معرفی و دانلود کتاب اینجا کلیک کن تا همه را بکشی: امنیت و بقاء در دنیای فوق ارتباطات
برای دانلود قانونی کتاب اینجا کلیک کن تا همه را بکشی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب اینجا کلیک کن تا همه را بکشی: امنیت و بقاء در دنیای فوق ارتباطات
جهانی از دستگاههای هوشمند. از یک طرف، پیشرفت بزرگی محسوب میشود و از طرف دیگر، معنایش این است که اینترنت میتواند همه را بکُشد! بروس اشنایر در کتاب اینجا کلیک کن تا همه را بکشی به ما دربارهی خطرهای امنیت در جهانِ سراسر هوشمند هشدار میدهد.
دربارهی کتاب اینجا کلیک کن تا همه را بکشی:
ماشینی در بزرگراه در حال حرکت است. چهرهی راننده وحشت عمیقی را نشان میدهد. او مشغول رانندگی است، اما سیستم تهویهی ماشین خودبهخود روشن میشود، ایستگاه رادیویی آن عوض میشود، برفپاککنها شروع به کار میکنند، و سرانجام، موتور خاموش میشود. چه کسی پشت تمام این اتفاقات است؟ در کتاب اینجا کلیک کن تا همه را بکشی (Click Here to Kill Everybody) با ایندست خطرهای امنیتی و دلایل بروزشان بیشتر آشنا میشویم.
مایکروویو ما نوعی کامپیوتر است که مواد غذایی را گرم میکند. یخچالمان نوعی کامپیوتر است که خوراکیها را سرد نگه میدارد. دوربین عکاسی کامپیوتری است که لنز دارد. خودپرداز بانک کامپیوتری است که در خود پول ذخیره میکند. به نظر میرسد تمام زندگیمان کامپیوتری شده است. اما آیا این اتفاق سراسر مثبت است؟
بروس اشنایر (Bruce Schneier) در کتاب حاضر به ما نشان میدهد که هوشمندسازی شمشیری دولبه است. یکسویهی هوشمندسازیْ پیشرفت و رفاه است، اما سویهی دیگر که از چشم بیشتر ما پنهان مانده، خطراتی در پی دارد که ما از آنها آگاه نیستیم. کتاب اینجا کلیک کن تا همه را بکشی قرار است ما را با این خطرات بیشتر آشنا کند.
اشنایر، در دوازده فصل این کتاب، نکات فراوانی را از اینترنت اشیا، خطرات امنیتی، سیاستگذاریهای کلان مطرح میکند، و درنهایت، به ما نشان میدهد که چگونه میتوانیم بهشکلی از اینترنت استفاده کنیم که اعتماد، انعطافپذیری و صلح تبدیل به هنجار آن شود. کتاب اینجا کلیک کن تا همه را بکشی فراخوانی است برای اقدامی فوری که هم از سیاستگذاران و هم از فناوران میخواهد تا دیر نشده دست به اقداماتی بزنند که به نفع بشریت باشد.
نکوداشتهای کتاب اینجا کلیک کن تا همه را بکشی:
- کتاب اینجا کلیک کن تا همه را بکشی برای همهی کاربران اینترنت مفید است، اما خصوصاً به درد کسانی میخورد که امنیت، آزادیهای مدنی و مسائل مرتبط دغدغهشان است. (کیرکاس ریویو)
- کتاب اینجا کلیک کن تا همه را بکشی باعث میشود که سرتان را به نشانهی موافقت تکان دهید و با اندوه، حرفهایش را تأیید کنید... خوشبختانه، اگر تعداد قابل قبولی از افراد این کتاب را بخوانند، میتوان مسیر آینده را تغییر داد. من برنامه دارم که این کتاب را دوباره بخوانم، و ستایشی بزرگتر از این وجود ندارد. (پاول باکاس)
- بروس اشنایر خواننده را از حملات جدیای که تا کنون رخ دادهاند آگاه میکند و او را بهسمت خطراتی هدایت میکند که باور دارد رخ دادنشان نزدیک است... اشنایر راهحلهایی جزئی ارائه میدهد که خواندنشان برای تمام سیاستگذاران در سراسر جهان لازم است. (فایننشال تایمز)
کتاب اینجا کلیک کن تا همه را بکشی برای چه کسانی مناسب است؟
اگر به هر نحوی با اینترنت سروکار دارید و خصوصاً اگر امنیت دغدغهی شماست، این کتاب را از دست ندهید.
با بروس اشنایر بیشتر آشنا شویم:
نویسندهی آمریکایی کتاب حاضر عضو مرکز اینترنت و جامعهی برکمن در دانشکدهی حقوق هاروارد است. بروس اشنایر، که یکی از برجستهترین کارشناسان امنیتی در جهان است، در سال 2015، برندهی جایزهی ایپیآیسی شده است.
این نویسندهی پرفروش تا کنون چندین کتاب و مقاله در زمینهی امنیت منتشر کرده و وبلاگ او بیش از 250 هزار نفر خواننده دارد. از اشنایر تا کنون کتابهای «مهندسی رمزنگاری» و «داده و قدرت» به فارسی برگردانده شده است.
در بخشی از کتاب اینجا کلیک کن تا همه را بکشی میخوانیم:
دو الگو اساسی امنیتی وجود دارد. اولین الگو از دنیای واقعی تکنولوژیهای خطرناک نشئت میگیرد: دنیای خودروها، هواپیماها، داورها، معماری و ساختمان، و لوازم پزشکی. طراحی را به روش سنتی انجام میدهیم، و میتوان آن را تحت عنوان «از همان بار اول کار را درست انجام و تحویل بده» خلاصه کرد. دنیای فعلی دنیای آزمایش دقیق، دنیای گواهینامههای امنیتی و مهندسان با مجوز است. در نهایت، این فرآیندی کنُد و پرهزینه است: کل آزمایش ایمنی که شرکت بوئینگ بر روی هواپیمای تازه ساخت خود انجام میدهد، یا آزمایشی که هر شرکت داروسازی قبل از روانه کردن داروی جدید به بازار انجام میدهد را تصور کنید. این دنیا نیز دنیای تغییرات کنُد و پرهزینه است، زیرا هر تغییر باید همان فرآیند را پشت سر بگذارد.
ما دست به آزمایش دقیق میزنیم زیرا هزینه خطا و اهمالکاری خیلی بالاست. نمیخواهیم ساختمان روی سرمان خراب شود، نمیخواهیم هواپیما از آسمان سقوط کند، یا هزاران انسان از عوارض جانبی دارویی یا تعامل دارو تلف شوند. گرچه نمیتوانیم آن خطرات را تمام و کمال حذف کنیم، اما با انجام یک سری کارهای پیشگیرانه میتوانیم از میزان این خطرات بکاهیم.
الگو امنیتی دومی از دنیای نرمافزاری پرشتاب، افسارگسیخته، شدیداً پیچیده و ازاینرو بیخطر نشئت میگیرد. شعارش این است «اطمینان حاصل کنید امنیتتان چابک باشد» یا در ادبیات فیسبوک با این جمله مواجهایم: «شتاب کن و همهچیز را بشکن» در این مدل، وقتی آسیبها به امنیت برملا میشوند، دست به کار میشویم تا مطمئن شویم میتوانیم سریعاً سیستمهایمان را بهروزرسانی کنیم. تلاش میکنیم سیستمی بسازیم که با دوام و در برابر حمله مقاوم باشد، عملاً حمله را خنثی سازد و خود را با تهدیدهای متغیر تطبیق دهد. اما بیشتر ما سیستمی میسازیم که بتوانیم سریعاً و بهطور کارآمد وصله کنیم. میتوانیم استدلال کنیم که چگونه با موفقیت به این اهداف دست یابیم، اما مشکلات سر راه را میپذیریم چرا که هزینه خطا و اهمالکاری آنقدرها هم زیاد نیست.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
بخش اول: روند
فصل اول: کامپیوترها هنوز ایمن نیستند
فصل دوم: وصله بهعنوان یک الگو امنیتی شکست میخورد
فصل سوم: آگاهی از اینکه در اینترنت کی کیه هر روزه دشوارتر میشود
فصل چهارم: همگان به ناامنی کمک میکنند
فصل پنجم: خطرات فاجعهبار میشوند
بخش دوم: راهحلها
مقدمه
فصل ششم: اینترنت + امن چگونه به نظر میرسد
فصل هفتم: چگونه میتوانیم اینترنت + را امن نگاه داریم
فصل هشتم: حکومت همان کسی است که امنیت را توانمند میسازد
فصل نهم: حکومتها چگونه میتوانند به جای حمله اولویت را به دفاع بدهند
فصل دهم: طرح B: آنچه احتمالاً رخ میدهد
فصل یازدهم: سیاست در کجا میتواند راه خطا برود
فصل دوازدهم: بهسوی یک اینترنت+مورد اعتماد، تابآور یا انعطافپذیر و صلحآمیز
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب اینجا کلیک کن تا همه را بکشی: امنیت و بقاء در دنیای فوق ارتباطات |
نویسنده | بروس اشنایر |
مترجم | کمال کمایی |
ناشر چاپی | انتشارات پژوهندگان راه دانش |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 249 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-345-481-1 |
موضوع کتاب | کتابهای امنیت شبکه |