر
قیمت:
۱۵,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب شگردهای دهه هفتادی‌ها برای جذب همسر و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب شگردهای دهه هفتادی‌ها برای جذب همسر و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب شگردهای دهه هفتادی‌ها برای جذب همسر

کتاب شگردهای دهه هفتادی‌ها برای جذب همسر نوشته‌ی فاطمه نیک سیرت، به روند تغییر نیازها، خواسته‌ها و مشکلات در رابطه با ازدواج نسل‌ چهارمی‌‌ها پرداخته است و نشان می‌دهد که مردان این نسل از رابطه با زنان خواهان چه چیزهایی هستند.

بدون تردید، دهه هفتاد را می‌توان دهه چرخش بسیاری افراد از جمع‌گرایی به فردگرایی دانست؛ در گذشته، خانواده‌های ایرانی فرهنگی جمع‌گرا داشتند که نظر و تصمیم خانواده در آن‌ها اهمیت داشت. ولی با پیدایش و گسترش شبکه‌های مجازی در ایران، فردگرایی کم کم آغاز و با وجود مشکلات اقتصادی، رفت و آمدهای خانوادگی هم تا جای ممکن کاهش یافت. بنابراین فردگرایی، تاثیر عمیقی در زندگی افراد گذاشت. این در حالی‌ست که جامعه به حد کافی برایش آمادگی نداشت. زیرا برای مدیریت حاشیه‌های این مسئله کاری انجام نشده بود، به این صورت نسل جوان از تجربه و همراهی خانواده دور ماند و در نهایت به ناچار روند زندگی با آزمون و خطای زندگی شکل گرفت.

بر اساس مطالب گفته شده دهه هفتادی‌ها نسلی هستند که زیاد قوانین دوران دهه‌های شصت و پنجاه را رعایت نکرده و بسیاری از معادلات و پیش‌بینی‌ها را به هم ریخته‌اند.

بسیاری از متخصصان افزایش پدیده طلاق در این دهه را ناشی از عدم مسئولیت پذیری و یاد نگرفتن مهارت‌های زندگی می‌دانند. به دختران و پسران این دوره برچسب‌های نامناسبی به خصوص در مورد ازدواج و طلاق زده می‌شود بدون آنکه در نظر گرفته شود دوره، دوره‌ی دهه هفتادی‌ها است.

در بخشی از کتاب شگردهای دهه هفتادی‌ها برای جذب همسر می‌خوانیم:

وقتی تحولات جمعیتی دهه شصت را بررسی می‌کنیم، می‌بینیم با وجود آنکه به طور معمول تعداد موالید دختر و پسر برابر است در این سال‌ها تعداد دختران از پسران پیشی می‌گیرد همچنین به دلیل اینکه در جامعه ما همسن گزینی مبنای ازدواج نیست و معمولا فاصله ازدواج بین 5 تا 7 سال است دختران دهه شصت با کاهش گزینه‌های ازدواج مواجه شدند. خوشبختانه در حال حاضر فاصله ازدواج سن زن و مرد به 3 سال رسیده است بنابراین این مشکل تا حدودی برطرف شده است.

بر اساس همین اختلاف فاصله سنی ازدواج میان زنان و مردان، مردان دهه شصت علاقه مندند با دختران دهه 70 ازدواج کنند.

دیگر دلیل تاخیر ازدواج دهه شصتی‌ها، افزایش ورود این متولدین به دانشگاه است. تا آن‌جا که دختران دهه شصتی، 60 درصد ورودی دانشگاه‌ها را به خود اختصاص داده بودند و یک دختر تحصیل کرده به سختی حاضر است با کسی که تحصیلات پایین‌تری نسبت به خود دارد ازدواج کند.

برای آنکه این دختران به مرز تجرد قطعی نرسند باید خودشان برای خودشان چاره‌ای بیندیشند و باید در معیارهای خود تجدیدنظر کنند. شاید دهه هفتادی‌ها الگوی خوبی برای ازدواج آن‌ها باشند. شاید برای آنکه از تجرد قطعی فاصله بگیرند باید از ایده‌آل‌های خود کمی فاصله بگیرند، همچنین کاهش فاصله سنی ازدواج نیز نشانه‌های خوبی در تغییر فرهنگ ازدواج است. شاخصی که در برخی موارد باعث تاخیر در ازدواج شده است. پذیرفتن همسن گزینی آسان نیست اما باید این در جامعه جا بیفتد همانطور که در بسیاری از کشورها این موضوع را داریم.

فهرست مطالب کتاب

دهه هفتادی‌های خاص
عاشقانه‌های دهه هفتادی
ازدواج‌های به موقع
دهه هفتادی‌ها، نسل پرشور و متفاوت از دهه شصتی‌ها
علاقه ازدواج پسران دهه شصتی با دختران دهه هفتادی
عامل ازدواج دهه هفتادی ها
توصیه به دختران دهه شصتی برای اینکه بتوانند ازدواج کنند
تعداد موالید دختران دهه 60 بیش از پسران بود
با خطر تجدید نسل مواجهیم
در دهه آینده تعداد پسران متقاضی ازدواج بیش از دختران خواهد بود

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب شگردهای دهه هفتادی‌ها برای جذب همسر
نویسنده
ناشر چاپینشر عطران
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات17
زبانفارسی
شابک978-622-6201-90-2
موضوع کتابکتاب‌های ازدواج
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب شگردهای دهه هفتادی‌ها برای جذب همسر

نادیا
۱۴۰۱/۱۰/۳
سلام بیشتر دهه 50 انتخابهایشان برا اساس ایمان و هم کفو بودن بود. و با توجه به تجربیات خودم، نه تحقیقات علمی، دهه 50 ازدواج‌های بهتری داشتند و طلاق بین اطرافیان من به ندرت بود. آماری که درکتاب ارائه شده، نمی‌دانم چه منبعی دارد. هم کفو بودن از بابت تحصیلات یا نزدیک هم باشه، یک معیار مهم هست. ازدواج و نامناسب چند دهه یا کل عمر را تحت تاثیر قرار میده. ازدواج نکردن از ازدواج بد، بهتر است. فرهنگ خانواده‌ها با فرهنگ فعلی فرق کرده است. اکثر دهه هفتادی‌ها تک فرزند یا دوفرزند هستند مشکلات مالی دهه‌های قبل را نداشتند وشرایط مالی خوبی برای ازدواج داشتند که متاسفانه دهه شصت و پنجاه محروم بودن و برای رشد در تمام ابعاد زندگی مجبور بودن خودشون تلاش کنند.
سمیرا خسروی
۱۳۹۹/۸/۱۷
خیلی کتاب ضعیفی بود و برگرفته از حرف‌های خاله زنکی بود. دیدگاه سنتی که فرد موفق رو کسی میدونه که زودتر ازدواج کنه. توصیه می‌کنم وقت رو برای مطالعه این کتاب هدر ندید.
میلاد رهنوردی
۱۳۹۹/۵/۷
سلام اتفاقا چیز بدی نمیگه کتاب، یکی ازدلایل بالارفتن سن ازدواج به خصوص دختران تحصیلات بالا وبالا رفتن سطح توقعات است وچاره‌ای جز پایین اوردن سطح توقعاتشان نیست
یاس یاسی
۱۳۹۹/۱/۱۰
خیلی مزخرف بود، حیف 5 هزار تومنم
دخترِ بهاری د.خ
۱۳۹۸/۹/۲۵
کتاب بدردنخور، افتضاح و بدون محتواس.
مهشید نیک
۱۴۰۰/۲/۱۳
صوتی کتاب موجود هست؟
M-M
۱۴۰۰/۱/۲۲
جالب بود اما حجم کمی داشت🙏
مشاهده همه نظرات 7

راهنمای مطالعه کتاب شگردهای دهه هفتادی‌ها برای جذب همسر

برای دریافت کتاب شگردهای دهه هفتادی‌ها برای جذب همسر و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.