معرفی و دانلود رایگان رمان آس و پاس ها

عکس جلد رمان آس و پاس ها
قیمت:
رایگان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی رمان آس و پاس ها و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی رمان آس و پاس ها و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی رمان آس و پاس ها

در این کتاب که اولین بار در 1933 منتشر و تا سال 1982 مکرر تجدید چاپ شده است زندگی مشقت بار و فقر دلخراش طبقات محروم لندن و پاریس با قلم موشکافی توصیف شده است (این اولین اثر نویسنده با نام مستعار جورج اورول و چنان او را به این نام مشهور کرد که تا آخر عمر جز اطرافیان نزدیک کسی نام حقیقی وی را نمی‌دانست).

شاید خواندن این اثر ساده و خالی از هرگونه عبارت پردازی از دو جهت مفید و با ارزش باشد. زیرا اولاً نشان می‌دهد که در اوج استعمار انگلیس و فرانسه، که آفتاب در سرزمین‌های آنان غروب نمی‌کرد، با اینکه ثروت تمام مستعمرات برای خرج شدن در خود انگلیس و فرانسه به غارت می‌رفت چه مردمان محروم و فقیری در آن دو کشور وجود داشته و چگونه با زندگی نکبت بار و طاقت فرسا و غیرانسانی دست به گریبان بودند. ثانیاً این کتاب نمایانگر نقطه آغاز تحول و انقلاب فکری جورج اورول است که با دیدن ستمگری‌های دولت استعماری از آنان روگردان شد و به سوسیالیسم و طرفداری از طبقه محروم اجتماع رو آورد.

اما جرج اورول گرچه سوسیالیست و طرفدار و مدافع طبقه محروم است، هرگز با کمونیسم سرآشتی ندارد و مخالف سرسخت این مرام به شمار می‌آید. خمیر مایه دو کتاب عمده او نام های قلعه حیوانات و 1984 (که هردو به فارسی ترجمه شده‌اند) در مخالفت با رژیم ذکور است.

به منظور نمایاندن قدرت تخیل و آینده نگری جورج اورول ذکر این نکته جالب توجه است که دیوید گودمن، زیست شناس روانکاو و آینده شناس آمریکایی طی مقاله ای که در فصل مربوطه "آینده" در سالنامه آمریکایی به چاپ رسیده است می‌نویسد جورج اورول در کتاب 1984 بالغ بر 137 مورد علمی و سیاسی پیش بینی کرده که تاکنون 100 مورد آن‌ها به واقعیت پیوسته و جامه عمل پوشیده است.

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابرمان آس و پاس ها
نویسنده
سال انتشار۱۳۹۰
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات270
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های داستان و رمان اجتماعی خارجی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات رمان آس و پاس ها

آبتین حاجی پور
۱۴۰۱/۰۸/۲۱
بد نیست بدانیم جرج اورول که به نوعی بزرگترین رمان‌های قرن را نوشته از نظر فلسفی و سیاسی تحت تاقیر اندیشه‌های هایک بود. وی نویسنده کتاب در راه بردگی بود. پس از چاپ کتاب در راه بردگی گروه عظیمی از جوانان شسته مغز تحت تاثیر جامعه کمونیستی و سوسیالیستی، "راه سعادت ابدی مردم را در دخالت دولت " و لذا با می‌پنداشتند کتاب در راه بردگی به مخافت برخواستند. در جبهه مقابل جوانانی بودن که باور به اقتصاد و سیاست لیبرال داشتند و به رهبری "جورج اورل (نویسنده قلعه حیوانات و ۱۹۸۴)، به حمایت از هایک برخواستند. کتاب در راه بردگی نشان می‌دهد، که اگر افکار مبتنی بر برنامه ریزی متمرکز دنبال شود به منجلاب‌های اقتصادی و سیاسی فرو می‌غلطیم؛ قدرت برنامه ریزی متمرکز منجر به حاکمیت توتالیتر می‌گردد که به آرمان شهر خواهی تجلی کرده است.   یکی از استدلال‌های فریبنده و دروغ پرداز حامی جمع گرایی (سوسیالیسم)، رواج این اعتقاد است که" شرارت‌های اجتماعی نتیجه فعالیت‌های افراد شرور است، و همه چیز خوب خواهد شد اگر انسان‌های خوب حکومت کنند". این استدلال زبون اما عوام پسند همواره "آدم خوب ها" را از محاکمه مبرا کرده است زیرا آن‌ها ادعا می‌کنند که "شروران" اقدامات خیرخواهانه انها را نقش برآب می‌کنند
امیرحسین قربانی
۱۴۰۲/۰۴/۲۹
در وهله اول با کتابی رو به رو هستید که یاد آور خاطرات جورج اورول در دوران تنگدستی و مشقت اوست. نویسنده به طور واضح روزگار آن دوران (سال‌های بین جنگ‌های جهانی اول و دوم) را بیان می‌کند و ضمن ذکر دقیق خواسته‌ها و امیال درونی قشر ضعیف و آسیب پذیر جامعه، راه و روش آن‌ها را برای گذارن زندگی و مهم تر از آن زنده ماندن را به خوبی تصویر سازی می‌کند. نظرات نویسنده در مورد نیاز طبقه بالا دست برای در فقر ماندن طبقه‌های پایین بسیار قابل تأمل است؛ این که آن‌ها برای در رأس ماندن نیاز به طبقه‌ای دارند تا نیاز‌ها و خواسته‌های آن‌ها را با زحمت و مشقت تأمین کنند نکته‌ای حائز اهمیت است. قلم روان او باعث می‌شود خواننده با سر گذشت خود و تعداد زیادی از خانه بدوشان و طبقه کارگر آشنا شود و از نگاهی دیگر به وضع آن‌ها بنگرد. اشخاصی که فقط به دلیل گرسنه ماندن و قوانین و نا عدالتی‌ها مجال تفکر برای تغییر سرنوشت خود ندارند، طبقه‌ای که به گفته خوده نویسنده ۹۰٪ آن را مردان تشکیل می‌دهند. نویسنده در کتاب سختی‌های زندگی در مقام یک مرد را به گونه‌ای طنز تلخ بیان داشته و این واقعیت چه در دوران زیست نویسنده و چه در زمان حال متأسفانه همچنان به قوت خود باقیست. کتابی بسیار خوش خوان، قابل تأمل و بحث برانگیزی بود. سپاس از کتابراه.
عادله صحرایی
۱۴۰۱/۱۱/۲۵
اگر اشتباهات املایی و نگارشی کتاب رو که در کل متن قابل مشاهده بود را با دیده اغماض نگاه کنیم میشه گفت در کل داستان جذابیتهای خاص خودش رو داشت. شرح حال خانه بدوشی و فقر اواسط قرن نوزدهم در اروپا و مشخصا در فرانسه و انگلیس که قهرمان داستان در آن حضور داشته، یاس و ناامیدی و گاهی تلاش برای تغییر شرایط حاکم، تلاش برای وفق دادن خود با موقعیتهای دشوار و از دست ندادن عزت نفس، همراه شدن و دوستی با افراد مختلف انسانهایی از اقشار مختلف اجتماع با دیدگاهها و سطوح فکری متفاوت، بیان اینکه تحصیلات عالیه گاها نمیتونه ذات افراد رو تغییر بده همانطور که بین خانه بدوشان پزشکی بود که در فلاکت زندگی میکرد در صورتیکه میتونست با تحصیلات و موقعیت شغلیش جزو بهترینهای جامعه خودش باشه و نقاش خیابانی که با وجود معلولیت جسمی و فقر شدید مالی تونسته بود خود را به عنوان تئوریسین و متفکر نجوم معرفی کنه که شاید اگر شرایط براش فراهم میشد میتونست جزو بهترینها در این رشته باشه، همراهی با افراد با انگیزه برای ادامه دادن و ناامید نشدن یا همراهی با افرادی که فقط چشم امید به دست دیگران دارند همگی از وجوه مختلف این داستان بود. گاها جبر اجتماعی و فقر مالی و فرهنگی میتونه عامل عقب ماندگی خیلی از افراد باشه. اما شرایط نوانخانه‌ها در داستان خیلی شبیه به خوابگاه دانشجویی خودگردان دانشگاه یاسوج هست. خوابگاهی کثیف که سوسک و موش از در و دیوارش بالا میره و دانشجوهایی که اونجا ساکن هستن کوچکترین تلاشی برای خارج شدن از این وضعیت نمیکنند. هفت سال پیش من به اقتضای شرایط تحصیلم مجبور شدم یک هفته اونجا باشم با دیدن شرایط افتضاح محیطی خوابیدن در ماشین رو به بودن در خوابگاه ترجیح دادم. هنوز هم خوابگاههایی مثل قرن نوزده اروپا در ایران وجود داره
محمدرضا
۱۴۰۴/۰۱/۱۰
آس و پاس‌ها در پاریس و لندن اثری صریح و تکان‌دهنده است که تصویری بی‌پرده از فقر ارائه می‌دهد. اورول با نثری روان و جزییات دقیق، تجربه شخصی خود را به روایت می‌کشد و همدلی خواننده را برمی‌انگیزد. بااین‌حال، کتاب گاهی از انسجام روایی فاصله می‌گیرد، زیرا بخش‌های پاریس و لندن به‌جای پیوستگی، بیشتر مانند دو گزارش جداگانه به نظر می‌رسند. همچنین، نگاه اورول به فقر با وجود دلسوزی، گاهی از دیدگاهی ناظری بیرونی بیان می‌شود، نه کسی که کاملاً در این طبقه اجتماعی حل شده باشد. از نظر سبک، توصیفات او زنده و ملموس است، اما برخی از جزئیات می‌توانستند خلاصه‌تر باشند تا از افت ریتم جلوگیری شود. با این حال، پیام انتقادی کتاب درباره بی‌عدالتی اقتصادی همچنان تأثیرگذار و به‌روز باقی مانده است. این کتاب نه‌تنها یک مستند اجتماعی، بلکه مقدمه‌ای بر ذهنیت نویسنده‌ای است که بعدها به یکی از مهم‌ترین منتقدان نظام‌های سرکوبگر تبدیل شد.
Z Gh
۱۴۰۴/۰۱/۱۰
کتاب "آس و پاس‌ها" نوشته جرج اورول واقعاً یه رمان تاثیرگذار و جذابه که من رو به شدت تحت تأثیر قرار داد. وقتی این کتاب رو خوندم، حس کردم که اورول با قلمش به خوبی می‌تونه واقعیت‌های تلخ جامعه رو به تصویر بکشه و ما رو با زندگی افرادی که در فقر و تنگدستی به سر می‌برند، آشنا کنه. داستان درباره‌ی دو که و شخصیت اصلیه تلاش می‌کنند در دنیای سخت بی‌رحم لندن زندگی کنند و این موضوع واقعاً من رو به فکر فرو برد.
نکته‌ی جالب در این رمان، توصیف‌های دقیق و زنده‌ی اورول از شرایط زندگی فقراست. او با جزئیات فراوان، ما رو به دنیای تاریک و بی‌رحم خیابان‌ها و زندگی روزمره آن‌ها می‌بره. این توصیف‌ها به قدری واقعی و ملموس هستن که من واقعاً حس می‌کردم که در کنار شخصیت‌ها هستم و با چالش‌هاشون روبرو می‌شم. این توانایی اورول در توصیف احساسات و وضعیت اجتماعی، یکی از نقاط قوت کتابه.
همچنین، اورول به خوبی به جنبه‌های اجتماعی و سیاسی زندگی فقرا می‌پردازه. او به نقد نظام‌های اقتصادی و اجتماعی می‌پردازه و نشون میده که چطور ساختارهای اجتماعی می‌تونن بر روی زندگی افراد تأثیر بذارند. این پیام‌های عمیق و انتقادی باعث میشه که خواننده به فکر فرو بره و بیشتر درباره‌ی مسائل اجتماعی و انسانی فکر کنه.
تنها نکته‌ای که ممکنه برای برخی خواننده‌ها کمی خسته‌کننده باشه، بعضی از بخش‌های توصیفی و طولانی کتابه که ممکنه داستان رو کمی کش بده. اما به نظر من، این جزئیات به عمق و جذابیت داستان کمک می‌کنه و باعث میشه که بیشتر با شخصیت‌ها و شرایطشون آشنا بشیم.
در نهایت، من به رمان "آس و پاس‌ها" ۴ از ۵ میدم. این کتاب واقعاً یه اثر ارزشمند و تأثیرگذار بود که هم به ما واقعیت‌های تلخ زندگی رو نشون میده و هم ما رو به تفکر وادار می‌کنه
امیر عبدالغلامی
۱۴۰۴/۰۱/۱۰
رمان آس و پاس‌ها، نگاهی عمیق به لایه‌های تهی‌دست اجتماع در شهرهای بزرگ اروپا داشته است.
این رمان مشهور در سال ۱۹۳۳ میلادی منتشر شد. گفته شده است که اورول برای چاپ آن دردسرهای بسیاری کشید؛ چون بسیاری از نشرها آن را رد کردند و حتی نزدیک بود جورج آن را بسوزاند. نیمهٔ اول این رمان که در پاریس حتی از
می‌گذرد، نظر توالی زمانی تا حدود زیادی مبتنی بر واقعیت است، اما نیمهٔ دوم که در لندن می‌گذرد، تجربیات اورول است از دوره‌های مختلفی که خودخواسته با خیابان‌خواب‌ها سر می‌کرده و توالی وقایع آن‌طور که در کتاب آمده نبوده است. بخش اول دربارهٔ روزهای زندگی نویسنده در پاریس است. او آن جا در یک آشپزخانه کار می‌کرد. بخش دوم روزهای زندگی نویسنده در لندن را شرح می‌دهد؛ زمانی که در قامت یک ولگرد آس‌وپاس در خیابان‌ها زندگی می‌کرد. اگرچه اورول را با رمان مشهور «مزرعهٔ حیوانات» و «۱۹۸۴» می‌شناسند، بعضی می‌گویند رمان «آس‌وپاس در پاریس و لندن» خواندنی‌ترین کتاب او است. او این رمان را زمانی نوشت که دزدیْ تمام پس‌اندازش را دزدید و او مجبور شد برای ادامهٔ زندگی راهی پیدا کند.
امیدوارم از خوندنش لذت ببرید
امیرصدرا هادی پور
۱۴۰۴/۰۱/۰۴
**کتاب "آس و پاس ها" (Down and Out in Paris and London) اثر جرج اورول - نگاهی بیپروا به اعماق فقر! ** **چرا این کتاب تکاندهنده است؟ ** - **سفر به دنیای فراموششدگان: ** اورول با تجربهٔ شخصی خود، زندگی کارگران فقیر پاریس و بیخانمانهای لندن را با **جزئیاتی دردناک و صادقانه** روایت میکند. - **نثر خام و بیپرده: ** برخلاف آثار دیگر اورول، این کتاب **گزارشی مستندگونه** است که گاهی بوی آشپزخانههای کثیف و خوابگاههای شلوغ را به مشام میرساند! - **طنز سیاه: ** در اوج فلاکت، اورول **شوخطبعی تلخ** خود را حفظ میکند: *"گرسنگی نهتنها جسم که روح را نیز کوچک میکند"*. - **نقد اجتماعی بیمحابا: ** او نشان میدهد فقر **سیستماتیک** است، نه نتیجهٔ تنبلی فردی. **نکتهٔ کلیدی: ** این کتاب **اتوبیوگرافیک** است - اورول واقعاً مدتی بهعنوان ظرفشور در پاریس کار کرده و با بیخانمانهای لندن زندگی کرده است. (کتابی که ذائقهٔ شما را برای همیشه تغییر میدهد!) **این کتاب مناسب چه کسانی است؟ ** - علاقهمندان به ادبیات متعهد اجتماعی - کسانی که فکر میکنند "کار سخت همیشه پاداش دارد" - هرکسی که میخواهد پشت پردهٔ شهرهای زیبا را ببیند **سوال اساسی: ** آیا امروز در عصر فستفود و دیلیوری، شرایط کارگران رستورانها واقعاً بهتر شده است؟ (پس از خواندن این کتاب، دیگر نمیتوانید به همین سادگی در رستوران غذا سفارش دهید!) **جملهٔ بهیادماندنی: ** *"مردم مرفه تصور میکنند گرسنگی یعنی نخوردن غذا - اما گرسنگی واقعی یعنی نخوردن غذا با این دانش که دیگران سیر میخورند. "* (هشدار: این کتاب ممکن است دیدگاه شما را دربارهٔ عدالت اجتماعی برای همیشه دگرگون کند!)
امیر نریمانی
۱۴۰۴/۰۱/۰۲
کتاب «آس و پاس‌ها در پاریس و لندن» جورج اورول واقعاً یه نگاه متفاوت به زندگی فقرا و کسانی که توی بدترین شرایط زندگی می‌کنن داره. اورول اینجا از تجربه‌های شخصیش می‌نویسه و می‌گه چطور توی این دو شهر بزرگ، یعنی پاریس و لندن، با سختی‌هایی مثل بی‌خانمانی و گرسنگی مواجه بوده. این کتاب بیشتر از اینکه یه و داستان پرحادثه باشه، یه گزارشه که به زندگی آدم‌های معمولی فقیر می‌پردازه و به این نشون می‌ده که خیلی از ماها چطور از مشکلات واقعی دنیا بی‌خبر هستیم.
یه نکته مثبت کتاب اینه که اورول خیلی صادقانه و بی‌پرده از شرایط زندگی فقرا صحبت می‌کنه. به طور ساده و بدون هیچ‌گونه آرایشی، زندگی روزمره‌ی آدم‌هایی که توی خیابان‌ها و کنار راه‌ها زندگی می‌کنن رو توصیف می‌کنه. این باعث می‌شه که همونطور که داری می‌خونی، انگار خودت توی اون شرایط هستی و می‌فهمی که زندگی برای این افراد چقدر سخته.
اما ممکنه برای بعضی‌ها کتاب یه کم خسته‌کننده بشه. چون نه خیلی داستان داره، نه اتفاق‌های هیجان‌انگیز. بیشتر کتاب یه نوع گزارش‌نویسی هست که از دید اورول یه تصویر خیلی واقعی از فقر و سختی‌ها می‌ده. بعضی‌ها ممکنه انتظار یه داستان پرماجرا داشته باشن و از این رویکرد ناراضی باشن.
آریا آزادپور
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
این کتاب اولین اثر نویسنده است که در سی سالگی و با نام مستعار جورج اورول منتشر شد. این کتاب، رمان نیست و تقریباً گزارش بخشی از زندگی نویسنده است. اگر بخواهم به نمونه ای از این دست اشاره کنم به یاد «وازدگان خاک» آرتور کستلر خواهم افتاد. در هر دو مورد به نوعی شباهت هایی با داستان و رمان می بینیم و به شاید همین دلیل برای خواننده بسیار جذاب هستند. جالب است که انتشارات پنگوئن در نوبت دوم چاپ این کتاب، آن را در رده رمان طبقه بندی می کند که همین امر موجب فروش خوب اثر می شود. اورول پس از انتشار این کتاب در کنار کار در مطبوعات، به سراغ رمان نویسی می رود و دو رمان نخستش روزهای برمه (1934) و دختر کشیش (1935) را منتشر می کند. با شروع جنگ داخلی اسپانیا، به آن جا رفت و در این جنگ مجروح شد و هرگز کاملاً بهبود نیافت. کتاب به یاد کاتالونیا یادگار این دوران است. در سال ۱۹۴۳ کار بر روی شاهکارش مزرعه حیوانات را آغاز کرد. با انتشار این اثر در ۱۹۴۵ به شهرت رسید. در چهار سال بعدی افزون بر ادامه کار ستون نویسی برای روزنامه ها، کار بر روی شاهکار دیگرش "1984" را آغاز کرد. هفت ماه پس از چاپ این کتاب، اورول در 46 سالگی به دلیل بیماری مزمن ریوی ناشی از جراحت جنگی در بیمارستان درگذشت.
A.asgari
۱۴۰۱/۱۰/۲۵
کتاب خوبی بود
من دوسش داشتم و باور نمیکردم که مردم قبلا تویه پاریس که ما پاریس و یه شهر تمام عیار میبینم اینجوری زندگی میکردن
مردم فقیر و تهی دست بودن و نان و شراب میخوردن و حاضر بودن روزی ۱۳ ساعت کار بکنن
تویه هتل بالا سری‌ها به یه زبقه پایین تر از خود و اونا به پایین تر از خود توهین یا زور از
میگفتن
پول همه بر میداشتن و از نظم و نظافت هتل گران قیمت پاریس گفت
که تویه غذا تف میکردن یا اشپزخونه اشغالهای یکماهه داشته
اصلا نمیتونم درک کنم که واقعا فقر چقد بده چقد رویه اعصابه و چقدر درد ناکه
۵ روز هیچی نخوری و راضی باشی به لقمه نانی شبا تویه اتاقی بخوابی پر از ساس
و برایه کارکردن به هر کاری دست بزنی
تمام زندگیت بشه کار کردن خوابیدن و شراب خوردن بشه لذت زندگیت
واقعا داستانی قابل تامل بود
چقدر تویه کشور خودمون فقیر داریم و نمیدونیم چه جوری زندگی میکنن
کتاب خوبی بود جوری بیان شده بود که کاملا درکش میکردم و مثله فیلم تصورش میکردم
فقط یکم غلط املایی داشت
نازنین رضایی
۱۴۰۱/۰۹/۰۱
من کتاب‌های جورج اورول دوست دارم ولی این کتابش زیاد دوست نداشتم بعد از خوندن یکم کتاب واقعا خسته کنننده شده بود چون شبیه گزارش روزانه شد و داستان در آخر هم که انگار فقط خواست تموم کنه نوشت و بی معنا بود ولی ۲تانکته جالب داشت که عمیقا منو به فکر فرو بود و واقعا لذت بردم اول اینکه مردم‌های معمولی از زندگی لذت بیشتری میبرن و تازه با خوندن این کتاب واقعا متوجه شدم که واقعا صحت داره کسایی که زندگی معمولی دارن خوشبخت ترن به عنوان مثال من دوستی دارم که مستاجر ولی چون امید به زندگیش پایین همش مسافرت وتفریح میره ولی در مقابل فامیلی دارم که وضعیت مالی عالی داره ولی چون میدونه میتونه پول بدست بیاره همش طمع داره برای جمع کردن و از زندگی خودش لذت نمیبرهو دوم داشتن دوست خوب و بعد چقدر تو زندگی آدم میتونه تاثیر داشته باشه همیشه تو انتخاب دوستان باید دقت کرد زمانی که با دوست اولش بود دوستش بهش انگیزه کار میداد و هر روز دنبال کار بودن و سرانجام کار پیدا کردن ولی وقتی از پیش دوستش رفت با آدم‌هایی گشت که گدا بودن و مثل همونا شد اصلا تلاش نکرد تو اون مدت بره دنبال کار تا کار کته و اونجور تو سختی نباشه
سهیل سیدغفوری
۱۴۰۱/۱۱/۱۴
این کتاب یک ترجمه دیگر هم دارد. مثل بقیه کارهای اورول بسیار خواندنی است. این کتاب راجع به پول است. ارباب واقعی دنیای ما، مذهبی که پیروان زیادی دارد. با این حال شرایطی که در این کتاب وصف شده و تجربیات جرج اورول درباره مصائب فقر خیلی انسانی تر از شرایط فعلی جامعه ایران است که علی رغم ادعاهای طاق و در جفت رسانه‌های دولتی کشور ما یک سرمایه داری درنده حاکم است. در ایران فعلی فقر فقط یک مشکل نیست. بلکه جرم هم هست. عیب هم هست و ننگ و شرمندگی هم هست. و خیلی ساده اسم انسان از لیست آدمها خارج می‌شود. در پایان به همه دوستان کتاب‌های قلعه حیوانات و ۱۹۸۴ از این نویسنده را توصیه می‌کنم. دوکتاب دیگر از جرج اورول هست که تم اصلی آن‌ها فقر است اولی دختر کشیش و دومی در حال حاضر فراموش کردم چه نامی داشت.
م کاظمی
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
نویسنده‌کتاب معروف و شاهکار مزرعه حیوانات. اورول به شرحی که در کتاب خواهید خواند، پس از تجربه ظرفشویی در یک هتل و یک رستوران به وطن بازمی‌گردد اما آن جا هم مدتی در میان خیابان‌گرد‌ها یا بی‌خانمان‌ها سپری می‌کند. او به خوبی چرخه فقر را در گزارش خودش نشان می‌دهد. ظرفشویی که باید هفده هجده ساعت کار و بی‌وقفه کند هیچ وقتی برای فراغت و فکر کردن و... نداشته باشد و درآمدش فقط کفاف خوراک و کرایه اتاقش را بدهد ولذا هیچ شانسی برای خروج از این چرخه نخواهد داشت. یا خیابان‌گردهایی که برای اقامت شبانه به مکانهایی که برای آن‌ها اختصاص داده شده می‌روند اما چون قانوناً فقط می‌توانند یک شب در ماه در آن جا اقامت کنند لذا باید مدام بین این مکان‌ها کیلومترها پیاده‌روی کنند و در نتیجه هیچگاه شانسی برای خروج از این چرخه نخواهند داشت.
حمید میرباقری
۱۴۰۲/۰۵/۰۷
به نظرم باید اگر کسی خیلی مشتاقه که این کتاب رو بخونه بهش توصیه کرد فقط نیمه ابتدایی کتاب در پاریس رو بخونه زندگی در پاریس فضا سازی نسبتا قابل درک و هدف و معمای درستی رو دنبال میکنه کاروانسراها به خوبی توصیف میشن شخصیت‌ها قابل فهم هستن و معمای جالب کاریابی هم به جذابیت کتاب اضافه میکنه ولی نقل مکان کردن بی علت، بی هدف بودن نویسنده در بخش دوم، و همینطور بدون هیچ معمایی فقط ۱۷۰ صفحه توصیف نه چندان قدرتمند فضاهای کارونسراها به نظرم بسیار از کیفیت کتاب کاست پایان بندی کتاب که خوانش و قضاوت نویسنده در مورد دیدگاه بیرونی فقر هم بسیار ضعیف بود به نظرم و خیلی کلی نگری صحبت شده بود که فقط انگار نویسنده قصد تموم کردن کتاب رو به هر نحو داشت که نشون میده نویسنده خودش هم نمیدونست قراره چه اتفاقی رو رقم بزنه
خانم کتابخوار
۱۴۰۱/۱۰/۱۲
" بلی، باید به چیزی علاقه و توجه داشت، نمی‌توان به عذر نداری و در فکر لقمه‌ای نان و پیاله‌ای چائی بودن از اندیشیدن غفلت ورزید. "
اگر از اشتباهات تایپی و غلط‌های املایی و سانسورها چشم پوشی کنیم کتاب خیلی خوبی بود. نویسنده وضعیت فقرای فرانسه و انگلیس رو در قالب داستان بررسی کرده بود و در این بین رو
تحلیل‌های خودش هم گنجانده بود. خیلی قسمت‌ها به نظرم جالب بودن اما به خاطر محدودیت نمی‌شد همه رو بنویسم. یه نکته‌ی جالب نگاه نژادپرستانه‌ی نویسنده به خانه به دوشان بود خانه به دوشان امریکایی رو انگل جامعه قلمداد می‌کرد اما در عین حال سعی می‌کرد خانه به دوشان انگلیسی رو از انگل جامعه بودن مبرا کنه! اگر حوصله دیدن اشتباهات تایپی و حدس زدن کلمات درست رو ندارین بهتره از یه نسخه‌ی دیگه برای مطالعه‌ی کتاب استفاده کنید.
مشاهده همه نظرات 587

راهنمای مطالعه رمان آس و پاس ها

برای دریافت رمان آس و پاس ها و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.