معرفی و دانلود کتاب با من بیا و خودت را بهتر بشناس
برای دانلود قانونی کتاب با من بیا و خودت را بهتر بشناس و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب با من بیا و خودت را بهتر بشناس
با شناخت خودمان میتوانیم عملکرد بهتری در زمینه زندگی فردی و کاری داشته باشیم. سعیده صیمری در کتاب با من بیا و خودت را بهتر بشناس، با استفاده از تجریبات واقعی و کاربردی خود شما را با شخصیتشناسی MBTI آشنا میکند. شخصیتشناسی ابزاری قدرتمند و بسیار ارزشمند در زمینه خودشناسی است.
دربارهی کتاب با من بیا و خودت را بهتر بشناس:
شخصیت شناسی یا ام بی تی آی (MBTI) یکی از قدرتمندترین ابزار برای خودآگاهی و انتخاب شغل هست؛ ابزاری که با آن میتوان نقاط ضعف و قوت خود را شناخت و از طریق این ابزار مسیر رسیدن به خودشناسی کوتاهتر خواهد بود.
ابزار شخصیتشناسی الگوی رفتاری انسانها را مشخص میکند و یکی از تیپهای شانزدهگانه تیپ شخصیتی که هرکدام منحصربهفرد است را نسبت میدهد. با این روش شما میتوانید ساختاری برای شناخت بهتر خود و شناخت اطرافیان داشته باشید و نه تنها هراسی از این تفاوت نداشته باشید بلکه از آن هم استقبال کنید.
هر کسی وقتی شخصیت خود را بهتر بشناسد میتواند برنامهریزی بهتری برای زندگی خود داشته باشد هنگامیکه فرد شخصیت خود را میشناسد دیگر مایل نیست مثل بقیه باشد. با اعتماد به نفس و اطمینان در مورد مسائل مهم زندگی تصمیم میگیرد. اگر قرار باشد جلسات کاری یا مصاحبههای استخدامی یا موقعیتهای مشابه داشته باشد هوشمندانه میتواند براساس تیپ شخصیتی طرف مقابل مذاکره کند. مهمترین کاربرد شخصیتشناسی، خودشناسی است که مقدمهی رسیدن به حال خوب ماست.
یک تفاوت ویژه و خاص کتاب با من بیا و خودت را بهتر بشناس این است که نویسنده با استفاده از خاطراتی که در مدارس داشته و تجربیاتش در برگزاری کارگاههای مختلف شخصیتشناسی این کتاب را نوشته است و این باعث میشود حتی شما که قبلاً هیچ شناختی از بحث شخصیت شناسی MBTI نداشته باشید به راحتی با این رویکرد جذاب آشنا شوید و لذت ببرد.
کتاب با من بیا و خودت را بهتر بشناس شامل دو بخش است بخش اول که مربوط به مسائل علمی و آموزشی شخصیتشناسی است و بخش دیگر که شامل خاطرات، تجربیات و داستانهای واقعی که نشاندهندهی نحوه کاربرد مطالب شخصیتشناسی در زندگی ماست.
نکوداشتهای کتاب با من بیا و خودت را بهتر بشناس:
- سرکار خانم سعیده صیمری در کتاب ارزشمند خود با عنوان «با من بیا و خودت را بهتر بشناس» به زیبایی و شایستگی درباره مفهوم شخصیتشناسی، مطالب مفیدی را به رشته تحریر در آوردهاند. از مطالعه کتاب علمی، دقیق و پرمحتوای ایشان لذت بردم و مطالعه آن را به همگان توصیه میکنم. این اثر را جدی بگیرید زیرا دانش و بینش آن قابلیت ایجاد تحول در زندگیتان را دارد. (دکتر حسین شیرمحمدی نویسنده و مترجم 14 عنوان کتاب)
- امتیاز ویژه کتاب «با من بیا و خودت را بهتر بشناس» خود نویسنده آن، یعنی خانم صیمری است که تک تک جملات کتاب را زندگی کرده است و تجربیات واقعی و کاربردی خود را برای بهبود زندگی همه، منتشر کرده است. دعوت میکنم با خانم صیمری همراه شوید و خودتان و دیگران را بهتر بشناسید. مطمئن باشید که دید متفاوتی نسبت به زندگی خواهید داشت و از زندگی بیشتر لذت خواهید برد. (محمد خیرآبادی مدیر وبسایت شخصیتشناسی)
- کتابی کاربردی با بیانی ساده و قابل درک. از سرکار خانم صیمری بابت به اشتراک گذاشتن این آگاهی صمیمانه سپاسگزارم، چرا که هر تلاشی در راستای خودشناسی قابل تحسین است. (بهزاد حسینی (دات کام) مربی پاکسازی 3 گانه)
- شخصیت جنبهای پیچیده از وجود آدمی است. درک ظرافتهای شخصیت نتایج روشن، عملی و ملموس برای هر آدمی در زندگی شخصی و حرفهایاش دارد. خانم سعیده صیمری در این کتاب با بیانی ساده و روان و مثالهایی ملموس و قابل درک، خواننده را به سفری خوشایند از خودشناسی دعوت میکند. (آرسام هورداد مربی پاکسازی 3 گانه)
کتاب با من بیا و خودت را بهتر بشناس مناسب چه کسانی است؟
این کتاب را به تمام کسانی که علاقهمند به آگاهی و شناخت بیشتری نسبت به خود هستند و به معلمان عزیز برای شناخت بیشتر خود و دانشآموزان، به پدر و مادرها برای درک بهتر تفاوتها و به همسران برای ارتباط بهتر با همدیگر، توصیه میکنیم.
در بخشی از کتاب با من بیا و خودت را بهتر بشناس میخوانیم:
در نگاه اول شاید به نظر برسد درونگراها و برونگراها نمیتوانند با هم کنار بیایند اما اگر شیوهی ارتباط با یکدیگر را یاد بگیرند چیزهای زیادی برای ارائه دارند و میتوانند مکملهای خوبی برای هم باشند برخلاف تصور عموم درونگراها قادرند مانند برونگراها رفتار کنند درصورتی که آن کار برایشان ارزشمند باشد. درونگرایی علاوه بر داشتن ریشهی ژنتیکی از تجربهی زیستن نیز متأثر است.
درونگراها معمولاً خجالتیتر از برونگراها هستند زیرا نسبت به تجربههای کودکی بسیار حساسترند. ما تا حدودی میتوانیم بر خلق و خوی خود تأثیر بگذاریم و از دایره خارج شویم اما یک درونگرا هیچوقت کاملاً به برونگرا تبدیل نمیشود. برای داشتن زندگی شادتر باید تعادل خود را پیدا کرد. در جامعه امروز به کار گروهی بسیار بها داده میشود با وجود این مطالعات نشان میدهد خلاقیت بیشتری در کار کردن بهصورت انفرادی وجود دارد در واقع درونگراها بهصورت غریزی این موضوع را میدانند.
تفاوت دیگر درونگراها و برونگراها در ارتباط چشمی و زبان بدن آنهاست. یک برونگرا مایل است وقتی با کسی صحبت میکند ارتباط چشمی زیادی داشته باشد معمولاً برونگراها در حین حرف زدن زیاد دستان خود را بالا و پایین میکنند و اینها ممکن است برای فرد مقابل اگر درونگرا باشد اضطرابزا باشد. درونگراها تمایلی به برقراری ارتباط چشمی زیادی ندارند و مایلند در هنگام صحبت کردن فاصلهی آنها رعایت شود. اینطور احساس امنیت بیشتری میکنند.
جامعه با صنعتی شدن و به دنیای مهاجرت شهری تغییر کرد و به محلی برای رقابت تبدیل شد. افرادی در رقابت موفقترند که اعتماد به نفس بیشتری دارند و بهتر میتوانند ایدههایشان را بیان کنند در نتیجه درونگراها در چنین جامعهای احساس ناکافی بودن میکنند. (از کتاب سکوت نوشتهی سوزان کین)
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
شخصیت شناسی mbti با زندگی من چه کرد؟
چرا باید شخصیتشناسی را یاد بگیریم؟
تعاریف و مفاهیم
شخصیت شناسی چیست؟ و اشتباهات رایج در این زمینه چیست؟
شخصیت شناسی کودکان ونوجوانان
تأثیر تیپ بر شغل و تأثیر شغل بر تیپ چگونه است؟
پرسشنامه شخصیتشناسی
نگرانی خود راجع به فرزندانتان را اینگونه از بین ببرید.
چهار مقیاس ترجیح اصلی روانی ما عبارتند از:
وقتی میگوییم ترجیح روانی یعنی چه؟
بخش اول: انرژی ما از کجاست؟
آیا درونگراها میتوانند معلمان خوبی باشند؟
ویژگی بچههای درونگرا و برونگرا
چگونه میتوانیم با ندانستن تیپ شخصیت همدیگر زندگی را برای هم زندان کنیم؟
مشاورههای من
بخش دوم: نحوه درک اطلاعات توسط افراد چگونه است؟
تفاوت دانشآموزان حسی و شهودی در چیست؟
دفترچه راهنما داخل وسایل رو برای افراد حسی مینویسند یا شهودی؟
اگر شخصیتشناسی ندانید درآمدتان اینگونه کم میشود!
بچهها عاشق انجام چه نوع بازی هستند؟
با این کار آینده بچه را نابود کنید.
پیش کدام پزشک برم زودتر نتیجه میگیرم؟ پزشک حسی یا شهودی؟
بخش سوم: نحوه تصمیمگیری افراد چگونه است؟
نحوه برخورد با بچههای احساسی
اگر مادر تفکری باشد و کودک احساسی آنگاه...
مادران احساسی باید بدانند که...
آدمهای احساسی در محیط کار
تجربهی من از مادران و دانشآموزان احساسی و تفکری
دانشآموزان معلم احساسی میخواهند یا معلم تفکری؟
اگر به پلیس با تیپ تفکری برخورد کردید بدانید که...
خودتوبشناس و نذار اینگونه ازت سواستفاده کنند.
پدرها مهربانتر هستند یا مادرها؟
بخش چهارم: سبک زندگی (لایف استایل) افراد چگونه است؟
ویژگی افراد ادراکی
ویژگی افراد قضاوتی
چطوری سفر بریم بیشتر خوش میگذره؟
دعوای همیشگی قضاوتیها و ادراکیها
فرزند قضاوتی بهتره یا ادراکی؟
دخترا منظم هستند یا پسرا؟
بچهام مثل بقیه بچهها بانظم نیست، چهکار کنم؟
با همسر بینظم و بیمسئولیت چهکار کنم؟
ادراکیها خوشحساب هستند یا بدحساب؟
تجربیات من از شخصیت شناسی MBTI
مشربها چی هستند و چطور به ما کمک میکنند؟
چطوری تیپ شخصیت بچهها رو عوض کنیم؟
خاله مهربانتر است یا مادر؟ قطعا خاله! چون...
اگر اینگونه عمل کنید درآمدتان شدیدا زیاد میشود.
آرزوهای برآورده نشده پدرها و مادرها
اینگونه اعتمادبهنفس و آینده به بچهها دهید
وقتی تیپ شخصیت همدیگر رو بشناسیم...
کدام تیپ بهتر و کدام تیپ بدتر است؟
به نظر شما تفاوت تیپ این دو دوست کجاست؟
تفاوتهای تیپهای مختلف
من هنوز نتونستم تیپ خودم را پیدا کنم؟
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب با من بیا و خودت را بهتر بشناس |
نویسنده | سعیده صیمری |
ناشر چاپی | نشر مانیان |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 110 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-7611-63-2 |
موضوع کتاب | کتابهای شخصیت شناسی |