معرفی و دانلود کتاب ساختمان دادهها و الگوریتمها با پایتون با مقدمهای بر پردازش موازی
برای دانلود قانونی کتاب ساختمان دادهها و الگوریتمها با پایتون با مقدمهای بر پردازش موازی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب ساختمان دادهها و الگوریتمها با پایتون با مقدمهای بر پردازش موازی
کنت دی. لی و استیو هوبارد، اساتید بهنام علوم کامپیوتری در کتاب ساختمان دادهها و الگوریتمها با پایتون با مقدمهای بر پردازش موازی، به دانشجویان و علاقهمندان دنیای برنامهنویسی کمک میکنند تا شناخت کاملی از سازهوکار دادههای رایانهای و نحوهی پردازش و ذخیرهی آنها داشته باشند. همچنین سازندگان این راهنما، تلاش میکنند با معرفی الگوریتمهای کارآمد و سیستم پردازش همزمان، شما را در رفع اشکالات برنامهنویسی همراهی کنند.
دربارهی کتاب ساختمان دادهها و الگوریتمها با پایتون با مقدمهای بر پردازش موازی
تمام برنامهنویسان، چه ماهر و کارکشته باشند و چه مبتدی و نوآموز، به یک راهنمای علمی برای گذر از چالش و موانع کار برنامهنویسی نیاز دارند. کتاب ساختمان دادهها و الگوریتمها با پایتون با مقدمهای بر پردازش موازی (Data Structures and Algorithms with Python: With an Introduction to Multiprocessing ) نوشتهی کنت دی. لی (Kent D. Lee) و استیو هوبارد (Steve Hubbard) میتواند نقش همان راهنمای خبره را ایفا کند و پاسخگوی تمام سوالات شما در زمینهی ساختارهای دادهای، روشهای حل مسئله و بهویژه روش پردازش همزمان و چندگانه باشد.
نویسندگان کتاب ساختمان دادهها و الگوریتمها با پایتون، برای دانشجویانی که به آشنایی بیشتری با مبانی زبان پایتون و طراحی الگوریتم دارند چند فصل ابتدایی از کتاب را اختصاص دادهاند؛ اما فصلهای بعدی اثر شامل مباحث پیشرفتهتریست که به شما کمک میکند حجم بالایی از دادههای مدنظر را با کمک الگوسازی مدیریت و هدایت کنید.
از مزیتهای کتاب ساختمان دادهها و الگوریتمها با پایتون، رویکرد پروژهمحور و عملی بودن مراحل آموزشی آن است. نویسندگان در هر بخش چند الگوریتم پرکاربرد به شما معرفی میکنند و با مثالها و نمونههای گوناگون کارکرد هر الگوریتم را در حل مسائل و چالشها نشان میدهند و از این طریق دانشجویان را برای طراحی الگوریتمهای جدید و پیشرفتهتر آماده میسازند.
نکتهی بارز دیگر کتاب ساختمان دادهها و الگوریتمها با پایتون، گسترهی موضوعی آن و تنوع و جامع بودن حجم مطالب است. به بیان دیگر نگارندگان این اثر، مجموعهی کاملی از روشهای محاسباتی و الگوهای حل مسئله را در اختیارتان میگذارد که قطعاً در مسیر برنامهنویسی و چالشهای احتمالی آینده به کارتان خواهد آمد.
اما یکی از پرتکرارترین مسائلی که برنامهنویسان با آن سروکار دارند، طراحی یک الگوریتم کارآمد و برگزیدن آن از میان چند الگوریتم مختلف است که هرکدام بهنوعی روند محاسبات را با مشکل روبهرو میکنند. از دیگر مباحث مهمی که در کتاب ساختمان دادهها و الگوریتمها با پایتون به آن پرداخته شده، مبحث پیچیدگی محاسباتی و نحوهی بررسی الگوریتمها براساس میزان کارآمدی آنها در حل این پیچیدگیست.
از موضوعات جدید کتاب ساختمان دادهها و الگوریتمها با پایتون، که در ویراستهای بعدی به آن اضافه شده، بحث برنامهنویسی موازی و کاربرد آن در بالا بردن سرعت و دقت عملکرد محاسبات است. این فصل از کتاب این امکان را به شما میدهد تا به عنوان یک برنامهنویس از جدیدترین قابلیتهای دنیای برنامهنویسی استفاده کنید و با هدایت کردن چند پردازنده بهطور همزمان، زمان اجرای عملیات را کاهش دهید و کارایی و بازدهی سیستمهای پردازشگر را بالا ببرید.
از خوبیهای کتاب ساختمان دادهها و الگوریتمها با پایتون، سرفصلهای آن است که مطابق با فصلبندی دروس دانشگاهی طراحی شده. بهاینصورت که در ابتدای هر فصل با اهداف آن درس آشنا میشویم و بعد از مرور مباحث، به خلاصهای از آموزهها دسترسی پیدا میکنیم. همچنین نگارندگان این اثر برای دانشجویان و کسانی که میخواهند میزان یادگیری خود را محک بزنند بخشی با عنوان سوالات مروری و مسائل برنامهنویسی را در پایان هر فصل جای دادهاند.
ویراست آخر کتاب ساختمان دادهها و الگوریتمها با پایتون، در سال 2024 به بازار رسیده و نسخهی فارسی آن با ترجمهی دکتر جواد وحیدی، مهندس سید مهدی موسوی و مهندس سید ابوالفضل موسوی و کاری از انتشارات فناوری نوین در دسترس شما قرار دارد.
کتاب ساختمان دادهها و الگوریتمها با پایتون با مقدمهای بر پردازش موازی برای چه کسانی مناسب است؟
خواندن این راهنمای کاربردی، پیشنهاد ما برای دانشجویان علوم کامپیوتری و نرمافزاری و علاقهمندان به دنیای برنامهنویسی است.
در بخشی از کتاب ساختمان دادهها و الگوریتمها با پایتون با مقدمهای بر پردازش موازی میخوانیم
ما قبلاً مشخص کردیم که دسترسی به یک مکان حافظه یا ذخیره کردن یک مقدار در یک مکان حافظه یک عملیات با زمان ثابت یا (1)0 است. همین مسئله برای دسترسی به یک عنصر از لیست یا ذخیره کردن یک مقدار در یک لیست صدق میکند. اندازهی لیست زمانی که برای دسترسی یا ذخیره کردن یک عنصر نیاز است را تغییر نمیدهد و یک حد بالای ثابت برای مقدار زمانی که برای دسترسی یا ذخیره کردن یک مقدار در حافظه یا در یک لیست نیاز است وجود دارد. با داشتن این دانش بیایید دوباره به برنامهی رسم نگاه کنیم و به طور خاص به قطعه کدی که دستورات گرافیکی را به لیست پایتون (PyList) اضافه میکند توجه کنیم.
فهرست مطالب کتاب
فصل 1. برنامهنویسی پایتون 101
فصل 2. پیچیدگی محاسباتی
فصل 3. بازگشت
فصل 4. دنبالهها
فصل 5. مجموعهها و نقشهها
فصل 6. درختها
فصل 7. گرافها
فصل 8. ساختارهای عضویت
فصل 9. هیپها (هرمها)
فصل 10. درختهای جستجوی دودویی متعادل
فصل 11. درختهای B
فصل 12. جستجوی اکتشافی
فصل 13. برنامههای موازی
فصل 14. چندپردازشی توزیعشده
فصل 15. پیوستها
منابع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب ساختمان دادهها و الگوریتمها با پایتون با مقدمهای بر پردازش موازی |
نویسنده | کنت دی. لی، استیو هوبارد |
مترجم | جواد وحیدی، سید مهدی موسوی، سید ابوالفضل موسوی |
ناشر چاپی | انتشارات فناوری نوین |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 491 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-4610-00-3 |
موضوع کتاب | کتابهای برنامه نویسی پایتون |