معرفی و دانلود کتاب ارزهای دیجیتال
برای دانلود قانونی کتاب ارزهای دیجیتال و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب ارزهای دیجیتال
کتاب ارزهای دیجیتال نوشتهی محمد شفائی نجف آبادی، به صورت گام به گام و با زبانی روان شما را با مفاهیم کاربردی بلاک چین، امنیت پول دیجیتال، استخراج ارز، سرمایهگذاری، خرید و فروش ارزهای مجازی و ... آشنا میکند.
بیت کوین چیست؟
بیت کوین، ارز دیجیتالی رمزنگاری شده و یک پول کاملاً مجازی است که برخلاف تمام پولهای دیگر در جهان، هیچ حکومتی روی آن نظارت ندارد. ارزهای دیجیتالی که شما مالک آنها هستید در کامپیوترتان دخیره میشوند و میتوانید این ارزها را بفروشید و یورو، دلار یا حتی ریال دریافت نمایید. پول کامپیوتری، دیجیتال و اینترنتی نامهایی میباشند که به بیت کوین گفته میشود. افراد دیگری هم آن را به عنوان ابزاری برای مبارزه با نظامهای سرمایهداری و بانکهای بزرگ میشناسند.
بیت کوین به عنوان یک نوآوری اینترنتی با کارکردهای مشابه شناخته میشود. نوآوری بودن آن به این معناست که مخترعان آن توانستهاند در زمانی کوتاه ایدهی خود را به یک واقعیت اثرگذار بر دنیای اقتصاد و مراکز سیاسی پژوهی تبدیل نمایند.
مفهوم بلاک چین چیست؟
بلاک چین یک نوع پایگاه داده است که روی یک یا چند سرور خاص قرار ندارد، بلکه بر روی تمام سیستمهایی که به شبکه متصل هستند، توزیع میشود. اگر بخواهیم کلی در مورد آن صحبت کنیم، بلاک چین یک دفتر کل برای ثبت رکوردها و گزارشهاست و به دلیل نوع رمزنگاری و ثبت آن در تمام کامپیوترها به هیچ وجه قابل حذف یا هک کردن نیست.
کتاب ارزهای دیجیتال برای چه کسانی مناسب است؟
مطالعه این کتاب به افرادی پیشنهاد میشود که به دنیای تجارت الکترونیک و ارزهای دیجیتالی علاقه دارند و میخواهند با ورود به این فضای اقتصادی راههای بهتری برای دستیابی به پول پیدا کنند.
در بخشی از کتاب ارزهای دیجیتال میخوانیم:
هر روزه پولهای زیادی به بازار کریپتوکارنسی عرضه شده و یا از گردونه رقابت خارج و محو میشوند. بیت کوین را میتوان ارز مادر یا شاه ارز دنیای کریپتوها دانست، زیرا اولین پول دیجیتالی است که با فناوری بلاک چین توسعه یافت. اما پس از آن پولهای دیگری هم توسعه داده شدند که امروزه تعداد آنها به صدها عدد میرسد.
در این میان تا کنون اتریوم، ریپل، لایت کوین و بیت کوین کش از بقیه ارزها موفق تر بوده و سهم بیشتری از بازار را (البته بعد از بیت کوین) به خود اختصاص دادهاند. ارزهای دیجیتال را میتوان به صورت مستقیم و بدون دخالت هرگونه واسطهای در اینترنت به شخص دیگری ارسال کرد. یعنی برای ارسال ارزهای دیجیتال به یکدیگر نیازی به افتتاح حساب بانکی، استفاده از خدمات بانکها یا هر سازمان واسطه دیگری نخواهید داشت. رفته رفته ارزهای دیجیتال برای حل دغدغههای متفاوتی به وجود آمدند. به عنوان نمونه اتریوم خود را بستری برای توسعه برنامههای مختلف و اجرای قراردادهای هوشمند معرفی کرد و ریپل با نگاه خوش بینانه نسبت به بانکها، بر روی تجدید ساختار ارتباطات بین بانکی و ارائه سیستم پرداختی پرسرعت و کمهزینه متمرکز شد.
رمز ارزها برای اجرای تراکنشهای خود، مدلهای مختلفی را به کار میگیرند. به عنوان نمونه بیت کوین از مدل اثبات کار استفاده میکند که طی آن استخراجکنندگان یا ماینرها تراکنشها را تایید میکنند. مسئولیت نظارت بر شبکه ارزهای دیجیتال و تامین امنیت آن توسط نودها تامین میشود. نودها در شبکههای مختلف به روشهای مختلفی انتخاب میشوند. برای مثال در بیت کوین، استخراجکنندگان یا ماینرها هستند که این مسئولیت را بر عهده دارند، در ایاس و ترون درباره انتخاب این نودها رایگیری میشود و در شبکههای اثبات سهام، هر کسی که بخشی از سکههایش را در شبکه به صورت سهام قفل کرده باشد، میتواند در مورد تراکنشها تصمیمگیری کند. ارزهای دیجیتال به جز بیت کوین را میتوان به دو دسته آلت کوینها و توکنها تقسیم کرد. آلت کوینها یا همان کوینها هر کدام بلاک چین مخصوص خودشان را دارند. بخشی از کوینها از کدهای اولیه بیت کوین ساخته شدهاند و یا به اصطلاح فورکی از بیت کوین هستند. اینها با اعمال اصلاحات جزئی در متغیرهایی مانند تعداد سکهها، الگوریتم استخراج، زمان ایجاد بلاکها و غیره از بیت کوین به وجود آمدهاند.
فهرست مطالب کتاب
فصل اول: بیت کوین
بیت کوین چیست؟
مخترع بیت کوین
استخراج بیت کوین
ارزش بیت کوین
مزایای بیت کوین
معایب بیت کوین
امنیت در بیت کوین
قوانین و مقررات
فصل دوم: بلاک چین (زنجیره بلوکی)
مفهوم بلاک چین
ویژگیهای بلاک چین
فناوری بلاک چین چگونه کار میکند؟
کاربردهای فناوری زنجیره بلوکی
اینترنت اشیا و بلاک چین
قراردادهای هوشمند
فصل سوم: ارزهای دیجیتال
اتریوم
ریپل
لایت کوین
بیت کوین کش
تتر
پولکادات
کاردانو
مونرو
ترون
فصل چهارم: کیف پول ارزهای دیجیتال
کیف پول کاغذی
کیف پول نرم افزاری
کیف پول کوینومی Coinomi
کیف پول سخت افزاری
فصل پنجم: استخراج ارزهای دیجیتال
مفهوم استخراج
استخر استخراج
پاداش استخراج
سختی شبکه
سخت افزار استخراج
نرم افزار استخراج
استخراج ابری
توجیه اقتصادی استخراج
فصل ششم: تحلیل بازار ارزهای دیجیتال
روشهای تحلیل
تحلیل تکنیکال
تحلیل فاندامنتال
مزایای تحلیل تکنیکال در برابر فاندامنتال
شاخص قدرت نسبی (RSI)
منابع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب ارزهای دیجیتال |
نویسنده | محمد شفائی نجف آبادی |
ناشر چاپی | انتشارات گنجور |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 138 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-7484-88-5 |
موضوع کتاب | کتابهای ارز دیجیتال |